Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Anyám, és a kutyám is megbasztam

2017. szeptember 24. - erotikustortenet

16 éves voltam, anyámmal éltem együtt, aki már régebben elvált apámtól. Anyám sokat dolgozott, rendszeresen este jött csak haza, így suli után a délutánokat egyedül töltöttem otthon. Sokszor ültem a számítógép előtt, és időnként pornó oldalakat nézegettem. Egyre többször kattintottam erotikus oldalakra, egy idő után már minden délután nézegettem a videókat, s nagyokat maszturbáltam. Jó volt a kézimunka is, de nagyon vágytam már, hogy egy igazi pinába is bedugjam a farkam. Barátnőm nem volt, visszahúzódó természetem miatt nem nagyon ismerkedtem. Annyira vágytam a szexre, hogy egy alkalommal eszembe jutott szuka kutyánk, Sába.

Sába közepes termetű, keverék kutya volt, gyakran játszottam vele az udvaron. Behívtam a lakásba, kicsit játszottam vele, simogattam a hasát, amit nagyon szeretett. Hátára feküdt, s láthatóan élvezte, ahogy vakargatom a hasa alját. Lábait felfelé tartotta, jól láthattam pinájának szeméremajkait, mint egy nagy szilva dudorodott. Simogatás közben kezem egyre inkább pinája közelében járt, aztán ujjaimmal végigsimítottam a duzzadó szilváját. Elkezdtem behatóbban foglalkozni puncijával, Sába ezt is élvezte. Teljesen felizgatott, ahogy széthúztam pináját és előbb egy, majd két ujjammal belenyúltam a résbe. Sába lihegve feküdt a hátán és úgy tűnt, egyáltalán nincs ellenére, amit csinálok. Luka egyre tágabban lett játékomtól.

A farkam már percek óta keményen állt, ledobtam hát a nadrágomat, majd az ágyra ültem, elkezdtem cerkámat masszírozni. Sába felugrott, farkcsóválva nézte mit csinálok, majd kíváncsian odadugta orrát a farkamhoz. Az izgalomtól farkamon váladék cseppek jelentek meg. Sába hirtelen elkezdte nyalogatni makkomat, ami annyira jó volt, hogy azt hittem szét durranok. Sába egyre erőteljesebben nyalta, s már annyira felizgultam, hogy szerettem volna betenni a farkam Sába pinájába.

– Gyere, Sába, ugorj ide!- szóltam a heverőre mutatva.

Sába felugrott, én az oldalára döntöttem és elkezdtem ismét a hasát, majd a punciját simogatni. Sába úgy reagált rá, mint azelőtt, elfeküdt, lábát az égnek emelte, s élvezettel tűrte a kényeztetést. Megfogtam két hátsó lábát, magam felé fordítottam Sába pináját, egyik ujjamat tövig dugtam a résbe. Kicsit mozgattam benne, majd két ujjal nyúltam belé. Forgattam, húzogattam ujjaimat a nedves résben, éreztem, ahogy tágulni kezd. Már nem bírtam tovább várni, makkom hegyét szilvája réséhez illesztettem, faszomat óvatosan tövig nyomtam a lüktető kutyapinába. Csodálatos érzés volt, még nem éreztem hasonlót. Lassan mozogtam Sába hüvelyében, ami szorosan ölelte farkamat. Sába engedelmesen tűrte. Nem tudtam élvezi-e, vagy milyen érzés lehet ez neki, de mozdulatlanul feküdt, farkával néha meglegyintette a fenekemet, ahogy a lábam között csóválgatta. A folyamatos dugástól kicsit tágulni kezdett a rés, gyorsítottam a tempón, s éreztem ahogy elönt a kéj érzése. Farkam megrándult, s hatalmasat élveztem Sába pinájába. Ahogy kihúztam a farkam, és elengedtem Sába lábát, leugrott az ágyról, oldalára fekve nyalni kezdte a lyukából kifolyó gecimet. Megsimogattam a hátát és a fejét, majd kiküldtem az udvarra.

A következő napokon már alig vártam, hogy vége legyen az iskolának, s mehessek haza. Minden nap behívtam Sábát, s hatalmasakat basztam vele. Egy idő után már hozzászokott játékunkhoz, szinte várta, hogy megdugjam.

Egyik alkalommal, mikor éppen kedvemet töltöttem Sábával, váratlanul haza jött anyám. Nem számítottam az érkezésére, a szobám ajtaja tárva volt, a nagy igyekezetben nem is hallottam meg, amikor a lakásba lépett. Javában döfködtem Sábát, amikor anyám megjelent szobám ajtajában. Kővé meredten nézte, ahogy baszom a kutyánkat, meg sem tudott szólalni. Pár másodperc után, hirtelen megfordult, szó nélkül bement a szobájába. Én meglepetésemben szinte megkövülten álltam ott, farkammal a kutyában. Amint magamhoz tértem, gyorsan felöltöztem, s kiküldtem Sábát. Majd elsüllyedtem szégyenemben! Nem tudtam mitévő legyek. Menjek anyám után, beszéljek vele, vagy sem? Nem igazán tudtam volna a szemébe nézni, hát magamra zártam az ajtót, s vacsoráig ki sem mentem. Anyám szólt, hogy menjek vacsorázni. Vártam, hogy előhozza a témát, de szemérmesen hallgatott, én sem erőltettem.

– Mi volt az iskolában?- törte meg végül a kínos csendet.

Elmondtam mi volt a suliban, aztán mentem a szobámba, hogy tanulnom kell még. Az est hátralévő részében már nem beszéltünk.

A szokásos időben megfürödtem, aztán befeküdtem az ágyba. Nem igazán voltam álmos, így tévéztem még egy kicsit. Váratlanul benézett anyám, hogy alszom-e? Ő is lefekvéshez készülődött, már hálóing volt rajta. Látta, hogy fent vagyok még, odajött hozzám, leült az ágyam szélére. Kis hallgatás után megszólalt:

– Szeretnék beszélni veled a délutáni dologról!

Nem igazán tudtam, mit mondjak, gondoltam, most kapok egy alapos fejmosást. Anyám folytatta:

– Serdülő korban teljesen normális, hogy érdeklődsz bizonyos dolgok iránt. Ilyenkor már elkezdenek dolgozni a hormonok. Megértem, hogy kielégülésre vágysz. Biztosan szoktál erotikus filmeket nézni!

Teljesen normális hangnemben beszélt, közben megsimogatta az arcomat. Megnyugodtam, hogy nem lesz letolás. Anyám folytatta:

– A lányokkal mi a helyzet?

– Nem igazán csajozok- mondtam, szégyelltem megmondani, hogy nem igazán merem megszólítani a lányokat.

Anyám mosolygott:

– És, ha áll a fütyid, akkor Sábával könnyítesz magadon?

Nem igazán tudtam, mit válaszoljak, de anyám egészen belelendült a témába.

– Most voltál vele először, vagy már többször megdugtad?

– Többször is- vallottam be.

– Nem akkora szégyen ez, régebben a falusi fiúk legtöbbször állatokkal vesztették el a szüzességüket, de azért a lányok puncija az igazi.

Ezzel egyet értettem, de honnan vegyek egy csajt? Sába kéznél van. Anyám nem tudott elszakadni a témától, valószínűleg felizgatta őt is a látvány. Végig simított a takarómon, majd váratlanul azt mondta:

– Biztosan jó nagy fütyid van már! Mostanában nem igazán mutatkozol előttem meztelenül.

– Hát nem tudom, hogy nagynak számít-e – feleltem bizonytalanul.

– Mutasd, megmondom!- mondta hirtelen anyám. Nem tudtam, hogy komolyan gondolja-e, vagy csak viccel. Választ sem várva lejjebb húzta a takarómat, csak egy alsó volt rajtam.

Anyám benyúlt a gatyámba, megfogta fütykösömet, ami az erotikus téma hatására elkezdett már keményedni.

– Hűha, ez már egészen férfias!- mondta, s lejjebb húzta alsómat. – Nagyon szép darab!- tette hozzá, majd simogatni kezdte, mire cerkám teljesen merev lett. Anyám megigézve bámulta égnek álló fütyimet. Tudtam, hogy már régen nem volt senkije, szerintem ki volt már éhezve egy faszra.

– Szoktál meztelen nőket nézegetni a számítógépen?- kérdezte, miközben farkamról combomra tette a kezét.

– Szoktam-feleltem.

– És láttál már igazi puncit? Nem a Sábáéra gondolok! Szóval, igazi női puncit láttál már?

– Nem láttam még!- feleltem.

– De biztosan szeretnél látni!- mondta anyám.

– Megnéznék egyet!- mondtam halkan.

Anyámon láttam, hogy felfokozott hangulatba került az erotikus témától, szinten remegett a hangja az izgalomtól. Ahogy beszélt hozzám, önkéntelenül végig simította combja tövét.

– Megnéznéd az enyémet?- kérdezte elcsukló hangon.

Nem tudtam mit válaszoljak. Titokban mindig is szerettem volna látni anyámat meztelenül, de nem volt rá alkalmam. Bólintottam, s vártam, mi fog történni.

Anyám felállt, megfogta hálóinge alsó szegélyét, majd lassan felhúzta a derekáig. Láthatóvá vált széles, asszonyos csípője, erős combjai, s combjai között a borotvált puncija. Nagy, duzzadt szeméremajkai voltak, a pornófilmeken a „tevepata” kategóriában láttam ilyen puncikat, erről szoktam fantáziálni és ilyenekre maszturbáltam. Nem tudtam levenni a szemem arról a gyönyörű pináról. Felültem az ágyon és önkéntelenül markolászni kezdtem a farkam.

– Szép puncim van?

– Nagyon!- nyögtem ki.

Anyám láthatóan élvezte a játékot, ágyékát kicsit előre tolta, közben szája szélét nyalogatta.

– Szeretnéd megfogni?- kérdezte közelebb lépve. Puncija csak pár centire volt az arcom előtt, így jól megfigyelhettem minden részletét.

– Gyere, csináld azt, amit Sábával!- mondta, teljesen lehúzta magáról a hálóinget, előbukkantak nagy telt mellei. Pár másodpercig hagyta, hogy élvezzem a látványt, majd ledőlt az ágyra, lábait kissé felhúzta, széttárva combjait.

Odatérdeltem a combjai közé, először csak bámultam anyám gyönyörű testét, aztán kezemet végig húztam vénuszdombján és tevepataszerű szeméremajkain. Kezem alatt megremegett anyám alsóteste, arcán láttam a vágyat a folytatásra. Ujjaimmal behatoltam szeméremajkai közé, anyám kéjesen felnyögött, puncija erősen nedvesedett. Ahogy játszadoztam anyám nemi szervével, egyre erősebb vágyat éreztem, hogy farkam bejusson ebbe a csodálatos barlangba. Cerkámat a nyíláshoz illesztettem, majd egy mozdulattal betoltam anyám hüvelyébe. Meglepően könnyen becsusszant a hatalmas résbe, anyám pinája olyan tág volt, hogy szinte elvesztem benne. Sábát is nagyon jó volt dugni, de az érzés, amit ekkor éltem át teljesen más volt. Lassan mozogni kezdtem, s máris a mennyekben éreztem magam. Nem tudtam visszatartani magömlésemet, hatalmasat élveztem, anyámba ürítve spermámat. Neki nem volt ideje a csúcsra jutni, de ez egyáltalán nem zavarta. Számára az volt a fontos, hogy megtapasztaljam, milyen egy igazi pinát megdugni, és ez sikerült. Végül ő sem maradt kielégítetlenül. Annyira izgatott, hogy egy meztelen nő fekszik előttem, hogy nem tudtam abbahagyni anyám testének simogatását. Botom pecek alatt újra kemény lett, így anyám sem maradt aznapra öröm nélkül.

A következő hetekben néhányszor még tanítgatott, amitől megjött az önbizalmam. Felszedtem egy belevaló csajt, azután már vele gyakoroltam. Anyámnak is lett pasija, közös játékainknak vége lett.



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása