Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Gruppen szex történet xxx

2018. április 10. - erotikustortenet

A lány is rádöbbent, hogy elsősorban magát zárta be, s nem a két pasit ki, s előbb-utóbb valami kiutat kell találni. Egyetlen rést, amin elmenekülhet… A „rés” gondolatától majdnem felnevetett, hiszen a pasik is éppen arra vágynak, szemmel láthatólag betömnének egyszerre kettőt is.
– Legalább lakna itt valaki! – fohászkodott, bár a tanya nem úgy festett, mintha mostanában élet lett volna a döngölt falak között.
A haverok karnyújtásnyira, az üveg túloldalán, látszólag türelmesen húzogatták a farkukat. Mátyás is ledobta a ruháját, és már a golyóit is masszírozgatta.
– Mindjárt elkezdi a saját seggét simizni – gondolta a lánykárörvendően. – Kiverhetnék maguknak!
Nem volt még hasonló szituációban, így nem tudta, hogy mire számíthat, de sejtette, hogy a két férfi nem az autó üvegére fogja spriccelni a nedveit. Talán, ha levetkőzne…?
Az autó belseje úgyis kezdett már elviselhetetlenre melegedni, megért egy próbát: Felülről levetkőzött, majd kibújt a melltartójából is. Két sóvár szempár tapadt a bimbóira!
– Közéjük verném! – nyilatkozta nagyhangon Mátyás.
Kálmán gyorsított a húzogatáson.
A lány sikerként értékelte a látottakat, ezért a következő pillanatban már meztelenül ücsörgött.
– Mutass pinát! – kérte parancsolóan Kálmán, és felnyögött, amikor a lány feltérdelve az ülésre, s amennyire lehetett, széttett lábbal nézett ki az ablakon. – Fordulj!
A lány készségesen megfordult, és megpróbált a lába között hátranézni. Nem sikerült, ezért – a hatásfokozás érdekében – hátranyúlva, ujjaival széthúzta a punciját.
Érezte, hogy száraz, mint a tapló, de biztos volt benne, hogy ez csakis őt zavarja. A pasik egy bizonyos ponton túl nem foglalkoznak ilyen apróságokkal, csak dugnak, ahová lehet…
Kálmán elégedetten morgott.
Fel sem tűnt, hogy távolabbról is morgás hallatszik, s csak akkor figyeltek fel a sebesen közelgő égzengésre, amikor port kavargatott a szél.
A lány aggódva nézte a farkakat, és elképzelte őket porosan a szájában. Megrázta magát, elhessegetve a rémlátomást.
Ekkor óriáscseppekben eleredt az eső, és a szél földig hajlította a fákat.
A hirtelen támadt esti sötétségben a lány automatikusan nyúlt az ajtókilincs felé, de a végső milliméter előtt visszafordult. – Ha ezek itt közrekapnának! – Elképzelte magukat a szardíniás-dobozban, összepréselődve.
Mátyás az eső elől bedobta a ruháját az autó alá, Kálmán az ablak résén igyekezett betömni, ám a megduzzadt folyóként ömlő zápor elől a lány időközben feltekerte.
A helyzet mind komikusabbá vált: a két férfi úgy nézett ki, mint akik most úszták le a négyszáz métert, miközben…
– A faszuk meg áll! – húzta el a száját a lány.
A zivatar amilyen gyorsan érkezett, máris a távolban csapkodott.
– Nem volt annyi eszük, hogy beszaladjanak a házba – pillantott a lány a tanya felé.
Elkerekedett a szeme: a lakatlannak tűnő épületből a vihar zaja egy bácsikát csalt elő, aki úgy pislogott körbe-körbe, mint aki valamiféle magyarázatot vár a világtól, s nem érti, mit keres ezen a bolygón. Amikor észrevette az autót a két meztelen férfi társaságában, bambán visszatotyogott a házikóba, majd újra megjelent, ezúttal egy vedlett ülőkét tartva bizonytalan karjai között. Ráült a hokedlire, és próbálta megérteni az eseményeket.
Mátyás rendületlenül húzgálta a falloszát, Kálmáné anélkül is követelőzőn meredezett.
A lány egy pillanatra azt hitte, hogy a vihar megszűntével és az öregúr színrelépésével megváltozott valami. Mosolyogva nyitotta ki a kocsi legközelebbi ajtaját, s mint egy jó tréfa után, ártatlanul nézett fel a férfiakra.
A következő pillanatban egy durva kéz kirántotta az ülésről, egy másik derékszögben megdöntötte a testét, s miközben az elillanó mosoly nyomán ajkait szélesre feszítette egy behatoló fallosz, hátulról égő fájdalmat érzett



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása