Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Apa és lánya Rómában

2018. március 17. - erotikustortenet

Szex a munkahelyen - itt olvasható

Karácsonyra egy római utat kaptunk a gyerekektől.Butik hotel, taxi a reptéren, szóval minden okénak igérkezett.A feleségem lebetegedett- igy, hogy ne menjem veszendőbe a kifizetett út, a lányom azt javasolta menjünk el együtt.A férje majd el lesz itthon a gyerekkel, mi meg kirándulunk egyet.
Igy is történt. A repülőtérről bevitt a szálloda taxija, lepakoltunk. Már késő este volt, lementünk egyet vacsorázni, megittunk egy üveg rozét, majd irány a szoba.
Mindenki lezuhanyozott - én egy kicsit leselkedtem is- és lefeküdtünk. Franciaágy volt,közös takaróval.
-Na azért ez sem semmi, 67 éves vagyok és itt fekszem egy 30 éves csajjal, aki ráadásul a lányom...Szép körte mellei vannak, jó alakú, ahogy kivettem a puncija borotvált...Egyszer egy ilyent még az életben megbasznék- gondoltam.Pizsamát nem hozott, úgy, hogy egy szál tangában feküdt le.
Lecsavartuk a villanyt, puszi, jó éjt..aludj jól!
Nyitva volt az ablak, Rómában ilyenkor már jó idő van, valamelyik kocsmából a Volare szólt és lassan elszenderegtem.
Egyszer csak azt éreztem, hogy mintha egy kéz matatna a faszomnál.Finoman elkezdi maszirozni, lassan, de érzéssel húzogatni. Tizenkilenc centis faszom egyre keményebb lett, dagadtak rajt az erek, amikor is egy fej férkőzött a takaró alá és elkezdte huzogatni és csókolgatni. Totál sötét volt, én csak azt éreztem, hogy egy NŐ iszonyúan beindult. Bár mozdulatlanul feküdtem, a lányom elkezdte nyálazni a faszom,majd egy mozdulattal bekapta.
_Apa! Ez csinált engem?Ez egy csodálatos kuki, a férjemnek nincs ilyen!Tudom, hogy ciki, de nagyon szeretném leszopni -Nem baj, ha igy mondom?- a faszod? Ilyen gyönyörűt még nem láttam.És neki is állt. Finoman végignyalta minden oldalát, a golyóimat is elkezdte szopogatni, nyelvét a makkom nyilásába illesztgette- Tudod, hogy életemben nem csináltam még ilyent-hörögte, Te vagy az első férfi, akit igy kényeztetek.
-Apu! Szeretném ha megbasznál!Milyen csodálatos lenne, ha az a fasz, amelyik engem csinált, egyszer engem is megdugna!
Ekkor már én kezdtem elvesziteni a fejem.Lehámoztam róla piros tangát, előttem volt a csodálatos borotvált puncikája, fénylettek rajt az izgalom cseppei
-Most akkor apu kinyalja a kislánya pináját! Neki is kezdtem, finoman kényeztetve a kisajkakat, majd szivogatni kezdtem a megduzzadt csiklóját.
_Apu, megőrülök! Ez kurva jó!Van ilyen is? Hogy elszopogatnak egy csajt? Jajjj.... már másodszor megyek el, a férjemmel ilyen nem történik.
-Most megbaszlak a nyelvemmel - mondtam neki-és amennyire csak tudtam elkezdtem betolni a nyelvem a puncijába.
-Apuuuuu!Már megint élvezek, azt hiszem belehalok a csodálatos nyalásodba!Jajjjj.... Kurva jó!
-Akkor most vegyük komolyan a dolgot!- szóltam rá. Légy szi szopjad fel apád faszád kőkeményre , mert még valami hátra van... Neki is állt a lányom rendesen dolgozni, kényeztette, egyre keményebb lett.
-Apu, ezt akarod belém tenni? Belehalok!Ekkora fasz még nem volt bennem, de alig várom, hogy érezelek!
-Na akkor most itt az alkalom. Gyere, hátra dűlök, ülj rám-igy tovább birom-igazitsd be a puncikádba és gyerünk, nyomás...kezdj el baszni, de rendesen... de finom a kis pinád, jó szoros, imádom!
-Apu, azért ez nagyon ciki, hogy mi most itt Rómában kefélünk, de nekem nagyon jó! A férjemhez képest Te egy szexisten vagy!
-Apu, nagyon szeretném, ha megpróbálnád hátulról is... Na nem kutyába!Légy szives - annyit hallottam róla- ha még birod, dugj seggbe! Amig keféltél én már tágitottam a lyukat, gyere!
Na nem kellett több,megpróbálkoztam a seggbe baszással, ami elsőre ment. Nem részletezem.
-Apu, apu!... Ez kibaszott jó! Imádok veled dugni.Csodálom a faszod, -négyszer mentem el ma- hány napig maradunk Rómában?

Másnap reggel arra ébredtem,hogy a lányom élesztgeti a faszom.Finoman maszirozza a golyóimat, nyaldossa a még kókadt farkam, aztán elkezdi verni. Miután rajtam sem volt pizsama, egyszer csak a mellbimbóimat kezdte harapdálni, miközben egyre hevesebben húzogatta a faszom, a másik kezével meg a puncikájában matatott.
-Apu! Ébren vagy már? Ahogy látom a gyönyörű, eres farkincád már igen, mert egyre nagyobb és keményebb lesz... Hadd simogassam.. hadd szopogassam.. be akarom venni tövig.. csukd be a szemed és élvezd!...
És finoman elkezdte szopni a faszom. Beletúrtam szőke hajába, és egyre jobban szoritottam a fejét.
-Várj egy kicsit-szóltam rá- most felállok- te ülj csak az ágy szélén. Igy is történt. Megragadtam a fejét és amennyire csak tudtam a szájába tettem a faszom.
-Most megtanulod a mélytorkost!
-Apu.... ez nagyon jó! De már nem maradt kinn semmi, a torkomban lüktet a makkod, jajjjj... mindjárt megfulladok- ez a csodás fasz megfojt... És szivta, szivta kegyetlenül.
Már éreztem, hogy nem sok van hátra ahhoz, hogy elmenjek, igy kivettem a szájából, miközben finom kis puncikáját kezdtem simogatni.Jó lucskos volt, csiklója megduzzadt,ahogy hozzáértem felsikoltott:
-Apu... elmegyek!...Az őrületbe kergetsz, a férjem soha nem fog ott meg, csak a egyből dugni szokott.Van, hogy nagyon fáj, mert be sem nedvesedek.
-Akkor most apád elnyalogatja a kislánya punciját-gyere mutatok valamit! Fordulj meg, ülj a számra, én csókolgatom a tündéri puncikádat, te pedig szopogatod apu faszát. Ez a 69-es figura, bár én csak 67 vagyok, két év múlva is szeretném csinálni. Iszonyú nagy szopásba-nyalásba kezdtünk,körbe puszilgattam puncikáját, a nyelvemet betoltam az édes kelyhébe, bebarangoltam, ahogy csak tudtam, majd csiklóját kezdtem szivogatni, balról-jobbról körbenyalni, talán kicsit meg is harapdáltam, amikor újra felsikoltott-
-Apu, apu....elönt a gyönyör... ilyent még nem éreztem.. elindult valami bennem... Ezt hivják igazi orgazmusnak?
-Hátha ezt érzed, akkor biztos!-Gyere, fordulj meg, most meg fog apád baszni, azzal a fasszal, amelyik téged csinált.
Nem kellett kétszer mondani, hátra vágta magát, lábait felhúzta.-Gyere Apa, dugj meg, de nagyon! Parancsolom!
Egy pillanat alatt behatoltam csodás pinájába, ő a lábait a hátamon kulcsolta össze, és hatalmas baszásba kezdtünk.
-Apu.... apu... már megint elmegyek- vinyogott alattam, amikor kikaptam a farkam és felültettem.
-Most pedig kezd el verni, szopni apu faszát, hogy megérezed, miből lettél!
Megtette.Már én is hörögtem a kéjtől, amikor a geci a szájába spriccelt.
Rám nézett és elkezdte nyelni. Farkamat tisztára szopogatta, adott rá egy puszit.
-Hehehe... anyu meg azt hiszi Vatikánban vagyunk! Hány napig leszünk még Rómában?

Azért volt egy kis városnézés.Este lementünk vacsorázni, kagyló, rák,tintahal, szóval a tenger gyümölcsei.
-Apu, most jut eszembe, hogy egy volt évfolyamtársam itt van Rómában. Talán még a telefonszáma is bent van a memoriában. Várj csak, megnézem!
-Ez az! Meg van!-és már hivta is.
-Helló Betty! Nem fogod elhinni, itt vagyok apuval Rómában, pont most vacsorázunk. Nincs kedved eljönni? Igyunk egy üveg bort és elbeszélgetünk. A fater nagyon jó fej, mégha nem is harminc éves.
-Apu, azt mondta nagyon megörült,taxiba ül, mert már ivott egy-két martinit, húsz perc múlva itt lesz.
Megérkezett Betty.Olyan 175 magas, fekete hajú, legalább kilencvenes mellekkel(melltartó nem volt rajta),mini szoknyában,tűsarkú cipőben, tisztára úgy nézett ki, mint egy prosti.
-Csao! De jó, hogy látlak! Mizújs? A fater meg milyen jó fej, ennek még harmincéves is jutna-jópofizott a csaj.
Na a lányok neki álltak beszélgetni, én meg rendeltem egy üveg pezsgőt, Betty kontrázott: -Csak egyet?
Lassan éjfél lett, a csajok egyre vidámabbak lettek, amikor is Betty neki állt szedelőzködni.
-Na én megyek!-mondta.
-Sehova nem mész, itt lakunk a szomszéd utcában egy jó kis szállodában-igaz, hogy pótágy nincs- de gyere velünk!
Betty kicsit szabadkozott, de végül is kötélnek állt.
-Apu, itt egy éjjel-nappali bolt, vegyünk még egy üveg pezsgőt!
Megérkeztünk a szállodába. A csajok a minibárt azonnal kifosztották, de jó lenne egy zuhany- kiáltották szinte egyszerre.-Betty, várj! Menjen a fater először, legalább elalszik mire bejövünk. Igy is történt. Zuhanyzás közben elindult a fantáziám, mi fog még ma itt történni?Itt vagyok két remek csajjal- az egyik a lányom, aki két napja kefélgetek és tanitgatok-és ez a bombázó! Az tuti, hogy ebből valami kisül, a lányom már fel van szabaditva a gátlásai alól....
Ahogy bebújtam a franciaágyba akaratlanul is a faszomhoz nyúltam.Már nem a lányomra, csak Bettyre gondoltam, és elkezdtem verni. Egyre nagyobb és keményebb lett.
-Na öreg fasz, mi lesz itt ma?- spekuláltam el, amikor is nyilt a fürdőszoba ajtó.
Betty és lányom lépett ki, meztelenül, egymást átölelve, csókolóztak.
-Na vegyük az öreget középre- mondta Betty-és beugortak az ágyba.Hát valami őrületes érzés töltött el, két finom, selymes nő...de nem volt sok csodálkozni való- mert Betty rámarkolt a faszomra.
-Milyen szép, méretes eres szerszáma van az apukádnak... én ilyent szeretek, azaz szeretnék. Abban a pillanatban hevesen elkezdte verni, majd szopni a faszom.
-Húúúú... ez nagyon jó!Alig várom, hogy a puncimban érezzem ezt a gyönyörű farkat.
-Gabo! Légy szives nyalogassál egy kicsit, csikló érzékeny vagyok, ha hozzáérsz, rögtön elélvezek.
Nem kellett kétszer mondani, elkezdtem nyalni, nyelvemmel megbaszni, s amikor a csiklójához értem felsikoltott
-Jajjj Istenem!A barátnőm apja élveztet el, kúrva jó Gabo, ha nyalod a puncim,dugd fel az ujjadat a pinámba-van még szabad ujjad?- azt meg a popsimba légy szives...
Ekkor már nagyon beindultam.
-Állj négykézláb és hátulról elkezdelek baszni- parancsoltam rá. A lányom feküdjön hátra,és te meg nyalod a lucskos punciját...
Igy is történt. Bettyke szűk pináját kitöltöttem, közben ordibált, hogy a szivemig ér a csodás faszod, hogy lehet az, hogy egy ilyen öreg manus ilyen jól dug... én meg csak nyomtam, nyomtam
-Na most kinyúltam, mindenki térdre-szóltam a csajoknak.
-Kezdjétek el verni a faszom -én is szeretnék élvezni-de mindenkinek jusson egy kis geci!
-Gabo! Hány napot vagytok még Rómában?-igy Betty.



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása