Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Így vesztetem el a szüzességemet - szájba élvezés, kézimunka, tini szex

2018. április 23. - erotikustortenet

Sziasztok ez 14 éves koromban történt meg velem. Rólam csak annyit egy átlagos srác vagyok átlagos testalkattal. Anyám legjobb barátnője lett az első nőm. Ő vette el a szüzességemet amíg anyámék a bevásároltak.



Akkoriban még nem volt barátnőm és a pornót is csak dugiban mertem nézni de a faszverés az ment napi rendszerességgel de az is csak otthon a szobámba ahol senki se lát igy teltek a napok a pénteket azt vártam a legjobban mert anyáék elmennek bevásárolni és suli után egyedül vagyok otthon.

Így is lett jött a péntek sietem is haza a suliból mert anyámék elmennek én meg olyan pornót nézek amilyet csak akarok és verhetem rá a faszom csakhogy hazaérve annyi volt a baj hogy ott volt Marian anya legjobb barátnője.

Marianról csak annyit kell tudni 37 éves vállig érő barna haja van közepes mellei és csodaszép formás feneke van. Köszöntem szia marian ö is köszönt én egyből megkérdeztem te is mész anyuékkal bevásárolni és anyuék már indultak is.

Marian csak annyit mondott nem csak átjött mert elromlott a nyomtatója és csak egy pár dolgot kéne nyomtatnia de utána már megy is.

Én ezzel nem is foglalkoztam csak siettem fel a szobámba hogy gyorsan könnyítsek magamon ahogy felértem bekapcsoltam a gépet ahogy szoktam és elkezdtem a pornó videók között keresgélni találtam egyet ahol egy MILF szopott és verte a faszt.

Nem szoktam levenni ilyenkor a hangot mert tudtam marian lent van a földszinten úgy se hallja és ha végzet már megy is. Én meg levetettem a nadrágot meg a boxert és lefeküdtem az ágyra és a videóra elkezdtem verni.

Már jól bemelegedtem mikor nyílt az ajtó és Marian bejött és meglátta hogy a faszomat verem. Gyorsan magamra rántottam a takarót, de a videót nem bírtam kikapcsolni mert messze voltam a géptől.

Ő csak annyit mondott feljött elköszönni, de én nem köszöntem vissza ezért nyitott be. Elnézést kért és ő megy is. Mikor meglátta a videót arra annyit mondott, hogy ezt még nem látta és nem haragszok ha ö is nézné egy kicsit?

Én meg se mertem szólalni ő annyit mondott hallgatás beleegyezés, és leült mellém az ágyra és együtt néztük tovább a videót. A szemem sarkából figyeltem mi a reakciója de nyugodtan viselkedett. Szóval néztük a videót. Én a takaró alatt meztelenül, álló fasszal, mikor megszólalt. Látta éppen verem, ha gondolom verjem nyugodtan őt ez nem zavarja. Meg ő van az én szobámban, úgyhogy azt csinálok amit csak akarok.
Erre annyit feleltem: - Nem! Rosszul láttad!
Annyit mondott ha gondolom ő is verheti nekem. Nem zavarja, csak jobb befejezni amit elkezdtem. Erre ugyanezt feleltem: Csak rosszul láttad!

Hirtelen rám nézet tudom mit láttam épen verted a faszodat. Én ellenkeztem nem nagy sikerrel. Annyit mondott, ha benyúl a takaró alá és áll a faszom szó nélkül kiveri. Ha nem áll akkor elnézést kér hogy rosszul látta és bocsánatot kér és többet szóba se kerül az egész. Én ere nem feleltem. Szóval hallgatás beleegyezés.

Eközben még állt a faszom és abban reménykedtem, hogy csak viccel. De nem viccelt mert pár másodperc múlva benyúlt a takaró alá és annyit mondott hogy áll vagy nem áll. És egy mozdulatal megfogta a faszom és megmarkolta közben mondta na ugye hogy jól láttam a faszodat verted. Szóval megegyeztünk és elkezdte verni. Hirtelen megmozdultam és annyit mondtam hagyja abba. Ő ezt meg se hallotta csak verte a faszom. Egy hirtelen mozdulattal ledobta a takarót rólam és úgy verte a faszomat tovább.

Megkérdezte voltam már nővel mondtam nem. Annyit felelt rá pedig ilyen nagy és kemény fasznak már elkel a punci. Nem feleltem csak élveztem a faszverést mikor érzem már nem bírom sokáig. Ezt ő is észre vette mert megállt a kézimunkával.

És annyit mondott, hogy kár volna pazarolni mert ö szereti a szájába a gecit és egy mozdulattal rábukott a faszomra és elkezdte szopni. Körülbelül egy két perc múlva elkezdett megfeszülni a testem és mondtam elélvezek. Ő csak a torkába engedte a faszom én meg csak élveztem. Csuda jó volt! Mikor kiszívott teljesen lelohadt a faszom.

Ő csak annyit kérdezett, hogy kipróbálom-e a punciját. Csak annyit válaszoltam, hogy nem hiszem hogy megint fel fog állni. Mire ő várj levetkőzök, aztán kezelésbe veszlek. Így is lett de már a vetkőzés láttán elkezdett állni a faszom. Na ugye van a faszodban még erő és egy mozdulattal felugrott az ágyra és behelyezte magának és csak lovagolt.

- na milyen a puncim?
- nagyon jó

És kis idő múlva elélveztem pont a puncijába. Ezt ö fel sem vette csak annyit mondott ő megmutatta a ritmust most én jövök és leszállt rólam. Átment kutya pózba és mondta na mi lesz beszállok vagy már nem bírom tovább. Hát jó beszállok, egyre még van erőm.

És beraktam neki a faszom és löktem mire megszólalt hol marad a ritmus ne csak nekem legyen jó hanem a partnernek is és most ő kezdett mozogni nagyon jól csinálta volt már tapasztalata. Kis idő múlva megint elélveztem.

Annyit mondott, hogy szerinte elég lesz mára és anyádék is hamarosan megjönnek. Mondtam jó, és amúgy is már kezd egy kicsit fájni. Most már inkább pihennék.

Ezzel felöltözött és a videót is kikapcsolta. Én csak meztelenül feküdtem az ágyon mikor megszólal: Erről senkinek egy szót se, mert amúgy se hinnék el csak én maradnék szégyenben. Így hát megegyeztünk senkinek egy szót se. Odajött egy búcsú puszit adni de nem az arcomra hanem a faszomra.

Hát így vesztettem el a szüzességemet azóta is gyakran találkozunk.



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása