Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Fedél nélkül

2017. szeptember 03. - erotikustortenet

Hali a nevem Adam budapesten élek 18 éves srác vagyok és meleg persze ezt titkolom mindenki előtt , még suliba járok nem vagyok visszahúzódó fiú elég jól kijövök mindenkivel. Az osztályból egy srác nagyon tetszik ő Jácint velem egykorú, sportos kedves srác nem nagyon láttam még lánnyal , ez elég gyanús nekem, és megtörtént az ami csak a képzeletembe játszódott le. Egyszer történelem órán nagyon rám jött a cigizhetnék, és elkérezkedtem a mosdóba azzal az ürüggyel, hogy pisilnem kell bementem a mosdóba és sunyiba rágyújtottam , ekkor bejött Péter és rám mosolygott és az alábbi párbeszéd következett:
- szia sunyiba szívogatunk ?
-igen mint láthatod
-mást kellene szívnod
-mi ? – kérdeztem meglepődve
-tudod, a farkamat
ezután gondolkodni se volt időm és megcsókolt és én is visszacsókoltam , majd közbe simogatni kezdtük egymást, ezután lehúztam a nadrágját majd a gatyáját és kivettem a farkát, elég vastag és nagy volt neki kb 19cm vadul szopni kezdtem ahogyan tudtam, közbe nyögött gyorsan csináltam hogy mihamarabb visszamenjünk az órára pár perc után a számba élvezett el és visszamentünk. Suli után megbeszéltük hogy folytatni fogjuk mikor lehetőség van rá , akadt is méghozzá nálunk mikor a szüleim nem voltak otthon, apám munkába anyám pedig vásárolni , áthívtam Pétert mondanom se kell azonnal átjött hozzánk. Megegyeztünk hogy, csak kölcsönös orál mivel anyám bármelyik pillanatba hazajöhet , és elkezdtük dolgot szépen csókolózás közbe levetkőztünk majd 69-es pózba szoptuk egymást, majd bekövetkezett az a dolog amire nem számítottunk anyám hazajött és lebuktunk .
Anyám sikítva és ordítva közölte hogy takarodjak a háztól nem magyarázkodtam csak felöltöztem és sírva elrohantam, Pétert is otthagytam , kóboroltam a nagy városba és az éjszakát az utcán töltöttem. Majd reggel felkeltem és korgó gyomorral néztem az éttermek ablakán keresztül a kajáló embereket, ahogy bámultam egy 26 körüli fiú észrevett és megszólított:
-szia éhes vagy ?
-hát, igen
- gyere megeszünk egy hamburgert és beszélgetünk, úgyis kell a társaság
mondanom se kell elfogadtam az ajánlatot , miközben ettünk megismerkedtünk Joe- nak hívják , átlagos teste volt semmi extra egy autóműhelybe dolgozott kocsi szerelő volt. Elmeséltem mindent neki ami velem történt kiderült hogy ő is meleg, felajánlotta hogy egy időre lakhatok nála és segít….



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása