Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Pornó történet - Eni és az arab faszok

2017. április 09. - erotikustortenet

Még fiatal házas voltam amikor elmentünk Enivel Balatonra nyaralni. Egyik alkalommal Tihanyba mentünk és a hajón az egyik arab matróz megdugta a nejemet. Akkor jöttem rá, hogy imádom kukkolni baszás közben.

Nagyon tetszett ahogy hátulról felnyársalta a több mint harminc centis farkára,de zavarta a nejem szőrös puncija. Amint megérkeztünk a kikötő mellett találtunk egy női fodrászt akinél a nejem leborotváltatta a pinájáról a szőrt, de bugyiját nem vette vissza.

Közben valahogy elszakadt az inge és ezért bementünk egy butikban ahol vett egy lenge dzsörzé nyakba akasztós felsőrészt aminek azért is örültem, mert így könnyebben kidudorodottak a mellbimbói és ezáltal sokkal kívánatosabb lett.

Élveztem,ahogy a mellei ringanak a dzsörzé anyagban és a járásával a miniszoknya is mindig felcsapódott és látni engedte a csupasz seggét is. Nem sokára egy vendéglőbe mentünk be ahol már ott ült az a társaság akivel még a hajón ismerkedtünk meg és leültünk közéjük. Az egyik srác már meg is dicsérte a nejem ruházatát és megfogta a mellét a póló alatt.A másik srác felhúzta a szoknyáját és elkezdte az úját a puncijába dugni. A nejem amikor meglátta a arcomat csak nevetett, majd az sráccal felállt és bementek a wcbe mikor kijöttek látszott a szája szélén, hogy leszopta a srácot. Mindig nagyon szerette az arab, és roma srácok gecijét, ha megdugták is mindig a szájba élveztette el, nagyon szerette.

Pár perc múlva az egyik srác elment a portáshoz kért egy szobakulcsot és mindannyian felmentünk és sorra keféltük a nejemet és mindenkinek lenyelte a gecijét. később amikor hazafelé mentünk egy autós felvett bennünket és hazáig vitt, Hálából a nejem megdugatta magát, bár sz egész úton s pilóta s nejem punciját bányászta és s melleit gyúrta. Mindig nagyon tetszett, hogy bárki megdugta és szoptatta a nejem ami nekem külön élvezetet adott. Mikor megérkeztük már ott voltak a nejem álladó szeretője, illetve kefélőgépje és az anyósa aki szintén a vejével és velem szokott rendszeresen kefélni.

Ez a dolog több mint öt évig tartott, de amikor két migráns elvitte magával két hónapra megszakadt. Azóta csak négerekkel és nagy faszú arabokkal dugatja magát és azokkal akiket ezek hoznak neki. Még mindig jól tartja magát és roppant élvezem amikor abban a lehetőségbe részesülök, hogy gyönyörködhetek abban ahogy kefélik a szétbaszott punciját.



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása