Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Perverz szexjátékok, bizarr pornó

2017. május 25. - erotikustortenet

- Sziasztok! Minden rendben? – köszöntötte őket a férfi.
- Szia apu! Igen. – mondta Ági és felállt a heverőről, letette a könyvet.
- Csókolom – mondta Gézuka felnézve és letette a napirendet.
Ági megállt az asztal mellett, hátratett kezekkel és beszámolt a napról az apjának:
- Leborotváltam Gézuka hónalját, a fütyikéjét és a punciját. Utána megírtam a naplómat. Gézuka megírta a beszámolóját és tanulta a napirendemet. Egyszer el kellett fenekelnem és akkor piszkolódott be a trikója és a bugyija, azért adtam rá ezeket.
- Igen, Éva elmondta telefonon. Utána minden rendben ment?
- Igen apu, utána már jó gyerek volt és engedelmeskedett.
- Rendben. Ági, főzz egy kávét nekem, légy szíves! – Mondta a férfi, aztán a fiúhoz fordult – Kisfiam, állj fel, fordulj körbe és mutasd magad!
- Igen uram. - Gézuka felállt, a hosszú térdeléstől kicsit bizonytalan lábakkal. Lassan körbefordult és megállt szemben a férfival. Lehajtotta a fejét, a kezét hátratette, ahogy tanulta.
- Jól van, látom, tanulsz. Helyes. Most told le a bugyidat combközépig, aztán újra fordulj körbe!
A fiú szó nélkül engedelmeskedett. Amikor megállt a férfi mögé lépett és megnézte a verés nyomait a seggén.
- Gyógyul a segged, Gézuka. Holnap letudhatod a büntetésed másik felét. Remélem, ma nem érdemelsz ki újabb verést! Hajolj előre és húzd szét a segged, mutasd meg a puncid!
Amikor a fiú egy pillanatig habozott István az ujjai végével kicsit meglegyintette a seggét.
- Auuu – jajdult fel Gézuka, aztán azonnal előrehajolt és hátranyúlva a kezeivel széthúzta a fenekét.
- Jobb, ha azonnal engedelmeskedsz, akkor elkerülheted az ilyen fájdalmas figyelmeztetéseket! – mondta a férfi – Szép sima lett a pinád, ugye szűz még?
- Igen uram – mondta halkan, vérvörös arccal Gézuka.
- Azt hiszem már nem sokáig – nevetett fel a férfi. - Állj egyenesen, fordulj meg.
Gézuka azonnal engedelmeskedett, lesütött szemekkel áll meg István előtt, apró fütyijét szinte teljesen eltakarta a rózsaszín szalagra kötött masni.
- Szép a masnid, Gézuka. Csak arra nincs szükség ott, amire kötötték! – nevetett fel megint István – Állj terpeszbe és hajolj előre!
A fiú, amennyire a combjain megfeszülő bugyija engedte, széttette a lábait és lehajolt. A férfi mögé lépett és a lábai között átnyúlva megmarkolta a fütyit és a golyókkal együtt hátrahúzta a combok között. A fiú összerázkódott és önkéntelenül felegyenesedett.
- Ügyes – mondta nevetve a férfi – éppen ezt akartam mondani! Zárd össze a lábaid és állj egyenesen!
Amikor a fiú engedelmeskedett a férfi közbejárta. Elől, a fütyije helyén csak a sima fehér bőr látszott, a combjai között, pont a segge alatt látszott hátulról a két golyó és felettük a kis fütyi vége kandikált ki.
- Jó. Most már nem látszik az a kis nevetséges pisilő a pinád helyén. Ezentúl, ha nem kapsz más utasítást így kell tartanod a pisilődet! Értetted?
- Igen uram – mondta a fiú megint elpirulva.
Ági ekkor érkezett a nappaliba a kávéval. Amikor meglátta a fiút felnevetett:
- Tisztára egy kiscsaj!
- Igen. Semmi értelme, hogy elől legyen a pisilője, pisiléshez úgyis le kell ülnie és így a bugyi is sokkal jobban fog állni rajta. Segíts neki felhúzni a bugyit és megigazgatni rajta!
- Igen apu – mondta Ági. Letette a tálcát a kávéval, aztán a fiúhoz ment és felhúzta a bugyiját, amíg az megfeszült rajta. Elölről nézve tényleg egy kislánynak látszott, hátulról a segge alatt csak egy kis dudor jelezte a hátrahúzott golyókat és fütyit. A rózsaszín szalag vége kicsit kilógott hátul a bugyiból.
- Apu a masni így egyáltalán nem látszik– sajnálkozott a lány.
- Nem baj, most így marad. Te pedig gondolkozz el rajta, hogyan lehet úgy megkötni a kis pöcsét, hogy stabilan a helyén tartsa a szalag, akkor is, ha jár, vagy tornázik, vagy bármit csinál. Ha úgy tudod megoldani, hogy a masni is látsszon, jutalmat kapsz!
- Igen apu – mosolygott elégedetten a lány.
- Rendben. Most add ide a fiú irományát, amíg kávézok, elolvasom. Kisfiam, most pihenhetsz, leülhetsz, vagy térdelhetsz, ha nagyon fáj a segged, de meg is állhatsz a fal mellett, csendben.
- Igen uram - mondta a fiú, aztán kicsit habozva hozzátette: - Köszönöm szépen.
- Szívesen, Gézuka. Szükséged lesz még az erődre a mai napon – mondta a férfi és olvasni kezdett.
A fiú körülnézett a nappaliban, nem tudta hova üljön le. Érezte, hogy nem lenne helyes, ha a dohányzó asztal mellett álló fotelokban, vagy a heverőn próbálna leülni. Tanácstalanul állt. Ági megsajnálta, megfogta a kezét és a lépcső alatti székekhez húzta:
- Itt leülhetsz.
A fiú óvatosan ereszkedett rá az elvert seggére. A tegnap esti verés óta nem ült le, vagy térdelt, vagy állt, az éjszakát pedig hason fekve töltötte. Amikor a segge a székhez ért felszisszent, várt kicsit, aztán lassan lejjebb ereszkedett, ránehezedett a fenekére. Fájt a segge és a hátrahúzott golyót is nyomta a szék. Érezte, hogy így nem tud ülni sokáig, ez nem pihenés, hanem újabb kín. A kezein támaszkodva megemelte magát, de így sem bírhatta sokáig. Lecsúszott és a szék szélén ült le a combjára, és előre is hajolt a kezein támaszkodott. A segge így nem érintkezett a székkel, de ebben a bizonytalan és fárasztó pózban nem ülhetett sokáig. Pár perc után mocorogni kezdett, helyezkedett. Véletlenül lehuppant a seggére és felnyögött. A férfi felnézett az olvasásból a hangra:
- Vagy ülsz, vagy állsz, vagy letérdelsz, nem érdekel. De nem mocorogj, és ne nyögdécselj, mint egy kurva, akit basznak! Csendben maradsz és mozdulatlan, vagy verést kapsz!
A fiú egy újabb nyögés kíséretében felállt és tétován állt a szék előtt. A férfi nézte egy kicsit, aztán felállt és a szekrényhez ment, elővette a fiú laptopját és bekapcsolta:
- Látom, nem találod a helyed, nem tudsz mit kezdeni magaddal, hát használjuk ki az időt! Mivel gondoskodtál róla, hogy legyen kéznél egy jó kis videokamera, tegnap felvettem a büntetéseteket. Tanulságos lesz megnézni újra, neked is Ági! Gyertek ide! – miközben beszélt a laptopot letette a lépcsőre, úgy, hogy ha a két gyerek megállt a lépcső előtt lesütött szemmel kényelmesen láthatták.
A két gyerek egymás mellé állt, a férfi pedig elindított egy videót. A hangot halkra állította, hogy őt nem zavarja olvasás közben, de a gyerekek jól halják közelről.
A felvétel ott kezdődött, amikor Ági megjelent pucéron, kezében a pálcával és a hajkefével. Amikor a lány meglátta magát a videón elpirult, ránézett a mellette álló fiúra és mondani akart valamit, de aztán lehajtotta a fejét, és szótlanul nézte a felvételt.
A fiú is lesütött szemmel nézte a videót, az arca tűzpiros volt, ahogy a tegnapi események újra lejátszódtak előtte és látta magát megalázottan, hallotta a felnőttek megalázó beszédét róla és a saját sikolyát, amikor az anyja a combjára ütött a korbáccsal.
Amikor Ági fenekelése kezdődött mégis izgalmat érzett. Érezte, hogy a combok között hátrahúzott farka kezd megkeményedni, akármilyen kényelmetlen helyzetben volt is. Tegnap élőben nem látta ilyen közelről, amikor Ági a hajkefével kapott ki. A kamera közelről és élesen mutatta a lány seggét, ahogy az ütésektől egyre vörösebb lesz, ahogy meg-megrándul és szétnyílik, néha látni engedi a lány punciját. A fiú érezte, ahogy a farka egyre keményebb lesz és nedvesedni kezd a makkja is. Mielőtt a lány pálcázása kezdődött volna, úgy látszik, István ráirányította a kamerát, mert most is tisztán látszott a lány megfeszülő segge, ahogy szaporodnak rajta a pálcázás nyomai. Hallatszott a vessző süvítése, a lány jajgatása és szipogása és, ahogy számolja az ütéseket. A képen csak a lány látszott a székre dőlve és az apja fel teste: a támaszkodó láb és a meglendülő, lecsapó vessző. Egyszerre oldalról egy halk csengőszó hallatszott, utána kis idővel még egy majd egy visítás. A fájdalom emlékére a fiú farka ellazult, de érezte, hogy a fityma alatt nagyon nedves a makkja. Amikor az anyja fenekelte a lányt, újra megkeményedett a hátratett fütyi és a fiú halkan felnyögött. Ági felkapta a fejét és ránézett, de nem szólt semmit, gyorsan lesütötte a szemét, és tovább nézte a videót. A pálcázás után véget ért a felvétel, de azonnal újabb filmecske kezdődött, most már a fiú büntetését nézték. A büntetés kiszabását István nem vette videóra, a film ott kezdődött, amikor Ági először lecsapott a pálcával a fiú seggére, és az felugrott, aztán összeesett és a padlón összepisilte magát. A fiú farka azonnal lekonyult és az arca tűzpiros lett. Észrevette, hogy a mellette álló lány ránéz és vigyorog, ettől még jobban elpirult. A fiú vörös arccal, a lány vigyorogva nézte végig az előző este eseményeit.
Amikor a felvétel véget ért mindketten felnéztek és észrevették, hogy a férfi őket figyeli:
- Tanulságos volt végignézni, igaz? Kis barátunknak köszönhetően, ezentúl felvesszük a büntetéseket, és később majd visszanézitek, hogy tanuljatok belőle. Ági, ne vigyorogj! Volt idő, amikor te sem viselted sokkal jobban a pálcázást. Igaz, akkor még kislány voltál és te sose pisilted össze magad. Rendben. Most kaptok egy kis szabadidőt. Ha szükséges menjetek wc-re, igyatok üdítőt és kimehettek az udvarra játszani, beszélgetni, vagy megnézhetitek újra a videókat, ha akarjátok. – mosolyodott el István. – Gézuka, a beszámolódat elolvastam, lényegében elégedett vagyok vele, de lesz majd pár kérdésem később és anyukádnak is biztosan lesznek kérdései. Volt benne néhány helyesírási hiba, Ági majd kijavítja, és később megkapod a büntetésed értük. Ha úgy érzed, szükséged van rá, újra elolvashatod Ági házirendjét, hogy azért legalább nem kapj ki. Na, döntsétek el, mit csináltok a szabadidőtökben, de vigyázzatok egymásra, ha bármelyiketek szabályt sért, büntetést kap érte.
A férfi az órájára nézett, aztán folyatta:
- Most fél hét van, Éva azt mondta félnyolcra ér ide, addig szabadok vagytok.
- Köszönöm - mondta egyszerre a két gyerek, a férfi intett nekik és felment a lépcsőn.
Ági eltávolodott a fiútól, aztán végigmérte:
- Kell pisilned, csajszi? Nehogy összepisild a bugyikádat!
- Nem. - Mondta a fiú, aztán gyorsan hozzátette – Köszönöm, nem kell.
- OK, akkor várj itt, amíg én pisilek! Vagy kérsz belőle? Úgy láttam, nagyon szereted a pisit – nevetett a lány és kiszaladt a wc-be.
Kis idő múlva jött is vissza, megmosott arccal, felfrissülve. Odament a hűtőhöz és üdítőt vett elő, a fiúra nézett.
- Kérsz?
- Igen, köszi – mondta a fiú hálásan, és egy húzásra megitta a nagy pohár almalevet.
A lány is kortyolt, aztán újra töltötte a poharát és elindult kifelé az udvarra, közben hátranézett a fiúra:
- Ha akarod, hozd ki a napirendet és tanuld. Én lefekszem kicsit a napozóágyra, ha akarsz lefeküdhetsz egy plédre a fűben.
- Köszi – mondta a fiú. Felvette a laminált lapot az asztalról és kiment a lánnyal az udvarra.
Ági odadobta a neki az egyik plédet a napozóágyról, ő pedig lehevert a másikra. Gézuka kiterítette a plédet és a seggébe hasító fájdalomtól és a hátrafeszülő fütyijétől nehézkesen lefeküdt a hasára. Elkezdte olvasni a napirendet, de szinte azonnal lecsukódott a szeme. Az egész napos megpróbáltatásoktól fáradtan elaludt.
Egy csattanásra és a seggébe nyilalló fájdalomra ébredt. Az anyja állt mellette, kezében a laminált lappal, amivel a fenekére csapott.
- Ébresztő! Gyerünk állj fel és be a lakásba!
A fiú álmosan, lassan tápászkodott fel, közben kidudorodott a segge. Az anyja ránézett, aztán elkapta a fülét és egy rántással felállította:
- Mi van ott a lábad közt? A segged alatt?
- Az… István bácsi hátratette a fütyimet és… - nyögte a fiú.
- Nem arról beszélek! Mi az a nedves folt a bugyidon? Bepisiltél megint, te szerencsétlen?
- Nem anyu… Az… Szóval… - a fiú dadogott és már teljesen vörös volt.
Éva lefelé húzta a fülét, hogy a fiú előregörnyedt, aztán lerántotta a seggéről a bugyit és felnevetett:
- Mitől izgultál fel ennyire? Tiszta lucsok a bugyid! Ennyire tetszik, hogy lány bugyit hordhatsz és hátrateszik a fütyidet? Na, majd kapsz tisztasági betétet is, hogy ne mocskolj össze mindent, te kis disznó! Gyerünk befelé! – Amikor a fiú lenyúlt, hogy felhúzza a bugyiját újra rászólt – Nem! A bugyid lehúzva marad, biztosan a többiek is kíváncsiak lesznek rá miért ilyen nedves!
Fogta a fiú fülét és mellette ment, amíg Gézuka a lehúzott bugyijában, összeszorított combokkal lassan, tipegve bement a lakásba.
- Azt hiszem a kisfiamnak egy intimbetétre lesz szüksége, nézzétek! – kiáltotta Éva és megpördítette a fiút, aki majdnem elesett, meg kellett támaszkodnia a fotel támlájában. A mozdulattól kidudorodott a feneke és tisztán látszott alatta a két golyó, ahogy nedvesen csillogtak a kis fütyiből szivárgó váladéktól.
Ági hangosan felnevetett és István is elmosolyodott:
- Úgy látom nagyon izgalmas álmod lehetett, Gézuka! Pedig még sokáig nem fogsz vele játszani! A beszámolód alapján már 1-2 évre előre teljesítetted az elélvezési tervedet! Majd ha utolérted magad, újra játszhatsz a kis pisilőddel, de lehet, hogy akkor már a puciddal élvezel el!
- Igen, kisfiam! Szörnyű, amit ott leírtál! Ha tudtam volna róla, már régen megzabolázlak! – mondta Éva szigorúan.
- Hát, azt a beszámolót még alaposan meg kell tárgyalnunk! – mondta István. – De most előbb vacsorázzunk, aztán, mivel Gézuka segge még nem alkalmas egy újabb verésre, hagy kapja meg a két gyerek a mellékbüntetésüket. Utána még ki kell javítani a helyesírási hibákat és azért is kiszabni azt, ami jár! Gézuka, húzd fel a bugyidat és gyertek enni!
A két felnőtt leült az étkezőasztalhoz, amit Ági már megterített. A lány féloldalt, inkább a combján ülve, mint a seggén, foglalat helyet, a fiú megpróbált úgy elhelyezkedni, mint Ági, de nem sikerült, így inkább állva maradt és úgy evett.
Vacsora után a felnőttek leültek a dohányzóasztalhoz, a két gyerek pedig gyorsan leszedte az asztalt és elmosogatott. Miután végeztek megálltak a szüleik előtt.
- Ági, vidd ki a kisfiút pisilni, nem akarok újabb balesetet – mondta István. – Pucéron gyertek vissza és hozd a szükséges eszközöket is!
- Igen apu – mondta a lány csendesen, megrántotta a fiú kezét és előrelökte – Gyere!
A fürdőszobában, mielőtt a fiú leült volna pisilni rászólt, hogy vetkőzzön pucérra, aztán kioldotta a szalagot a fütyijén.
- Pisilj és utána mosd meg a fütyidet! Vigyázz, mert ha feláll nagyon ki fogsz kapni!
Amikor a fiú végzett és szárazra törölte magát a lány a fal felé fordította, leült és ő is pisilt, aztán levetkőzött és ő is megmosdott. Kifelé menet maga előtt terelte a fiút, akinek most elől lógott a farka. Megállított a szekrénynél és a kezébe nyomott a kosarat tele ruhacsipeszekkel, ő pedig papírokat és tollakat vett elő. Mindent a dohányzóasztalhoz vittek és letettek, aztán lehajtott fejjel álltak, várták a felnőttek parancsát.
- Ági – szólította meg az apja – mondd el mi volt a mellékbüntetésed!
- Igen apu. – mondta azonnal a lány – ruhacsipeszeket kapok a mellbimbóimra és a pinámra, addig, amíg ötvenszer leírom a büntetésem.
- Helyes. Készülj fel! – István végigmérte az előtte álló fiút, aztán az anyjához fordult – A kisfiad mellékbüntetését nem pontosítottuk tegnap, csak annyit mondtunk, azt kapja, mint Ági. Maradjunk ebben! Nos, mindkettőjüknek diktálunk egy-egy mondatot, amit ötvenszer kell leírniuk, itt előttünk térdelve. Mindkét gyerek kap egy-egy csipeszt a mellbimbóira, Ági a nagyajkaira 2-2 csipeszt, a kisfiad pedig a fütyijére négyet és a zacskójára is négyet. Rendben lesz, Éva?
- Igen, ha ezt elégségesnek találod, István – mondta a nő.
- Hidd el, elég egyszerre. Utána kijavítják egymás irományait és a hibákért büntetést kapnak. Minden hiba egy pálcaütés tenyérre, minden öt hiba egy pálcaütés seggre. De reméljük, erre nem kerül sor. – Ránézett a két gyerekre – Kezdhetjük?
- Igen apu – mondta Ági.
- Igen uram – mondta a fiú is azonnal.
A férfi felállt és kivett két csipeszt a kosárból, az egyiket a nőnek nyújtotta.
- Egyszerű műanyag ruhacsipeszek, mint tegnap a kisfiú farkán. Eleinte nem is fájnak egyáltalán, csak ha hosszabb ideig vannak felrakva. Ha átlagos sebességgel írnak, a 20-25-ik ismétlésnél kezdik kényelmetlennek érezni. Kb. 40-nél már kissé fájdalmas a dolog, 50-nél már nagyon örülnek majd, hogy lassan a végére érnek. Amikor a javítás folyik, és amikor az esetleges tenyereseket kapják már eléggé fájdalmasak lesznek a csipeszek. És amikor levesszük őket és a vér visszaáramlik az addig elszorított részekbe egy ideig még fájdalmasabb. A csipeszek leszedése után, kb. félóra múlva már csak akkor érzékeny a helyük, ha odanyúlnak. Ez a veszély nem fenyeget, természetesen engedély nélkül nem fog egyikük sem oda nyúlkálni, ahova nem illik, igaz gyerekek?
- Igen –felelték egyszerre.
- Ágira rakom fel először a csipeszeket, aztán Gézukára. Kérlek, Éva, gyere és nézd hogyan csinálom.
Éva felállt odament a férfi mellé, aki bal kézzel megfogta a lánya jobb mellét, aztán két ujja közt kicsit megsodorta a mellbimbót, aztán a jobb kezében lévő csipeszt rárakta. A lány némán tűrte. Felrakta a második csipeszt is a bal mellbimbóra, aztán utasította a lányt, hogy nagyobb terpeszben térdeljen. Letérdelt elé, előbb kicsit széthúzta a lány pináját, aztán mindkét oldalra feltett két-két csipeszt. A lány a negyediknél kicsit felsóhajtott, de szótlanul tűrt. A nő végignézte a csipeszek felhelyezését, aztán a fia mellé állt.
- Akarod a fiadra te feltenni, Éva? - nézett rá a férfi.
- Nem. Csináld csak te, én figyelek és tanulok.
- Rendben – mondta István és gyorsan felrakta a két csipeszt a mellbimbókra. A fiú felszisszent mind a kettőnél, de mozdulatlanul térdelt tovább. A férfi jobbal megemelte a fiú golyóit és farkát. Kicsit mérlegelte a kezében, aztán ballal a fitymát fogta meg, és úgy tartotta, amíg felrakja a csipeszeket a zacskó puha bőrére. Ez sokkal kevésbé fáj és Gézuka szó nélkül tűrte. Ezután a fütyije szárára, a laza bőrre került jobb és baloldalról két-két csipesz. Nem fájt, sőt a fiú hirtelen azt érezte, hogy kezd a fütyije megkeményedni. István is azonnal észrevette és felnevetett:
- Úgy látom, Éva, a kisfiad élvezi, ha férfiak fogdossák a farkát! Aranyos kis buzi lesz belőle. Kíváncsi vagyok, hogyan reagál majd a puncija ingerlésére.
- Hát ennek a gyereknek tényleg mindentől feláll a kis kukija! Azon sem csodálkoznék, ha a büntetését is élvezné, amilyen perverz! – kiáltott fel a nő.
- Az nem baj, ha élvezi a megszégyenítést és a fájdalmat, csak a büntetését kell úgy megválasztani, hogy büntetés maradjon, ne élvezet. – miközben beszélt teljesen előrehúzta a fiú fitymáját és gyorsan két csipeszt tett rá. – Gézuka, ez az utolsó kettőt azért kapod, mert felizgultál a büntetéstől. Tanulj meg uralkodni magadon, mert nagyon sok fájdalomban lesz még részed emiatt! Most vegyétek a tollat, papírt!
A két felnőtt leült a fotelekbe, miközben a gyerekek felvették a tollakat.
- Ági, figyelj – mondta István – a következő lesz a mondatod:
„ Bocsánatot kérek, hogy rossz kislány voltam, meztelenül napoztam és az udvaron mutogattam a melleim és a pinámat, ígérem, hogy soha többé nem teszek ilyet és mindig bevallom a bűneimet apumnak.”
Lassan diktálta, megvárva, amíg a lány leírja a szavakat. Amikor leírta a mondatot Ági felnézett.
- Olvasd fel!
A lány lesütött szemmel, halkan felolvasta a mondatot.
- Rendben, ötvenszer! Kezdheted! – Mondta a férfi, aztán a fiúra nézett – Gézuka, figyelj:
„Bocsánatot kérek, hogy rossz kisfiú voltam, leskelődtem, videofelvételt készítettem és maszturbáltam, ígérem, hogy soha többet nem teszek ilyet, és soha nem fogok engedély nélkül játszani a kis fütyimmel, ígérem, hogy mindig bevallom a bűneimet anyunak és uramnak.”
Amikor a fiú leírta, felolvastatta vele is, aztán utasította, hogy kezdje meg az írást.
Miközben a két gyerek térdelve írt a felnőttek beszélgettek. István egy idő múlva kiment a konyhába és két pohár fehérborral jött vissza.
Ági készült el előbb az írással, letette a tollat és felnézett az apjára.
- Készen vagy, kislányom? – kérdezte a férfi.
- Igen apu.
- Rendben. Maradj a helyeden. Kijavítod a kisfiú beszámolóját, amíg ő is befejezi a büntetést.
Ági elvette a teleírt lapokat és kezében egy piros tollal, olvasni kezdte. Néha oldalról felnézett a fiúra. Mire Gézuka végzett a büntetésével Ági már az utolsó oldalt javította. A fiú letette a tollat és felnézett.
- Végeztél? Rendben. Olvasd Ági papírját és ha találsz hibát, húzd alá! – mondta a férfi.
A fiú a papírokért nyúlt. Egy ideje már erősen fájtak a mellbimbói a csipeszek alatt, a mozdulattól felszisszent. A farkán és a zacskóján is egyre erősebben érezte a kellemetlen szorítást. Sóhajtott egyet, vette a tollat és olvasni kezdett.
Amikor a lány végzett a beszámolóval, szó nélkül letette és elvette a fiú büntetését, azt kezdte olvasni, javítani. Pár perccel a fiú után ő is végzett a munkájával.
A férfi végignézett a két térdelő gyereken:
- Tehát készen vagytok – állapította meg. – Hány hibája volt Áginak?
- Nem volt hibája – mondta a fiú, kicsit félve, hogy ő biztosan hibázott.
- Biztosan? Ha én elolvasom és találok egy hibát, te fogsz érte kapni és kettőt!
- Nem találtam hibát, uram – mondta csendesen a fiú.
- Rendben. Ági, a kisfiúnak hány hibája volt?
- Nyolc a beszámolóban és 6 a büntetésben – mondta vigyorogva a lány.
- Rendben, a beszámolót olvastam, kérlek Éva, olvasd át a fiad büntetését, ha Ági jól javított jutalmat kap, ha rosszul, akkor büntetést.
A két gyerek tovább térdelt és várta, amíg a nő végigolvasta az irományt. Közben a férfi Ági papírjait nézte át. Éva egyszer felnézett a lányra, de aztán olvasott tovább és a végén letette a lapokat.
- Hat hibát számoltam én is, de van ezen kívül 2-3 szó, amit olyan csúnyán írt, hogy alig lehet kiolvasni.
- Erre nem figyelmeztettük a fiút, tehát ezért nem kap most büntetést. Ági, azért ezt te is megmondhattad volna! – mondta a férfi. – Jól van. Ezzel most nem foglalkozunk. Tehát összegezzük! Áginak nem volt hibája, de jutalmat sem kap, mert nem szólt a csúnya, olvashatatlan írásról. Ági, a büntetésed most véget ért. – felállt és leszedte a lányról a csipeszeket. Ági felszisszent, amikor a mellbimbóiról lekerültek a csipeszek és könny szökött a szemébe. Amikor a nagyajkairól vették le a csipeszeket csak halkan felsóhajtott.
- Felállhatsz, kislányom és felöltözhetsz – mondta István.
- Köszönöm apu – mondta Ági és felállt, aztán kiment a fürdőbe és kis idő múlva felöltözve jött vissza.
- Hozd ide a pálcát, kérlek – mondta az apja.
A lány a dohányzóasztalra tette a pálcák és kicsit hátrébb megállt.
- Gézuka – mondta István – összesen 14 hibát találtunk, ez azt jelenni, hogy 14 tenyerest fogsz kapni, mindkét tenyeredre hetet. És kettőt a seggedre. Mivel a segged még nem kész egy újabb verésre most választhatsz: vagy a korbáccsal kapsz a fütyidre, vagy széthúzod a segged és a lyukadra kapod a két pálcaütést. Amíg kiosztjuk a tenyereseket, gondolkodhatsz ezen. A tenyeresekhez előre kell nyújtanod a kezeidet és számolnod kell az ütéseket, a végén megköszönni. Ha elhúzod a kezed a pálca elől, akkor megkötözünk és megduplázzuk az adagodat. Értetted?
- Igen uram – suttogta a fiú.
- Rendben. Áll fel, kisterpeszben és nyújtsd ki előre a kezeidet, tenyérrel felfelé! Nagyon vigyázz, hogy ne kelljen duplázni a büntetést! Szólj, ha készen vagy!
A fiú felállt és kinyújtotta a kezeit. Ránézett az anyjára, aztán a férfira és halkan mondta:
- Kész vagyok, uram.
A férfi jobbról mellé állt és kicsit feljebb emelte a fiú jobb kezét:
- Felváltva fogod kapni az ütéseket. A jobbal kezdjük. Az ütés után kimondod a számot, aztán lejjebb engeded a kezed és a balt emeled fel, és így végig, amíg megkaptad mindet. Utána megköszönöd. Értetted? Kezdhetjük?
- Igen uram – sóhajtott a fiú.
A pálca süvített és csattant a fiú tenyerén.
- Aáááááááá – visított fel és elrántotta a kezét. Aztán mély levegőt vett, a kezét kinyújtotta és kimondta:
- Egy.
- Emeld feljebb a bal kezed! Ne kelljen újra figyelmeztetni!
Felemelte a bal kezét és azonnal meg is kapta az ütést. Újra felvisított, megrázta a kezét, és könnyes szemekkel emelte fel újra.
- Kettő – nyögte ki és azonnal emelte magasabbra a soron következő jobb tenyerét.
- Jó, látom, tanulsz – mondta a férfi és ütött.
A tizedik ütés után a fiú teste már rázkódott a sírástól. Nyögve, megakadva mondta ki:
- Tíz.
A férfi végigmérte és Évához fordult:
- Nagyon gyenge a fiad. De azért tanul. Látod, visít és sír, de felemeli a kezét, ahogy kell és számolni is bírja. Bele fog szokni, pár hónap múlva egy ilyen büntetésnél csak a pálcacsattanás és a számolás fog hallatszani, hidd el. Most gyere, Éva, az utolsó négyet te add neki!
A nő felállt és elvette Istvántól a pálcát, a helyére állt és azonnal ütött.
- Aáááá… Tizenegy – nyögte ki a fiú.
Kibírta a maradék három ütést is, a tizennegyedik után újra kinyújtotta a két égő tenyerét, felnézett az anyjára és kinyögte:
- Tizennégy. Köszönöm anyu. – aztán a férfira nézett és gyorsan hozzátette – köszönöm uram.
- Rendben. Megtanulsz majd helyesen írni! – mondta a férfi miközben megvizsgálta a fiú tenyereit. – Semmi sérülés, fájni fog neki egy ideig, de nyoma nem marad. Holnap teljesen normálisan tudja majd használni a kezeit. Nos, kisfiam, gondolkodtál a két ütést hova kéred?
A fiú szipogva állt és nem tudott mit mondani. A tegnapi fájdalom a seggében, ha arra gondolt, hogy a segglyukára fog olyan ütéseket kapni, menekülni szeretett volna. De a farkára is kapott tegnap egyet és az is fájdalmas volt, nem tudott mit mondani, választani.
- Látom, nem tudsz választani, hát legyen, kóstold meg mind a kettőt! – mondta a férfi. – Térdelj le, szét a lábakat, amennyire tudod! A fejed tedd le a padlóra! Nyúlj hátra a kezeiddel és húzd szét a segged, mutasd a kis puncidat!
A fiú nehézkesen engedelmeskedett. Amikor a frissen elvert keze érintkezett a tegnapi veréstől fájó seggével hangosan felszisszent.
- Jó, maradj így – mondta a férfi, aztán átlépett a térdelő fiú háta felett és megállt, kezében a pálcával. – Egyet fogsz kapni. Nem kell számolnod, elég, ha megköszönöd! Készen vagy?
- Igen uram – nyögte ki a fiú.
A férfi azonnal ütött. A fiú pedig élesen felvisított és összeesve a padlón, zokogni kezdett. A férfi mellé állt, nem szólt semmit, kivárta, míg a fiú összeszedi magát, és sírva kinyögi:
- Köszönöm uram.
- Tudom, hogy nagyon fáj, de megérdemelted. Állj fel, leszedjük a csipeszeket.
A fiú feltápászkodott és megállt kisterpeszben. A férfi gyors mozdulatokkal leszedte a csipeszeket a farkáról és a zacskóról, aztán a mellbimbókról is. A fiú közben nyögött és sziszegett a fájdalomtól, egész teste égett már, a szeméből folytak a könnyek, maszatos volt az arca.
- Még egy utolsó ütés és készen vagyunk. Szedd össze magad! – Mondta a férfi. – Szólj, ha készen vagy, essünk túl rajta hamar!
A fiú szipogva bólintott, aztán kimondta:
- Ké… Készen vagyok.
István felvette a kis korbácsot az asztalról és megállt előtte. Méregette a terpeszben álló fiú apró fütyijét, aztán egy hirtelen mozdulattal lecsapott a korbáccsal.
- Aáááá – üvöltött Gézuka és kezeit a farkához kapva összegörnyedt, aztán térdre esett és úgy zokogott. Eltelt pár perc, de nem mozdult, csak sírt. Végül a férfi megfogta a karját és felállította.
- Akartál mondani valamit, igaz, kisfiam? – mondta szigorúan.
- Kö… köszönöm uram – nyögte ki a fiú szipogva.
- Rendben. Letudtuk a büntetésedet a helyesírási hibáidért. Vedd el a kezed a fütyidről! Nem szabad hozzányúlnod, csak engedéllyel, emlékszel? Ezenkívül, ha a forró kezeddel fogdosod attól csak rosszabb lesz. Mindjárt lezuhanyozhatsz, hideg vízzel és utána lemossuk ecetes oldattal is. – a lányához fordult, aki eddig vigyorogva állt oldalt. – Ági, vidd el a fiút zuhanyozni, közben készíts egy kis ecetes vizet és mosd le vele a fütyijét, a seggét. A kezeit addig hagy áztassa a vízben!
A lány megfogta a Gézuka könyökét és kivezette a fürdőszobába.
István bort hozott, töltött maguknak és a két felnőtt leült a fotelekbe.
- Néhány napig még jó, ha itt hagyod a fiút éjszakára. Lerögzítjük, hogy álmában ne forduljon át a seggére, így tud majd aludni. Holnap napközben folytathatja a dolgozatát, hagy haladjon vele, Ági majd felügyeli. Aztán este megkapja az elmaradt hatvan pálcát a seggére. Ezzel letudjuk a leselkedésért járó büntetést. Aztán döntened kell a sorsáról. Hazaviheted és nevelheted, ahogy jónak látod, vagy elfogadhatod a segítségemet. Ha rám hallgatsz, minden nap áthozod reggel, amikor munkába mégy. A két gyerek jól megvan együtt, Ági vigyáz a kisfiúra, hogy jól viselkedjen és tanuljon, és közben ő sem tud rosszalkodni, mert van tanú.
- Köszönöm István – mondta a nő. – Rendes tőled, hogy segítesz. Sokat tanultam már eddig is és látom milyen rosszul, figyelmetlenül neveltem a gyereket. Szeretném, ha olyan jó gyerek lenne, mint a kislányod!
- Későn kezdtük a nevelését, de nem reménytelen. Pár hónap alatt engedelmes kislány lesz belőle is, csak nem szabad megsajnálni, megkönyörülni rajta. A pillanatnyi fájdalmakat a jövője érdekében kell elviselnie. Ha engedelmességre, fegyelemre szoktatjuk sokkal jobban fog haladni a tanulmányaival és az élet minden más területén is, hidd el. A lényeg, hogy az eddigi rossz szokásait kineveljük belőle. Hanyagság, kapkodás, titkolózás és a rengeteg maszturbálás. Valószínűleg erre vezethető vissza az összes többi rossz szokása is. A fiad egy látens homokos, csak ez még benne sem tudatosult. De megvannak a jelei. Félénk a lányokkal, sosem volt sikere, az iskolában sokszor megalázták, bántották. Ezt mind eltitkolta előled, mert szégyelli. Mivel a lányok nem álltak szóba vele, sőt kinevették már régen nem is próbálkozik. Helyette képzelődik, fantáziál és maszturbál. Először erről kell leszoktatni.
- De hogyan? – kérdezte a nő – Amíg nálatok van és Ági vigyáz rá, nem fogja csinálni, de nem lehet mindig felügyelet alatt, bezárva.
- Bezárni nem is kell, elég, ha a farkát bezárod. – mosolygott a férfi – Nagyszerű erényöveket lehet venni fiúknak. Igaz itthon elég drágák, de nemsokára külföldre mégy dolgozni és ott sokkal olcsóbbak és nagyobb a választék is. Szép ajándékot kap majd tőled az első csomaggal. Majd segítek kiválasztani neten milyen eszköz lesz alkalmas. Hazaküldöd, én ráadom a kisfiúra és amikor hazajössz, majd meglátod milyen jó hatással lesz rá. Akkor nyugodtan járhat iskolába, mehet felügyelet nélkül a városba, biztosan nem fog a fütyijével játszani. Rendszeres időnként levesszük majd róla, ha jól viselkedik és játszhat kicsit vele, elélvezhet. Nagyszerű szabályozó eszköz, a gyerek mindent meg fog tenni, hogy levegyük róla kis időre. És ezzel egy időben a természetének megfelelő irányba kell terelni a szexuális vágyait. Semmi értelme nőkről fantáziálnia, eddig sem jutott semmire.
- Szerinted tényleg buzi?
- Azt hiszem igen. Látod milyen természetesen viselte a lányom fehérneműit és fel is izgult a bugyijában. Amikor puncinak neveztük a lyukát, hogy megalázzuk nagyon gyorsan törődött bele, a kis pöcse is felállt, amikor megfogtam. Nincs ebben semmi rossz. Ha lánynak érzi magát, ha buzi az nem baj. A baj, ha ezt nem ismerjük fel, és olyan irányba erőltetjük, ami idegen tőle. Ha arra neveled, hogy erős, férfias férfi legyen, nem fogsz sikerrel járni, mert ez teljesen távol áll tőle, ellenben ha rávezeted, hogy elfogadja a nőiességét és alárendeltségét boldog ember lehet belőle egy domináns nő, vagy egy férfi mellett. És ez lenne a célod, hogy boldogan, teljes életet éljen.
- Igen. - mondta a nő elgondolkodva. – Igazad lehet. Csak furcsa úgy gondolnom a nagy fiamra, hogy tulajdonképpen egy kislány. Bár végiggondolva a viselkedését nagyon sok lányos vonása van.
- Igen. És ebben semmi rossz nincs. Csak a természetének megfelelő irányba kell terelni a fejlődését és meg kell fegyelmezni.
- Köszönöm a segítségedet, István – mondta a nő és felállt – Nézzük meg a gyerekeket és utána hazamegyek. Reggel áthozom a könyveit és a jegyzeteit, hogy tudjon dolgozni. És még egyszer köszönök mindent!
- Nagyon szívesen segítek neked Éva. – mondta a férfi és bekísérte a fürdőszobába, ahol Gézuka a két kezét egy tál hideg almaecetes vízben áztatta, míg Ági éppen egy puha kendővel itatta fel a vizet a seggéről és az ágyékáról.
- Mutasd a magad, kisfiam – mondta István.
Gézuka oda fordult és a férfi megvizsgálta. A fütyin két egészen vékony és egy vastag vörös csík látszott, ahol a korbács eltalálta. A fiú zacskóján, a bal golyó felett is látszott egy vékony csík. A csipeszek nyoma már egyáltalán nem látszott, de a fiú még érezte, főleg a mellbimbóiban a fájdalmat. A segge vágatában is vörös csík vonult végig, de nem dagadt be.
- Rendben, nem lesz semmi gond – mondta István – most lefekszel, ahogy tegnap is és bekenjük a seggedet. Reggelre sokkal jobb lesz. Nem kell pisilned? Reggelig nem mehetsz ki.
- Nem uram – mondta a fiú lesütött szemmel.
- Rendben, akkor irány az ágy!
Az előző estéhez hasonlóan fektették le a fiút és rögzítették a szíjakkal. Közben az anyja elmondta neki, hogy holnap a dolgozatát kell írnia, hogy Ági fogja felügyelni és a szabályok ugyanazok, mint ma voltak.
- Ma nem kérdeztük ki a házirendet tőled. Ezért holnap, amikor pihensz tanulmányozd, olvasgasd még. Előbb-utóbb kikérdezzük. – tette hozzá a férfi, aztán mindketten elköszöntek, leoltották a villanyt és bezárták az ajtót.



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása