Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Dávid a meleg

2017. október 18. - erotikustortenet

Én Dávid egy 15 éves srác vagyok. A haverom Ádám is szintén 15, nagyon bejön nekem csak az a baj hogy ő nem nézrám, úgy. Egyszer órák után suliban benn maradtam, és épp akartam már indulni már össze akartam szedni a cuccom,mikor kicsapódott az ajtó és Ádám jelent meg. Haja sötét barna és kócosan ált össze vissza, szeme tenger kék, sötét pólót viselt és egy sötét farmert. -Szevasz Dávid, te mit keresel még itt?- Kérdezte felvont szemöldökkel. -Benn maradtam át számolni a matek példákat.- Mondam és próbáltam nem pirulni a csodálatos külsőjétől, amit nem hiszem hogy sikerült.
-Ja, értem.- Mondta nemes egyszerűséggel, és közben elballagott a tanár asztalához és helyet foglat.
-Már épp menni készültem.- Mondtam, és már indultam a kijárat felé.
-Várj nem maradsz segíteni nekem?-
Kérdezte és elindult felém, én automatikusan elkeztem hátrálni.
-Mégis miben?- Kérdeztem és próbáltam elrejteni a remegést a hangomban.

Hugarian Hammer melegpornó videó:

 

 -Ebben.- Mire kimondta már felém tónyosult, és még időm sem volt feleszmélni mert már megcsókolt.
Nyelvünk forró táncot lejtett, és keze elindult felfedezni testem minden részletét. Én eközben majdnem tétlenül tűrtem ezt a "kínzás", de feleszméltem és nekem is elindult a kezem felfedező útra gyönyörű testén. De alig jutottam el a pólója széléig, elvált ajkaimtól és zihálva szólalt meg. -Ma segítessz nekem kielégülni?- Inkább hangzott kijelentésnek, mintsem kérdésnek.
Én csak bólogatni tudtam, vártam hogy újból megcsókoljon. De nem tette. Közel hajolt, alig pár centire az ajkaimhoz.
-Na?- Lehelte. -Igen.- Mondtam és nem bírva magammal, megcsókoltam. És újból heves táncba keztek nyelveink, közbe elkeztünk vetkőzni mindketten gatyában voltunk. Ő válamnál fogva lenyomott és már tudtam is a dolgom, azonnal lerángattam róla a gatyát és bekaptam félig merev farkát. Szívtam és próbáltam minden tudásom amiket a pornófilmekben láttam. Már egy ideje szoptam, hallottam a jóleső nyögéseket és egyszer csak megremeget és teleélvezte a számát. Én próbáltam mindent lenyelni, de valamennyi kifoljt a szám sarkán. Ezután felhúzott, szemben álított magával és megcsókolt.
Aztán rányomott a tanári asztalra, és belém hatolt feszített a hirtelenség, fájt nagyon. Ádám elkezdett bennem mozogni és ahogy mozgott egyre jobban átvette a kélj a fájdalom helyét, ezután már én is átvettem a ritmust és nyögtem. Ezt tarthatott kábé tíz tizenöt percig, majd egy hatalmasat nyögve belém élvezett ismét. Egy darabig így feküdtünk, majd lassan felöltöztünk és elindultunk ki a teremből.



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása