Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Családi szex, érett nagynéni

2017. június 09. - erotikustortenet

Tizennyolc éves voltam és még nem voltam nővel. Ekkor azonban olyan szerencse ért, amiről sok tizenéves csak álmodik. Egy érett nővel tapasztalhattam meg a szexuális örömöket, s nem csak egyszer. A nagynéném volt az, aki bevezetett a szexualitás titkaiba, s akivel csodálatos órákat tölthettem együtt.

Vera néném, anyám húga, Ausztriában él és dolgozik már jó néhány éve. Elvált, egyedül él egy két szobás lakásban. A középfokú nyelvvizsgára készültem, amikor jött az ötlet, hogy kimehetnék pár hétre hozzá, gyakorolni a németet. Kaptam az alkalmon, s hamarosan ott voltam nála.

 

Vera a harmincas évei végén járt, s igazán jó nő volt. Gyakran legeltettem a szemem formás idomain. Széles csípője, nagy, telt mellei voltak, szóval igazi érett, asszonyos teste volt, amikor fürdőruhában láttam, merevedésem lett. Talán ő is észrevette, hogy sokat bámulom, de soha nem hozta szóba.

Szerzett nekem alkalmi munkát egy zöldségesnél, így délelőttönként ott dolgoztam, tudtam gyakorolni a német társalgást. Napközben Vera is dolgozott, így csak késő délután ért haza, az estéket együtt töltöttük.

Pár napja voltam ott, mikor egyik délután éppen egy német nyelvű könyvet olvastam. Vera hazaért a munkából, lehuppant a velem szemben lévő fotelbe. Combközépig érő szoknya volt rajta, ami látni engedte napbarnított combjait, világos blúza alatt jól kivehetőek voltak a melltartóba bújtatott nagy mellei. Amint ránéztem, azonnal a szokásos gondolatok jutottak eszembe, hogy mennyire jó lenne egy ilyen nővel együtt lenni.

Ahogy ott ült velem szemben, kényelmesen hátradőlve, a szoknyája kicsit feljebb csúszott, annyira, hogy beláthattam a fehér bugyijáig. Szemem végig siklott napbarnított combján, s a combok közötti fehér folton állapodott meg. Vera elkapta a pillantásomat, de nem húzta lejjebb a szoknyáját, csak elmosolyodott. Zavartan kaptam el a tekintetemet, a szemébe sem mertem nézni. Olyan gondolataim támadtak, amelyek nem éppen illendőek, ha a saját nagynéninkről van szó. Úgy éreztem, ha azonnal nem állok fel, a farkam fog felállni, hát gyorsan kimentem a konyhába, ittam egy kis vizet.

Ahogy visszamentem, oda sandítottam, láttam, hogy a szoknyája még mindig fel van csúszva, s mintha még jobban látni engedné a bugyiját. Visszaültem a helyemre, s képtelen voltam a látványnak ellenállni. Vera rám nézett, s talán szándékosan, megemelte a lábait és széjjelebb nyitotta, amitől a szoknyája még feljebb csúszott a combján. A szememet mágnesként vonzotta az a fehér ruhadarab, a vékony anyag szinte bevágott a punci nyílásába. Visszanéztem a könyvbe, de már egyáltalán nem ott járt az eszem, inkább a combok közé tekingettem.

A nagynéném egyszer csak felpattant és kiment a szobából. Kicsit csalódott voltam, hogy vége az izgató helyzetnek, ugyanakkor megkönnyebbülést is éreztem. Pár perc múlva visszatért, és mélyen a szemembe nézve, visszaereszkedett a fotelbe. Önkéntelenül a szoknyája felé néztem, de most nem láttam a bugyija fehérségét. Vera, mintha csak olvasna a gondolataimban, széjjelebb nyitotta a combjait, s egy laza mozdulattal feljebb húzta szoknyája szélét. Nagyot nyeltem, ugyanis a bugyi helyett, a sötét punci szőrét láttam. Amíg kint volt, levetette a bugyiját. Zavartan kaptam el a tekintetemet, majd néhány másodperc múlva a szemébe néztem. Úgy nézett vissza rám, mint aki játszik velem. Nem tudtam, meddig megy el ebben a játékban, de reménykedtem, talán többet is megmutat a titkos kertjéből.

– Jobban tetszik, mint a könyv?- kérdezte váratlanul.

Meg sem tudtam szólalni meglepetésemben, de az igazat megvallva, nem is tudtam, hogy arra gondol-e, amire én.

– Tetszik?- kérdezte újra, s közben a szoknyáját teljesen felhúzta, majdnem a derekáig.

Teljesen láthatóvá vált a szőrös pinája, nem tudtam levenni a szemem a csodálatos látványról.

– Na, mi van, megkukultál?- kérdezte nevetve.

– Nem, csak nagyon meglepődtem- válaszoltam.

– Úgy bámulod, mint aki még sosem látott ilyet!- mondta, olyan mosollyal, mint aki pontosan tudja, hogy valóban nem láttam még valódi puncit.

– Még nem láttam így, vagyis…- hebegtem zavartan.

– Akkor, most láthatsz!

Felállt, kibújt a szoknyájából, majd meztelen alsótesttel visszaült a fotelbe. Lábait széttárta, ujjaival néhányszor végig simított a punciján.

Most már leplezetlenül bámultam a lába közét. Ő ujjaival széthúzta a szeméremajkait, megmutatva puncija rózsaszín bejáratát. Éreztem, ahogy a farkam egyre keményebbé válik.

– Tetszik?- kérdezte.

Válasz helyett csak nyeltem egy nagyot, s próbáltam alaposan megnézni mindent, hátha véget ér ez az álom.

Ekkor elkezdett játszani magával, ujját végig húzta puncijának vágatán, majd egyik ujját bedugta a nyílásba. Miközben punciját simogatta, birizgálta, folyamatosan engem nézett. Én szinte szájtátva bámultam, a farkam lüktetett a nadrágomban.

– Hát te, mire vársz?- nézett fel rám.

– Mit csináljak? – hebegtem, s reménykedtem, hogy valami más is lesz, nem csak a punci nézése.

– Vedd elő a fütyidet!

Letoltam a farmeromat, ágaskodó szerszámom azonnal kiugrott. Éreztem, nem kell sok, hogy elsüljön a farkam.

– Verd ki előttem! Szeretném látni, ahogy csinálod!- mondta, miközben a csiklóját masszírozgatta.

Legszívesebben, azonnal beraktam volna a farkam abba a szép rózsaszín nyílásba, de nem mertem próbálkozni vele. A punci látványa viszont annyira felizgatott, hogy könnyítenem kellett magamon. Nagynéném nedvesen csillogó puncijának látványa gyorsan megtette a hatását, néhány húzás után nagyot lőttem a levegőbe. Vera a farkamat nézve, egyre gyorsabban izgatta magát, majd néhány nyögés után, tenyerét az ölére szorítva, hátra hanyatlott a fotelben. Szemét lehunyva pihegett, miközben én ott álltam előtte, letolt gatyával.

– Öltözz fel!- szólt rám nevetve.

Felhúztam a nadrágomat, ő is magára kapta a szoknyáját. Zavartan álltam, nem igazán értettem az egészet.

– Ugye, szűz vagy még?- nézett rám komoly arccal.

– Igen!- válaszoltam szégyenlősen.

– Nem kell szégyellned!

Kis gondolkodás után így folytatta:

– Akkor rád férne egy kis tapasztalatszerzés!

– Háát, rám!- hebegtem, s nem tudtam, pontosan mire gondol.

– Majd én kézbe veszem a dolgokat- mondta huncut mosollyal- Este folytatjuk!

Vacsora után már alig vártam, hogy sor kerüljön az oktatásra. Nagynéném elment a fürdőszobába, mikor kijött már hálóing volt rajta.

– Zuhanyozz le, aztán gyere át a hálóba!- szólt.

Rohantam a fürdőszobába, lezuhanyoztam, tiszta alsót vettem, meg pólót, visszahúztam a farmeromat, aztán benyitottam a hálószobába. Az ágyon ült, csak egy hálóing volt rajta.

– A nadrágodat és a pólót levetheted! – mondta sokat sejtetően.

Ledobtam a farmert, kibújtam a pólóból, majd egy szál alsóban állva vártam, hogy mi fog történni.

– Gyere, ülj ide!- szólt, s maga mellé mutatott.

Leültem mellé az ágyra. Végig simított a mellkasomon, majd kezét a combomra tette.

– Megtanítalak arra, hogy mit szeret egy nő! Láttál már meztelen nőt?

Választ sem várva, kibújt a hálóingéből, s megállt előttem, teljesen meztelenül. Asszonyosan telt teste volt, széles csípője, és viszonylag nagy feneke. Szép, nagy, telt mellei nagyon csábítóak voltak. Kicsit várt, hogy alaposan szemügyre vegyem, majd megfordult, hogy mindenhol lássam. Szinte csorgott a nyálam a látványtól. Nem láttam még meztelen nőt ilyen közelről, ilyen kézzelfogható valóságban. Szerettem volna megérinteni, megfogni minden testrészét. Ő, mintha kitalálta volna a gondolatomat, megfogta a kezem, maga felé húzott, s egyik kezemet rátette a mellére.

– Szabad! Nyugodtan megsimogathatsz!

Tenyeremmel végig simítottam a mellein, majd a csípőjét és a fenekét. Lenéztem a hasa alatt sötétlő szőrcsomóra, a kezem tétován megindult felé, óvatosan végig simítottan a combja belső felén, puncija mágnesként vonzotta a kezemet. Hamarosan ujjaimon éreztem a punci szőrét, tenyeremet rátapasztottam a szeméremajkakra. Ujjamat a nyílásba dugtam, éreztem, ahogy egyre jobban nedvesedik.

– Gyere, kényeztess kicsit!- szólalt meg a nagynéném, s megindult az ágy felé.

Hanyatt feküdt, lábait széttárta, s várakozóan nézett rám. Én oda ültem mellé, simogattam a melleit, aztán az ujjaimmal, ahogyan délután tőle láttam, birizgálni kezdtem a punciját.

– Szeretném, hogyha a nyelveddel csinálnád!- szólt fojtott hangon.

Behasaltam a lábai közé, a fejemet a combjai közé dugtam, s nyelvemmel elkezdtem felfedezni a csodálatos barlangot. Nagynéném sóhajtásai jelezték, hogy jó úton járok a felfedezésben. Széthúztam a szeméremajkakat, megkerestem a csiklóját, s nyelvem hegyével birizgálni kezdtem. Vera megemelte a csípőjét, hogy jobban hozzáférjek. Hamarosan nyögdécselni kezdett:

– Jaj, nagyon jó! Ne hagyd abba!

Teste megfeszült, s combjait összezárva elélvezett.

Én már alig bírtam a farkammal, szinte lüktetett a vágytól. Feljebb csúsztam, letoltam a gatyámat, hogy farkamat bedugjam abba a csodálatos barlangba, de Vera rám szólt:

– Ne! Még nincs itt az ideje!

Látva csalódott arcomat, rám mosolygott, és így szólt:

– Majd annak is eljön az ideje! Most, én jövök! Feküdj hanyatt!

Ráhajolt ágaskodó fütyimre, néhányszor megnyalta, majd a szájába vette. Nyelvével megszorította a makkomat, aztán elkezdte nyalogatni, majd szopni a szerszámomat. Nem kellett sok, hogy érezzem, farkam kitörni készül.

– Jaj, elmegyek!- nyögtem, s máris lövellt a spermám, egyenesen a szájába.

Kivette szájából a farkam, s kezével kifejte belőlem a maradék spermát is, miközben a szájában lévőt egy zsebkendőbe engedte.

– Na, milyen volt?- kérdezte.

– Csodálatos!- sóhajtottam.

– Mára ennyi volt a „lecke”, holnap folytatjuk! Menj, zuhanyozz le!

– Miért nem engedted, hogy…, tudod, hogy rendesen…, hogy bedughassam?- néztem rá vágyakozva.

– Gyorsan elmentél volna, azt akarom, hogy tovább tartson majd!

– Holnap megengeded?

– Ez legyen meglepetés!- nevetett. Na, menj gyorsan zuhanyozni!

A fürdés után gyorsan elaludtam. Másnap, mikor felébredtem, már a szexen járt az eszem, legszívesebben berohantam volna nagynéném szobájába. Elmentünk dolgozni. Egész délelőtt azon járt az eszem, mikor lesz már délután, hogy Vera hazaérjen. Ahogy hazaért, máris ott sündörögtem körülötte, várva a következő leckét. Este felé már szinte remegtem a vágyakozástól.

– Látom, alig bírsz magaddal – szólt rám nevetve.

– Nagyon várom már, hogy szexeljünk!- válaszoltam izgatottan.

– Gyere, menjünk beljebb!- kacsintott rám, s megindult a hálószoba felé.

Elkezdett vetkőzni, én is azonnal megszabadultam a ruháimtól. Vetkőzés közben ismét megcsodálhattam a testét. Most azonnal az ágyra feküdt.

– Gyere ide mellém!- szólt.

Mellé feküdtem, s elkezdtem simogatni a melleit, a hasát, a combját, majd a punciját.

– Csináld úgy, ahogy tegnap!- szólt.

Ágyékába fúrtam az arcom, s elkezdtem puszilgatni, nyelvemmel izgatni. Mikor a sóhajtozásai felgyorsultak, úgy éreztem, itt az idő, hogy végre teljesen enyém legyen. Abba hagytam az orális kényeztetést, felnéztem rá, s megindultam felfelé.

Nagynéném most nem ellenkezett. Teljesen széttárta a lábait, ágyékunk összeért, ő lenyúlt, megfogta a farkam, s magába igazított. Olyan síkos volt, hogy könnyedén becsúsztam. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen forró egy punci. Tövig nyomtam a farkam a tág pinába. Mozogni próbáltam, ahogy a filmeken láttam. Vera egészen felhúzta a lábát, majdnem a vállamig.

– Próbálj meg lassan mozogni! Ne menj el gyorsan!- súgta.

Lassan mozogtam, de így is éreztem, hogy nem sokáig bírom majd. Időnként megálltam a mozgásban, próbáltam elterelni a figyelmem. Annyira új és annyira izgató volt a helyzet, ahogy a farkam ki-be járt a meleg és lucskos barlangban, hogy hiába szerettem volna sokáig bírni, még néhány mozdulat, és már lőttem is a pinusába. Vera még nem jutott a csúcsra, de őt ez egyáltalán nem zavarta. Ez volt az első alkalom, hogy egy punciban mentem el, s mondhatom, csodálatos élmény volt.

– Nem baj! Ügyes voltál, csak meg kell tanulnod visszatartani magad!- simogatta meg az arcomat nagynéném.

Szerettem volna, hogy neki is jó legyen, ezért ujjaimmal vettem kezelésbe. Szétvetette a lábát, és hagyta, hogy addig csiklandozzam a forró, lucskos pinusát, amíg egy hosszú sóhajjal ő is elment. Éreztem, ahogy az ujjaim alatt megvonaglik, s ez is jóleső érzéssel töltött el. Hogy ez a tapasztalt, jó nő az anyám húga, eszembe sem jutott akkor. Nem akartam még, hogy véget érjen ez a csodálatos élmény, szerettem volna nézni és simogatni meztelen testét.

– Maradjunk még kicsit az ágyban, ne keljünk fel!- mondtam neki.

Beleegyezett, s én örömmel vettem újra birtokba a mellettem heverő érett női testet. Puszilgatni kezdtem a melleit, számba vettem és szopogattam az egyre keményedő bimbókat. Kezem ott kalandozott a combjain, ujjaim hegyét végig húztam combja belső felének puha bőrén, ujjaim rá- rá tévedtek szőrös szeméremdombjára. Belefúrtam ujjaimat a szőrcsomóba. Most, hogy már közelről megtapasztalhattam a női test rejtelmeit, s túl voltam az első igazi aktuson is, sokkal nyugodtabban, figyelmesebben tudtam foglalkozni vele. Nagynéném lehunyt szemmel feküdt, s igazán élvezte a cirógatásomat, kezeim matatását. Ahogy arra számítottam, a cerkám hamarosan megkeményedett, s újra kész voltam a behatolásra. Nagynéném felé fordultam, kemény farkam hozzá ért a combjához. Ő odanyúlt, megfogta, kicsit megszorította, s így szólt:

– Nocsak, talán szeretnél még egy menetet?

– Szeretném, ha igazán ki tudnálak elégíteni!- válaszoltam.

– Gyere, de most én leszek felül!- kapott a lehetőségen.

Hanyatt feküdtem, ő fölém guggolt, megfogta a farkam, odaillesztette a bejárathoz, majd lassan ráereszkedett. Éreztem, ahogy jókorára duzzadt farkamat elnyeli a hüvelye. Fejét hátra vetve, egyre gyorsuló ütemben lovagolt, a mellei ugrándoztak a szemem előtt. Kezeimmel a csípőjét szorítottam, úgy néztem a táncoló melleit. Most már jobban bírtam, úgy éreztem fél óráig is lovagolhat rajtam. Nagynéném lenyúlt a puncijához, ujjával a csiklóját masszírozta. Hamarosan nyögdécselni kezdett, a mozgása lelassult, előrehajolt, s a vállaimra támaszkodva hosszasan élvezett.

– Elmentél?- kérdezte kisvártatva.

– Még nem!

– Gyere fölém!

Hanyatt feküdt, lábait jól felhúzta, én betérdeltem közéjük, s újra benyomtam a farkamat a már ismert punciba. Gyors iramban kezdtem dugni, s hamarosan ismét belelőttem a magomat. Mikor mellé feküdtem, nagynéném csak ennyit mondott:

– Most rendesen megdugtál!

Hatalmas puszit nyomott az arcomra, és én nagyon büszke voltam magamra.

A következő napokban, amíg nála voltam, minden alkalmat kihasználtunk, hogy tökéletesítsük a technikámat. Nagynéném nagyon lelkes tanítóm volt, s én igyekeztem mindent elsajátítani, amit csak lehetett. Amikor eltelt a három hét, nagyon kelletlenül indultam haza. Megbeszéltük, hogy rövidesen meglátogatom újra.



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása