Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

A meleg sógor

2017. december 24. - erotikustortenet

Amikor először találkoztam leendő sógorommal, éreztem, ahogy kettőnk között valamiféle szikra csap át. Egyszerűen nagyon jól nézett ki. Kb. 190 centi magas, 85 kiló lehet, nap barnította teste van és gyönyörű arca. Fekete göndör haja volt akkor is. Amikor először a szemébe néztem, azon vettem észre magam, hogy tekintetem az arcán túl a csodásan szőrös mellkasán áll meg. Éreztem, hogy a farkam megbolondult az alsónadrágomban. Kezet fogtunk. Nem emlékszem, hogy valóban mondta, vagy már csak hozzáképzelem, de azt mondta: "Örülök Neked. Tudom, hogy mi ketten nagyon jól ki fogunk jönni egymással." Éreztem, hogy a testemen végigfut az izgalom villáma. A húgomnak kellett volna Patrikkal valahol találkoznia, majd engem is összeszedtek volna, s így mentünk volna hármasban a hétvégére valahova a hegyek közé sátorozni. A húgom szerette volna, ha jól összebarátkozunk. No én magam is nagyon szerettem volna. Hisz ki nem szeretne egy ilyen sráccal legalább összebarátkozni?

Mi tagadás, mostanában elég fáradt vagyok, s gondoltam is rá, hogy kiveszek néhány napot, s eltűnök valahová, de a munkám nem engedte. Aztán jön a húgom, hogy férjhez készül. Ezzel kapcsolatosan az én legfontosabb feladatom, hogy jövendőbeli sógoromat feltétel nélkül megismerjem. Nem örültem ennek a marhaságnak, de dühöm abban a pillanatban elszállt, ahogy megláttam Őt.

A következő éjszakát már Patrikkal töltöttem egy erdőben, távol a civilizációtól. Az út a városból tűrhető volt. A konzerves vacsora után mindketten relaxáltunk a tűz mellett. "Nem kérsz egy kis konyakot?", kérdeztem. "Kösz", felelte, s máris kivette a poharakat a kezemből. "Dohányzol?", kérdezte. Elmosolyogtam magam: "Éppen ezt akartam én is kérdezni Tőled". Ahogy így eldumálgattunk, azt vettem észre, hogy meglehetősen gyakran téved a keze nadrágjának arra a tájékára, ahová én is kimondhatatlanul szerettem volna "tévedni". "Tudod", mondtam, "amikor tegnap találkoztunk, rögtön éreztem, hogy passzolsz a családunkba". Nem kaptam választ. A kezét rátette a combomra. Erre mit válaszolhattam mást, mint én is ugyanazt tettem. Éreztem, mennyire fel van izgulva. Ekkor vettem észre, hogy mintha nem lenne rajta alsónadrág. A farkát teljesen éreztem, s azt is, hogy golyói készen voltak egy nagy adag sperma előállításával. Másik kezemmel elkezdtem simogatni szőrös mellkasát, amely simogatásomtól már már zihált. Simogattam a nyakát is. Elkezdtem őt csókolgatni, mellbimbóját nyalogatni. Testének illata és a vágy az őrületbe kergetett!

Végül is győzedelmeskedett nadrágom cipzárjával és kivette addigra már kőkemény faszomat és golyóimat annak fogságából. Kezével átfogta a farkam. A bőrt, amely már magától lecsúszott, még lejjebb húzta. Kellemes fájdalmat éreztem, de ez még jobban hergelt. Másik kezével megszorította mindkét herémet, s lassan, finoman, de mégis intenzíven elkezdte verni a faszom.

Ekkorra már én is kiszabadítottam az Ő farkát. Valóban nem volt rajta gatya. Gyönyörű, formás fasz volt és még nagyobb, mint azt elképzeltem. Úgy éreztem, be kell kapnom ezt a csodás faszt, de mire megtehettem volna, már a makkom körül éreztem ajkait. Ez valami fantasztikus volt. Mindent igyekeztem megtenni, hogy férfiasságom minél nagyobb részét a szájában tudhassam. Lassan pózt váltottam, hogy én is bevehessem az övét. Először csak a nyelvemmel nyalogattam körbe a makkját, lenyalva az első jutalomcseppeket, majd betömtem a számba az egész faszt. Gondolkodás nélkül szívtam magamba, amíg makkja már a garatomon is túl volt. Tudtam, hogy Patrik először csinálja. Hamar tanult, és tudta, hogy amit csinál, az nekem nagyon jó.

Eközben egyik kezemmel a feneke körül kezdtem el játszadozni, néha megérintve a lyukát is. Majd masszíroztam, be-be hatolva. Éreztem, lassan ellazul, s teljesen felkészül az anális ütközetre. Nem voltam benne biztos, hogy akarja. De gondolataim másodlagosak voltak. Ő csak szopta a faszomat, s éreztem, nem bírom tovább. Megfogtam a kezét, jelezve, hogy eldurranok, de ő nem reagált. Azt hittem, kiveszi a szájából a faszomat, de nem.

Egyre intenzívebben mozgott, szinte már baszatta a saját száját. Elindult a lavina, s Ő nyelte a gecimet, a legutolsó cseppig. Noha abban nem voltam biztos, Ő fel van e készülve arra, hogy megdugjam, én fel voltam. Megkérdeztem, nem akar e jól seggbe baszni. Hanyatt feküdtem az asztalra, a faszát bekentem egy kis krémmel, amit otthonról hoztam és innen már ráhagytam a dolgot. Először csak az ujját dugta belém. Majd az ujjait felcserélte a farkára, s gyengéden belém jött. Először csak félig dugta belém a 20 centis faszát, másodszorra már többet, míg végül az egész be nem töltötte lyukamat. A lassú mozgást egyre gyorsabb ritmus váltotta fel. Közben az én farkam is ismét megkeményedett. Elkezdtem verni. Nagyon izgató volt ez az egész, de még jobban izgatott, hogy láttam rajta, Neki is tetszik. Amikor érezte, hogy nemsokára kész, kirántotta a péniszét belőlem, s egy hatalmas adag gecivel beterítette a hasamat úgy, hogy a farkamra is jutott belőle bőven. Ettől a látványtól én is azonnal elsültem. Kettőnk adagja volt rajtam, amit Ő nagy élvezettel elkent. Igy nem volt egyetlen zsebkendőnyi hely a testemen, ami ne lett volna gecis. Ekkor még egyszer bekapta spermás farkamat, nyalt még rajta néhányat, s egy kis ízelítőt adva nekem is mindkettőnk ízéből szájon csókolt.

Végül lefeküdtünk a sátorban. Én csak annyit mondtam neki "Üdvözöllek a családunkban", Ő ezt egy csókkal köszönte meg. Amikor hazaértünk, a húgom már nagyon várt minket. Biztosítottam Őt, hogy megtalálta az igazit. Remek férjet kapott, no persze én meg remek sógort. Azóta is mindig örülök, ha közeleg egy-egy újabb sátorozás Vele!



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása