Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

A biszex vendégek

2018. január 07. - erotikustortenet

- Most én akarlak téged!
Meglepődtem. Eddig mindig én kötöztem ki a barátnőmet, és imádta is a kiszolgáltatottságot. De a kedvéért belementem a játékba. Mindketten meztelen voltunk, épp szeretkezéshez készültünk. Elővette a kötelet, a karcsú teste gyorsan mozgott körülöttem, és már hurok is volt a kezeimen és a lábaimon. De miért hason fekve akar kikötni? Mindegy, ő tudja. Jó szoros csomókat kötött, moccanni se bírtam. Aztán hozzám simult hátulról. Élveztem a puha ajkait a fülemen, a hátamhoz érő barna bőrét, a farkamat izgató kezét. A fülembe suttogta:
- Mindjárt jövök, ne moccanj!

És elindult az ajtó felé. Utánanézve gyönyörködtem a szexis popsijában, ami izgatóan mozgott járás közben. Kiment a szobából, én ott maradtam kikötve, mozdulatlanul.
Nem egyedül jött vissza. Két fiatal fickó is volt vele. Nem értettem, hogyan hozhatja be őket ide, mikor itt fekszem. Szóltam neki. Nem reagált. Számon kértem, kiabáltam, de nem felelt. Csak némán bejöttek és megálltak előttem. A barátnőm meztelenül, a két pasi felöltözve.
A párom végig engem nézett, míg a fickók elkezdték őt fogdosni. Simogatták, markolászták, főleg a kerek kis cicijeit és a formás fenekét. Megőrültem a féltékenységtől, de hiába kiabáltam, nem törődtek velem. Sőt, a barátnőm segített levetkőzni a két pasinak. Álló farokkal simultak hozzá, immár mindhárman meztelenül. Döbbenten figyeltem, már szólni se tudtam. A barátnőm élvezettel simogatta a két pasi méretes farkát. Mindkettőjüké nagyobb volt, mint az én átlagos méretű szerszámom. Aztán a barátnőm végig mélyen a szemembe nézve, szinte hipnotizálva engem lassan letérdelt. A szája egy magasságba került a két duzzadó farokkal. Lassan, élvezettel elkezdte őket szopni, felváltva véve be a szájába őket. Most a két fickó nézett rám gyakran, miközben szakértően szopatták felváltva a barátnőmet.

Hirtelen felállt a barátnőm. Néhány méterrel arrébb leült velem szemben egy fotelba, és széttárta a lábát. Elkezdte simogatni a nedvességtől csillogó, felizgult punciját. A pasiknak pedig intett, hogy jöjjenek oda hozzám. Nem értettem, most mi lesz. Megalázva és zavarban éreztem magam. Az egyik elém állt, és az arcom előtt kezdte el simogatni a farkát. A másikat nem láttam, csak éreztem: mögöttem volt, és a fenekemet kezdte el simogatni. Próbáltam tiltakozni. Rángattam, dobáltam magam, de a kötelek szorosak voltak, ők pedig nem hagyták abba. Kifulladtam, feladtam.

Csak feküdtem. A fickó mögöttem már a farkamat és a fenekemet egyszerre izgatta, valami síkosítót éreztem. Túl jól csinálta, elkezdett bizseregni a belsőm. Nem akartam élvezni, tiltakoztam az érzés ellen. De hiába: lassan, de biztosan elkezdett merevedni a farkam. A pasik észrevették, és szóltak a barátnőmnek. Ő csak mosolygott, és intett, hogy folytassák. Egyre erősebb volt a bizsergés az altestemben, egyre keményebben állt a farkam. Nem tudtam mást tenni, mint megadtam magam az élvezetnek. Az előttem álló pasi is egyre közelebb tartotta az álló farkát az arcomhoz. Végül már az ajkaimat simogatta a nagy, duzzadt makkjával. Próbáltam elhúzni a szám, de nem tudtam. Amikor felnyögtem az élvezettől, amit a fenekemet ujjazó kéz okozott, betette a farkát a számba. Alig fért bele a farka, teljesen kitöltötte a számat, olyan vastag volt. Porig voltam alázva. Lassan elkezdte mozgatni a farkát, ki-be a számban. Aztán belemarkol a hajamba, és a fejemet mozgatta az álló farkán. Az ajkaimon, új, ismeretlen bizsergést éreztem, ami fokozatosan összekapcsolódott a fenekem és a farkam bizsergésével.

Elengedte a hajam, és én folytattam a szopást magamtól. Már kívántam a farkát. Nem tudtam nem élvezni, amit csináltak velem. Amikor véletlenül kicsúszott a farka az ajkaim közül, önkéntelenül utánakaptam a számmal. Ezen mindhárman nevettek. A srác ismét elkezdte simogatni vele az ajkaimat, de nem tette vissza. A barátnőm megkérdezte:
- Szeretnéd, hogy visszategye?
Bólintottam. A srác visszatette volna, de a barátnőm leállította.
- És szeretnéd, hogy a másik barátom megdugja a segged?
Bólintottam.
- Akkor kérjed!
Kértem, kérleltem őket, sőt a végén már könyörögtem. Nem érdekelt már, hogy megalázom magamat, nem érdekelt, hogy pasi létemre kétméretes faszért könyörgök, egyszerűen csak kívántam. A barátnőm elégedett gonoszsággal mosolygott, és intett nekik. Egyszerre dugták belém két oldalról, és majdnem felrobbantam az élvezettől.
Ütemesen, keményen kezdted el mozogni bennem. A fenekem a sok ujjazástól már teljesen kitágult, és síkos volt, így nem fájt benne még egy ekkora farok sem. Élveztem, ahogy egyszerre mozog bennem a két nagy fasz. Bizsergett mindenem, lassan összefolytak a külvilág körvonalai. Egyre keményebben kúrtak. Már nyöszörögtem, már amennyire tudtam, és majdnem elájultam, amikor egy óriásit élveztem sikoltva.

De a két fickó nem élvezett el velem együtt. Leszálltak rólam, az álló farkuk csillogott a nedveimtől. Odamentek a barátnőmhöz. Továbbra is kikötve, félig eszméletlenül, szétkúrva feküdtem, és tehetetlenül figyeltem, mit csinálnak. A párom feltérdelt a fotelra, és széthúzta nekik a nedvességtől csillogó popsiját. Őt is elkezdték kímélet nélkül megdöngetni, csak úgy csattogott a feneke. Közben a másik pasit pedig szopta, vagy inkább az baszta őt szájba. Hangosan sikoltozott, olyan hangokat adva ki, amilyeneket és sose tudtam kicsalni belőle. Elélvezett, nem is egyszer. A két pasi helyet cserélt, de a mögéje kerülő most nem a punciját, hanem a seggét kezdte el kefélni. Örült neki, mindig is imádta, ha a fenekét dugják. Aztán beleült a fenekével a fickó farkába, a másik pedig a punciját kezdte tömni. Míg a két pasi szendvicsben kúrta, újra engem nézett, mélyen a szembe. Egészen addig, míg hátra nem vetette a fejét, és a testét egy robbanásszerű orgazmus hullámai rázták meg. Remegett mindene. A pasik spermáját eléjük térdelve az arcára kérte. Biztosan azért, mert nekem oda soha nem engedte.

Felébredtem. A szoba teljesen sötét. Kába fejjel néztem körül. Mellettem a takaró alatt édesen pihegett a barátnőm, a szépen formált válla kilógott a takaró alól. Még küzdve az álom képeivel, elgondolkodtam: mit csináljak, ha azt kéri majd, hogy most az egyszer ő köthessen ki engem?



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása