Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Leszbikus kaland a legjobb barátnőmmel

2017. augusztus 29. - erotikustortenet

Szinglik lévén, az idei Valentin-napot mi ketten töltöttük el. A lányos délután borozós, filmnézős programnak indult...


Mint minden évben, a Valentin-napot idén is legjobb barátnőmmel, (akit most nem nevezek meg, de legyen) X-szel töltöttünk. Gondoltuk, megnézünk valami vígjátékot, hiszen amúgyis, ilyenkor együtt utáljuk az összes boldog párt akik léteznek a Földön, miért néznénk romantikus filmet, hogy aztán nyitott, popcornnal tömött szájjal bömböljünk magányosságunkon?
Lényeg a lényeg, X-szel kimentünk a konyhába. Beraktam a popcornt 2:30-ra a mikróba, X pedig töltött a borospoharakba egy kis Rozét. Ahogy enyhén előrehajolva töltötte a bort, végigmértem. Nem vagyok leszbikus, sőt, de... olyan feneke volt, így hátulról, ahogy ráfeszült a gatya... a fantáziám beindult, aminek az alsó tájékomon a bugyim alatti kis virgonc is nagyon örült. A szívverésem felgyorsult, aztán eszméltem. Hirtelen meleg lett a konyhában. X megfordult, és felém nyújtotta a borospoharam. Koccintottunk.
-A szingliségünkre !-mondta, miközben mélyen a szemembe nézett, és vigyorgott.
-Arra...- motyogtam, aztán egybe lehúztam a pohár tartalmát.
X is kikortyolta az utolsó cseppet a pohárból, és körbenyalta érzéki száját. Kiszáradt a szám, nyeltem egyet.
Észrevehette, hogy a száját bámulom, mert elpirult és egy pillanatra lejjebb vándorolt a tekintete. Újra megnyalta a száját, a szemembe nézett. Egyikünk sem mosolygott.
-BIP BIP BIP BIP
A pillanatot a mikró hangja szakította félbe.
-Kész a popcorn- motyogtam elhaló hangon. X elsietett.
-Indítom a filmet! Hozz még bort, meg persze a popcornnal is siethetnél már!- kiáltotta a nappaliból.
Siettem én, rendesen. Nem akartam elmulasztani egyetlen percet sem a... filmből. A vígjáték felszabadított, minden feszültségemet ki tudtam nevetni magamból, és az alkohol is kellően a fejembe szállt. Előrehajoltam a popcornomért- közben szándékosan pucsítottam egy kicsit, nem titkolom, fel akartam izgatni X-et. A következő pillanatban valaki (na vajom) rácsapott a popómra. Hirtelen hátrafordultam, és X vigyorgott pajzánul.
-Nem vagy rossz hátul, anyukám! -nevetett.
-Te nem vagy normális!- nevettem, de közben már... máshol járt az agyam.
-De, de! És tudod, hol vagy jó még? Ott, mellkas tájon.
-Te jó ég, X, minden rendben?
-Persze.. csak kicsit fejembe szállt a bor. Asszem. Lazulj már el!
-Tudod mit? Egyél popcornt!-röhögtem, és a szájába nyomtam, amit eredetileg a sajátomba akartam.
X megette a popcornt, elkapta a kezemet, és bekapta két ujjamat, majd lenyalta róla a sót. Te jó ég, gondoltam, miközben alsó fertájon kezdett nedvesebb lenni az éghajlat.
-X, szerintem menjünk aludni.
Felmentünk a szobámba, X elment zuhanyozni, én pedig levettem a melltartóm (legjobb érzés a világon), felvettem egy bő pólót, és egy bugyit, és ágyba bújtam.
-Megjötteeeem!
Ugrott rám valami forró, nehéz dolog.
X feküdt most rajtam, ugyanabban a szerelésben, ami rajtam volt.
Meglepetésemben megszólalni sem tudtam, aztán lekapta rólam a takarót, így már rajtam feküdt. Átölelt. Éreztem testének melegét, melleinek domborulatát az enyéimen, éreztem, ahogy hozzámpréseli a punciját- ami nedves volt és pulzált. Ez nagyon felizgatott. Rámarkoltam a formás fenekére. Válaszul rám nézett, mélyen a szemembe... és megcsókolt. Úristen, de még hogy! Nem is érdekelt, hogy a legjobb barátnőm, olyan hevesen forgattam a nyelvem és csókolgattam, mint még soha senki mást, tudtam, mit akarok csinálni vele, és egyre csak fejlődött a fantáziám, ahogy a dereka ütemesen hozzám préselte punciját, újra meg újra...
Elkezdte csókolgatni a nyakam, közben lihegtem, és szája érintésétől nyögtem egyet. Levette a pólóm, és elkezdte szívni a melleimet. Csókolgatta, harapdálta, nyalogatta. Aztán visszajött fel, és smároltunk tovább. Levettem a pólóját, ugyanazt megcsináltam, és így, egy szál bugyiban csókolóztunk... nem fogok hazudni, egy órán keresztül. Aztán megfordítottam- most én voltam felül. Apró kis csókokkal borítottam a testét, mígnem le nem érkeztem a meleg, nedves, pulzáló puncijához. Bugyin keresztül csókolgattam, ingereltem az ujjaimmal, mígnem már vonaglott, könyörgött, hogy vegyem le róla. Le is vettem, és úgy kinyaltam, hogy el is élvezett. Aztán bedugtam egy ujjamat, két ujjamat, elkezdtem mozgatni benne ki és be, egyre gyorsabban. Közben fentebb csókolgattam, amíg el nem jutottunk egy orgazmusig. Az én bugyim már teljesen átázott. Nem akartam ujjazást, se semmit, csak azt, hogy testünk egyesüljön, nyomja hozzám a punciját, érezni akartam, ahogy lüktet. Ollóztunk, aztán mindketten elélveztünk. Végül kielégedve, meztelenül, kócosan és pihegve aludtunk el. Egy jóéjt csókkal zártuk a Valentin-napot.

Senkinek nem mondtuk el a mi kis piszkos kalandunkat, és nem is jártunk a szó szoros értelmében, de ha megkívántuk a másikat... nos... igényeink mindig kielégítve voltak és lesznek! ;)
Köszönöm, hogy elolvastad, remélem, tetszett!



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása