Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Családi porn

2017. október 06. - erotikustortenet

23 éves zalaegerszegi lány vagyok. A bátyámmal nagyon jóban vagyunk, sõt néha több is a közöttünk lévõ kapcsolat mint általában a testvérek között. Többször volt már közöttünk nemi kapcsolat is.

Tudom, hogy azért sokan megvetnek most, de ha látnák a bátyámat, nem mondanák, hogy ez nem helyes. A bátyám egy igazi vagány, helyes pasi. Õ vetette fel elõször az ötletet, mi lenne, a szeretkeznénk egyet én pedig belementem. Azóta gyakran van köztünk ilyen kapcsolat. A múltkor pedig fogadást kötöttünk az egyik vizsgámmal kapcsolatban és sajnos elveszítettem. Természetesen a fogadásnak tétje is volt és ezt teljesítenem kellett. Azt ígértem, ha nem sikerül a vizsgám, neki és az egyik barátjának vetkõzõ show-t adok elõ, vibrátor show-val egybekötve. Felelõtlen ígéret volt, ezt elismerem, de nincs mit tenni. Amit megígértem azt megígértem. Akkor jöttek a sráccal, amikor nem volt otthon senki, csak én. Feljöttek a szobámba, bezártuk az ajtót és kezdõdhetett a mûsor. Az ággyal szembe székeket raktak és onnan figyelték minden mozdulatomat. Egyáltalán nem voltam izgatott. Már mindkét sráccal volt szexuális kapcsolatom, így nem szégyelltem elõttük a testemet. Erotikus mozdulatokkal szabadultam meg a ruháimtól. Elõször a pólómtól, majd a szoknyámtól és legutolsónak a piros tangámtól. Mikor már meztelen voltam, simogatni kezdtem magam és közben körbefordultam, hogy minden testrészemet szemügyre vehessenek. Nagyon élveztem a mûsort. Elõvettem a kék kis vibrátoromat és csak a srácok izgatása képen elõször csak játszadoztam vele. Finoman végighúztam a testemen, a mellemet, elhúztam a lábam között, majd a számba vettem és erotikusan megnyalogattam.

Láttam a fiúkon, hogy mennyire élvezik. Ekkor négykézlábra álltam, háttal nekik és simogatni kezdtem a punimat. Hátra nyúltam és úgy simogattam magam, majd az ujjamat a hüvelyembe dugtam és lassan mozgatni kezdtem. Ekkor már õrülten nedves voltam. Kis játszadozás után a kezembe vettem a vibrátort, bekapcsoltam és a hüvelyembe dugtam. Hangosan felsóhajtottam, ahogy rezegve belém csúszott. Lassan kezdtem el mozgatni, de olyan jó érzés volt, hogy alig bírtam magam tartani. - Rajta fiúk, valaki segítsen nekem - mondtam és Laci a bátyám haverja egybõl ugrott és örömmel kivette a kezembõl a vibrátort. Egyre mélyebbre dugta belém, és nagyon lassan húzta ki. Egyszer csak éreztem, hogy elönt a forróság és úrrá lesz rajtam a kéj. Hangosan sóhajtozni kezdtem, majd néhány rángás kíséretében elélveztem. A fiúk nagyon élvezték ezt a kis játékot. És meg kell hagyni én is.



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása