Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Animál Anna

2017. augusztus 29. - erotikustortenet

Közkívánatra a történet folytatása és egyben befejezése. Szóval a nőket szeretem, leszbi párkapcsolatom nem volt még senkivel. Végül a kutyáimmal szexeltem.



Szóval kezdésnek írok egy kicsit magamról: a hajam természetes szőkés barna színű, kicsit hullámos. A lányaimnak, Petrának és Rékának is hasonló az enyémhez. A puncim borotvált. 163 centi vagyok pár mm híján, és 45,3 kilogramm. Az első írásomhoz hozzászólók mondatai alapján úgy tűnik, hogy teljesen más embernek állítottam be magam, mint amilyen valójában vagyok. Szóval... nem vagyok olyan módon kúrvás, mint ahogy tűnt eddig. Mindig is félénk, szűkszavú jókislány voltam, de csak normális módon. A viselkedésemben csak a szexualitás terén ütöttem el jócskán a többi korombeli lánytól. Hamar elkezdtem masztizni, kelletni magam a nők, meztelenkedni, szexelni a kutyámmal, amíg idáig eljutottam. Gyerekkoromban én is bicikliztem, hintáztam a játszótéren, voltak játékaim, de mióta először járt bennem kutyafasz, azóta mással szeretek játszani. Mióta kutyával csinálom, azóta nézek úgy a nőkre, hogy meddig menne fel neki a kutyám farka, vajon kibírna-e vele egy menetet, és persze, milyen lehet ezeknek a nőknek kitöltetlenül... miközben én már 12 éves korom óta alig tudok járni a kemény dugásoktól. Ezért is szeretem a magassarkút -> egy picit furcsa a járásom a fájó méhem miatt, így gondolhatja, aki észreveszi, hogy talán a cipő miatt van. Azért is szeretem, mert a sarokrésze megemeli a fenekemet, és így szebb.

Csoki és Rudi farka 24-24 centi hosszúak, a csomójuk 7-7 centi. Tehát 24 centiméter! Az a 7 centi egy csomó, nem maga a dákó. Szeretek kefélni velük amennyit lehet, mert nem egyszerűen csak megkefélnek. Mivel nem vagyok mély nő és alacsony is vagyok, a csomójukkal együtt irgalmatlanul meg tudnak hágni. Megmértem Rudi farkának hosszát, amíg bennem volt épphogy a méhem végét érintve, és büszkén írhatom: a csomójából még kint volt 4 cm. Magyarul: amikor teljesen belémvágják, 4 centivel nyomják feljebb a méhem végét. A kérdésekre válaszolva tehát ezért élvezek el olyan sokszor; nem csak a pinámat basszák. Mivel a pina járata csak az út a kéjforrás felé egy nőben. Olvastam a neten sok panaszkodást nők részéről, akik nehezen jutnak el a csúcsra. Sajnálom őket, mert nem akármilyen dologról maradnak le. Még ha kisebb szerszámról is van szó, egy kutyafasz tökéletes egy női testbe. A férfiak farka gyerekcsinálásra jó. De a nőknek is szükségük van élvezetre, és erre a célra a kutyák fasza a legmegfelelőbb. El is mondom, hogy miért:
- a faszuk alakja és mérete ezerszer jobb az emberekénél. A farkuk tövében csomó van hogy bent élvezzenek. A péniszük első fele kicsit vékonyabb, mint a többi része, a másik fele a nyílás felé haladva vastagabb. A vége pedig lehet nagyon hegyes, vagy csak a nyílás körül hegyes (mint az enyéimnek).
- a spermájuk, a farkuk és a heréik is forróak, így eszméletlenül jó érzés magamba engedni. Az érzés, ahogy a forró ondó lefolyik egy nő méhébe... csak azok ismerik ezt az érzést, akik már próbálták.
- a kutyák csak ki akarják üríteni a heréiket. Más nem nagyon érdekli őket. Ha elélvezel, vagy lassítani akarsz, hiába mondod, hogy állj. Addig és úgy basznak, amíg és ahogy ők akarnak.
- rengeteget élveznek beléd, és nem tudják kihúzni a csomó miatt, csak élvezés után.
+ nem eshetsz teherbe akárhogy csináljátok.

Már 19 éve szexelek kutyákkal, és még csak 32 leszek, bár nem hinném, hogy leállok az elkövetkezendő néhány évben. 2014-ben megismertem egy nőt, aki már 47 éves és töretlenül szexel a kutyájával. 20 évesen kezdte. Sok kutyája volt már, és mostanra csak a menetek számát csökkentette napi kettő vagy max háromra. A jelenlegi kutyájának csomóval együtt 22 cm van odalent. Még mindig felizgul a kutyafaszra, úgy mint fiatalon, csak már kevesebbet csinálja. És ő is mindig hagyja, hogy beleélvezzen a kutyusa.

Beszámolok a nőügyeimről is, mert volt, aki azt hitte, hogy az összes leszbivel szexeltem már az országban :) A nők, akikkel szeretkeztem:
- 14 évesen egy 14 éves osztálytársammal. Ő volt az első nő az életemben, és én is neki. Két alkalommal szeretkeztünk.
- 15 évesen egy 18 évessel. Együttlétünk 75%-a azzal telt, hogy a talpával masztiztatott, mert az mindig imádtam.
- 19 éves koromtól kezdve másfél évig összejártam suli után egy akkoriban 30 éves nővel (ez volt a bentlakásos suli története).
- 22 éves koromtól fél évig egy akkoriban 18 éves lánnyal.
- a szülés után néha egy 17 évessel.
- 31 évesen a 16 éves Szabinával, akiről már írtam korábban.
- mostanában pedig egy 22 éves csajszival szoktam összejárni, akivel nagyon jól megértjük egymást testi vágyak nélkül is.
A felsorolt hölgyek mindegyike vékony csaj. Ezért is szeretem a fiatal puncikat... köztük több szép vékony, feszes testet lehet találni. Mindegyikükkel tribbeltem (punci összedörzsölés), és mindegyikük csiklandozott már kikötözve szex közben (írtam, hogy nagyon csikis vagyok). Velük szeretkeztem/szeretkezem, Rudinak és Csokinak pedig szimplán hagyom, hogy megbasszanak.

Jöjjön az, amit kihagytam az előző részből, mert őszintén szólva féltem az emberek reakcióitól. Ennek e mondataimhoz van köze: ,,Naponta annyiszor baszogathatnak, ahányszor akarnak. Feltéve, hogy nincs dolgom és a lányok nem látnak." Ez a mondat az első részből való. De ez a rész nem igaz benne: ,, ...és a lányok nem látnak." Mert nem érdekes, hogy a lányaim, Petra és Réka tudnak-e arról, hogy éppen Rudival, vagy Csokival baszok. Amiről szó van: Miután megvettem Rudit és Csokit, alig tudtam kefélni velük; a lányok lekötöttek. Nem állandó elfoglaltságom volt, hogy ha otthon vannak, mindig ott legyek velük, viszont ha bementem a szobámba hogy dugjak egyet, nem tudhattam előre, hogy mikor fognak keresni a lányok. Sokszor csak néhány mondat erejéig kellett ott lennem, de még ezt se tudtam megoldani tökéletesen, ezért muszáj volt kitalálnom valamit. Hosszú ideig törtem a fejem, és egyre nehezebben teltek a napok kevés dugással. A legegyszerűbb megoldás tűnt az egyetlen megoldásnak. És most se tudnék mást kitalálni. Egyszerűen meg kellett magyaráznom a lányaimnak, hogy Rudival és Csokival szexelni szoktam. Életemben nem féltem még úgy, mint akkor a beszélgetésünk alatt. Ekkor csak pár napja töltötték a hetet. Elmagyaráztam mindent a szexről, a gyerekcsinálásról, és hogy én nem leszek terhes, mert kutyáktól nem lehet teherbe esni. Korukból adódóan megértették, hogy azért csinálom velük, mert ez nekem és nekik is jó érzés. Azóta már másképp néznek az álló faszra, de kisgyerekként még természetesnek tudják venni, mert megértettem velük a dolgot. Írtam arról is, hogy a pihenőhetes Rudi vagy Csoki álló fasszal szokott járkálni a házban, mert ilyenkor hiányzik nekik a szex. Szóval sokat látnak a lányok farkat, és így már tudják mire vélni.
Az a napi 9-10 menet, amiről írtam korábban azt jelenti, hogy ennyiszer élveznek el naponta, szóval ez az ő meneteik száma. Ma már nem kell félnem attól, hogy a lányok rámnyitnak, vagy túl hangosan élvezek el, esetleg meghallják a cuppogós hangot, így sokkal felszabadultabban telnek a napjaim. Tudják, hogy miért megyünk a szobába. Mondták már, hogy nem kell a szobámba mennünk, csinálhatjuk bárhol, azzal védekeztem, hogy nagyon sok ondó spriccel ki belőlük, és ha már egyszer nálam nem számít, ne ússzon már minden helyiség a geciben. A dugások után előfordul, hogy meztelen altesttel jövök-megyek a házban. Ilyenkor már majdnem az összes geci kiömlött belőlem az ágyamra és csak a mélyen maradt folyadék szokott végigfolyni a lábaimon. Azzal nem tudok mit csinálni.
A szobámba lépve az első dolog, ami feltűnik, az a szag. Igazi kanszag, vagy a kefélés illata... ahogy tetszik. Olvastátok már, hogy mennyi spermával szolgálnak. Az mind ott van az ágyamon, kivétel az, amit útközben a konyhába vagy bárhova menet szétcsorgatok, beleszárad a nadrágomba, vagy ami a méhemben van, beszívja a szervezetem. Szoktam a pinámból kifolyó geciből inni, de gyerekkoromban azért jóval többet ittam. 14 éves koromtól kezdve hat évig, amíg Teonak nyoma veszett, gyakorlatilag mindig az ondójukat ittam. Evésnél nem, de egyébként csak spermát ittam, ha éppen volt.
...és még az unokatestvérem (első részben) azt mondta, hogy szexre a pinám való, a méhem túl érzékeny rész... Hát nálam a pinám járata csak út a méhem felé. A méhnyakamig nem menne fel túl nagy farok... de ütközésig, és még azt is tolva sokkal másabb a helyzet.

Egy napom általában így néz ki: felkelés után már nem csináljuk inkább, mert nem túl jó, ha sokáig ragadunk össze. Így több időm marad minden másra (reggeli stb). A lányokat suliba viszem, majd irány a munkahely. Haza már egyedül jönnek, mert nincs messze tőlünk az iskola - reggel azért viszem őket én, mert útba esik. Otthon minden úgy megy, mint bárki másnál, eltérés az, hogy sokszor bemegyünk a szobámba a héten soros kutyussal, és kefélünk egyet. De a többi időmet a lányaimmal töltöm. Aki a héten nem kefélhet, az is állandóan belém akarja tenni, de nem engedem neki. Este a tizedik élvezése körül már jóval nyugodtabb, mint máskor, de még áll neki, ha alul meztelen vagyok a szobában. Én szoktam az ágyon aludni, aki kefélhet, az meg a földön. Aki nem kefélhet, másik szobában, és így hagy aludni. Aki a héten soros, nem száll le rólam egész nap, mert tudja, hogy úgyis hagyom magam, ha van időm. Azért is osztottam be őket, mert az is csinálgatna, aki pihenőn van, de olyankor azért tudja, hogy hiába próbálkozik. Szóval leginkább attól nincs nyugtom, aki dughat.


A dugásunkat most Csokival írom le, hogy ne állandóan a ,,dugóhetes" szót kelljen használnom, de ugyanez vonatkozik Rudira is. (Még azért egy dolgot megjegyeznék előtte-> legutóbb azt írtam, hogy naponta 9-10 alkalommal dugnak, menetenként 20-30 percnyi keféléssel. Egy picit rosszul fogalmaztam. 9-10 élvezésük van ugyan naponta, de a 20-30 perces menetek alatt általában kétszer élveznek el; nem minden menet egy élvezés. Majd minimum két percnyi spricc után, amikor tudják, kihúzzák belőlem. Tehát nem 4-5 óra naponta, ahogy az előző megfogalmazásból lehetett számolni.
Szóval...
Szegény Csoki hétfőre már majd megőrül, amiért sokszor csak láthatta egy hétig a meztelen fenekemet, de nem mélyülhetett el bennem. Hétfőn pedig még mindig nem kap meg, csak kora délutántól, amikor hazaérek a munkából. Rendszerint ilyenkor gyorsan megadom neki, amire vágyik, hogy picit lenyugodjon, mert főznöm kell és foglalkozni akarok a lányokkal. Tehát én is olyan vagyok, mint más anya. Számomra is elsők a lányaim. Sőt, nálunk is kell mosogatni, takarítani stb... csak az én természetes életmódomba más is belefér. Az első dugás 20 percet jelent Csokinak. Ha belémdugja, villámgyorsan ráz néhányat a faszán, majd a hétfőkre jellemző reszkető szerszámmal élvez egy hatalmasat. Ezután megdagad a csomója és muszáj megállnia, mert bármennyire is szeretné, nem tudja mozgatni bennem. Pár perc múltán ismét könnyen eldurran, megáll, majd a harmadik élvezéséhez basznia kell 10-15 percet. Én akkor kezdek élvezni, amikor belémdugja teljesen és tol rajtam néhányat, csak nála nem folynak össze a ejakulációk, mint nálam. Ha megvolt nála a harmadik, és kisebb lett a csomója, erővel lehúzom magam a farkáról. A sperma kiömlik belőlem, várok, amíg elmúlik az orgazmusom, én is spriccelek két-három percig (ilyenkor magasra tudok), majd a szokásos fájdalommal a méhemben felállok, és megyek a dolgomra. Nem spriccelnék eddig, de amíg bennem van, nem tudom ellőni magam és így a végére elég hosszú lesz. A nap többi részében, amikor időm van, megint átadom magam neki, és innentől lassabb élvezésekkel tellik el a napunk. Hétfőn szopni nem szoktam, mert nagyon lökdösi magát és nem akarom a fogammal megsérteni neki. Meg a fogaimat a helyükön akarom tudni. :) Kedden már könnyebb a napja. Innentől már nem remegő farokkal jön oda hozzám, amikor hazaérek, csak szimplán állóval. 20-30 perces menetekkel tudjuk le a következő hat napot. Ha kétszer elélvezett, hagyom kicsit érezni a szűk punci szorítását, majd kihúzom magamból, és várhat a következő menetre. Korábban is 9-10 dugásunk volt, csak akkor még több ment egy akcióból. Azért csökkentettem több alkalomra a hosszabb alkalmak helyett, mert a dugás kezdete után hamar elkezdtem volna spriccelni, de amíg bennem volt, addig képtelen voltam rá. Még így is 20-30 percet kell várnom, hogy kint legyenek, ahhoz, hogy végre én is kispriccelhessem magam. A misszionárius és a kutyapóz a legmegfelelőbb számomra és a fiúk számára is. A misszionárius szokott fájdalmasabb és élvezetesebb lenni, mert ebben a pózban mélyebbre ér, de szinte mindig kutyapózban csináljuk. Állítólag e két pozitúrával a legesélyesebb teherbe esni, ezért még izgatóbbak. Kutyapózban vagy egyenes háttal térdelek, vagy a felsőtestemet lehajtva kinyomom a fenekemet (ha elfáradtam). A már említett pinacsapkodós akciót este tudom bevetni, mert ilyenkor már hajlandó lefeküdni. Én fölötte guggolok és a faszával jól elverem a puncimat. Néha ugyan ráhúzom magam, de szinte állandóan csak csapkodom vele a pinámat és dörzsölöm kívülről. Mélytorkozni nem tudok, de úgyse tudnám bevenni teljesen a vastagságuk miatt. Még mindig szárazon kefélek velük, emiatt intenzívebb, forróbb és megterhelőbb a szex, de élvezetesebb is. Egyszer 14 évesen szexeltem Áfonyával öt napig óvszerrel, mert ha végre anélkül vághatta belém, ezerszer jobb volt nem tudni, hogy mikor élvez el, bár most nem bírnám ki öt napig így. Emlékszem, mikor megvettem az óvszereket, az eladónő alig adta ide, merthogy szerinte túl fiatal voltam még. Erre én mondtam, hogy ha nem adja ide, akkor miatta fogok teherbe esni. Nem tudhatta, hogy semmiképp nem lehetek az. :) Így sikerült megvennem.

A lányok egyszer láttak ténylegesen szex közben. 2014 szilveszter este volt. Elég hangosan élveztem éppen, miközben Rudi spriccelt belém kutyapózban, amikor egyszer csak Réka szólított halkan az ajtóból. Azonnal hátranéztem, és láttam, ahogy ott állnak Petrával minket bámulva. Nagyon nehezen tudtam kierőszakolni magamból annyit, hogy ,,Mindjárt megyek". Kimentek nézni a tévét, én pedig hamarosan csatlakoztam hozzájuk. Nem láttam különösebben ijedtséget az arcukon, de a biztonság kedvéért elmondtam nekik, hogy csak az élvezet miatt adtam ki azokat a hangokat, és szerencsére megértették. Többször látták már az eset előtt és utána is, ahogy bugyog ki belőlem a sperma, mert pont kihúzták belőlem; azt is, ahogy a szex kezdetén mögém kerültek a fiúk és már majdnem benyomták, amikor kimentek a lányok a szobából, de szex közben csak akkor egyszer láttak.

Eddig egyszer teszteltem le Rudit és Csokit a teherbírásuk felől. Mármint afelől, hogy hány menet szükséges nekik a kielégüléshez. A következőképpen történt: Miután sokáig beteg voltam 2015 elején, a fiúkkal együtt nagyon nehezen bírtuk a szexmentességet. Ahogy meggyógyultam, egyből neki akartam esni egyiküknek, de arra gondoltam, hogy ha már egyszer egy hét múlva elmennek a lányok otthonról, és nem lesznek otthon két napig, ki kell használnom az alkalmat a tesztre. Ezért a következő hetet is így töltöttük, szextől mentesülve. Szabadságot vettem ki a munkahelyemről, hogy az egész nap a miénk legyen. A nagy nap reggelén Csoki lökdösései keltettek. Egyből megemeltem neki a csípőmet, ő gyorsan belémvágta és már kefélt is. Ilyen hamar kelés után még nem csináltam soha. A spriccelésemről mindig megfeledkezem... sosem gondolok arra, hogy minél tovább vannak bennem, annál tovább nem tudom ellőni magam. Ráadásul két élvezését is nehéz kibírni, mert nincs elég hely bennem és akkor is hosszan tudom pisilni a gecijét. Majdnem negyven percig zárta el a csomója a bejáratot, háromszor belémspriccelt, mire végre ki tudtam húzni magamból. Kirobbant belőlem a spermája, és végre percekig spriccelhettem. Kis pihenő után Rudi ugyanígy lekezelt. Reggeli után vártam egy kicsit, majd megint belevágtunk. Felváltva keféltek egész nap menetenként két élvezéssel. Este nyolckor szállt el minden erőm, és rá kellett jönnöm, hogy így soha nem tudom meg, mennyit akarnak naponta. Feladtam inkább, megnéztem egy filmet, azután pedig elaludtam. Rudi 13-szor élvezett el, Csoki 12-szer. Ha csak az egyiküket vettem volna használatba, biztosan megtudom, hogy mennyit akarnak fejenként, de ezzel elszállt egy esély sajnos.

Úgy látom, a nők/lányok nagy része könnyen kapható a kutyaszexre, amit meg is lehet érteni, de azért azt leírom, hogy nem minden nőnek való a kutyaszex. Olvashatunk az interneten olyan nőkről, akik abba haltak bele, hogy egy kutya megbaszta őket, és allergiásak voltak a kutyagecire. Szóval nem vállalok felelősséget senkiért. Nekem nincs bajom tőle, így szerencsére én is azon nők közé tartozom, akik egész életükben baszhatnak kutyákkal.

Végezetül írok a már említett jelenleg meglévő leszbi kapcsolatomról. A 22 éves Vikiről van szó. Nem vagyunk együtt (párkapcsolatban), de tökéletesen megértjük egymást, és mindig vidáman töltjük egymással az időt szeretkezés nélkül is. Viki egy 160 centis, 46 kilós csajszi. Az arca leginkább Lorena Garcia arcára hasonlít. Érzékien szoktunk szeretkezni, egyáltalán nem durváskodunk. Pettingelünk, simogatjuk, csókolgatjuk egymást. Állandóan mosolygunk és nevetünk, mert folyton csiklandozzuk egymást valahol. Mindig harisnyatartóban vagyunk, néha magassarkúban. Viki is imád nyálazni, ő is csikis, ő is hajlékony, és ő is tud spriccelni. Ugyanúgy élvezzük egymás lábait, nyakát, hasát, és mindenét, mint az intim zónákat, nem csak pinát látunk egymásban. Imádunk beleköpdösni és belespriccelni egymás puncijába, majd hagyni, hogy mélyen lefolyjon, és imádunk spriccelő pinával tribbelni. Műfaszt soha nem használunk. Az első együttlétünkor kérdezte, hogy miért van olyan fura íze a puncimnak. Ekkor jutott eszembe, hogy ha Rudi és Csoki fasza félig fasz, félig pina ízű a sok kúrástól, akkor az én pinám is ilyen lehet. Miközben nyalogatott, elmondtam neki, hogy szoktam a kutyáimmal is kúrni, ezért ilyen. Felajánlottam a fiúkat egy menetre, de nem izgatta különösebben. A következő alkalommal szeretkezés közben mondta, hogy behívhatom az egyiküket, ha szeretném. Behoztam Rudit, Viki meg egyből neki háttal kutyapózba helyezkedett, pedig még nem csinálta előtte kutyával. Rudi rudija gyorsan felágaskodott, és már ugrott is rá. Még megfogtam, hogy mielőtt beteszi neki, Viki a lábfejeit kényelmesen a fenekéhez tudja emelni, ugyanis közöltem vele, hogy jobb, ha megfogja a csomóját, mert azzal együtt fájdalmas lenne. Ahogy készen állt rá, elengedtem Rudit és ő már dugta is be neki. Viki közrefogta a faszát a talpaival, így a csomóját nem engedte magába. Dugás közben annyira csiklandozta szegényt, hogy nem tudta sokáig tartani, ezért én szorítottam össze a talpait a fasz körül. Egy darabig kefélte, de hamar szólt, hogy elég volt és szeretné velem folytatni inkább. Rudinak ezúttal élvezés nélkül kellett kimennie. Később chat-en írta, hogy ha szeretném, csak szóljak és a fiúknak is hagynak magát, mert tudja, hogy az felizgat. De mivel őt én jobban izgatom, csak egyszer vettük be azóta harmadiknak Csokit. Mindent megbeszélünk, így erről is kikértem a véleményét. Az volt a tervem, hogy kikötözöm, ráengedem Csokit és baszás közben én csiklandozom. Elmondtam előre, hogy bele fog élvezni, és nem fogom abbahagyni a csikizést hosszú ideig akármit csinál, ezért kérdezem meg, hogy engedi-e nekem. Igazi angyalként azt mondta, hogy benne van, ha ez tetszik nekem. A következő héten összehoztuk a dolgot. Amíg háromnegyed órán át kefélte Csoki, háromszor beleélvezett, én meg kisebb megszakításokkal végig csiklandoztam. Csoki élvezései után mindig kivettem belőle, hogy folyjon ki a gecije, és ő is tudjon spriccelni. Azóta nem csinálta kutyával, mert ha együtt vagyunk, inkább egymást élvezzük. Egy tündér ez a lány, mert hagyja, hogy az arcát bekenjem ondóval, és ha van éppen, gecivel csókolózunk, mert az ízét szereti.

A lányaim nem tudják, hogy a saját nememhez vonzódom, és ha nem muszáj, nem is vallom be nekik a soha.

Nem tudom, hogyan "illene" befejeznem az írást, így inkább egyszerűen csak elköszönök. Zsófi voltam, sziasztok. :)

ui.: Ha láttok egy vékony 31 éves szőkés barna hajú nőt, aki furán lépked, az valószínűleg én vagyok.



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása