Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

A főnököm asztalán

2017. augusztus 16. - erotikustortenet

Ha még emlékeztek Brayenre, a főnökömre a halloweeni buli utáni szép kis levelére, körítve pár szaftos fotóval, ahogy a bárpultos fiúval végighempergetnek az egész irodájában, akkor azt tudni kell róla, hogy betartja a szavát, és ha akar valamit, azt meg is szerzi. Ahogy engemet is.
De mint kiderült nem csak én kerültem ilyen helyzetbe, viszont most még nem tartunk ott. Mert jött a másnap.
Egyből az irodájába mentem, ahol az asztalánál ülve felém fordult a székéből, arcán önelégült mosollyal.
- Jó reggelt Ted! – kicsit meggörnyedett, ahogy az arcomat kezdte fikszírozni. – Látom a tegnap estéd, elég keményre sikeredett. – ha lehet még jobban elmosolyodott, az eddigi keresztben lévő lábát most lerakta a földre és talán még széjjelebb húzta őket, ahogy léptem egyet felé.
- Brayen. Én… - erre hirtelen felállt és a nyakkendőmet meghúzva magához rántott.
Olyan közel voltam az arcához, hogy szinte súrolt a borostája. Suttogó szavai szinte égették a bőrömet, mely felidézte bennem a bulin történteket.
- Ted, ha kérhetlek, maradjunk meg a formalitásoknál. A munkahelyen hívj főnőknek vagy Mr. Collsnak. Megértettük egymást? – bólintottam. – És remélem megértetted a feltételeket is. – szemével a képernyő felé sandított, melyet követve megláttam egy e-mailt, melyben ott voltak a képek hatalmas méretekben kinagyítva.
- Igen. – elégedettségét kimutatva elengedett és visszaült a helyére.
A szememet forgattam, legszívesebben bevágtam volna neki egyet, de akkor tudtam, hogy vége lenne az életemnek. Ő pedig ezt tudta. A következő, amit rögtön észrevettem, hogy míg én ott álltam, addig ő lehúzta a sliccét és kivéve onnan a farkát, elkezdet rajta finoman végigsimítani. Amikor a szemünk találkozott, ő abbahagyta és a kezét a feje mögé téve hátradőlt.
- Gyerünk Ted. Tudod mi a dolgod. – nem tehettem mást, bár kell vallanom, valamiképp izgatót is az egész szituáció.
Letérdeltem elé és a kezembe fogva azon nyomban éreztem, ahogy vérrel töltődik meg a férfiassága. Egy pár húzás után pedig már teljes alakjában ágaskodott előttem, ahogy az este folyamán is. Egy kisebb sóhaj szakadt ki belőle, ahogy folytattam, megpillantva makkjának csúcsát.
Akaratlanul is, de éreztem, ahogy a gatyám szorosabb lesz, a nyelvemmel pedig megnyaltam a számat a látványától. Tényleg képes lennék erre? A munkámért? Az életemért? Lorenért? Hogy ennyire megalázottá váljak mindenki előtt. Felnéztem rá, az ujjai a billentyűn feküdtek, csak arra várva, hogy ellenkezzek.
- Mi van Ted? Csak nem lettünk szégyenlősek? Mert tudod akkor… - elakadt hangja, ahogy bekaptam és szopni kezdtem. – Igen ez az. – nyalta meg a száját, ujjait a hajamba vájva még lejjebb nyomott az ágyékára.
Magamban többször is elmondva mindennek, miközben a nyelvemmel még beljebb invitáltam a szerszámát. A nyálamban keveredett a sós íze, tökéletes volt, mely még elviselhetetlenebbé tette az egészet. A kezét levéve rólam, kivéve megkerestem a szemét és végignyaltam a hatalmas rudat.
Brayen nem véve le rólam a szemét, figyelte végig a mozdulataimat.
Ahogy újra bekapom, az ujjaimmal pedig benyúlva a nadrágjában finoman masszírozgatni kezdtem a heréit. Ettől felnyögve még jobban belesüppedt a székébe, ekkor jöttem rá, hogy mennyire élvezem is azt, amikor ennyire ki van nekem szolgáltatva.
A másikkal megragadva húztam be a számba erőteljesebben, hogy hamar véget érjen, mire neki más terve volt még velem.
Felállt és még időm sem volt levegőt venni, amikor az asztal üres oldalára döntött. Egy szakadást hallottam a fenekemnél, majd még egyet és a lyukamba feltolva a két ujját, a hangomat kieresztettem, mely folyatódott, ahogy elindította bennem.
- Emlékszel a játékszabályokra? – hajolt a fülemhez és bennem már teljesen elvesztek.
- Igen… - a fülcimpámat bekapva a fogaihoz nyomta, melytől megrezzentem, a vadító értelemben.- Mr. Colls. – a farkam tűhegyesen nyomódott a nadrágom anyagához és ő ezt tudta, élvezte a látványt.
Visszahajolt hátra, az ujjai lassultak és mire hátranéztem már a fiókjából kihúzott egy vaskos favonalzót, mellyel azonnal rávert egyet az egyik faromra. Felnyögtem, mire a másikra sózott egyet, a lyukamban pedig újult erővel indult be. A csattanás okozta fájdalom elenyészett a bennem okozott vággyal, melytől egyre melegebbnek éreztem az öltözetemet.
Aztán a folytonos verés megállt, a fogait végighúzta tűzpirosra pirult fenekemen, majd apró nyálas csókokat hagyott maga után. Hűsített és egyszerre megrémített a tudat, hogy ez a férfi mit képes velem tenni, amitől teljesen elvesztem a fejemet. Az ujjait pedig kihúzta, a vastag kemény farkát kezdte verni a faromhoz.
- Mond azt, hogy akarod te is Ted. Szeretnéd, hogy jól megbasszalak, mint akkor este? Tetszik, amit csinálok veled? Folytassuk? – tudta, hogy nincs más választásom, így élvezettel nézte, ahogy az arcomra kiül a veszteség és egyben az élvezet.
- Igen. Akarom. Mr. Colls. – még végig se mondtam, amikor már bennem volt és mindent beleadva lökte felém ágyékát.
Az asztal stabilan állt, de nem úgy, mint én, ezért megkapaszkodtam a szélében. Mondhatnám azt, hogy mind végig a végét vártam, de ehelyett újra elöntött a szenvedély és az ígéret abból kifolyólag, hogy nem utoljára vagyok itt ilyen helyzetben vele. Mert bármennyire is utáltam, ahogy rávett erre, valamiképp vártam is már arra, hogy újra megdugjon.
Nem is, megbasszon a flancos irodájában.
Hátra néztem és folyt róla a víz. Az öltönyét leterítette mellém, az ingét kigombolva szabad utat biztosított széles, izmos testéhez. A gatyája és alsója a lábán lógott lent a földön, miközben a teste egyre jobban felém hajlott. A lökések közben, megéreztem a nadrágom elején egy finom érintést, mely végül erősebb súrlódások hoz vezetett el. A kezével dörzsölni kezdte a farkamat a gatyámon keresztül.
Mikor rájött, hogy mennyire meglepődtem ezen, nem hagyta abba, csak még jobban rákezdett. Megálljt akartam mondani, de tudtam, hogy ezáltal megszegném a szabályokat és onnantól már nem lenne visszatáncolás. Így hagytam magam és kiélveztem minden pillanatát. Még ha ezzel egy gatyával lóg is nekem. Hevesebben kezdett lélegezni, hallottam, ahogy a nevemet kiáltja közben és éreztem az utóhatásokat.
A teste megremegett, ahogy belém élvezett. A sűrű fehér nedve elöntve belsőmet én is utat adtam a hangomnak. Közben lökései lelassultak, kezével megtalálva a nyakkendőmet megragadta. Ágyékával ott tartott és ebben a két erőben ott függtem az asztalánál, míg be nem fejezte. Vagyis még azt hittem.
Kihúzódott belőlem, majd feltolt az asztalra és megfordított. Az ujjait felnyomta a lyukamba, melytől megremegtem, ahogy a gatyám elején újabb szakadásokat tépett, míg nem a bokszeremből maradt rongyok között megragadta a péniszemet. Felém mosolygott, ahogy megindult rajta, megjelenve a makkom a napvilágon.
Eközben az ujjait előre lendítve felnyögtem újfent, melyben már sokkal több is volt, mint csak azok. Sikamlósabb volt, éreztem a meleget és a forróságot, ami egyre közelebbről érintett. Ezt ő is tudta és mire észbe kaptam a kezemet megragadta és a seggemhez irányította. Ő kivette, én pedig beraktam és tudtam, ahogy leült a székébe önfeledt mosolyával nem kellett befejeznem. Még mindig úgy nézett ki. Letolt nadrággal, kigombolt inggel, izzadtan, egyszerűen szexin. Melynek a képe a fejembe ivódva húzogattam férfiasságomat. A szemébe néztem és tudtam, hogy az övé vagyok. Itt az irodában és talán mindenhol is. A lélegzetem fennakadt, ahogy átjárt az ismerős kellemes érzés. A testem megremegett és a farkamból kilövellő ondó a fekete nadrágomon és ingemen landolt. Addig ráztam, míg az már petyhüdten omolt a ragadós ujjaim közé.
Kihúztam a fenekemből a másikat is, melyből kisebb cseppekben folyni kezdett az asztalra Brayen ondója. De mintha ez nem is zavarná figyelte az utóreakcióimat. A mellkasom le és felemelkedett, melegem volt, majd figyelve a tekintetét a kezemet az ajkamhoz emelve lenyaltam róla. Ahogy azt is, ami eddig a lyukamban volt.
Ami pedig teljesen sokkolt, azaz volt, mikor odajőve hozzám megragadta a tarkómat gyengéden és magához húzva megcsókolt. Nem volt durva, egyszerű, szerethető csók volt. A tekintettem találkozott vele és hirtelen újra Mr Colls volt. Aki megbasszot az imént.
- Remélem hoztál váltóruhát Ted. – mosolygott, majd felhúzta a nadrágját és elkezdte visszagombolni az ingjét, miközben intett, hogy mehetek.
Az ajtón mentem már ki, amikor még visszaszólt.
- Öröm volt veled üzletelni Ted. – és hogy visszavágjak neki rámosolyogtam, szemmel figyelve a még lógó péniszét.
- Ahogy nekem is Mr. Colls. – láttam, hogy meglepést az arcán, de nem fordultam vissza, hogy jobban szemügyre vegyem.
Mint kiderült az elszakadt ruháknak az árát könnyű szerrel tudtam a cég pénzén fizetni, említést sem tett róla bármikor, amikor találkoztunk, vagyis éppen basszot. Konferenciateremben, túlóra idején és újra bejárva az irodájának minden zegzugát. De ami a fordulatot hozta és némi vigaszt is számomra, az akkor volt, amikor éppen az asztala alatt végeztem a szokásos tennivalómat. Nagyban szoptam a kemény dákóját. Az elmúlt pár hónapban szinte függőjévé váltam az érzésnek. Ahogy a nyelvemmel végigjárom a számban, nyálamtól nedvesen végigcsókolgatom a heréitől kezdve és mint az asztalra fektetve keményen megbassz.
Persze nem felejtettem el a fenyegetését a képekkel kapcsolatban, de mind inkább utálni akartam a helyzetet, annál jobban kezdtem élvezni is éppen. Mikor ma behívott még szólni sem kellett, ha nem egyből a lába közé térdeltem le és a szenvedélytől izzó szemei kereszttüzében kibontottam az ebédemet. Ajkát próbálva összeforrasztani halk sóhajok szálltak fel onnan, ahogy elnyelve újból még intenzívebben kezdtem el szopni.
- Oh igen Ted. Lássuk csak milyen nagy is a szád. – mondta és megéreztem az ujjait a hajamba markolva.
Erőteljesen felé húzott, melytől szinte már a torkomban volt a dákója. A számból lefutva az államról csöpögött le a nyálam. A fejemet úgy tartva élvezkedtem a vastag, kemény férfiasság nyomásában. Míg nem kopogás ütötte meg a fülemet. Azon nyomban abba akartam hagyni, mire ő még jobban lenyomott. Félénken kerestem a tekintettét, arcán ravaszkás mosoly jelent meg látva kétségbeesésemet.
- Nem, nem Ted. Te szépen tovább szopod a faszomat, míg én ezt elintézem. – az ajtó felé fordult a fejével. – Szabad! – a zár megmozdult és mi közben még jobban az asztala alá másztam be még utánam súgta.
- Aztán csendesen falatozzál oda lenn. – mosolygott egyet, aztán felöltötte üzleties arcát, melyet nap mint nap látnak az emberek.
Kivéve én, aki már látta többször is elélvezni bennem és megjegyezve sokszor, hogy akkor mennyire kedvesebbnek is tűnik. A kezembe fogva a szerszámát a számba húzogattam, a fejemet is felé bólintottam, közben próbálva megtudni, hogy ki lehet a váratlan látogató. De ami furcsa volt, hogy nem beszéltek.
Kilestem és láttam, ahogy Brayen a fejével leint felém. Azonnal menekülni akartam innen el, mire a férfi még ki is húzta a székét, farkán ott csillogott a nyálam, ahogy arrébb gurult, én pedig négykézláb kinézve meredtem az idegenen. Ron volt az. Be akartam neki vallani a bulin történteket és hogy hogyan kerültem ide, mindent egyszerre. De mire megszólaltam volna már ő ott térdepelt a Brayen tűhegyes szerszáma előtt és a kezébe fogva húzott rajta egyet.
- Szia, Ted! Jössz segíteni a főnőknek kicsit ellazulni? – kérdezte és én szó nélkül odamentem hozzá kibújva az asztal alól.
A száján apró mosoly jelent meg és a szemében talán némi bűntudatot látta meg, ahogy az enyémben is ő. Erre rátettem az ujjaimat az övére és együtt rántottuk már Brayen falloszát, melytől nyögött is egy nagyot. Miközben közelebb mászva a másikhoz megcsókoltuk egymást.
- Igen fiúk ne hagyjátok abba. Még csak most kezdődik az ebédszünet. – egy kis kitéréssel élve, ezután mesélte el Ron nekem a saját kis sztoriját, mi helyett én is bevallottam neki mindent.
Megbocsátottuk a másik hibáját és túltettük magunkat rajta, mert hisz mi is megcsaltuk a feleségeinket, így hát ez így van rendjén. De visszatérve a történetéhez, Ronnak igazán mesés halloweeni bulija volt. Ami úgy kezdődött, hogy Brayen felhívta telefonon.



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása