Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Úgy issza a spermát mintha víz lenn

2017. május 31. - erotikustortenet

Még egészen fiatal voltam és az egyik torna óra után a zuhanyozóban a barátnőm megcsókolta a seggemet. Erre megkérdeztem ez mire volt jó. Még soha nem csókolták meg,miért kérdeztem. Legközelebb a puncidat fogom nyelvesen megcsókolni. engem az apám meg az anyám is sokszor megcsókolt már és nem a számat hanem a testem részeit. Azért van sokszor kiszíva a mellem is mert az anyám ha együtt alszunk vagy csak fekszünk mindig megharapdálja és a bimbóimat szokta szívni és megcsókolni. Az apám a seggemet a lyukát és a puncimba is betette már a farkát. A múltkor meglátta ezt a bátyám és ővele sokkal többször szoktunk dugni és a farka tartalmát a számba üríti ki.

A múltkori kiránduláson az egyik tanár a fiatalabbik meglátta ahogy pisilek és megkérdezte szűz vagyok e még miért meg akar baszni hát igen és azóta rendszeresen kefélek a tanárral, de nem csak vele hanem az idősebbel is.Persze vigyáznak nehogy felcsináljanak.

A mostani kiránduláskor énnekem nem sikerült az osztálytársnőmmel egy szobába lenni és így a fiatalabbik tanárnővel kerültem egy szobába és a hancúrozás után ott is aludtam. Ahogy bementünk a szobába a tanárnő levetkőzött meztelenre és mondta fürdik egyet ,majd megkérdezte te is fürdesz ,igennel válaszoltam és erre megfogta a melleimet .De jó kemény melled van szeretném látni,mire kivette a mellemet és simogatta majd a szájába vette és megharapdálta és megcsókolta.Ezután levetkőztetett és mondta gyere fürödjünk együtt elég nagy a kád.

Én meglepődtem,mert még sose fürödtem együtt senkivel, de gondoltam biztosan ez is jó lesz mert tetszett ahogy megcsókolta a melleimet.Mikor leültem a budira alám nyúlt és a pisilés közben megsimogatta a pisis puncimat majd lenyalta az ujját. Ez finom volt.Legközelebb ha pisilned kell szólj mert azt akarom,hogy a számba pisiljél. Mikor megfürödtünk és leengedtük a vizet mondtam neki megint pisilnem kell erre lefeküdt a kádban és énnekem rá kellett guggolnom a szájára és pisilnem kellett. Én még ilyet sem csináltam és majdnem az összes pisimet lenyelte. Ez nagyon jól esett, ha ezentúl pisilned kell és olyan helyen vagyunk ahol nem láthatnak meg minket mindig a számba fogsz pisilni.

Mondtam neki mi jó van ebbe. Gyere kóstold meg és egy pohárba pisilt ,hogy megkóstoljam, de nekem nem ízlett és kihánytam a vacsorát emiatt.Ha a barátnődnél alszol kérd meg hogy pisiljen egy pohárba és azt is kóstold meg. Majd elmondod nekem.Mivel kihánytam a kaját mondta a tanárnő elmegyünk ketten egy közeli vendéglőbe és megkajálunk. Ne vegyél fel bugyit,mert használsz igaz. Csak egy blúzt vegyél fel és egy kardigánt. meg szoknyát. elmentünk és a tanárnő fogott rögtön két srácot,hogy együtt legyünk. Megkajáltunk, de mikor elkezdtek a srácok a szoknyám alá és a blúzomba nyúlkálni én ráütöttem e kezére.

A tanárnőm megkérdezte nem szeretem a srácokat.Nem mondtam. A tanárnő közölte sajnálom fiuk itt vagyok én.Mikor visszamentünk és addig is folyton a tanárnőt csókolták játszottak a melleivel kivéve a blúzból és a szoknyája alá nyúlkáltak. A szállásnál a z ablakon keresztül bemászott a két srác és a tanárnő már meztelenül fogadta őket.Én is átöltöztem de bugyit vettem magamra és pizsamát nem hálóinget. Mindenki csodálkozott ezen. a két srácot nem zavarta a villany és pillanatok alatt meztelenre vetkőztek és elkezdték becserkészni a tanárnőt akit mind a két srác megkefélt és a farkuk tartalmát a szájába engedték,vagyis leszopta őket.

Mikor elélveztek kis idő múlva a seggét vették célba és mikor mindketten megdugták a seggét az egyik a puncijába dugta a farkát a másik bent hagyta a seggébe a faszát. Még ilyet sem láttam soha de érdekes volt én sunyítva néztem, de aztán a tanárnő észrevette ahogy bámulom őket és erre felültetet és levették rólam a felsőt,hogy legalább a melleimet simogathassák a srácok meg ő is.Vagy egy óra múlva a két srác elment, előtte még megszoptatták a tanárnőt amit élvezettel nyelt le. Közben nekem sikerült elaludnom, de a két srác álmomban le akart vetkőztetni, de nem sikerült,mert felébredtem és az egyiknek majdnem kirúgtam a szemét.

Másnap reggel mondta a tanárnő mi volt ez a tiltakozás.Még szűz vagyok és nem akarok kurva lenni. Azzal hogy lefekszel bárkivel is nem leszel kurva, de legalább élvezed az igazi élvezetet amíg férjhez nem mégy. Én huszonhat éves vagyok és az apám engem tíz éves koromban felcsinált és kikapartak, de azóta már legalább nyolc - kilencszázezren megbasztak és mindig nagyon élvezem a srácok faszának mozgását a pinámban. 18 éves koromtól a seggem is baszható,mert egy srác akibe bele voltam zúgva egy óvatlan pillanatban seggbe kefélt. Igaz az első nagyon fájt, de már másnap este csak a seggemet baszta és amikor hat óra múlva elment tőlem már nagyon kívántam,hogy megint seggbe basszanak ezért elmentem sétálni és három srác reggelig kefélt felváltva a seggemet és a pinámat is egyszerre.Ez a legjobb dolog amit az ember élvezhet.

Már kétszer voltam menyasszony és most megint van egy koma aki meg akart baszni, de mondtam neki majd a nászéjszakán és addig nem engedem,mert te is ott hagysz.ár bemutatott a szüleinek is és pár napra rá összefutottam az apjával akivel előtte már jóban voltam és örült neki,hogy én leszek a menye,mert így mindig meg fog tudni baszni és nem fél attól,hogy lebukik. Mielőtt eljöttünk a kirándulásra a vőlegényem apja volt nálam este és mindkét lyukamat tovább tágította. Persze kiderült,hogy a felesége valamikor a legjobb testi lelki barátnőm volt és ő kint volt németben egy kupiba hat évig ahol naponta legalább hatan baszták meg.

Ott ismerte meg a későbbi férjét is és elmondta mióta férjhez ment nem volt kint németbe,nehogy valaki felismerje és a férjét is csak a saját fiával csalta meg.Mondta is ha férjez megyek a fiához reméli néha megengedem az apósomnak,hogy megbasszon mert akkor ő is nyugodtan lesz ,hogy nem fog lebukni. Ettől kezdve valahányszor kirándulni mentünk mindig a tanárnővel voltam egy szobába, de soha nem engedte meg hogy bárkit is felhozott,hogy engem is zaklassanak.

Már elmúltam18 éves amikor az egyik születésnapi bulin a keresztapám úgy berúgatott,hogy nem tudtam magamról és hátulról seggbe kefélt. állatian fájdalmas volt és amikor magamhoz tértem majdnem sikerült levágnom késsel a faszát. Mondtam neki ha meg akarna megint baszni , de most a pinámat akkor az egyik éjjel oda megyek hozzá felhergelem és levágom a faszát,mert nem vagyok kurva és szűzen akarok férjhez menni. Néha megengedtem,mert jól esett ha seggbe kefél, de a melleimet sem foghatta meg és a seggemet és lyukát csókolhatta. persze ettől kezdve mindig kimostam a seggemet,hogy ne legyen szaros a farka. Ő tanított meg fuvolázni is és később amikor egyetemre jártam néhányan seggbe basztak és akiknek megengedtem a kefélést azokat rendszeresen le is szoptam,mert egyre jobban ízlett a sperma.

Volt egy barátnőm akit úgy megbaszott egy néger,hogy két hónapot kellett a kórházban töltenie és ő amikor kijött rászokott a kutyájára. Őnála voltam egy alkalommal amikor behívta a kutyáját és kefélt vele,majd leszopta a kutyát. Mondta próbáljam ki, de mondtam neki még szűz vagyok és inkább leszopom ha nem büdös a farka tartalma. attól kezdve sokszor leszoptam a kutyáját,mert ízlett a kutya sperma.

Amikor hazamentem a második év után megismerkedtem a későbbi férjemmel aki nagyon nyomult rám. Mikor a harmadik randi után levitt a szüleihez bemutatni a Balcsira és esze elvitt szórakozni egy igen nívós helyre láttam rajta,hogy szeretne megbaszni. Már ismerte a melleimet mert a tóban lehúzta a bikinimet, de a bugyimat nem engedtem. Megmondtam neki még szűz vagyok és nem akarom csak a nászéjszakán odaadni magamat a férjemnek. Bármit megcsinálok neked ha kéred. Az egyik alkalommal elvitt vitorlázni és megint kigombolta a melltartó rész és a bikini alsót is mire észbe kaptam már nem volt rajtam semmi. Szétnyitotta a lábamat ,mire észbe kaptam és könyörögtem neki ne vegye el a szüzességemet. Szerencsémre nem vette észre,hogy a seggem sem zárul rendesen és nagy nehezen elállt a szándékától. Mondta ugyan nekem,hogy elvesz feleségül, de nem akartam elhinni,mivel még három év volt hátra a diplomáig. Ha mégis elveszed a szüzességemet az életben sose fogunk még egyszer találkozni,mert nem fogok hinni neked hiszen a szavadat adtad és akkor még másnak is oda fogsz adni.

Nem akarok mindenki és legfőképp a kurvád lenni.Ha azt mondom szűz vagyok vagy elhiszed vagy nem, de én azáltal,hogy lefekszem veled nem fogom bebizonyítani,hogy igenis nem hazudtam és szűz voltam. erre elengedett és bár nem vettem fel a bikini felsőt soha többé nem akarta lehúzni a bugyimat sem.Sokszor a magam is sajnáltam,hogy nem lettem az övé, de élveztem ahogy simogatta a seggemet is. Ettől kezdve senkivel sem keféltem a seggemet. sokszor vágytam rá, de a józan ész nem engedte a megtevést. Valahányszor haza mentem minden alkalommal sokat voltam a teste közelében még az utolsó évben meztelenül is de sose élt vissza a bizalmammal.

Az egyik ilyen alkalommal az anyám rám nyitott és borzasztóan blamázs volt nekem. Etére amikor ott vacsorázott nem szóltak neki egy rossz szót sem,pedig akkor még nem is kérte meg a kezemet. A diploma megszerzése és a kezébe véve megkérte a kezemet és én örömmel ugrottam az ölébe. erre jött be az apám és csodálkozott rajtam. nem szóltunk neki semmit.Másnap a szülei jöttek el hozzánk vacsorára és ott az apja tisztelettel megkérte a szüleimtől a kezemet és megbeszélték az esküvőt és a nászutat is.

csodálatos esküvőnk volt és elmentünk nászútra ahol élvezettel lettem végre az övé. Kissé fájdalmas volt a nászéjszakánk, de ennél csodálatosabb érzést nem éltem még át. Mikor másnap p lement újságot venni én elfelejtettem bezárni utána az ajtót bejött kopogtatás nélkül egy pincér és rám akart mászni .Pont a legkritikusabb pillanatban jött vissza a férjem és akkora fülest akasztott le a pincérnek,hogy az a másik szoba ajtaja mögött tűnt el. Meglepett a fürdőben,mert elfelejtettem bezárni az ajtót.
leszólt az igazgatónak aki feljött és meglátta a pincért akinek a fejéből csorgott a vér ,mire megfogta az ürgéz és kivágta a szobából.

Sűrűn kért bocsánatot és közölte természetesen nem kell fizetni a szobáért és ezt vegyük fájdalomdíjnak mire a férjem közölte kérem a pincér nevét lakcímét,mert ez becsületi kérdés. Az egész peres úton intéződött el amit a férjem apja intézett. Én sajnos nagyon megkedveltem a szeretkezést és a heteik évtől kezdve rendszeresen keféltem mindenkivel aki csak a közelembe került. Azóta idestova harminc év alatt legalább egymillió férfi járt bennem és már tizenöt éve nyugodt vagyok,hisz nem kell attól félnem hogy felcsinálnak,mert egy néger társaság Afrikában Nigériában másfél napig lefélt és mikor hazajöttünk annyira véreztem,hogy ki kellett venniük a méhemet és most már ténylegesen kurva lehettem.

A seggembe még a lovakat is be tudom fogadni,mert a legutóbb két hónapja egy póni csődör 44 centire dugta fel a seggembe a hosszú faszát. Ennyi ,ilyen hosszú fasza még egyetlen négernek sincs.sajnos folyton megint bugyit kell hordanom,mert amióta a lovak is basznak folyásom van ami miatt betétet kell a bugyimba tenni. Már lassan tizenöt éve nem keféltem a férjemmel mert előtte megkefélt Svájcban egy kupiban hat koma , de sajnos valamit felszedtem és a férjemet is megfertőztem. Minden nap kétszer zuhanyozok. Mostanában egy hónapja van három román származású férfi akinek a farka legalább harminchat centi és nyolc centi vastag. Ők igénylik minden második este a társaságomat.

Van egy barátnőm aki összehozott ezekkel a komákkal és van egy lánya is akit megtanítottam arra,hogy inkább keféljen már fiatal korától kezdve és ne járjon úgy mint én. Az már 15 évesen elment Nigériába az anyjával és ott a négerek még a seggét is megbaszták, de úgy,hogy a harminc centis faszt is le tud nyelni a segge is.Úgy issza a spermát mintha víz lenne. Rászoktatta az anyját is. Az apját összehozták egy férfivel akivel már mindketten kefélnek aki biszex.



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása