Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

A menet folytatódik

2018. március 19. - erotikustortenet

Mikor másnap felébredtem (vasárnap volt), az első gondoltam az éjszaka történt dolgok voltak. Igencsak meglepődtem, mikor immár józanul arra gondoltam, ahogy előző éjjel, illetve ma hajnalban öcsém hátulról belém hatolt, és benedvesedtem a gondolat miatt. Beharaptam az ajkaimat, és talán kicsit közömbösen állapítottam meg magamban mindenféle megdöbbenés nélkül: meg akarom ismételni, csak józanul. Ma azonban szó sem lehetett az egészről.

Dél felé járt, és a család ilyenkor vasárnap együtt ebédel. Anyám, apám, kisebbik öcsém és Hughnál két évvel fiatalabb húgom előző nap a nagyszülőknél voltak, de már itthon voltak, nagyszülőstül. Ebéd alatt Hugh szinte végig vörös volt, arccal a tányérokba volt temetkezve, én meg azon imádkoztam, hogy ez ne tűnjön fel senkinek. Jómagam igyekeztem természetesen viselkedni, de hát egy ilyen éjszaka után...?

Szerda este már nem bírtam tovább. Miközben a család filmezett, összefutottam Hugh-al a konyhában. Majdnem elnevettem magam, amilyen ijedten nézett rám, de csak a fülébe súgtam, hogy holnap induljon el iskolába, aztán jöjjön haza. Csak bólintott, majd visszament a szobába, ahonnan tíz perc múlva távozott a saját szobájába. Higgyétek el, nehezen telt ez az éjszaka...

De végül eljött a másnap. Hugh már nem volt otthon, a családból is csak apám, de hamarosan ő is indult. Egyedül maradtam, úgyhogy nem kellett eljátszanom az elmentem iskolába jelenetet. Leültem a konyhába, és a faliórára néztem. Tisztán emlékszem, hogy fél tízet mutatott, mire kulcs csörgött. Felálltam, kirohantam a fürdőbe, megnyitottam a vizet, kiléptem a hálóingemből, és beálltam a tus alá. Vártam... nem hiába, öcsémnek eszerint ugyanaz járt a fejében: nyílt a fürdőszoba ajtó, és bekukucskált, majd halkan beszólt.
- Bejöhetek?
- Persze - belépett, majd megállt a fürdőszőnyegen, amin pár nappal ezelőtt én maszturbáltam. Ránéztem, majd szembefordultam vele, és intettem neki, hogy jöjjön a víz alá. Nem kellett bíztatni, villámgyorsan levetkőzött, és belépett mellém a zuhanytálcába. Elég tágas a hely, úgyhogy volt köztünk legalább harminc centi távolság. Felnéztem rá, majd lassan lekövettem tekintetemmel a víz útját, amerre tartott lefelé, és sandán elmosolyodtam, mikor láttam, hogy farka máris kőkeményen áll.
- Ez ám a harcrakészség - mondtam kajánul.
- Miért akartad, hogy visszajöjjek? - szinte elhadarta a kérdést. Halkan elkuncogtam magam, miközben megremegett a testem. Mennyivel más volt a dolog így józanul, de tudtam, hogy csak el kell kezdeni. Ha elkezdjük, már menni fog. Szexelni fogok a saját öcsémmel, magamba fogadom, hagyom, hogy a farkára húzzon, és - úgy sejtettem - megengedem neki, hogy az ánuszomba is becsusszanjon. Csak most mindezt józanul.

Előrenyúltam, miközben a szemébe néztem. Ujjaim farkára kulcsolódtak, nyögésre késztetve ezzel Hugh-ot, és szinte rögtön csípőmre siklott a keze, legalábbis az egyik, a másik pedig lábaim közé. Jézusom, ez a fiú erre várt egész héten! Nem hiszem, hogy sokáig bírta volna még. Még nálam is jobban a témára volt izgulva. Finoman simogatott, én pedig óvatosan húzogattam a bőrt kemény farkán, miközben áztatott bennünket a víz. Szabad kezemmel oldalra nyúltam, elzártam a csapokat, miközben tekintetünk egymás szájáról egymás szemeire rebbentek, mintha azt várnánk, hogy csókoljon meg a másik. Végül öcsém előrehajolt, és egyszerűen lesmárolt ott a zuhany alatt. Viszonoztam. Nyelveink vad, forró táncot jártak, ujjaink is gyorsabb tempóra váltottak, aztán hátrahúzódtam, bocsánatkérő mosollyal, kiléptem a zuhanytálcából, a farkánál fogva húzva magam után öcsémet, majd a fürdőszőnyegen megállva szembefordultam vele. Letérdeltem elé, ő pedig felsóhajtott. Most nem játszadoztam, mint a legutóbb, amikor csak születésnapja alkalmából, részegen ígértem neki szopást. Méretes szerszámát megragadva ajkaim elé emeltem, és félig ajkaim közé engedtem öcsém farkát. Felnyögött, ujjai a fejemre siklottak. Félrelebbentettem a hajamat, és oldalra nézve megláttam magunkat a plafontól-padlóig tükör előtt, amiben a múltkor magamat néztem, amikor maszturbáltam.

Hihetetlenül abszurd látvány volt, ahogy ott térdeltem, öcsém farkával a számban! Kicsit meghökkentem. De aztán lassan, önmagammal szemezve elkezdtem mozgatni a fejemet, fel-alá, félig mindig elnyelve Hugh farkát, aki a hajamat simogatta. Nyelvem a makk körül keringett, rotáló nyelvcsapásoktól kezdve lassú nyalintásokon át kényeztettem öcsém faszát, miközben ahogy korábban is, ha hátrahúztam a fejem, hátrahúztam a bőrt Hugh farkán, mikor megint előremozdult a fejem, akkor felfelé húztam a bőrt a makk irányába. Öcsém egyre hevesebben zihált, teste meg-megremegett, és elégedettség töltött el, amikor mintegy öt perc múlva megszólalt, hogy hajoljak el. Mindjárt más... Nem hajoltam el, csak szembefordultam vele, és gyorsabban folytattam a szopást. A következő pillanatban mély torokhangon felnyögött, csípőjét előretolta (majdnem letolta a torkomon a farkát) miközben a kemény fasz megremegett ujjaim között. A következő pillanatban forró sperma robbant a számba, alig győztem nyelni.

Miután éreztem, hogy nem jön több, kiengedtem ajkaim közül a péniszt, és lassú, kéjes cicamozdulatokkal tisztára nyalogattam, majd felnéztem. Hugh lába még mindig remegett, ahogy letérdelt. Nem beszéltünk, nem kellett. Most máson volt a hangsúly. Hanyattfeküdtem a szőnyegen, széttártam a lábaimat. Hugh térdre ereszkedett, alkarjaira támaszkodva előrehajolt, és úgy, ahogy tanítottam neki, elkezdte nyalni a csiklómat. Halkan sikkantgattam már körülbelül három perc múlva, mikor aztán egyből két ujjával nedvesedő puncimba csúszott, fel is nyögtem. Oldalra néztem, de nem láttam a tükörben, mit csinál, saját combom takarta. Én óráknak éreztem, de valójában csak három percig nyalta a puncimat, aztán feltérdelt, rám nézett, ujjai farkára kulcsolódtak, készen arra, hogy belém hatoljon. Megremegtem a vágytól és a mocskos érzés ismét elárasztott, de csak egy pillanatra, aztán kéjesen mosolyogva biztattam némán, hogy dugjon meg ott a nagytükör előtt. Ő azonban gondolt valamire, amire én nem.
- Van gumid?

Hoppá... Hát az nem volt. Megráztam a fejem, majd elmosolyodtam, bizonytalanul, nem tudván, hogy fogadja a dolgot, amit most mondani fogok. A volt pasimmal mindig gumi nélkül csináltuk, de akkor szedtem fogamzásgátlót. Végszükség esetére pedig volt otthon speciális, szex utáni fogamzásgátló tabletta. Nos, jobban fogadta a hírt, mint vártam. Alighogy ezt közöltem vele, fölém ereszkedett, baljával támasztva meg magát a jobb oldalamon, jobbja farka tövére markolt. Makkja a következő pillanatban nedves puncimnak feszült, majd lassan belémcsusszant, kéjes sikolyra késztetve. Karjaimat a hóna alatt átdugva a hátába kapaszkodtam, miközben ő nem feküdt rám, hanem másik karjával is megtartva magát, lassan mozogni kezdett, egyre beljebb és beljebb hatolva sikamlós pinámba, lassan, óvatosan, majd mikor tövig belémcsúszott, hosszú, lassú mozdulatokkal kezdett el dugni.

Igen. Ott keféltem gumi nélkül a tulajdon öcsémmel, a tulajdon lakásunk fürdőszobájában. És?
Két perc nem telt el, véres sávokat marva Hugh hátára, hangosan sikítva a kéjtől elélveztem. Jobbra kapva a fejemet láttam magamat, ahogy öcsém fölöttem görnyed, és lassan mozog. A látvány hihetetlenül izgató volt, elnyújtotta az orgazmus hosszát. Hugh kisiklott belőlem, mikor már a remegésem is múlóban volt, és nyugodtan várt, amíg kilihegtem magam. Nem tartott sokáig... én szeretem a pózokat cserélgetni szex közben, és tapasztalatom szerint a férfipartnerek is. Ráadásul most tükör előtt voltunk, amit még sosem csináltam...

Hasra fordultam, majd négykézlábra állva hátat fordítottam neki. Tudom, hogy ezt imádják a pasik, ha pedig (nem egóból mondom) egy popószépségverseny győztese térdel előttük terpesztve, arra várva, hogy megdugják, egyenesen megvadulnak! Arra sem volt időm, hogy hátraszóljak valamit, Hugh máris mögém térdelt, és egyetlen kemény lökéssel tövig belém siklott... Én mindezt a tükörben néztem, és mit szépítsem: ismét felrobbant bennem a bomba. Remegő karjaimmal alig bírtam megtartani magamat, de Hugh talán azt hitte, ez a hirtelen belémhatolásának köszönhető, a fájdalomnak, nem pedig annak, hogy öt percen belül másodjára is elélvezek.
Majdnem eszméletvesztésig orgazmáltam.

Kegyetlenül, vadul, szenvedélyesen kívántuk egymást. Én a tükörben néztem, ahogy Hugh ráfog a fenekemre, majd csípőjét előre-hátra tologatva mozogni kezd bennem. Hugh vágytól csillogó szeme a fenekemre meredt, bizonyára a nővérében járó farkát leste. Átvéve mozgásának ütemét mikor előre mozdult, én hátra, miközben a folyamatos kéjborzongás rázta testemet, arcom eltorzult a folyamatos gyönyörtől (nem folyamatos orgazmustól!), és hangosan nyögve hagytam, hogy Hugh megdugjon. Jobbommal átnyúltam lábaim között, középső három ujjammal magamhoz nyúltam, hol csiklómat dörzsölgetve, hol a bennem járó fasz alsó részét. Öcsém meglepően jól bírta, már vagy tíz perce csinálta, amikor is kisiklott belőlem, és leült a földre. Hátranéztem kérdőn, ő meg megrázta izzadt fejét.
- Elfáradtam.

Egyetlen szó nélkül megfordultam. Egyetlen pillanatra sem akartam abbahagyni a vele való szexet. Beteges? Lehet... de élvezetes! Lábbal a tükör felé fordítottam, és háttal neki, szemben a tükörnek fölé guggoltam. Magam alá nyúlva megragadtam önnön nedveimtől csillogó péniszét, irányba állítottam, majd nyöszörögve ráengedtem magamat. Karjaimmal megtámasztottam magam Hugh mellkasának két oldalán, és miközben öcsém a csípőmre fogott hátulról, lábaimat széles terpeszbe nyitva felemeltem a csípőmet. Tekintetem a tükörre szegeződött, és kéjesen nyögdécselve engedtem le magam. Öcsém farka felnyársalt, tövig kopasz puncimba merült, én pedig hangosan nyögtem. Ezt így folytattam egy darabig, egyre azt nézve, hogyan lovagolom meg öcsémet. És Hugh még mindig nem élvezett el, én pedig lassan elfáradtam, de éreztem, hogy már nem a szokásos kéjremegés járja idegeimet, hanem újabb orgazmus közelít.

Gyorsítottam a tempón, gyorsabban engedtem le magamat, bal kezemre nehezedve a jobbal előrenyúltam, és a csiklómat kezdtem izgatni, sziszegve és sikolyokkal tarkítva a nyögdécselést, aztán kész... képszakadás. Utólag visszagondolva emlékszem, hogy életem legvadabb orgazmusa megrázza a testem, a csúcsra repít, majd lehajít a mélybe. Nem, nem ájultam el, de közel kerültem hozzá. Hugh aggódva ébresztgetett, mint később elmondta, majd mikor magamhoz tértem, aggódva nézett rám. Elmosolyodtam, felálltam, megcsókoltam. Erre tisztán emlékszem, hogy azt mondtam:

- Köszönöm!
- Ennyi volt? - Rémület csengett a hangjában. Elnevettem magam, majd kézen fogtam, és a szobájába vezettem. Hasra feküdtem az ágyon, fenekemet kicsit megemelve. Izzadságtól csatakos testtel érkezett mögém, a vágytól és türelmetlenségtől morogva, disznó szavakat hallatva, melyek bár nem tetszettek, önkéntelenül hasonló stílusban válaszoltam. Ezek közül a legkedvesebb párbeszédünk ehhez hasonló volt:
- Szétbaszom a pinád!
- Igen! Tedd meg!

Rámfeküdt a hátamra, majd nehézkesen belémhatolt. Nyögve fogadtam magamba öcsémet. Ujjai alámsiklottak, melleimet keresték, így felsőtestemet megemelve hagytam, hogy beléjük markoljon, gyömöszölje őket, miközben lassú kifelé, gyors befelé mozgásokkal dugott, minden egyes behatolásra vad sikolyokra késztetve. Már ő sem bírta sokáig, éreztem, a következő pillanatban oldalra fordultunk, oldalamra húzott. Ösztönösen felemeltem a felül lévő jobb lábamat, Hugh pedig gyors mozdulatokkal kefélt tovább, még mindig hátulról. Alig lökött párat, aztán vadul a mellembe markolt, teste megfeszült, farka megremegett bennem, és nyögve lövellte belém a forró spermát, ami elárasztott, kéjes, perverz boldogsággal ragyogva be.

Hugh zihálva kicsusszant belőlem, majd a hátára feküdt. Elé térdeltem, kielégülten mosolyogva, miközben puhulásnak induló péniszét simogattam. Nekem nem volt elég. Ezt gyűlölöm a pasikban, amint egyszer-kétszer elélveznek, úgy hiszik, hogy annyi elég nekünk is. Bár, lehet másoknak elég. Szexuális téren én mindig is telhetetlen voltam, és néha perverz vágyaimtól volt olyan barátom, aki menekülőre fogta a dolgot. Pedig nem voltak olyan zűrösek; szerintem... Mindenesetre, Hugh-nak nem kellett sok, ismét harcra kész volt. Hamarosan tömörfa íróasztalán ültem, félig meddig feküdtem, fenekem éppcsak hogy az asztallap szélén volt, öcsém karjai térdhajlatomnál fogva feszítették szét a lábaimat. Hugh előttem állt, és miközben én vágytól zihálva, meg-megfeszülő mellekkel megfogtam péniszét, ő közelebb lépett. Lassan magamba vezettem a lüktető erektől duzzadozó faszt, Hugh pedig hasonló tempóban, mint négy nappal korábban (csak akkor hátulról) istentelenül megbaszott. Kopasz puncim cuppogva, nedvesen nyelte magába minduntalan a vissza-visszatérő szintén kopasz hímvesszőt, és miközben én (azt hiszem) kétszer is elélveztem, Hugh mintegy negyedóra múlva ment el ismét.

Ezek után kimentünk a konyhába, ettünk, ittunk, kávéztunk, simogattuk egymást. Végül a kis pihenő után visszamentünk a szobába, ahol kisebb-nagyobb kihagyásokkal, de egész délután kettőig egymás testét élveztük. Többször sor került aktusra is, de Hugh már csak egyszer élvezett el, és utána reménytelen volt felállítani szerszámát. Végül bevettem a tablettát. Jót mosolyogtam, mikor öcsém közölte velem, hogy még sosem hozott ki belőle senki ennyit. Nos, belőlem igen, de ez nem öcsém hiányosságára utal, ugyanis akkor két férfival voltam egyszerre. Ha gondoljátok, leírhatom azt is egyszer.
Öcsémmel azóta is össze-összefekszünk néha, de csak rövid időkre, és nagyon ritkán. Idén, 2007-ben például még egyszer sem történt meg a dolog.

Hopp... jól hallom? Jön valaki? Ááá... szia, Hugh. Mit szeretnél? Mmmm... kéjenc disznó. Na gyere...



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása