Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet

erotikus történetek, családi szex történetek

Egy kis családi porn 18+

2017. november 16. - erotikustortenet

Alana a ház előtt ült a szomszédjával és egyben barátnőjável Dianával.
Beszélgettek. Tél vége volt, de már a tavaszi nap melegítette az arcukat.
- Dee, én nem tudom mit fogok csinálni. Ha egyszer Jason lediplomázik és elmegy itthonról, nem lesz okom maradni. John kimaradt az életemből, de miért töltöttem volna a hátralevő életemet valakivel, aki már nem szeret? Évekig csak színlelte.
- Nem tudom kedvesem. Mi van most közted és John között?
- Semmi különös; és nem csak a szexről beszélek, mert azzal soha nem öntött olajat a tűzre... nincs semmi. A városon kívül van és az Isten tudja mit csinál. Soha nem érdekelte Jason és úgy érzem, jobb mindkettőnknek nélküle. Nem hiszem, hogy az elmúlt öt évben szólt volna egy szót is hozzánk. Sokkal több szeretetet és gyengédséget kapok egyetlenegy csókban Jasontól, mint Johntól egy egy egész évben. Jason olyan édes, ma reggel adott egy puszit, megsimogatta az arcomat és azt mondta én vagyok a legjobb anya a világon.
- Jézus, én arra se tudom rávenni Bobbyt hogy köszönjön reggel. A fiainkat különböző fából faragták... de jóképű srácok, nem?
Mindkettem nevettek aztán Alana megszólalt:
- Én azt hiszem megadják majd a lányoknak amit akarnak - hacsak már oda nem adták.
- Viccelsz? Bobbynak tele van a szobája óvszerrel és én örülök neki.
- Tudod Dee, én soha nem beszéltem Jasonnak erről. Nem gondolod, hogy kéne?
- Hát beszélhetnél vele, de ne aggódj, mert tudom, hogy használja is őket.
- Hogy érted azt, hogy tudod?
- Hát nem velem használta - nem mintha zavart volna - de halottam amikor Bobbyval beszéltek róla a házban. Azt hiszem együtt veszik a gumikat.
Alana nevetett.
- Dee te szörnyű vagy, Jason az enyém és tartsd távol magad tőle.
- Ő a tiéd? Úgy érted, hogy vele alszol?
- Dee!
- Oh Alana, nyugodj meg. Most mondd azt, hogy soha nem álmodoztál Bobbyról vagy Jasonról.
Alana tétovázott, majd megszólalt:
- Hát... - és egymásra esve nevettek.
- Hé - kezdte Dee - itt vannak, fiatalok és mi igazán jól nézünk ki. Igaz nem vagyunk mai csirkék, de rosszabb helyen is lehetnének, mint a mi tapasztalt kezeinkben.
- Túl sokáig voltál egyedül Dee... és mi frusztrált öreg tyúkok vagyunk akik jobban tennék, ha mennének és vacsorát készítenének... Később találkozunk.
Mindketten ábrándozva mentek haza. Alana a szomszéd fiáról fantáziált, aki éppen csatlakozott hozzá egy jó meleg fürdőben.
Azonban Diana úgy döntött, itt az ideje, hogy ne csak álmodozzon. Vacsora után azt mondta Bobbynak, hogy lepihen egy kicsit és ébressze föl egy óra múlva. Bement a fürdőszobába, és felkészült. Felvett egy nylon felsőt, kigombolta a felső négy gombot, úgy, hogy az egyik melle láthatóvá váljon.
Amikor Bobby egy óra múlva bement hozzá a szobába, teljesen megigézte az alak amely nyilvánvalóan aludt az ágyon. Nézte a csupasz melleit, ahogy emelkedtek és lesüllyedtek és aztán a sötét háromszög ejtette ámulatba az anyja lába között. Legalább öt percig nem mozdult. Majd megérintette a kezét, hogy felébressze. Amikor az anyja kinyitotta a szemét látta, a növekvő dudort a fia nadrágján. Egy szó nélkül rátette a kezét a farkára és elkezdte masszírozni a rudat. A fiú a kezébe vette az anyja melleit és megpróbált nem elmenni amíg az anyja simogatta.
Aztán az anyja kigombolta a sliccét és lehúzta a nadrágját; eközben a fiú levette a pólóját. Majd megszólalt:
- Anya, azt akarod, hogy...?
- Igen - válaszolta.
Bobby mosolygott.
- Nem is mondtam hogy mit...
- Azt akarom, hogy mindent megtegyél nekem Bobby. Azt akarom, hogy bármit megtegyél nekem. Élvezni akarok...Azt akarom, hogy te élveztess el Bobby.
Bobby levette a nylon felsőt és az anyja széttárta a lábait. A fiú elkezdte nyalni a már régóta nedves puncit. Finoman húzogatta a bőrt a csikló fölött ami újra és újra végigcsúszott a csiklón. Mielőtt a nyelve hegye megtalálta volna a csupasz csiklót, az anyja elkezdett élvezni. Teljesen ívbe feszült, amikor a mámor végighaladt a testén. A fiú végre megkóstolhatta anyja nedveit. Dee hangosabban és hangosabban ordított - OH..OH...OHHHH
Amint egy kicsit megnyugodott, megszólalt:
- Oh Bobby, olyan régen volt férfitől orgazmusom és főleg ilyen hosszan.
Megfogta a fiú kemény farkát és azonnal elkezdett gyorsítani.
- Bobby újra akarok élvezni; és szeretném ha minden lyukban jól meg lennék dugva. Faszokat szeretnék magamban érezni... Téged és Jasont egyszerre.
- Anyja megőrültél? Miről beszélsz?
- Arról beszélek amire szükségem van...most.
Bevette a faszt a szájába és addíg szopta amíg a fiú majdnem elfelejtette a dolgot. Azonban az anyja megállt.
- Tedd meg nekem... Mindkettőtöket akarlak...tedd meg..hívd ide.
Bobby telefonált Jasonnak.
- Jason. Én vagyok Bobby. Át tudnál jönni most? Anyunak és nekem szükségünk van rád.
- Oké, tíz percen belül ott vagyok.
Bobby életének leghosszabb tíz perce volt ez. Megpróbálta visszatenni a farkát az anyja szájába, de ő nem akarta hogy fia elmenjen, mielőtt Jason megérkezik. Csókolóztak, és az ujjait az anyja lyukacskáiba dugta miközben ő csak fogta a farkát. Mikor a csengő végül megszólalt már félőrültek voltak mindketten. Bobby felvette a gatyáját és kinyitotta az ajtót.
- Mi van? - kérdezte Jason.
- Nem fogod elhinni - válaszolta Bobby és bevezette a hálószobába.
Amikor Jason belépett, Dinát látta meztelenül az ágyon. Leesett az álla.
- Jézus Mrs...
De Dina megállította.
- Ezen körülmények között nyugodtan szólíthasz Deenek - majd a farkáért nyúlt.
Csak addig voltak zavarban, amíg az ujjaik, a szájuk és a farkuk Deehez nem kerültek. Dee magán kívül volt. Letérdelt és felváltva szopta őket, majd megpróbálta egyszerre bevenni mind a kettőt. Túl sok volt egyszerre.Amikor a dolgok kicsit rendeződtek, a saját fián kezdett el lovagolni és Jasont kérlelte:
- Tedd meg Jason, tedd be a seggembe.
Bobby is ösztökélte:
- Gyerünk Jason, bazd meg a seggét, azt akarja.
Jason habozva, miután benyálazta a farka végét, bevezette magát a szűk lyukba. Minél mélyebbre ment, annál jobban érezte Bobbyt a szűk falon keresztül.
- Ez az, bazd meg jól, basszad - hörögte Bobby.
Dee teljes önkívületben volt, a fiúk biztatásától és döfködésétől.
- Oh ez jó...ooh erősen szeretem...igen...ezt szeretem Jason...oh..igen...
Percekkel egymás után mentek el. Bobby belelövellt az anyja csatornájába teljesen teletöltve azt. Dee csípője tükrözte a fia gyors és erős döféseit, mire Jason forró sugarakban élvezett bele a seggébe. Mindannyian lihegtek a végén.
Néhány perc múlva Dina felkelt, hogy elmegy zuhanyozni, de előtte megcsókolta mindegyiküket. Majd félelemmel vegyes érdeklődés ült ki az arcára:
- Nézzétek fiúk, mókázhatunk máskor is így, de csak akkor, ha köztünk marad - kivéve az anyukádat Jason, jó?
Beleegyezésül bólintottak és Dee mosolyogva ment a fürdőbe. Jasonegy "Szia Bobby" - val hagyta el a házat.
Amikor hazaért Alana megkérdezte Jasont, hogy mit csináltak.
- Nem volt semmi; csak meg kellett szerelni valamit.
Teljesen elmerült a gondolataiban, egész éjszaka gondolkodott és nem beszélt az anyjával másnap estig amikor biztos volt benne, hogy egyedül vannak a házban. Péntek este volt és az apja elment a hétvégére. Amikor Jason hazaért, Alana egy magazint olvasott a konyhaasztalnál.
- Szia édesem. A vacsora mindjárt kész.
- Anyu, nem várhatnánk egy kicsit? Szeretnék először beszélni veled valamiről.
- Jól van édes, nem rohanok sehová.
Egy sima dzsörzé dresszt viselt ami jól kimutatta az alakját. A szokatlanul vékony dereka jól kiemelte a kerek kebleit és a formás csípőjét. A halványbarna keretű szemüvege jól illett a hosszú hajához és valahogy inkább szexinek nézett ki mint tudományosnak. Érdekes volt látni, hogy nem számít hol áll meg a tekinteted, lent vagy fent, mindenhol tökéletes. Ezt az utat Jason szeme egyre többször járta végig az elmúlt évben.
Ekkor az arcára nézett.
- Valami volt tegnap amikor átmentem Bobbyékhoz.
- Mi történt kicsikém? - érdeklődött Alana.
- Hát... - és Jason röviden előadta az előző nap történteket.
Alana tágra nyílt szemmel, zavartan, felizgulva és vagy tízféle ellentétes érzelemmel együtt hallgatta. Mielőtt szólhatott volna, Jason folytatta.
- Ez van anyu, ennek a hihetetlen dolognak a közepén azon kezdtem el gondolkodni, hogy az én anyám is csinálna valami ilyesmit? Te csinálnál?
- Nem hinném, hogy valaha is csinálnék, de vannak dolgok amik néhány embernek elfogathatóak, míg másoknak nem. Ezért nem ítélem el Deet...
- Valószínűleg igazad van, de az igazi problémám az volt, hogy amikor benne voltam...benned szerettem volna lenni. Nem úgy értem, hogy Bobbyval; úgyértem csak te meg én. Amikor behunytam a szemem te voltál akit láttam; veled szerettem volna szeretkezni. És rájöttem hogy azért akarok szeretkezni veled mert szeretlek, nem csak azért, hogy szeretkezzek.
- Oh Jason ez olyan kedves volt... olyan jó érzéssel tölt el...akarom...a szívem hosszú ideje vár ilyen szerető szavakra.
Jason finoman megérintette az anyja melleit és érezte a melltartón és a dresszen keresztül amint a mellbimbói megkeményednek. Egymás mellett álltak az örökkévalóságban, egymást simogatva, miközben a nyelvük egymás száját fedezték fel. Jason lassan levetkőztette az anyját és amikor a melltartó és a bugyi is lekerült róla szégyenkezés nélkül állt a fia előtt. Az anya cipői még mindig a lábán voltak és a fia ámulva nézte az anyja hómokóraszerű alakját és mosolygó arcát. A tekintete végigkövette a formás lábakat, majd a combköze és a rózsaszín mellbimbók következtek, ahogy kiemelkedtek a cicikből.
- Anya, gyönyörű vagy.
Ekkor az anyja megcsókólta, majd levetkőztette Jasont. A farka egy hosszú, vastag rúd volt az anyja számára. Ekkor az ágyához vezette. Széttárta a lábát és a kelyhét, miközben becsukta a szemét. A csodálatos érzés, hogy a fia ajkai csókolják és szívják a redőit. Ez szabadon engedte a nedveit és egy sor kellemes érzést küldött végig a hasán. A fia nyelve megtalálta a szilárdan álló csiklót. Az anyja szerette volna már magában érezni a fiát, ezért lenyúlt érte.
Jason rátette lüktető férfiasságát az anyja nedves puncijára, ami teljesen szétnyílt körülötte. Nem hatolt be, de az anyja kisajkai között húzogatta a vastag farkát és simogatta a nedves rózsaszín csiklót. Alana elkezdett könyörögni.
- Kérlek...kérlek...kérlek...
Végül betette. A hüvelye olyan volt, mint ha egyedül a fiának készült volna. Minden egyes mély behatolásnál olyan vággyal fogta a fiút mintha mindörökké magában akarná tartani. Alana nyögött minden egyes szerető lökésnél amit a fia adott.
- Jasonom...Jasonom...
Amikor Alana úgy érezte a szakadék szélére érkezett, átölelte a fiát és átfordította, hogy ő legyen alul. Alana felült és csukott szemmel kezdett el mozogni. Elkezdett a fiához beszélni és addig nem hagyta abba, amíg el nem élvezett.
- Jason...szerelmem...Nem tudtam miért maradtam itt. Most már tudom...a te szerelmedre vártam...rád vártam, hogy megtölts és élvezz velem. Vártam rád, hogy bennem legyél és hevíts... oh, kedves Jason, olyan jó leszek hozzád mint amilyen jó vagy hozzám. Soha többé nem lesz szükséged más nőre bármiért is. Bármit meg fogok adni, amire szükséged van...bármit...bármit... bármit...
Minden egyes szónál felnyársalta magát a fián. Bobby újra és újra suttogta, hogy szereti, miközben masszírozta a csodálatos melleit és ő is elkezdett élvezni. Az anyja ekkor felemelkedett és ráfeküdt a fiára miközben a méze beterítette a fiát, és a fia ondója teletöltötte a méhét. Ahogy Alana rajta feküdt, Jason olyan örömet látott az anyja arcát, amilyet még sose.
- Jason holnap keresek egy másik házat. Elköltözünk. Kérlek mondd, hogy velem leszel. Mondd, hogy szeretni fogsz és örökké szeretni és szeretkezni fogsz velem.
- Nem anya. - mondta Jason - Nem örökké - szükségünk lesz egy kis időre a pakoláshoz.
Alana nevetett miközben a fia megcsókolta.

Anya fia szex történet

Azt hiszem illik nekem is a bemutatkozással kezdenem: a nevem Frank. Anyámét nem árulom el, egyrészt mert a történet szempontjából úgysincs jelentősége, másrészt furcsa lenne számomra így emlegetni az írás folyamán. Mintha valami kívülálló jegyezné le az egészet, nem pedig egy olyan valaki, aki maga is az események részese volt. Szóval egyszerűen csak anyának fogom hívni, ahogy egyébként is teszem. A sztorim nem túl hosszú, és talán nem is olyan különleges, mint az eddigiek, de így történt minden ahogy elmondom, ítéljétek meg magatok mennyire találjátok majd érdekesnek.

A szüleim körülbelül egyidősek voltak, és amennyire meg tudtam ítélni, jó házasságban éltek. Kettejük közül én mindig is az anyámhoz álltam közelebb. Beteges kisgyerekként (kisebb szívproblémám volt), nem teljesítettem túl jól a sportban, apámnak pedig leginkább ezzel lehetett imponálni. Így aztán eléggé összenőttünk anyával, aki igazi majomszeretettel csüngött rajtam.

Kettőnk szoros kapcsolata akkortól változott meg, amikor középiskola táján elkezdtem érdeklődni a lányok iránt. Ami azt illeti elég későn érő típus vagyok, és csak a suli utolsó évében vetettem bele magam komolyabban is a randizásba. Nem mondhatnám, hogy jó voltam a dologban, sőt igazából többnyire katasztrofálisan teljesítettem. Anya gyűlölte, hogy állandóan csalódott képpel állítok haza, és mindent megtett, hogy segítsen nekem. Újra és újra elmeséltette velem a történteket, és igyekezett jó tanácsokkal ellátni, de nem mondhatnám, hogy sokra mentem velük.

Aztán a főiskola első évében találkoztam Donnával, és úgy tűnt, vele végre megszakad a rossz sorozatom. Anya rögtön megérezte, hogy az eddigieknél komolyabb dologról lehet szó, mert már vonakodtam kitárgyalni vele a randikon történteket. Ez persze csak még kíváncsibbá tette, és mindent megpróbált, hogy többet megtudjon erről az új kapcsolatomról. Igazság szerint azért nem avattam be jobban a magánéletembe, mert már nem volt szükségem a tanácsaira. Minden remekül ment magától, nem kellett senkitől sem segítség. Anyát érezhetően bosszantotta az események ilyetén fordulata, és egyre komolyabb energiákat fektetett abba, hogy helyreállítsa köztünk a régi, bizalmas viszonyt.

Ha otthon voltam, sehol sem volt nyugtom a kérdéseitől. Elkapott a konyhában amíg az apám a nappaliban tévézett, ha a garázsban tett vett az öregem, akkor a hallban állta az utamat, vagy feljött a szobámba, hogy ott próbáljon megpuhítani. Egy idő után annyira belefáradtam ebbe az állandó ostromba, hogy inkább elkezdtem mindenfélét összehordani Donnáról, csak hogy végre békén hagyjon.

Elmondtam, hogy mennyivel érettebb, szexisebb, az alakja mennyivel nőiesebb azoknál a lányoknál akikkel eddig dolgom volt. Megemlítettem, hogy milyen lazán és lezserül viseli a ruháit. "De nem slampos" - tettem hozzá gyorsan, amikor láttam, hogy anyám szemöldöke kissé összébb rándul a hallottaktól. Elmagyaráztam neki, hogy csak annyiról van szó, hogy nem csinál nagy hűhót abból, ha a blúzán nyitva van fölül néhány gomb, vagy a szoknyája kicsit feljebb csúszik a combján a szokásosnál. - Még az is előfordult - melegedtem bele a mesémbe - , hogy csak egy rövid hálóing volt rajta, amikor egyszer együtt tanultunk, mert elfelejtette, hogy átjövök hozzá aznap este, és amikor megérkeztem már nem vesződött az átöltözéssel.

Anya láthatólag nem volt elragadtatva a dologtól.

- Hát - mondta - , jobb, ha vigyázol, Frank. Gondolom nem akarsz idejekorán megnősülni, és abbahagyni a főiskolát?

- Ugyan már, anya - feleltem lángra gyúlt arccal. - Itt még azért nem tartunk. - Majd vigyorogva hozzátettem: - Egyszerűen csak jó érzés egy olyan nő mellett lenni, aki teljesen fesztelenül viselkedik veled, és aki nem bánja, hogy időnként megbámulod, és örömödet leled a látványában.

- Ó, értem - anya hangja kissé tűnődővé vált, pillantása szórakozottan végigsöpört az arcomon, majd rövid csapongás után a mennyezeten állapodott meg. - Értem - ismételte meg kis szünet után, tekintetét elszakította a plafonról, szeme futólag rám villant, aztán sarkon fordult és kiment a szobából.

Azt hiszem, ezen a ponton tartozom egy vallomással. Abbéli igyekezetemben, hogy anya végre békén hagyjon, a történteket kissé kiszínezve adtam elő. Donna valóban hálóingben fogadott az egyik este, de amikor fölértünk a szobájába rögtön felvett magára egy köntöst is. Megbámulni valóban megbámultam, de nem nyíltan, hanem csak lopva amikor épp másfelé figyelt. Szó sem volt tehát arról, hogy kedvem szerint szabadon legeltethettem volna rajta a szememet.

Az egésszel csak azt akartam elérni, hogy anya zavarba jöjjön, és végre lekopjon rólam. Direkt olyan válaszokat adtam neki, amikről úgy gondoltam, hogy feszélyezni fogják, de láthatólag nem ez történt. Igazság szerint úgy tűnt, most még jobban izgatja az egész história. Ami pedig még ennél is kínosabb, sikerült felkeltenem a féltékenységét és elérnem, hogy úgy tekintsen Donnára, mint ellenfélre akivel meg kell harcolnia a fia figyelméért.

Hogy mennyire igazam volt, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy másnap újra felhozta a témát. Az érdekelte, hogy Donna tényleg olyan lazán viselkedik - e a jelenlétemben, és hogy mit mutatott meg magából. Ez volt az a pont ahol belém bújt a kisördög, és úgy döntöttem, hogy ahelyett, hogy bevallanám neki, hogy előzőleg egy kicsit elferdítettem az igazságot, inkább ráteszek még egy lapáttal az eddigiekre.

- Hát - mondtam töprengő képet vágva - , elég sokat megmutatott a lábából. Na nem mintha túl rövid, kihívó szoknyákat hordana vagy ilyesmi, csak tudod az otthoni ruhái, a köntösök, hálóingek sokkal lezserebbek mint azok amiket az utcán hord. De ő nem bánja, ha ezekben látom, nem csinál belőle nagy ügyet, és ez klassz.

- Szép - jegyezte meg anyám epésen. - Szóval egyáltalán nem érdekli, hogy végig a lábát stírölöd?

- Sőt - tódítottam - , ha pizsama van rajta, és egy vagy két gomb elenged a felsőjén, amiatt sem izgatja magát. Klassz dolog így nézegetni egy nőt, főleg hogy még csak óvatoskodnod sem kell, mert simán hagyja magát. Végül is mi baj lehet belőle? Nem ártunk ezzel senkinek.

- Ahha - felelte anya - , értem.

Aznap vacsora után a nappaliban ültem, és a jegyzeteimet olvastam át egy másnapi vizsgára, miközben apa a tévében baseball - meccset nézett. Anya miután végzett a mosogatással, szokásától eltérően nem ült le velünk a szobában, hanem felment az emeletre. Amikor lejött, egy hosszú, csaknem a padlót söprő köntös volt rajta, lábán pedig bolyhos, rózsaszín papucs. Leült a kanapé melletti székre, és egy magazint kezdett lapozgatni.

Olvasás közben a lába, melyet úgy táncoltatott föl - le, mintha egy csak általa hallható zene diktálná hozzá a ritmust, teljesen kizökkentett a tanulásból. A köntös a mozgástól lecsúszott, egészen térdig lemeztelenítve a lábszárát, és csak azért nem nyílt jobban szét, mert az ölében heverő magazin súlya a helyén tartotta. Anyám lábfeje mindeközben ugyanúgy föl - le járt a csendes melódia ritmusára, időnként kis bokakörzésekkel színesítve a koreográfiát.

A furcsa az volt az egészben, hogy annak ellenére, hogy egyáltalán nem volt számomra újdonság a látvány (végül is láttam én már őt fürdőruhában is), mégsem tudtam elszakadni tőle. Szinte megbűvölt az a körbe - körbe járó láb, olyannyira, hogy egészen megfeledkeztem a jegyzeteimről. Furcsa vibrálás volt köztünk a levegőben, ami valahogy összefüggött a tegnapi és a mai nap folyamán lefolytatott beszélgetésünkkel. Éreztem, hogy megváltoztak a dolgok, és ebben csak megerősített az anyám arcára kiülő elégedett mosoly... Hirtelen észrevettem, hogy engem figyel miközben épp elmélyülten nézegetem a lábát. Elvörösödtem, de képtelen voltam abbahagyni a fáradhatatlanul mozgó lábfej bámulását.

- Tanulsz valami vizsgára? - érdeklődött mosolyogva.

- Ööö... igen - nyögtem ki nagy nehezen.

- Segítsek? Ha akarod kikérdezlek. - Félredobta az újságját, előrehajolt, és kivette a kezemből a felé nyújtott jegyzetfüzetet. Belepillantott és gyorsan feltette az első kérdést, amire csak néhány zavart krákogást tudtam kipréselni magamból.

- Ugyan már, Frank - korholt szelíden. Szembefordította a széket a kanapéval, kinyújtotta a lábát, és addig mozgatta a lábujjait, amíg a papucs le nem esett a földre. Aztán a meztelen lábfejét a rózsaszínben játszó körmökkel a térdemnek támasztotta.

Eldadogtam egy olyan választ amiről szinte biztosan tudtam, hogy rossz, de anya nem javított ki, hanem rátért a következőre. Minden egyes kérdés után finoman megbökte a térdemet a lábujjaival, miközben a furcsa mosoly egy pillanatra sem hagyta el az arcát.

Már egy ideje folyt ez a rendhagyó vizsgáztatás, amikor apám bosszúsan felmordult:

- Az Isten szerelmére, gyerekek! Csináljátok ezt fent. Nem hallom tőletek a meccset!

Anya felállt, és lepillantott rám.

- Hallottad az apádat, Frank. Indíts fölfelé - parancsolt rám, és kezében a jegyzetfüzetemmel kisétált a nappaliból.

Engedelmes kutya módjára követtem az emeletre, a lépcsőn felfelé haladva tekintetem végig a csípőjére tapadt, mely puhán ringott minden egyes lépésénél. A szobámba érve leültetett az ágyamra, aztán az ajtóhoz ment és ráfordította a kulcsot. - Nem akarjuk, hogy megzavarjanak minket, igaz? - kérdezte mosolyogva.

Az íróasztalomhoz sétált, és a székemet közelebb húzta az ágyhoz; úgy, hogy pont szemben üljünk egymással. Letelepedett a székre, keresztbe tette a lábát, és a füzetemet a térdére fektette.

- Na, hol is tartottunk?

A lába újra elkezdte a lent már megtapasztalt ütemes táncát, miközben szeme elmélyülten kereste azt a pontot ahol abbahagytuk. A papucs egyre lejjebb csúszott ficánkoló lábfejéről, majd végül megadta magát a gravitációnak, és a földre esett. Anyám azonban nem törődött vele, lába tovább mozgott a saját maga diktálta ritmusra, újra odavonzva a tekintetemet.

- Egen - kuncogott fel, amikor ismét elcsípte a pillantásomat - , itt tartottunk.

Felkapta öléből a jegyzetfüzetet, gyors mozdulatától köntösének két szárnya szétnyílt lecsupaszítva combjának alsó részét, és folytatta a kikérdezésemet.

Mialatt a vizsgáztatásom folyt, időről - időre megemelte a lábát, és lábfejével alig érezhetően megbökte az ágyat, nem messze attól a helytől ahol ültem. Lábszárán finoman megfeszültek az izmok, ahogy rózsaszín körmű lábujjai nekinyomódtak a matracnak, és elernyedtek amikor elemelkedtek róla. Aztán egy lendületes mozdulattal ismét átvetette egyik lábát a másikon, még feljebb csúsztatva a már most is keveset takaró köntöst. Amikor ilyesmi történt, gépiesen visszahúzta a ruhadarab elszabadult redőit, de előfordult, hogy nem vesződött vele. Ilyenkor altestének csak az ágyék közeli részek voltak takarásban, és tekintetem éhesen siklott végig combjának fedetlenné vált érzéki ívein, hajlatain.

A lábát, mely így már szinte teljes hosszában fedetlenné vált, újra felrakta az ágyra, és tovább folytatta a kikérdezésemet. Amikor ismét levette, nem tette keresztbe, hanem felemelte a jegyzeteket az arca elé, és hagyta, hogy a köntös immár azon a helyen is szétnyíljon ami eddig többé - kevésbé takarásban volt.

Ebben a pózban vizsgálgatta a kérdéseket egy ideig, mialatt én immár a lebukás kockázata nélkül legeltethettem szememet az elém táruló nem mindennapi látványon.

- Ó igen, itt tartottunk - mondta tárgyilagos hangon, és a szokott lendületes mozdulattal újra átvetette egyik lábát a másikon.

Én már akkor egy ideje felhúzott combokkal ültem az ágyon, államat a térdeimen pihentetve. Ennek a testhelyzetnek két oka volt, egyrészt jobb pozícióból tudtam bámulni anyám kis előadását, másészt segített elrejteni a már egy ideje agresszívan feszülő erekciómat.

Amikor anya meghallotta, hogy apám feljött az emeletre, és a léptek zajából ítélve megindult a fürdő felé, felállt, és fölém hajolt egy jóéjtpusziért.

- Szeretnéd, ha holnap este is segítenék neked tanulni? - duruzsolta.

Megpróbáltam a szemébe nézni, de nem tudtam elszakítani tekintetemet attól a kilátástól, amit a dekoltázsa nyújtott ebben a kissé előrebukó testhelyzetben. A köntös felső része szétnyílt, és látni engedte a testét szorosan ölelő sárga hálóinget, melynek kivágásából puha fehér halmokként villantak elő a keblei. Úgy tűnt, mintha csak előreszegeződő mellbimbói akadályoznák meg, hogy kiszabaduljanak a vékony anyag fogságából, és diadalmas, meztelen szépségükben megmutassák magukat a külvilágnak.

Anyám félreértve hallgatásom okát, kissé csüggedten folytatta:

- Hát, gondolkodj rajta, és majd szólj, hogy mit döntöttél.

Felállt, finoman ringó csípővel az ajtóhoz sétált, kinyitotta, és mielőtt kilépett volna rajta édesen rám mosolygott.

Másnap anya fehér blúzt és egy gazdagon redőzött szoknyát viselt, ami kicsivel a térde alatt ért véget. Bár ez a tegnapihoz képest konzervatív öltözéknek számított, mégsem voltam képes levenni a szemem a lábáról, miközben a konyhában sürgött - forgott. Nyilvánvalóan nem kerülte el a figyelmét a dolog, mert roppant elégedett arcot vágott. A vacsora végeztével, miután apa felállt és elindult a nappali felé, anya hozzám fordult:

- Elmész ma este Donnához tanulni, kicsim?

Ahogy a kérdés utolsó hangjai is elhaltak az ajkán, felemelte a kezét és szórakozottan csavargatni kezdte blúzának legfelső gombját. Amikor apa végre eltűnt a konyhából, és léptei már a nappali padlóján nyikorogtak, anyám újabb akcióra szánta el magát. Egyetlen könnyed mozdulattal kigombolta felül a blúzát, és egy huncut kis mosolyt villantott rám.

Bár aznap este tényleg megbeszéltem Donnával, hogy átmegyek hozzájuk tanulni, de ilyen előzmények után nem volt nehéz eldönteni, hogy mitévő legyek.

- Ööö... nem - hebegtem - , úgy gondoltam, hogy talán te megint... ööö... segíthetnél nekem.

- Boldogan - anyám arca ragyogott az őszinte lelkesedéstől. - Tudod, hogy mennyire szeretek segíteni neked, Frank.

Mielőtt hozzáfogtunk volna a tanuláshoz, anya még el akarta mosogatni a vacsora után maradt piszkos tányérokat. Amikor felajánlottam, hogy segítek neki, mosolyogva elhessegetett.

- Te csak készülj fel a kikérdezésre - mondta határozottan. - Nemsokára én is fent leszek.

Miután felmentem a szobámba, az első dolgom volt, hogy átvegyem a pizsamámat. Előző este a kínok kínját álltam ki farmeromnak feszülő férfiasságom miatt, a laza pizsamában ez a veszély nem fenyegetett. A széket a tegnapinál kissé közelebb húztam az ágyamhoz, mert úgy számítottam, hogy ebben a helyzetben ha felrakja a lábát kénytelen lesz hozzám érni. Ha viszont úgy dönt, hogy a matrac szélének támaszkodik, akkor olyan meredeken kell behajlítania a térdét, hogy a szoknyája akár egészen derekáig visszacsúszhat. Gratuláltam magamnak a remek ötlethez, hisz így bármi is történik, én mindenképpen nyerek rajta. Miközben várakoztam, a kezemet becsúsztattam az alsómba, és finoman masszírozni kezdtem a farkamat. Élénk, erotikus képek kavarogtak a fejemben, melyek főszereplője anya volt.

Amikor egy örökkévalóságnak tűnő várakozás után végre benyitott a szobába; láttam, hogy ő is átöltözött, ugyanis nem blúzt és szoknyát viselt, hanem a tegnapi földig érő köntöst. Én azonban nem voltam csalódott, mert bíztam a székkel való ügyeskedésem sikerében.

Anya azonban mást forgatott a fejében. Szó nélkül kikerülte a széket, az ágyamhoz lépett, lerúgta a papucsait, és lótuszülésben letelepedett velem szemben. A köntöse ebben a pozícióban teljesen eltakarta a lábait, esélyem sem volt, hogy akár csak egy négyzetcentiméternyi meztelen bőrt is megpillantsak amíg ebben a helyzetben van.

- Add ide a jegyzeteidet - parancsolt rám, és felém nyújtotta a kezét. Amikor odaadtam neki amit kért csalódottságom pillanatok alatt zavarba fordult, mert rádöbbentem, hogy ebben az ülésrendben semmi sem takarja el előle a pizsamám alatt dagadozó erekciómat. Pánikszerűen összezártam a combjaimat, így próbálva meg elrejteni a szeme elől izgalmam nyilvánvaló jelét. Anya azonban látszólag semmit sem vett észre az egészből, mert amint megkapta a jegyzeteket azonnal nekiállt kérdezgetni.

Ahogy telt az idő, az együttlétünk egyre jobban hasonlított egy normál tanulási szituációra, én pedig megkönnyebbülten vettem észre, hogy az erekcióm lassan lohadni kezd. De ez nem tartott sokáig, amikor a gondolataimat már majdnem sikerült teljesen a vizsgámra terelni, anya hirtelen az égnek lökte karjait, hátát ívben megfeszítette, és egy jólesőt nyújtózkodott.

- Uh, szükségem van egy kis szünetre - mondta, és felállt. Egy darabig ide - oda járkált, majd végül megállapodott az ágy végénél. Anélkül, hogy akár csak egy szó is elhagyta volna a száját, lassan meglazította a köntösét összefogó övet, majd teljesen kioldotta. Szétnyitotta a köntöst, széthúzta a szárnyait, és egy pillanatig ebben a kitárulkozott helyzetben maradt. Aztán először a válláról rázta le, majd csípője hullámzó mozgásával a törzséről is lehántotta a hosszú ruhadarabot. A köntös halk puffanással landolt a padlón, anya pár másodpercig mozdulatlanul állt testhez tapadó hálóingében, aztán lassan formálva a szavakat megszólalt: - Jól érzed magad velem tanulás közben? Nem feszélyez a dolog?

- Persze hogy jól érzem magam, klassz veled tanulni - szaladt ki belőlem, miközben majd felfaltam a szememmel ahogy ott állt a térd fölött véget érő hálóingében. A vékony selymes anyag szorosan tapadt oldalról a melleihez, erős tartást biztosítva nekik, amire szükség is volt az elöl húzódó csipkés szélű, mélyen hasított kivágás miatt. A csipkék apró lyukacsain keresztül világos rózsaszín pettyekben villant elő a bőre. Anya újra nyújtózkodott, előretolva kebleit, melyek így csaknem szétfeszítették a széles dekoltázst.

- Jóóó - hangzott fel a megkésett felelet az iménti válaszomra - , csak mert én is nagyon élvezem a tanulást veled.

Újra visszaült az ágyamra ugyanabban a pozícióban mint mielőtt felállt. Mivel a köntös már nem takarta a panorámát, pompás kilátásom nyílt meztelen lábaira, és a hálóing felcsúszott szegélye alól elővillanó bugyijára. Ahelyett, hogy a jegyzeteimet a kezében tartotta volna, inkább lerakta őket maga elé az ágyra, és föléjük hajolt. Ebben a helyzetben a szétnyíló hálóing már nem biztosított megfelelő takarást a kebleinek, így semmi sem akadályozott meg abban, hogy megbámuljam amint testének minden mozdulatára érzéki táncba kezdenek a mellkasán.

Innentől fogva egyre lassabban tette fel a kérdéseket. Mintha mindketten megértettük volna, hogy a tanulás fontossága most eltörpül amellett a valami mellett ami kettőnk között történik. Ahogy a farkam lüktetve a pizsamanadrágomnak feszült, rájöttem, hogy neki éppolyan szabad rálátása van az ágyékomra, mint nekem az ő bugyijára. Nem törődtem a dologgal, féltem még csak megmozdulni is, nehogy megtörjem a varázst. A szememet le nem vettem ide - oda ringó melleiről. Egészen megfeszítettem testemet, hogy minél mélyebben belássak a dekoltázsába, miközben ő olyan mélyen hajolt az előtte heverő jegyzetekre, hogy az orra szinte hozzáért a papírhoz.

Anya felém tolta a lapokat, egészen addig míg hozzá nem értek a lábamhoz. Aztán megragadta a bokáimat, és támasznak használva őket közelebb araszolt hozzám. Behajlított térdeit beékelte a lábszáram alá, és addig ficánkolt ültében, míg a lábaim a combjai mellett nem helyezkedtek el. Ebben a kitárulkozott testhelyzetemben esett pillantása a pizsamám anyagán átrajzolódó merevedésemre.

- Így tanultok Donnával? - kérdezte csendesen.

- Igen - hazudtam.

- És így engedi, hogy megbámuld?

- Igen - füllentettem újra - , majdnem.

- Majdnem?

- Hát, ő engedi, hogy megérintsem a lábát - nyögtem ki, noha mi sem állt távolabb az igazságtól.

- Így? - Anya megfogta a kezeimet és ráhelyezte őket a térdeire. A vádlija szinte összeforrt a combja hátsó részével, ahogy ebben a félig térdelő helyzetben ücsörgött. Amikor elengedte a kezemet, óvatosan simogatni kezdtem a lábait, a térdétől lassanként a vádlik és a combok belő részei felé kalandozva.

- Így? - ismételte meg a kérdését anya.

- Igen - válaszoltam rekedten.

- Van olyan jó érzés az én lábamat simogatni, mint az övét?

- Jobb - krákogtam újra.

- Jobb?

- Igen.

Anyám láthatólag elégedett volt a válaszaimmal.

- Mi mást enged még neked? - kérdezte kis szünet után.

- Megengedi, hogy megnézzem. Ott fönn - biccentettem a mellei felé.

Anya bizalmatlan pillantást vetett rám.

- Tényleg megengedi. Komolyan... - mondtam leplezetlen szorongással a hangomban, mialatt megpróbáltam olyan ártatlan képet vágni amilyen csak telt tőlem. Mindeközben folyamatosan a melleit bámultam, a kezeimet pedig a combja és a csípője találkozásán nyugtattam. Hüvelykujjaimat lejjebb csúsztattam kissé, és gyengéden belemélyesztettem combközének selymes bőrébe, mintegy ezzel nyomatékosítva a mondanivalómat.

- Biztos, hogy megengedi neked ezt a dolgot? - anya hangjában kétely csendült.

- Igen - vágtam rá teljes meggyőződéssel, és kezeimmel még mélyebbre furakodtam a lábai közé.

- Rendben - határozott végül anya - , de csak egy pillantás erejéig.

Megfogta a hálóruhája szegélyét, és lassan feljebb húzta. Egy örökkévalóságba telt, mire a hasa előbukkant, és még hosszabbnak tetszett az az idő, mire a mellei is előtűntek. Anya ekkor a hálóinget egészen az arcáig rántotta, de nem bújt ki belőle. Mellkasát előrenyomta, keblei büszkén ágaskodtak mintha élvezték volna frissen nyert szabadságukat.

Csodálatos, fantasztikus, gyönyörű cicik voltak. Anya homorító háta miatt diadalmasan feszültek a levegőnek, megereszkedettségnek a nyomát sem lehetett rajtuk felfedezni. A mellbimbók úgy szegeződtek előre, mint két apró sötétvörös kupola. Már az önuralmam végén jártam, és erőnek erejével kellett visszatartanom magam, nehogy rábukjak a két gyönyörű pihegő dombra, amikor anya hirtelen visszahúzta a hálóinget eltüntetve a csodálatos panorámát.

- Ennyit ma estére - mondta elfúló hangon. Valamilyen okból a szokásosnál gyorsabban szedte a levegőt, akárcsak én. Úgy ültünk egymással szemben mint két cinkos, akik sötét titkokat őriznek. Végül anya törte meg a csendet: - Azt hiszem, kezdjük túlzottan élvezni egymás társaságát - sóhajtott, és fejét előrenyújtotta. Én is hasonlóképpen tettem, egészen addig, amíg az arcunk össze nem ért. Lenéztem a kezeimre melyek még mindig a combtövét markolták, aztán tekintetem lejjebb vándorolt, és megpillantottam a péniszemet, amely időközben megtalálta az utat a szabadság felé, és úgy meredt elő a pizsamám hasítékából, mint egy kilövésre kész rakéta.

- Nem, anya - mondtam az előző megjegyzésére reagálva - , szerintem pont annyira élvezzük egymás társaságát amennyire kell.

Felnyúltam és kissé előrébb húztam a fejét, de úgy, hogy az arcunk oldalról mindvégig összeért. Így most pont farkasszemet nézett büszkén dagadozó hímtagommal. Egyikünk sem szólt egy szót se. A hallgatásán felbátorodva bal kezemmel még mélyebbre nyomultam a combjai közé, és hüvelykujjammal végigcirógattam a bugyija elülső részét. Hogy némiképp elvonjam a figyelmét az iménti akciómtól, gyorsan megkérdeztem: - Megnézhetlek még egyszer, mielőtt lefekszem?

Mintha újra kicsi lettem volna, és "csak még egy" meséért könyörögnék neki elalvás előtt. Már akkor sem tudott ellenállni a kérlelésemnek, és ez most sem volt másként. Az arcunk még mindig összeért miközben újra nyakig fölhúzta a hálóingét.

- Egy picit hadd nézzelek - könyörögtem, mialatt hüvelykujjam tovább körözött a bugyija elején. Egy perccel később elengedtem a fejét, és felszabadult jobb kezemmel a mellei felé nyúltam. Összesimulva, összeérő arccal feszülten figyeltük, ahogy a kezem lassan közeledik a mellkasához, majd tenyerem rázáródik a jobb keblére. Gyengéden megszorítottam és elengedtem, gyúrtam, masszíroztam a forró ruganyos dombot. Aztán a tenyeremet, és ujjaimat lecsúsztattam a melléről és az ágaskodó bimbót ragadtam meg. Finoman cirógattam, dörzsölgettem a duzzadt kis kúpot, majd a hüvelyk és mutatóujjam közé csippentettem, és gyengéden húzni kezdtem lefelé.

- Köszönöm, anya - préseltem ki végre magamból az igazságot - , ez több, mint amit Donna valaha is engedett. Most már mindig veled szeretnék tanulni.

- Én is, kisfiam - jött a kissé tompa válasz.

- Te mindig is többet fogsz megengedni nekem, mint mások, igaz? - költői kérdés volt, ismertem a választ.

- Igen, kicsim... a lehető legtöbbet - zihálta anya. - Többet, mint bármelyik lány...

Ebben a pillanatban hallottuk meg apa lépteit az emeleti folyosón, annyira elmerültünk egymásban, hogy egyikünk sem figyelt fel rá amikor feljött a lépcsőn. A léptek zaja abbamaradt az ajtóm előtt, amit anya ezúttal elfelejtett kulcsra zárni. Mindketten megdermedtünk, mint a szarvas amikor rávillan egy autó fényszórója.

- Megyek lefeküdni - szűrődött be az ajtón keresztül apám hangja.

- Rendben, szívem, én is nemsokára jövök. Már majdnem végeztünk. - Anyának nem kis erőfeszítésébe került, hogy hangja visszanyerje normális tónusát.

Újra felnyúltam és megfogtam a fejét. Lassan húzni kezdtem lefelé, minden pillanatban növelve a nyomást, és egyre közelebb vonva arcát a pizsamámból előkandikáló vadul lüktető péniszemhez.

- Még, még, még - könyörögtem szinte már vinnyogásnak is beillő hangon. Az ajtó mögül újra felhangzottak apám léptei, de ezúttal már a távolodóban, ahogy továbbhaladt a folyosón a fürdő felé.

Bal kezemet kihúztam anyám combjai közül, felnyúltam és végigsimítottam nyakán, majd ujjaimat a tarkójára kulcsoltam.

- Kérlek, anya. Még... - ismételtem, miközben hallottam ahogy a fürdő ajtaja becsapódik.

- Még - nyögtem fel újra, és hosszú szaggatott sóhaj tört ki belőlem, ahogy lágy ajkai hozzáértek nedvesen pulzáló makkomhoz.

- Még - ismételtem, ahogy az ajkak szétváltak, és rettenthetetlenül feszülő férfiasságom a szájába csúszott.

- Még - sóhajtottam, miközben tovább nyomtam a fejét lefelé, beleborzongva a gyönyörűségbe, ahogy nyelve végigsimogatta a farkam alsó részét.

- Még, még, még - nyöszörögtem. Már nem voltam ura a testemnek, csípőmozgásom szaggatottá, ritmustalanná vált, csak arra tudtam koncentrálni, hogy a vesszőmmel újra és újra behatoljak a forró, nedves barlangba.

- Anyaaa! - kiáltottam föl röviddel később. Farkam fájdalmasan megfeszült, a makkom végéből pedig spriccelni kezdett a magom egyenesen bele a szájába. Kezemmel továbbra is szorosan tartottam a fejét, miközben minden egyes kilövelléssel a kéj újabb és újabb görcsei száguldottak át az ágyékomon.

Amikor végül elcsitultam, kimerülten visszahanyatlottam az ágyra. A kezem még ekkor is anya fején nyugodott, aki meg sem próbált kiszabadulni, vagy akár csak felnézni az ölemből. Arcát szorosan a combomnak nyomta, és nyelvével energikusan dörzsölgette, nyalogatta ernyedő péniszemet.

- Holnap el kell kezdenem tanulni a történelem vizsgámra - jelentettem be rekedt hangon.

Anya bólintott, a mozdulattól a farkam kezdett új életre kelni a szájában. Rázárta az ajkait, és finoman szívni kezdte, miközben nyelve lustán körözött a makkomon.

- Apa már biztosan az ágyban van - jegyeztem meg tárgyilagosan, remélve, hogy ez a hír segít ott tartani anyámat ahol van, főleg most, hogy sikerült új életet vernie a férfiasságomba. Válaszul újra csak biccentett, a mozdulattól ajkai végigsiklottak a hímtagom felső harmadán. Szorosabban fogtam a fejét, és finom, az előzőeknél jóval gyengédebb csípőmozdulattal mélyebbre csúsztattam a péniszem a szájába. "Már másodszor szeretkezem vele így tíz percen belül" - futott át az agyamon, miközben a farkam egyenletes ritmusban szánkázott az ajkai között - ", és másodszor szeretkezem az életemben. "

2.

Utólag visszagondolva nem tudom eldönteni, hogy anya vajon azért ment - e bele ebbe a túlfűtött játékba, mert izgatta a dolog tiltott, tabu volta, vagy csak egyszerűen bármit hajlandó volt megtenni azért, hogy nehogy egy nő miatt kimaradjak a főiskoláról. Engem őszintén szólva nem nagyon érdekeltek az okok, csak azon járt az agyam, hogy vajon máskor is rá tudom - e venni arra, hogy a szájával kényeztesse a férfiasságomat. Semmi mást nem akartam csak őt, képtelen voltam úgy ránézni, hogy ne támadjon kínzó merevedésem.

Másnap a reggelinél találkoztunk újra. Apám szokás szerint belemerült az újságjába, míg anya a konyhában sürgött - forgott. Éhes tekintettel követtem minden mozdulatát, pedig nem öltözött kihívóbban a megszokottnál. Annyira mindenesetre elég lezser volt, hogy térdtől lefelé újfent megcsodálhattam formás lábait, karcsú meztelen karját, és a ruha alatt igézően ringó melleit. Anya is több figyelmet szentelt rám mint szokott. Mindig sokatmondóan mosolygott amikor valamit az asztalhoz hozott, és pajzán pillantásokat lövellt felém, ha valamiért nyújtózkodnia vagy lehajolnia kellett, és a ruhája szorosan megfeszült az idomain. Persze lehet, hogy ezeket már csak beképzeltem magamnak, olyannyira el voltam telve az előző este élményeivel.

Mire végzett a konyhában, és csatlakozott hozzánk az asztalnál, apám már rég befejezte az evést, és továbbra sem látszott ki az újságja mögül. Anya észrevette, hogy direkt miatta nem kezdtem még hozzá a reggelimhez (ilyet azelőtt sosem csináltam), és elégedetten felcsillant a szeme. Igazi millió dolláros mosollyal jutalmazott, és finoman megpaskolta a térdemet.

- Köszönöm, drágám. Ez nagyon kedves tőled.

- Mi? - kérdezte apám, fel sem pillantva az olvasásból.

- Semmi, szívem. Csak Frankkel beszélgetek - felelte anya, de ahogy egyszerre próbált beszélni és lenyelni a zabpelyhét, egy kis tej kifolyt a szájából, és kövér cseppekben megült az állán. Gyorsan megemelte a fejét, és előreszegte az állkapcsát, hogy el ne áztassa a ruháját. Hirtelen ötlettől vezérelve kinyújtottam a kezemet, ujjaimmal felfogtam a cseppeket, és ügyesen visszatereltem őket az ajkaihoz. Anya részéről egy elismerő pillantás volt a jutalmam, én azonban még korántsem végeztem. Mindent egy lapra téve föl, mélyen belenéztem a szemébe, ujjammal finoman szétnyitottam az ajkait, és benyomultam a szájába. Anya nem tett semmit az akcióm ellen, csak apa irányába vetett egy kutató pillantást anélkül, hogy akár csak a fejét is megmozdította volna. Amikor tekintetünk ismét összekapcsolódott, még mélyebbre nyomtam az ujjamat a szájába. Éreztem, hogy a nyelve ugyanazokkal a mozdulatokkal simogatja körbe, mint tegnap este a péniszemet. Hagyta, hogy azt csináljak vele amit akarok, ezúttal még az apa felé lövellt futó pillantás is elmaradt. Amikor elkezdtem visszahúzni az ujjamat, az ajkai hirtelen szorosan rázáródtak, arca pedig kétoldalt besüppedt ahogy erősen szopni kezdte. Csak pár másodpercig tartott az egész, és amikor végül visszavonultam a szájából, egy újabb mosoly volt a jutalmam. Amint az ölembe ejtettem a kezemet, anya újra megszólalt:

- Köszönöm, drágám. Ez is nagyon kedves volt tőled.

- He? - szűrődött át ismét apám hangja a zörgő újságon, de mivel tudtuk, hogy egészen máshol jár az agya, egyikünk sem válaszolt neki.

Reggeli után, miközben induláshoz készülődtünk, anya előállt a kérdéssel, hogy szeretném - e, ha ma is segítene nekem tanulni, mert ha igen, akkor lemondja az esti programot a barátnőivel. Én mondtam neki, hogy miattam ne maradjon ki semmi jóból, de ő csak megrázta a fejét, mondván, hogy apa is és ő is úgy gondolják, hogy a tanulmányaim mindennél fontosabbak. Miután ebben megegyeztünk, megindultam az ajtó felé, de anya váratlanul visszahívott.

- Gyere ide, Frank. Valami van az álladon, nem törölted meg rendesen...

Miközben apa a kocsival bajlódott odakint, anya megtörölte egy szalvétával a kifogásolt helyet, majd egy kíváncsi mosoly kíséretében ujjával ezúttal ő furakodott be a számba. Aztán lábujjhelyre állt, kezét felcserélte az ajkaival, és egy rövid, gyengéd csókban forrtunk össze.

- Ne menj Donnához - suttogta miután szétváltunk - , majd én segítek neked este tanulni.

A ház elől figyelte ahogy a kocsink kitolat az útra, és ahogy elhajtottunk apával hosszan integetett utánunk.

Útban a főiskola felé apa felajánlotta, hogy majd beszél anyával, ha úgy érzem, hogy egyedül vagy a barátaimmal jobban menne a tanulás. Én azonban megnyugtattam, hogy semmi gond nincs vele, nagyon jól együtt tudunk működni, mert jó szisztéma szerint kérdez, és nem kalandozik el másfelé, mint a csoporttársaim.

- Nos, ha így van, akkor minden rendben - vont vállat az öregem, és ezzel ejtettük is a dolgot.

Mondanom sem kell, hogy egész nap képtelen voltam koncentrálni, folyton csak anyám járt a fejemben. Semmit sem akartam jobban, mint ellógni az esti előadásaimat és hazamenni, de nem tudtam megfelelő indokot kitalálni, és féltem, hogy anya rossz néven venné, ha a mi kis kalandunk a tanulmányaim rovására menne.

Amikor végre hullafáradtan hazaestem, anya azzal fogadott, hogy megvárt a vacsorával. A konyhapulthoz ültünk le, mert kényelmesebb volt, mint a nappaliban a nagy asztal két oldalán ücsörögni, miközben apám a meccset bámulja. Evés közben párszor eljátszottuk egymással a reggeli kis játékunkat, letörölve a másik arcáról valami, csak a képzeletünkben létező kajamaradványt, miközben cinkos mosolyokat váltottunk. Aztán anya kérdezett valamit az aktuális kurzusról az iskolában, amire én egy hosszú monológgal válaszoltam, ami egészen az étkezés végéig eltartott. Amikor végre kissé kifulladva elhallgattam, nevetve megköszönte az előadásomat, hozzátéve, hogy igazán érdekes dolgokat tanulunk, és hogy egészen átragadt rá a lelkesedésem. Utóbbi megjegyzését azzal nyomatékosította, hogy a térdét futólag hozzásimította az enyémhez, ami persze visszazökkentette a gondolataimat a régi medrükbe.

Anya végül felállt, a vállamra tette a kezét, és azt mondta: - Most menj fel, és készülj neki a tanulásnak. Egy pár percen belül én is ott leszek.

Azzal bement a nappaliba, és beszélni kezdett apához. Miközben a lépcső felé menet elhaladtam mellettük, anya épp ezt mondta az öregemnek: - Szóval most szólj, ha valamire szükséged van, mert segíteni fogok Franknek felkészülni a történelem vizsgájára, és nem szeretném ha akkor zavarnál, amikor épp a közepén vagyunk valaminek.

Apám válaszát nem értettem, de ahogy felfelé baktattam a lépcsőn, ismét megütötte a fülemet anya hangja: - Rendben, ha ez minden, mert már nem jövök le, ha nem muszáj.

Miközben a keskeny folyosón a szobám felé sétáltam, a farkam kezdett megtelni vérrel, és mire az ajtómhoz értem már fájdalmasan feszült a farmeromnak. - Tisztára mint Pavlov kutyái - morogtam, és benyitottam a szobába.

Odabent ledobáltam magamról a ruháimat, csak a boxeremet hagytam magamon, és a fürdőköpenyemet kanyarítottam a vállam köré, de az övet nem kötöttem meg. A jegyzeteimet szétterítettem az ágyon, aztán leültem és türelmesen vártam anyára. Próbáltam ezalatt nem magamhoz nyúlni, de képtelen voltam megállni, és párszor föl - le siklattam a kezem dacosan meredező péniszemen.

Anya körülbelül tizenöt perc múlva jelent meg. Vékony selyemkimonót viselt, mely ugyan elég hosszú volt, viszont olyan szorosan tapadt a testéhez, hogy pontosan kirajzolódott minden gömbölyded idoma. Nagy csalódásomra nem ült le az ágyra velem szemben, mint legutóbb, hanem az íróasztalom mellől odahúzott székre telepedett, mint az első alkalommal.

- Add ide a jegyzeteket - mondta szigorú, parancsoló hangon.

Gyorsan átfutotta a szöveget, aztán elkezdett kérdezni olyan gyorsan és pattogósan, hogy tíz perc sem telt bele és a farkamból minden erő kiszállt. Anya úgy látszik tényleg komolyan gondolta, hogy most tanulni fogunk. Egy órával később már szünetért könyörögtem. Láthatóan nem volt elragadtatva az ötlettől, és csak akkor engedett amikor megjegyeztem, hogy Donna bezzeg nem ilyen kemény velem. Azt hittem ezzel felbosszantom, de csak mosolygott, és a lábát a már jól ismert módon felrakta a matrac szélére. Mondanom sem kell, hogy a kimonó ezúttal is felcsúszott a térdéig, és amikor ránéztem, még csak kísérletet sem tett arra, hogy eltakarja magát.

- Ha már szóba került Donna - mondta könnyedén, és az éjjeliszekrényem irányába biccentett - , ma találtam egy csomag óvszert a fiókodban. Donna esetleg előjött valami jobb ajánlattal, hogy vele tanulj?

Meg voltam döbbenve, anya eddig még soha nem nézte át a cuccaimat. Bár tekintve, hogy az a doboz koton már legalább egy éve ott volt a fiókban, ezt a szokását csak mostanában vehette fel. Kissé ingerülten válaszoltam neki: - Nem lenne tisztességes, ha ezt pont veled vitatnám meg. Különben sem kéne a dolgaim közt kutakodnod.

Az ellenvetésem azonban lepergett anyáról.

- Csak azt akarom, hogy légy tisztában a súlyával annak amit csinálsz. Vigyáznod kell, végül is feltételezem, hogy nem akarod azt a lányt teherbe ejteni. Ráadásul ezek az óvszerek sem száz százalékig biztosak.

- Anya, ezt már megbeszéltük.

- És különben is, azt hittem szeretsz tanulni velem. Vagy már nem így van?

- Dehogy nincs így, bár amióta ilyen keményen szorongatsz a kérdésekkel...

- Csak légy türelemmel, drágám. Már nem kérdezgetlek sokáig. - Kinyújtotta a jobb lábát amíg bele nem ütközött a térdembe, aztán a lábfejét előreszegve a talpával a combomat kezdte simogatni. - Tudod, mindennek megvan a maga oka.

Így hát visszatértünk a kikérdezéshez, de alighogy elkezdtük, meghallottuk, hogy apa léptei alatt kopog a lépcső. Anya laza, nemtörődöm mozdulattal lekapta a lábát a combomról, és a padlóra ejtette, majd még ugyanezzel a lendülettel a helyére rántotta a kimonót is. Pár rövid koppantás után az ajtó kinyílt, és a résben feltűnt apa feje.

- Hogy megy? - kérdezte, miközben szeme ide oda járt köztünk.

Anya felpillantott a jegyzetemből, és szemrehányó tekintettel apához fordult.

- Mondtam, hogy ne zavarj meg minket. Épp kezdtünk lendületbe jönni.

- Ó bocsánat - mentegetőzött apám - , lefeküdni készültem, és nem emlékeztem, hogy Franket el kell - e vinnem reggel az iskolába.

- Nem - feleltem - , holnap fél kettőkor van az első előadásom.

- Rendben - mondta apa - , akkor csak holnap este találkozunk. - odafordult anyához és rávigyorgott. - Veled meg nemsokára, szívem.

Anya kurtán bólintott, és apa mögött még be sem csukódott az ajtó amikor már fel is tette a következő kérdést. Ám ahogy csönd lett a folyosón, minden visszatért a régi kerékvágásba, anya lába felemelkedett a padlóról, és újra a combomon landolt. A kimonó pedig, mintha csak szabad akarata lenne, újra felcsúszott, de ezúttal jóval a térde fölött állapodott meg. Ilyen körülmények között már nem nagyon tudtam koncentrálni a kérdésekre, és egyre többet tévesztettem. Anya figyelmét természetesen nem kerülte el a dolog..

- Úgy látom, uram, egy kicsit fel kell ráznom - mondta mosolygós tekintettel. Otthagyta a széket és átmászott hozzám az ágyra, kezét a vállamra tette és terpeszülésben rátelepedett a térdeimre. A kimonója szétnyílt, és a takarásból előbukkantak combjának lágy ívei. A pillantásom persze rögtön oda vándorolt, és jó ideig ott is ragadt.

- Úgy látom - mondta játékosan dorgáló hangon anyám - , hogy úgy kell téged kezelnem, mint a kisgyerekeket. Ha háromszor egymás után jól válaszolsz, jutalmat kapsz. Egy...

És már el is kezdte a faggatásomat. Miután a harmadik kérdést is helyesen megválaszoltam, anya arca felderült. Felemelkedett a térdemről, egy kicsit előrébb araszolt majd újra rám ereszkedett, de ezúttal már a combjaimra.

- Rendben, édesem - mondta meleg hangon. - oldozd ki légy szíves az övemet.

Izgalom száguldott végig a testemen, a levegő sípolva szakadt ki belőlem. Remegő kézzel ragadtam meg a kimonó övét, és lassú, komótos mozdulatokkal, minden pillanatot kiélvezve bogozgattam. Csak ahhoz tudom hasonlítani ezt az érzést, mint amikor a kisgyereknek a karácsony bűvöletében szinte ugyanakkora örömet okoz a csomagok kibontása, mint a bennük lapuló, áhított ajándékok megszerzése.

Anya mindeközben megértő tekintettel mosolygott le rám.

- Úgy látom megtanultad kiélvezni a kemény munka jutalmát, igaz?

Puhán ide - oda mozgatta a csípőjét, lágyan körözve közben a derekával. Én azonban csak a dolgomra koncentráltam, végre engedett a csomó és az öv kioldódott. Megfogtam a kimonó két szárnyát és épp kezdtem volna széthúzni, amikor az ujjai hirtelen ráfonódtak a csuklómra.

- Nono, majd ha megválaszoltál újabb három kérdést, barátocskám.

Miután ezt is abszolváltam, újra a kimonóra vetettem magam.

- Csak egy oldalt - mondta ellentmondást nem tűrően anyám, és félresöpörte az egyik kezemet.

Elhúztam a kimonó szárnyát, felfedve a felsőtestét, jobban mondva annak az egyik felét. Tekintetem végigszaladt a csaknem lapos hasán, és a rózsaszín csipkés melltartóban nyugvó bal mellén.

Újrakezdődött a faggatózás; nógattam, hogy tegye fel gyorsabban a kérdéseket, de anya csak nevetett, és nem változtatott az iramon. Végre a kimonó másik felétől is megszabadítottam, és a melltartótól eltekintve a teljes felsőtestét lemeztelenítettem. De a köntös még mindig takarta deréktól lefelé.

Három újabb kérdésre válaszoltam hiba nélkül. A koncentrációm kifogástalan volt, a jutalom ígéretétől szinte megtáltosodtam. Néhány kapkodó mozdulattal teljesen lefejtettem róla a kimonót, és gyöngyöző homlokkal bámultam az ágyékát takaró rózsaszín bugyit. Leginkább egy függőágyhoz hasonlított, lángra gyúlt fantáziám legalábbis ezt a képet sugallta. A "függőágy" fekhelynek használt része simult rá a szeméremdombjára, és fenekének félgömbjeire. A kikötésre használt vékony szalagok pedig a csípőjén futottak körbe, összekötve a "fekhely" négy sarkát. A bugyi elülső háromszögének szegélyei alól nem kandikáltak ki szőrszálak (anya ezek szerint gondosan karbantartotta a bikinivonalát), anyaga pedig olyan vékony volt, hogy tisztán átrajzolódtak rajta a szeméremajkak körvonalai.

- Tetszik? - suttogta.

Lelkesen bólogattam. Újabb három kérdést tett fel, ezúttal gyorsabban mint eddig bármikor. Miután sikeresen megválaszoltam őket, a melltartójához nyúltam, hogy kikapcsoljam, de anyának más elképzelése volt. Megragadta a csuklómat, és eltolt magától. Csak a melltartó csipkés anyagán át érhettem hozzá, de jobb híján ezzel is beértem. Markolásztam, masszíroztam, simogattam a mellét, annyira elmerültem ebbe a kellemes foglalatosságba, hogy amikor újra előjött a kérdésekkel válasz helyett csak megráztam a fejem, és folytattam a cirógatást.

Anya szótlanul tűrte még egy darabig a munkálkodásomat, aztán újra elkezdte a vizsgáztatást. A következő sikeres menet után végre megszabadíthattam a melltartójától is. Ezúttal meg sem próbált megállítani.

A mellei büszkén előreszökkentek, ahogy a melltartó kikapcsolásával megszűnt a rájuk nehezedő nyomás. A kezembe vettem őket, ujjaim alatt megfeszült a merev mellbimbó. Anya közben lerázta a válláról a kimonót, és ledobta a melltartót is. A hátával homorítva még jobban a tenyeremhez nyomta a melleit, miközben a hüvelykujjam gyors ütemben körözött a bimbója körül. Még közelebb araszolt hozzám a térdén, ágyékunk ezúttal már csaknem összeért.

Újrakezdte a faggatózást, egyre gyorsabban záporoztak rám a kérdések. A következő sorozatban a harmadikat elhibáztam. Anya azonnal újrakezdte az elejéről.

- Jaj, anyu - mondtam panaszosan. - Felejtsd már el a kérdéseket!

- Nem - válaszolt ellentmondást nem tűrő hangon - , felelned kell rájuk.

Ezúttal a második kérdést rontottam el. Kezeim a kikérdezés közben sem szűntek meg gyúrni, masszírozni, cirógatni a kebleit.

- Frank - zihálta anya, és fejével a mellei felé intett - , ez minden amit akarsz? Nem szeretnél tovább lépni?

- De, de igen - nyögtem fel kétségbeesetten.

- Akkor koncentrálj.

Mozgósítottam minden maradék szellemi energiámat, és nagy nehezen összehoztam a három helyes választ.

- Végre - mosolyodott el anya, mellkasa olyan gyorsan emelkedett és süllyedt, mintha több emeletnyi lépcsőn rohant volna fel.

Folytattam a melle gyömöszölését, cirógattam a mellbimbóit, húzogattam, csavargattam őket, miközben azon járt a fejem, hogy vajon mi lesz a következő jutalmam. Anya nem tartott sokáig bizonytalanságban, megfogta a fürdőköpenyem szárnyait és széthúzta, lemeztelenítve a felsőtestemet egészen az ágyékomig. Amikor meglátta, az alsóm anyagán átrajzolódó erekciómat, csendesen felnevetett.

- Na lám, valaki itt csakugyan nagyon keményen tanul.

"Vajon most is beveszi a szájába?" - zakatoltak a fejemben a gondolatok. - "Biztos megteszi. legalább annyira be van indulva, mint én. Meg fogja tenni!"

Anya azonban mást tervezett, kicsit előrébb moccant ültében, és egyenesen rátelepedett diadalmasan feszülő hímtagomra. Nem tudtam visszafojtani a torkomból előtörő nyögést, olyan forró és puha volt az öle. Ő azonban nem elégedett meg ennyivel, hanem anélkül, hogy felemelkedett volna rólam, lassan elkezdte az ágyékát előre - hátra hintáztatni.

- Donna megteszi ezt neked? Hmmm? Megteszi? - A csípője egy pillanatra sem szűnt meg mozogni. Már épp fel akartam kiáltani, hogy "Nem, te vagy a legjobb. " amikor tekintete az éjjeliszekrényre vándorolt.

- Meg fogja engedni, hogy megdugd, igaz? - Medencéjének a mozgása felgyorsult.

Nem feleltem semmit. Nem bólintottam, de nem is mondtam nemet, még ha ez is állt közelebb az igazsághoz. Képtelen voltam másra koncentrálni, csak a farkamon fel - le csúszkáló puncijára.

- De csak óvszerrel - válaszolta meg magának helyettem a kérdését. Kezével kitapogatta az éjjeliszekrény fiókját, és elkezdett kotorászni benne. Azt hittem, hogy az óvszeres dobozt akarja elővenni, de amikor felegyenesedett, az ollóm csillogott az ujjai közt. Lesöpörte magáról mellét gyúró kezeimet, és az ollót lökte a markomba.

- Fogd - mondta, azzal lenyúlt, és megragadta a bugyijának a csípőjén körbefutó vékony pántjait.

- Vágd el őket - parancsolt rám.

A kívánsága meglepett, de engedelmeskedtem, és csípője mindkét oldalán elvágtam a pántokat. Kissé zavartan néztem rá, nem nagyon értettem, hogy mire is megy ki a játék.

Anya csípője újra nekikezdett a dugattyúzó mozgásnak, lenézett rám, és tekintetét a szemembe fúrva azt suttogta: - Most már lehúzhatod a bugyimat, ha akarod.

Lenyúltam, és megfogtam azt a formáját vesztett rózsaszín anyagot, amit ő bugyinak nevezett. Mielőtt azonban kihúzhattam volna alóla, ujjai a csuklómra fonódtak félbeszakítva a mozdulatot.

- De csak akkor, ha azok az óvszerek ott maradnak a fiókban, és megígéred, hogy semmit nem fogsz csinálni azzal a lánnyal.

Erről van hát szó! Azt hitte, most igazán zavarba hozott, de szó sem volt ilyesmiről.

- Megígérem - vágtam rá habozás nélkül. Húzni kezdtem a bugyit, de nem mozdult a helyéről.

- Megígérem, anya! - ziháltam kétségbeesetten.

Ezúttal egy kicsit nagyobb erővel rántottam meg a maradványokat. Éreztem, hogy anya medencéje finoman megemelkedik, és ekkor végre kiszabadult az öle alá szorult rózsaszín anyag. Kezemben még mindig a bugyi cafatját szorongatva, kimeredt szemmel bámultam immár lemeztelenített punciját. Pillantásom végigsimogatta a vénuszdombja középén függőlegesen húzódó, gondosan nyírt szőrcsíkot, és a meztelen szeméremajkak közén nedvesen csillogó rózsaszín vágást.

Anya megragadta a boxeremet, és addig ügyeskedett, míg a sliccen keresztül ki nem szabadította mereven álló farkamat. Ezután előrébb csúszott és a punciját a férfiasságom fölé navigálta. De ahelyett, hogy bevezette volna a hüvelyébe, inkább némi küszködés árán visszahajlította míg nagyjából a hasamon nem feküdt. Ezután ránehezedett az ölével, úgy, hogy a hímtagom mintegy sínpályaként szolgált, a hosszán újra és újra végigsikló puncijának.

Miután így elrendezett mindent, a vállamra tette a kezét, fölém hajolt és hosszan, gyengéden megcsókolt. Mikor elhúzódott tőlem, azt suttogta: - Csupaszon a legjobb, kicsim.

Ezután ismét megcsókolt, ezúttal a nyelvét is bevezetve az ajkaim közé. Amikor ez a csók is véget ért azt zihálta: - Nem fogsz egykönnyen olyan lányt találni, aki engedi, hogy így csináld vele.

Újabb csók következett, eddig a legszenvedélyesebb amit váltottunk. A nyelve kígyóként tekergőzött a számban, rácsúszva, birkózva az enyémmel.

- Haza kell jönnöd, ha csupasz puncit akarsz - mondta végül, s hangjában diadalmas öröm csendült. - Emlékezz erre.

Anya ezután föl - le siklatta forró, nyirkos vágását a farkam teljes hosszán, bevonva, eláztatva nedveivel. Valószínűleg nem tudta, de ez volt az első alkalom, hogy a péniszem valaha is efféle nedvekben fürdött. Egy halk nyögés szakadt ki belőlem.

- Igen, picim. Ezt szereted, igaz? - Minden szónál gyorsított vonagló ágyékának az ütemén. Csak bólintani voltam képes, az arcom kivörösödött, homlokomat verejték gyöngyözte, lihegtem és nyöszörögtem testének minden rángó mozdulatára. Lassanként én is kezdtem felvenni a ritmusát, és medencémet felfelé taszítva farkamat újra és újra az ölének préseltem.

- Ez az - lihegte anya valahol fölöttem - dörzsöld... a nedves puncimat... a kemény farkaddal.

Hirtelen még tovább gyorsított a mozgásán, csípője kígyózó vonaglásával szinte az őrületbe kergetve. Igyekeztem tartani az ütemet előre - hátra száguldó ágyékával, és valahogy megpróbálni benyomulni az ölébe, de súlya és mozdulatai továbbra is a hasamnak szegezték a farkamat. Pár gyönyörteli, mámorba szédült pillanattal később hirtelen megmerevedett rajtam, hátát ívben megfeszítette és fejét hátraszegve felkiáltott:

- Ó, Istenem!

A puncija vadul rángott a hímtagom teljes hosszán, szinte az elviselhetetlenségig fokozva a gyönyörömet. Szinte magamon kívül löktem felfelé a csípőmet, fülemben dübörgött a vér. A péniszem vadul megvonaglott, és a következő pillanatban éreztem, hogy több erős sugárban a hasamra fröccsen a spermám. Az ágyékom ekkor már szinte úszott a kettőnk nedveiben, az ondó összekeveredett az anya öléből előtörő nektárral, és az oldalam mentén vékony patakokban csordogált az ágy gyűrött lepedőjére.

Anya kimerülten a mellkasomra hanyatlott, lassan csituló szívvel hevertem alatta, karjaimmal gyengéden átölelve a testét. Kisvártatva felemelte a fejét,

Leszoptam a férfimodellt

Képzõmûvészeti fõiskolára jártam. Mindig is nagyon érdekelt a szobrászat a festés és rajzolás. Elsõ éves hallgatóként, minden újnak számított. Megtörténtek a beavatások, amikre még most is mosolyogva emlékszem vissza. Valamint a rajzórákra, amikor férfimodellt kellett vászonra festeni.

A máterem, ahova elsõ alkalommal beléptem, meglepõdtem gigantikus felépítése miatt. Gyönyörû padlóból kiemelkedõ oszlopai, és kiaggasztott festmények tarkították a falakat. Elõvette mindenki a rajzlapot, vásznat, majd tanítónk behívta modellünket. A test felépítését kellett lapra vetnünk, egy valódi modell alapján. Egy görög istenhez hasonlítható alak lépett be az ajtón. Testét, csak egy lepedõ fedte, amit, miután leült a helyére, le is vetett magáról. Kicsit elpirultam, mivel nemi szervét is pontosan láttam. Nem a méretén pirultam el. Az tökéletes volt, csak a helyzet, és lányos viselkedésem miatt volt a vörösség az arcomon. Pontosan szemben ült velem. Amíg rajzoltam szemembe nézett, és szemezett velem. Éreztem ahogy benedvesedik a puncim, mikor a szerszámát kezdtem el jobban kidolgozni. "Bárcsak a kezemben lehetne ez a gyönyörû farok" – gondoltam magamban, miközben rajzoltam. Már majdnem kész voltam az alkotással, amikor tanítónk miután végignézte a rajzokat, bejelentette az óra végét. Már mindenki összepakolta a rajeszközeit és a kijárathoz vette az útját, amikor én még bent az ecseteimet mostam el. A modell, késõbb megtudtam a nevét, Bobbynak hívják, felvette magára a lepedõt, majd mellém lépett.

- Megnézhetem a rajzodat, amit rólam készítettél? – kérdezte kicsit félénken.

- De a tökéletest, nem lehet tökéletesen lerajzolni, ugye tudod? – mosolyogtam el.

Amikor megnézte, csak annyit mondott:

- Te nagyon ügyesen rajzolsz! De ami a férfiasságomat illeti, teljesen nincs ki dolgozva, úgy látom. – Õ is elmosolygott. – Hogyha gondolod, még befejezheted a képet, szívesen modellt ülök még.

Nekem sem kellett több. Közelebb vittem a rajztáblát, és neki is láttam. Mivel nagyon melegem volt, levettem a pulóveremet. Az izgalomtól a pólómon duzzadt mellbimbóim kilátszottak, amitól Bobbynak is elkezdett a farka életre kelni. Próbáltam magamat lehígítani, de nem tudtam koncentrálni.

- Mi a baj? – kérdezte Bobby – Csak nem az álló szerszámomtól vagy zavarban. Megesik az ilyen.

- Meg szeretnélek érinteni, már nagyon izgatott vagyok! – mondtam.

Õ felállt a helyérõl, majd magához húzott és megcsókolt. Még levegõt is alig tudtam venni, olyan hamar történt minden. A kezeivel, már a pólómat húzta le rólam. Nem bírtam már magammal, és kezeim játszani kezdtek duzzadó szerszámával. Letolta rólam a melegítõalsót is. Leült a székre, én pedig leguggoltam elé, majd bekaptam méretes farkát. Õ a melleimet izgatta finom kezével. Hamarosan elélvezett és a számban éreztem forró nedvét. Újra számba vettem, és addig kényeztettem, míg újra kemény nem lett. Lehúzta rólam bugyimat, majd lassan ráültetett szerszámára. Vad csókolózásba kezdtünk, ujjával pedig csiklómat izgatta. Aztán felálltunk, én pedig rátámaszkodtam a székre, és hátulról jött belém. Éreztem, hogy nem sokáig fogom bírni. Hamarosan el is mentem egymás után kétszer is. Õ pedig a forró spermáját hátamra lövellte. Lefeküdtünk a földre és kényeztettük, csókolgattuk egymás testét a forró események után. Alig vártam, hogy eljöjjön a következõ rajzóra.

Szinte minden alkalommal átadtuk magunkat az örömöknek. Kipróbáltunk minden formációt.

Szívesen emlékezem vissza ezekre a pillanatokra a fõsulis évekbõl. Felejthetetlen dolgok voltak, a bulik és összejövetelek mellett.

Szex a csónakban xxx

Trevor és én még a középiskolából ismertük egymást. Kellemes meglepetés volt, hogy pár év múlva a fõiskolán is egy csoportba kerültünk. A fiú mindig is visszahúzódó volt, láthatóan kerülte a társaságot még suli után is. Szinte csak velem váltott egy pár szót néha napján.
Emlékezetem szerint nem igazán érdekelte a sport, bár a testalkatán inkább az ellenkezõje látszott.
A családjával a külvárosi folyó partján laktak, a papájának sok csónakja és hajója volt, amit gyakran bérbe adott turistáknak. A legnagyobb egy cirkáló, a kisebbek motor, és evezõs csónak.
Középiskolában az egész osztály elment csónakázni hozzájuk, kihajóztunk abba az öbölbe, ami a tengerbe torkollik. Nagyon tetszett, hiszen se addig, se azóta nem ültem csónakba. Talán ezért is örültem annak, hogy egy nap meghívott magukhoz a hétvégére. Nem tudtam, minek vegyem ezt a kellemes meghívást, reméltem, õ randevúnak szánta, bár ezt nem mondta. Nem akartam visszautasítani, mert a közelmúltban, ha egy srác randizni hívott, mindig diszkóba vagy moziba vitt, nagyon unalmas estéket töltöttem így el. Soha nem érdekeltek az ilyen programok. Ezért ezek a kapcsolatok elég rövid életûek voltak.
Trevor mindig más volt, mint a többi fiú. Csak ritkán beszélgetett velem, soha sem tolakodott, ezzel a meghívással pedig reményt adott arra, hogy megtudjam, milyen egy igazi randevú mozi, diszkó és hülye haverok nélkül, akik mindig zavarnak.
Már középiskolában is feltûnt, de a nyugodt természete miatt nem igazán érdeklõdtem iránta. Most viszont akármilyen csendes volt, nem lehetett nem észre venni egy ilyen jóképû fiút. A külsejét szinte minden lánynak tetszett a fõiskolán, de õ egyik iránt sem mutatott túlzott érdeklõdést. Ezért lepett meg a meghívása, de örömmel fogadtam el. A szüleimet néhány trükkel sikerült rábeszélnem, hogy nyugodtan elengedjenek.
Szombat reggel érkeztem meg Trevorék házához. Vittem magammal hideg szódát, szendvicseket és sült krumplit. Nem akartam üres kézzel beállítani. Trevor már az ajtóban állt, és egy hatalmas mosoly kíséretében invitált a házba. Egyenesen a hátsókertbe mentünk, ahonnan szép kilátás nyílt a folyóra. A part mentén a csónakok sorakoztak. Ahogy odasétáltunk egy új kajakot láttam meg, Trevor rámutatott:
- Ez a kedvencem.
Folytatta még tovább a csónakokról szóló ismertetést, de én csak õt figyeltem. Így sokkal jobban tetszett. Ahhoz képest, hogy nem mutatott semmi érdeklõdést a sport iránt, izmos testrõl árulkodott a vékony trikó és a sort, amit aznap viselt. Napbarnított bõre, sötét szõke haja, és kék szeme volt. Amikor mosolygott, fehér, ápolt fogsor villant elõ.
A bámészkodásom akkor ért végett, amikor mondandóját befejezve, kézen fogva a kajakhoz vezetett. Bemászott elõttem, majd engem is besegített. Elmagyarázta még egyszer, hogyan kell használni. Elindultunk a folyás irányába, rövid idõn belül egy erdõs területre értünk. Áthaladtunk a sekélyebb részére a folyónak, ami inkább egy patakra emlékeztetett. A tûzõ augusztusi napon, hamar leégtünk mindketten. Kikötöttünk egy homokos parton. A rövid nadrágom csupa víz lett, ezért csak a sárga bikinim volt rajtam. Trevor a pólóját vette le.
Leterítettünk egy plédet a homokba. Megegyeztünk, hogy bekenjük egymás leégett hátát, de elõször megebédelünk, de nem igazán sikerült jóllaknunk, mert Trevor nagyon türelmetlennek tûnt. Átvillant az agyamon, talán el akar csábítani. A szándékán nem sokáig gondolkoztam. Úgy döntöttem, ha õ nem teszi meg az elsõ lépést, akkor én minden büszkeségemet félre téve, tudtára adom az érzéseimet, bíztam benne, hogy nem utasít majd vissza.
Elõször õ akarta bekenni a hátamat. Nem is ellenkeztem vele, hasra feküdtem a plédre, és már éreztem is hideg tenyerét a vállamon. Finoman masszírozott, majd az ujjaival "megszámolta" a csigolyáimat. A masszázs pár perc múlva átváltozott gyengéd simogatássá.
- Fordulj meg! - kérte.
Teljesítettem a kérését, a hátamra feküdtem, s vártam a további érintéseket csukott szemmel. Csak akkor nyitottam ki a szemem, amikor a várva várt simogatás elmaradt.
- Mi a baj? - kérdeztem.
- Csak a gyönyörû testedet nézem - válaszolt, de még most sem a szemembe nézett, hanem a melleimet bámulta.
Finoman visszafektetett a plédre, és a nyakamat cirógatta, majd lejjebb csúszott, s a keze a hasamon idõzött, finoman körberajzolta a köldökömet, majd bikinim vonalát. Láttam rajta, hogy nagyon kíván, a sorton keresztül kidudorodott a keményedõ dorongja. A keze a lábam közé vándorolt, átadtam magam a vágynak.
- Élvezed? - kérdezte.
- Igen, nagyon - válaszoltam. - Fantasztikus.
- Miért nem veszed le a fürdõruhádat? - kérlelt.
Hirtelen lerántottam a felsõrészt, majd szép, lassan letoltam a bugyimat is. Közben figyeltem az éhes férfi tekintetet, ami a feszes melleimre tapadt. Kérdõen ránéztem, de szólnom nem kellett, mert hamar felugrott, és õ is megszabadult fölöslegessé váló ruhadarabjaitól. A szeme csillogott. Végig néztem meztelen testén. Férfias volt mindene.
Elém lépett és megcsókolt, olyan szenvedélyesen, hogy a lábam beleremegett. A keze ismét a testemen játszadozott.
- Már régóta erre vágyom! - vallotta be olyan félénken, mint egy kisfiú, pedig már régóta nem volt az.
Óvatosan a plédre fektetett, az érintését testem minden részén éreztem. A szája a mellemhez tapadt, és úgy kényeztette õket. A keze újra vándorútra indult. Nem bírtam tovább tétlenül feküdni, viszonozni akartam neki ezt a felemelõ érzést. Az ujjaimmal végig szántottam a csigolyáit, majd a fenekét simogattam. Mellém feküdt, így igazán tudtam kényeztetni. Elõször a mellkasát csókolgattam, a kezemmel a péniszét simogattam. Amikor teljesen bekeményedett, ismét átvette az irányítást. Hanyatt döntött, most már határozottan csókolta a testemet. A mellemtõl a lábam közé araszolt. Csókokkal borított el ott is, majd a nyelvét is bevonta a játékba, a csiklómmal játszott. Csodálatos élményt nyújtott, azelõtt még soha nem éreztem ilyet, megfeledkezve mindenrõl, kéjes hangok hagyták el a számat. Közben az ujjával is besegített a nyelvének. Hirtelen felültem, és megkértem, cseréljünk helyet. Nem ellenkezett, hanyatt feküdt, most vettem kézbe a dolgokat. Finom harapdálni kezdtem a fülét, majd a nyakát. Szép lassan lesiklottam a mellkasára, és a mellbimbóit cirógattam a nyelvemmel. Egy kissé elbizonytalanított, hogy nem reagál a kényeztetésre, ezért még merészebb vizekre eveztem. A tenyeremet a golyói alá tettem, a férfiasságát pedig csókolgattam. Ennek nem tudott ellenállni, lihegve utasított, hogy szereti. Igyekeztem eleget tenni elvárásainak.
Egyszer csak felemelte a fejem, és így szólt:
- Próbáljuk ki a 69-est!
- Az mi?
- Gyere, megmutatom.
Valóban még csak sejtésem se volt róla, de fantasztikus tanárra leltem Trevor személyében. Készségesen megmutatta a "gyakorlatot", és így mindketten egyszerre éltük át azt a csodálatos érzést. Elõször én éltem át az orgazmust. Ez volt életem elsõ ilyen élménye. Az élvezettõl ordítottam, azt hittem még a föld is beleremeg.
Trevor is követett a csúcsra, de amikor már nagyon közel volt, szólt, nehogy kellemetlenségek érjenek. Bár én nem igazán foglalkoztam ilyesmivel, mégis dicséretes dolognak tartom, hogy õ erre is vigyázott.
Elõtte még egy partnerem sem volt ilyen figyelmes, mindegyik csak saját magával foglalkozott, ezért kellett eddig várnom arra, hogy végre én is megtudjam, mi az a gyönyör.
A csodálatos élmény után egymás karjában pihentünk. Már besötétedett, így nem tudtunk vissza hajózni, ezért úgy döntöttünk, a szabad ég alatt éjszakázunk. Álomba simogattuk egymást, de pár csepp esõre felébredtünk. Egy kicsit sem fáztunk. A kellemes nyári éjszaka és a zápor ismét felkorbácsolta az érzelmeinket. Trevor rám nézett, így szólt:
- Amióta megláttalak, errõl a percrõl álmodoztam, most végre teljesült. Szeretlek! - megpróbáltam szólni, de õ tovább folytatta: - Ne mondj most semmit, amíg nem vagy biztos abban, hogy viszonozni tudod ezt az érzést. Bár ahogy téged ismerlek, reménykedhetek, mert amúgy nem jöttél volna el velem csónakázni. A történtek után még jobban ragaszkodom hozzád, mindent meg fogok tenni, hogy az enyém legyél. Persze csak akkor, ha te is akarod.
Nem szóltam semmit, inkább szenvedélyesen megcsókoltam. Ezt a csókot õ ugyanilyen szenvedélyesen viszonozta. A testemen végig folyó esõcseppekkel összhangban simogatott a keze. Csókokkal borította el a testem minden centijét. Minden egyes csókot viszonoztam.
Rám feküdt, és lassacskán belém hatolt. Gyengéden, majd egyre hevesebben tett magáévá. Szeretkezésünk mennyei volt. Órákon át voltunk eggyé olvadva, még akkor sem szakítottuk meg egységünket, amikor pózt váltottunk. A legfantasztikusabb az volt, amikor én voltam felül. Elkápráztattam kedvesemet, õ is igyekezett. Közben a melleimet, és a fenekemet simogatta. Fenekemmel irányította a mozgásom gyorsaságát. Egyszerre értünk a gyönyör csúcsára, már egyikõnk sem volt visszafogott.
Amikor végre kivilágosodott, kimerülten, de boldogan tértünk vissza. Bár vasárnapra hajókirándulást terveztünk, egyetértésben vetettük el az ötletet. A szülei csak egy hét múlva jönnek haza, a szüleim pedig csak késõ estére vártak. Így a miénk volt a ház, és még egy egész nap. Minden helyzetet kihasználva együtt lezuhanyoztunk, majd újra csodálatos élményeket nyújtottunk egymásnak szeretkezéseinkkel. Minden szeretkezést finom zuhanyozás követett. Estére nagyon kimerültünk, de a boldogságunk nagyobb volt. Nem kísért teljesen haza, csak az utcánk sarkáig, nehogy a szüleim gyanút fogjanak.
Egy hónap elteltével bemutattam nekik, de az a hétvége csak a mi titkunk marad. Két hónap múlva végzünk a fõiskolán, utána pedig összeházasodunk.

Az öreg picsa és a pisiszex

 

Öregcsaj

 

Jól érezte magát, jó volt az élete volt férje gyerekei munkája igazi enyém a világ hangulatban volt, ami nem meglepő. Ismerte magát ilyenkor. Nem volt már mindennapos amikor a férjével ilyen tartalmas volt az éjszakája, de tagnap felülmúlták önmagukat, még ha belegondolt akkor is megmozdult benne valami.
Reggel a szerelők is megérezték a hangulatát mert csüngtek rajta szinte érezte ahogy végignyalták a szemükkel, szerette ilyenkor magát, mert ilyenkor tapadtak rá a tekintetek, még a kocsit se sajnálta annyira otthagyni a szerelőnél.
Így legalább emberek között lehetett és élvezhette az együttlétet ebben a hangulatban még a nyári melegben zsúfolt villamos is elviselhetőbb volt, pláne hogy kedvére flörtölgethetett. Szerette amikor a fiatalok heves bimbózó szexualitásukban megörülnek egy kivillanó idomért. Kedvenc játékai közé tartozott. Eez a félénk barnahajú srác
már harmadszor pillant a ruhája karkivágásába jó lesz pozíciót váltani, mert még megtámadja.
Most legalább azt az édes kis mini ruhás csajszit nézi az persze nem nagyon veszi észre.
Még nem ismeri a flört örömeit, fiatal még, bár ez pici kis bijou - bijou ruha nem vall zárkózottságra, meg tudom érteni a fickókat miért szeretik úgy a nyarat.
Férjem is mindig megújul így nyaranta, tegnap megtapasztaltam mennyire is...
Szegény kislány nem megérezte, hogy nézem elbambultam egy kicsit.
Egy gyors zavart tekintet, milyen édes zavarodott, következő tekintet ez már egyenesen a szemembe szinte megszólal, keményen állja provokatív tekintetemet, lehet hogy lebecsültem ez egy igazi "kisdög", pláne ahogy végignéz: na milye van az öregcsajnak.
Lehet, hogy rosszal kezdtem? Kezdek kicsit zavarba jönni, ezta tekintetet ma már érezte a szerelőktől, hogy is van ez biztos túl vagyok pörgetve, ha így van akkor sem kéne így betojni.
Szerencsére volt már hasonló helyzetben, akkor nagyon élvezte a hogy uralkodott akkori torna tanárnőjén, még a gimnáziumban... Amikor rájött akkor még nem ijedt meg semmitől, 17.évesen még csak az az érdekes, hogy valakinél kapás legyen, ez meg akkora kapás volt hogy csak úgy zenget.
Látszott ahogy nézett, ráadásul mindig nagyon ügyelt a tartásomra és nem felejtette el a kezével igazítani azt.
Játszottam vele rájátszottam kértem a segítségét figyeltem, mikor az ajtón ki tereli az osztályt én legyek az akit a kezével érint persze, otthagyta a kezét a popsimon szinte égetett. Természetesen bejárt az öltözőbe és láttam, nagyon élvezi. Összegyűjtöttem a bátorságomat, kivártam az alkalmat amikor nem jött utánunk osztály, és életem leglassabb készülődésébe kezdtem, persze a többiek nem tudtak semmiről, a tanárnő sem volt gyanús senkinek férj, gyerek, stb. Persze bejött a számításom, már a többiek mentek kifelé amikor én éppen elindultam a zuhanyzóba éreztem a tekintetét persze beszélgetésünk megmaradt a hivatalos tanárnő - tanítvány viszonyban, de cikáztak a tekintetek. Abbamaradt a beszélgetésünk, de egy pillanatig sem éreztem csöndet.
A tekintetek mindent elmondtak, tulajdonképpen nem csináltam mást, mint elővettem a velem született nőt (tapasztalat híján) és kellettem magam, persze nem volt ez egy igazi vonaglós, de legalább háromszoros szappanozás. A tanárnő végignézte és évezte az nem volt kérdés. Itt éreztem meg először a hatalmat, persze abbahagytam a zuhanyzást és fojtattam a törölközést, majd felöltöztem, azóta is csodálom a tanárnő önuralmát, mert nem volt kérdés, keményen vívódott. Kész voltam az öltözéssel nem tudtam mennyi idő telt el állt és nézett a szemembe azóta nem beszéltünk, csak szemmel ekkorra már rájöttem, hogy milyen hatással lehetek, fiatal voltam és inkább a játék izgalmát éreztem, de már én is tudtam, hogy ami itt történik azt csak látszólag irányítom én.
Közelebb lépet megfogta az arcom és megcsókolt nem mondott semmit csak csókolt, nagyon jó volt, benne volt minden mit gondolt és érzett és ahogy kívánt. Akkor egy pillanat alatt megéreztem, hogy ez nagyon izgat, és közelebb húzódtam a testéhez simultam és kezdtem megvadulni akkor már övé voltam és amikor megérezte elhúzódott csak annyit mondott:
- Most már tudod.
És kiment én meg teljesen meg voltam zavarodva. Innentől datálom az első csókot.
De hát ez a csajszi most 17 én meg 40 és mindjárt felfal a szemével. Meneküljünk! Ott egy hely gyorsan lehuppanok, nem tévedek a tekintete végig kísér és "csillog". Egyértelmű, mint amikor a férjem tekintete megváltozik. Öreganyám, le ne szálljon mert elveszek. Na most mi lesz persze hogy átadja a helyét. Minden reményem elszállt most aztán egyértelmű a helyzet. Leült a szembeszékre és a szemét egy pillanatra le nem vette rólam.
- Szálljunk le! - mondta, és mélykék szemével követelőzve nézett a szemembe.
Nem tudok ellenállni. Felálltam és az ajtóhoz mentem, közben szólongattam magam, most mit csinálsz, normális vagy. Leszállunk és a kiscsaj simán belémkarol, mintha jó barátnőnk lennénk és egyből a közeli mekibe vezet. Gyorsan kikér két cappucchinót fizet és már vezet is az egyik sarokba egy kettes asztalhoz, ami elég jól külön áll a többitől.
- Móni vagyok! - mondja bemutatkozás képen.
- Én Kata - válaszolok. És már hajol is az arcomhoz és egy finom csókot nyom az orcámra.
- Nagyon tetszel, örülök, nem gondoltam, hogy ma így megnéz valaki. Azt meg végképp nem, hogy nő, "igazi nő".
- Ne haragudj tényleg csinos vagy, de nem lehet, hogy mi nem ugyanazt a filmet néztük én nem szoktam lányokkal kikezdeni csak elbambultam egy kicsit.
- A tekintetedből azt hittem, elég egyértelműen néztél, mint aki megkíván voltam már így máskor is. De akkor miért nem szóltál? Ne haragudj.
- Olyan hirtelen történt, meglepődtem és annyira határozottan viselkedtél és a tekinteted kérlelő volt, és jólesett ahogy néztél bizsergető volt nagyon örülök, hogy így történt, egyáltalán nem haragszom. Ne vedd sértésnek,de hány éves vagy?
- 19. és te?
- 38.
- Zavarna ha kikezdenék veled?
Eddig élveztem, bár azt hittem hogy tapasztalt véncsaj vagyok és nemsok újat tanulok már. Hogy a tanítóm a lányom lehetne ez kissé bizarr.
- Ezt igennek vettem. A sok tapasztalatod között volt már bi is? - kérdezte és mellékesen a széket mellém tette így már nem szemben ültünk.
- Te biztos többet tudsz mesélni erről !
Nekem egy diákkori utazásom volt csak a területre. És belekezdtem a tornatanárnős történetbe. Jó hallgatom volt tetszet neki a történet és közben hol a kezem hol a combomra kalandozott a keze nagyon féltem, hogy meglátják rajtunk, de többiek nem láttak bele többet. A történet vége felé a lábam cirógatása közben kikapcsolta a szandálját és innentől kezdve a lábával a lábamat cirógatta.
- Ez ne csináld, meglátják és letartoztatnak engem liliom tiprásért - aggályoskodtam
- Már megijedtem, hogy rosszul esik - kacagott és és gyors szinte láthatatlan csókot adott a számra.
. Meséld tovább!
Vagy a csók vagy a szünet a mesémben ébresztett fel,hogy ezt így nem fogom sokáig bírni, mert kezdtem beindulni és már zavart a környezet, meg az időm is elfogyott.
- Menjünk innen indulnom kell.
- Eljössz hozzám? - kérdezte újra a kérlelő mélykék szempár.
- Most induljunk! - kértem, bár nehezemre esett, de tudtam, hogy ez a dolgunk ilyen iramban továbbhaladva már megfeküdné az itt étkezők gyomrát. Nem volt kérdés számomra a fojtatás. A WC - k előtt elhaladva eszembe odasúgtam a fülébe, hogy mindjárt jövök várjon, de ő is bejött aztán bent jól meglepett hogy simán betolt az egyik fülkébe és ránk zárta az ajtót és átölelt megcsókolt.
- Nekem tényleg kell pisilni. - súgtam mert nem tudtam, hogy egyedül vagyunk - e.
- Nekem is, de kezdheted te.
- Szerintem jobb ha kimész.
- Nekem, vagy neked.
- Kérlek!
- Undorít?
- Nem érted, hogy mennem kell, ha itt belemerülünk egy darabig nem indulunk, ha már játszunk adjuk meg a módját.
- Szerintem inkább kezd el, mert bepisilsz.
- Tetszene mi?
- Nem gondolod, hogy véletlenül vagyunk itt.
Hallom ahogy nyílik az ajtó és két újabb delikvens érkezik. Ellenkeznék még egy kicsit, de az úját csitítva az ajkaimra teszi. Leguggol előttem és elkezdi felhúzni a ruhám, látva, hogy hiába minden ellenkezésem a derekamnál segítek neki megtartani a ruhám ő pedig elkezdi lehúzni a bugyim. Ahogy sejtettem kezd elfogyni a hidegvérem. Ez a gyengém ha más előtt pisilhetek, eddig még főleg a férjem unszolására, de mindig nagy őrjöngés lett a vége.
Ő odahajol és gyengéden puszilgatja a húsom, behajlítóm a térdem, de nem enged teljesen leülni (bár idegenbe úgysem tenném) én próbálom, de így izgatva nem akar sikerülni.
Megmarkolom a haját, és a számhoz húzom, érzem magam az ajkán na még csak ez kellett. Természetesen nem hagyja, hogy nélküle történjen a dolog és teli marokkal belemarkol.
Talán - talán összejön végre. Az ajtó mögül kuncogást hallok, csak nem kiszúrtak valamit. Már nem bírom engedni kezd a hólyagom, szinte átlövi a kezét érzem ahogy spriccel minden felé. Ahogy lazul a fogásom a haján azonnal oda guggol és mohon nyal szerencsére vissza rántom de látszik már végig fojt a nyakán be a mellei közé félve csokra rántom a száját ezt még nem kóstoltam meglep az ízem. Ez a hihetetlen mohó száj teljesen kikészít, épphogy abbamaradt már mozog is a keze. Minden aggályom ellenére elélvezek, nagyon igyekszem hogy csendbe legyek, de a döbbent csend a hallgatóságtól másra vall. Már előre félek, hogy lecsillapodom és szégyenemben simán leúszom a WC kagylón, inkább mint arcomat adjam a hangomhoz.
Lenézek és látom, hogy jelentős disznóólat csináltunk, találati pontosság 50%. Újdonsült szeretőmet nem töri meg a dolog simán rányom a trónra beül az ölembe felhúzza a ruháját már nyúlnék a bugyiját félre húzni, de már ömlik is az ölembe a leve nagyon forró. Nagyon ölel a csípője vadul köröz és liheg a fülembe. Ennek fele se tréfa, ha már ott a kezem próbálom masszírozni nekem vagy neki jobb ki tudja. Nem gondoltam, hogy ennyire elengedem magam. Hihetetlen második menet, de még így is sikerül leelőznöm pár másodperccel, köszönhetően annak hogy úgy beleliheg, aztán meg bekapja és harapja a fülem.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen vad vagy. Mondja nekem ártatlan kerek szemekkel.
- Megérdemelnéd, hogy elfenekeljelek! - válaszolom viccesen
- Azt majd máskor neked sietned kell! - Emlékeztet.

 

A feleségem közpréda III. rész

A történet úgy kezdődött

 

A történet úgy kezdődött, hogy nem is olyan rég mindenféle másról beszélgetve a feleségemmel szóba került hogy mi is izgat minket még azon felül amit normális szexualitásnak szoktak nevezni. Persze ez egy igen nehéz és kényes téma hiszen az embernek meg kell küzdenie a saját "szégyenérzetével" és persze azzal is hátha a másik nem annyira viselné jól hogyha bevallanánk milyen perverzek is vagyunk
Valójában, mi van ha undort keltünk a partnerünkben akit pedig annyira szeretünk pusztán azzal, hogy őszinték vagyunk és megvalljuk valós vágyainkat, vagy esetleg fordítva nekünk esik rosszul az amit a másik oly nagyon szeretne titokban. Tehát látható, hogy nem volt igazán könnyű dolgunk és nincs azoknak sem akik ezt a témát felhozzák és megpróbálnak rá őszintén válaszolni, egymásnak és saját maguknak természetesen. Szó szót követve kiderült, hogy több apróságon kívül van egy közös dolog amely mind kettőnket nagyon izgat csak éppen nem merte eddig még egyikünk sem bevallani a másiknak.
Ez a közös pont történetesen az, hogy az én drágaságom, amit már eddig is észrevettem igencsak tűzbe jön főleg ha ivott már egykét kortyot és megvan a bátorsága is hozzá, attól ha nyilvánosan mutogathatja-mutogathatná magát és ezen felül nagyon izgatják az új helyzetek illetve szívesen venne részt egy hatalmas gruppen partiban, és természetesen ezek engem is izgattak, régóta fantáziálok már arról, hogy a feleségemet egy vagy több idegen férfi fogdossa, amikor már kicsit spicces a kedves és hagyja is magát.
Aztán egyszer elmentünk egy buliba. Lassan már keveredtek az emberek jó volt a hangulat és éppen azon vettem észre magamat, hogy nem találom a feleségemet, leülök egy fotelba majd hirtelen ahogy a szemem hozzászokott a félhomályhoz meglátom amint az egyik eldugottabb szegletbe igen vidáman egy idegen pasival cseverészik a pasi lassan közelebb kerül hozzá és megérinti, láthatóan valami pajzán tréfát mesél neki vagy valami ilyesmi, majd egyre közelebb húzódik hozzá és simogatni kezdi a karját, lassan bejárja a férfi keze az általam már olyan jól ismert domborulatokat először csak bizonytalanul, puhatolózva majd érezve hogy a kis ribanc nem hogy engedi de élvezi is a dolgot egyre bátrabban, föl a karján aztán finoman lassan eléri a vállát majd milliméterenként haladva birtokba veszi azt a csodálatos mellét megmarkolja mire kedvesem érzéki lágy pasztel rózsaszín telt ajkú szája kinyílik és csillogva buja mosolyra húzódik, kivillannak szép egészséges fogai és nyelve lassan végig kíséri ajkai vonalát. Gyorsabban veszi a levegőt amíg a férfi másik keze már lejjebb jár a combját kutatja fölgyűrve a ledér nyári szoknyát, átfordul a belsőcombra, mire feleségem kissé hátraveti a fejét és önkéntelenül is széjjelebb tárja combjait. Ebben a pillanatban felém pillant és ahogy meglát egy pillanatra megtorpan, találkozik a tekintetünk az enyém csodálkozó az övé vággyal fűtött arra gondolok, hogy micsoda kis ribanc hogy így hagyja magát, nem akarok hinni a szememnek hogy mi is történik az orrom előtt éppen viszont borzalmasan izgat az egész, és ő szinte megérzi amit gondolok, csábosan mosolyogva megfogja a férfi kezét és behúzza a két combja közé miközben a szemét végig rajtam tartja, látom ahogy a már derékig föltűrt szoknya alatt a két csodálatos combja közt egy idegen férfi jókora keze kezdi simogatni a feleségem csupasz punciját másik kezével még mindig a mellét gyűrögeti a pólón keresztül egyre vadabbul szinte szinte letépi azt a puha kicsi cicit, már majdnem felugrok, hogy közbelépjek de valami vissza tart és ez az hogy látni akarom ! Ebben a pillanatban a férfi egyik vaskos ujja megindul a feleségembe elkezdi ujjazni az asszonyt lassan beljebb és beljebb hatolva, látom ahogy a kiömlő vágylé végigcsurog a csupasz punciból kiindulva egészen azokig az édes térdekig sőt talán tovább is de ezt a félárnyékban nem láthatom csupán sejthetem, feleségem arca teljesen átszellemült ajkai teljesen nyitva, zihálja a levegőt és teljesen előretolja csípőjét bele a férfi kezébe, szinte lovagolja férfi ujját mire az másik kettőt is igyekszik a forró, éhes punciba erőltetni. Megmerevedve figyelem a dolgot olyan errekcióm van mint még soha, "a mocskos ribanc" suttogom és élvezem hogy így nevezem a saját feleségem "milyen tág a picsája", "oh Istenem Milyen Tág" és megkövülve bámulom hogy egy idegen pasi három ujját táncoltatja éppen a feleségemben, akinek apró nyögéseire a társaság szobában tartózkodó egyre nagyobb része felfigyel és hirtelen nyolc- tíz másik férfi és négy öt nő bámulja az eseményeket.
Az erősödő lökések és a ruha elcsúszott volta miatt ahogy megfordult és előrehajolt, hogy szinte belenyomja punciját a három ujjba azonnal kibuggyant egyik tejfehér melle amelyiket nem markolt a pasi, és vígan ütemesen himbálózni kezdett. Aztán a fickó gondolt egyet és a másik két ujját is elkezdte belegyömöszölni a feleségembe mire az nem hogy elvette volna kívánatos kerek fenekét hanem sikoltozva ráfarolt az összeszorított ökölre és vadul mozogni kezdett rajta. Ahogy belekerült a fickó egész ökle nyitott szájjal ordítva sikoltozni kezdett "még gyere basszál szééééééééét". Eközben egyre többen közeledni kezdtek az üzekedő párhoz egészen míg az egyik férfi elkapta és markolászni kezdte kedvesem szabadon himbálódzó mellét. Majd egy másik hangosan röhögve lehúzta a sliccét és odatartotta állni készülő farkát feleségem oda-vissza járó nyitott szájához. Ahogy ajkai megérezték a félig álló faszt rögtön rátapadtak és úgy elkezdte szopni, hogy a pasas egyetlen értelmes hangot sem tudott kiadni magából, csak hörgött össze-vissza. Nekem is oda kellett mennem ha látni akartam valamit mégpedig akartam és mindennél jobban, volt valami iszonyatosan elemien izgalmas abban ahogyan a feleségem köz ribancá silányulva megöklözve vonaglik és gondolkodás nélkül szopik mint egy utolsó kurva és élvezi, és tudja hogy én is élvezem. A szopott fickó teljesen beindult a látvány hatására és a saját nyálától fuldokolva elkezdett élvezni kihúzta a farkát az én kis ribancom szájából és fröcskölve élvezte össze annak arcát haját, a másik férfi pedig odatartotta a kezében lévő mellet a forró spermapatak alá és tekintélyes mennyiséget gyűjtött vele össze majd fogta és a feleségem még fasz után kapkodó nyitott ajkú fejét rátolta a spermában fürdő mellére.
Ahogy a az ajkai hozzáértek a fehéren áttetsző gecitől ragacsos mellhez spermabuborékokat fújva sikoltozva élvezett hátul puncijából szinte sugárban tört elő a vulva, és a görcsösen rángatózó vonaglásban az őt öklöző fazon szinte könyökéig feltolta magát, annyira hogy a hasán jól látható dudor jelent meg annak jeleként hogy a férfi összeszorított ujjainak vége már a méhszáját is szétfeszítette. Hörögve vonaglott néhány percig lecsúszva a félelmetes méretű ökölről, de nem volt sok ideje mert a
Körülötte álló férfiak már vették is elő szerszámjaikat és a farkak egész erdeje kezdte körülállni és mire felocsúdhatott volna odaléptem és a fejét ráigazítottam egy nagyobbacska dákóra csakúgy mint előtte most is azonnal rávetette magát "jól van te ribanc szopjál "tudom ez kell neked hogy mindenki jól megkeféljen, hogy geciben fürödj ..Ugye te kis lotyó?" és eközben rányomtam a fejét az előtte álló faszra amíg az tövig el nem tűnt benne hátul pedig egy másik férfi kezdte kezelésbe venni a nejemet mármint elkezde istenesen kefélni a visszaszűkülőben lévő puncit. Nagyon izgató volt így az én kis kurvám mert mindenki szinte félperc alatt élvezett bele ki a szájába ki a teljesen szétkúrt pinájába tocsogott szó szerint a gecibe de újra elmenni nem tudott a gyors menetek miatt mikor az utolsó fasz is eldurrant és már tócsában állt alatta a geci kielégülten hörögte "még dugjatok kérlek el akarok menni könyörgök " erre
Az egyik addig teljesen passzív lány odalépet felhajtotta a szoknyáját félrehúzta tangájának keskeny csíkját és belenyomta feleségem fejét gyöngyöző puncijába az a lotyó pedig úgy nyalt neki mint egy pincsikutya . Ettől teljesen beindultam és odatérdepelve a feleségem nyitva tátongó puncijához belefúrva a fejemet lefetyelni kezdtem a gecis pináját éreztem feleségem vágylevének és a sok spermának a kevert ízét és teljesen bevadulva nyaltam szívtam csókoltam magamba ezt a különleges elegyet aztán minden bemelegítés nélkül fogtam széthúztam az egyik kezemmel a punciját és a másik kezem elkezdtem föltolni a tüzelő szuka mélyen feketéllő picsájába . legnagyobb meglepetésemre szinte akadálytalanul besiklott az öklöm és elérte a méhét, elkezdtem mozgatni föl s le a kezemet míg én is könyékig kotortam a feleségemben . A kezem mellett gecis vulva szivárgott és én elkezdtem nyalni szinte önkívületbe esetten és mozgattam a kezemet nem csak előre hátra hanem körbe-körbe is. Néhány pillanaton belül megkaptam a jutalmamat ami hatalmas sikoly ütemes rángás és több liternek tűnő puncinedv volt. Számomra teljesen észrevétlenül a kinyalt lány is elélvezett de ez csak szolid pislákolás volt ahhoz képest amit a feleségem művelt. Ezek után álló farokkal hazakísértem alig támolygó feleségemet és ahogy beértünk a lakásba minden rohadt kurvának elkezdtem szidni miközben leszaggattam róla a ruhát és elkezdtem még sperma ízű melleit csókolgatni hirtelen megfordítottam behúztam a szobába hátulról beleraktam a már fájóan álló dákómat először a puncijába majd miután eléggé síkos lett széthúztam két félgömbjét és elkezdtem isszonyatosan erősen kefélni a segglukát miközben ő csak annyit nyöszörgött "ez kell nekem igen dugd szét a te kis kurvádat" és ez annyira izgatóan hatott rám, hogy ebben a pillanatban élveztem is kihúztam spriccelő szerszámomat és összekentem az egész popsiját csillogó fehér gecivel.
Röviden ennyi az első ilyen kalandunkról.

 

Gumi nélkül

16 évesen kipróbáltam gumi nélkül. Nem terveztem, nem akartam elsőre..de csak úgy megtörtént. 165 centis barna hajú és zöld szemű lány. Nem vagyok se gebe se hályas. Pont elég husi van rajtam ahhoz hogy szexi legyek, a mellem átlagos, tenyérbe illő.Egy nap megbeszéltem egy ismerősömmel hogy összefutunk. A végén át mentem hozzá filmezni. Be rakta a filmet de nem igazán emlékszem rá mivel ki jelentette, hogy ő mindig boxerban filmezik és ha engem nem zavar akkor most is úgy fog. Mondtam hogy oké miért ne.
Dénesnek hívták mellesleg, 18-19 éves és magas barna hajú barna szemű. Dénes végül megkérdezte hozzám bújhat e mert bújós kedvében van.
-Persze gyere csak. —mondtam neki.
Oda bújt majd egy idő után éreztem a combomnál hogy a farka kezd felébredni. Rá is kérdeztem.
-Ez most komoly? — zavarban is voltam de vicces is volt.
-Nem tehetek róla. Pasiból vagyok.
Majd megcsókolt. És elkezdte puszilgatni a nyakam miközben a combom simogatta. Egyik kezével a mellem kezdte markokászni miközben a nedvesedő puncim simogatta gatyán keresztül (vékony cicanadrágba és tanga). Neki is fel tűnt.
-Látom tetszik amit csinálok, nem?—mormolta a melleim között. Elkezdte nyalogatni, szívogatni és szopogatni a mellbimbómat. Picit végig karistolta a fogával az érzékeny és kemény bimbóm. Én sem bírtam tovább és rámarkoltam boxeren keresztül a merev farkára. A hirtelen érzéstől fel is nyőgött. Keményen megcsókolt és elkezdett vetkőztetni. Már csak egy tanga volt rajtam ami teljesen nedves volt. Mellemtől végig csókolgatott lefelé majd le húzta a Tangám és adott egy puszit a selymes,nedves,puha puncimra. Majd váratlanul mélyen bele nyalt a puncimba amitől fel nyögtem. Bevallom jó érzés volt mert kicsit ki voltam éhezve. Jó alaposan ki nyalta a kis puncimat míg el nem élveztem.
-Háláld meg. — suttogta a fülembe és adott egy csókot.
Fel térdeltettem és Megfogtam a még merev farkát. Elkezdtem kicsit verni majd adtam rá egy ártatlan puszikát. Utána a tövétől a hegyéig végig nyaltam a rúdját. Nyalogattam kicsit a makkját is miközben egyik kézzel vertem a másikkal a golyóit masszíroztam. Bekaptam a farkát és elkezdtem szopni és szívni. Ő finomat Megfogta a fejem és elkezdte dugni a szám. Majd bele élvezett, ha akartam se tudtam volna kiköpni. Simogatott még kicsit aztán újra állt neki.
-Nincs gumim — súgta.
- Akkor nincs szex sem.— válaszoltam.
-Kérlek!! Nem élvezek beléd, kihúzom előtte jó? —próbált győzködni.
-Nem! Nem kell semmi véletlen.
- Akkor csak had simogassam meg vele a puncid jó??
-Nem tudom. Az előváladékodtól is véletlen be eshet...én meg nagyon termékeny vagyok örökletesen. —hezitáltam.
- De én meg nehezen termékenyítek meg mást szóval ne félj nem lesz semmi baj. Csak egy kicsit! Kérlek! Ha nem tetszik abba hagyom jó?—mondta lihegve.
-Jó legyen.— eggyeztem bele.
Megfogta a kemény farkát és nedves puncimhoz illesztette. Elkezdte a farkával simogatni a csiklómat és a lyukam. Annyira fantasztikus érzés volt. Végig simította a farkát a puncimon és annyira élveztem, hogy azt mondtam neki..
-Egy kicsit berakhatod.. De csak egy kicsit! Csak a makkod. Jó?
-Jó. — megcsókolt majd egy picit berakta a farkát. Egyszerre nyögtünk fel. Nem tudom le írni milyen mámorító érzés volt ahogy a csupasz farka a puncimba méllyed kicsit. És picit beljebb tolta.
-Ne! —mondtam erőtlenül.
-De tudom hogy tetszik, tudom hogy akarod. Bízz bennem. Kérlek! —mondta miközben icipicit beljebb tolta a farkát szűk kis puncimba.
-Oké. —leheltem.
Nem is kellett több, egy hirtelen mozdulattal tövig nyomta. Mámorító érzés. Teljesen megrészegített az ahogy gumi nélkül a húsvér farkát tövig belém nyomja. Keményen dugta a szűk puncim. Mikor érezte,hogy közel van kivette és a puncimra meg a hasamra lőtte forró gecijét. És vele együtt én is el élveztem. Valamit Ernő hozott belőllem így kB 5 perc után nyúltam a farka után. Kemény lett és most kutya pózban csináltuk. Rá markolt a seggemre és meg fogta a copfom. Keményen kefélte a puncim és húzta a hajam. Az nap kB 5-6x csináltuk mire mondta hogy teljesen kifacsaródott és már fáj a farka. Xd így inkább hagytam pihenni, nekem úgy is mennem kellett. De ez egy jó nap volt. Persze utána jött az izgulás, nehogy be csússzon még is valami. De hál'isten nem volt semmi.

Erőszakból több évtizedes viszony

Megerőszakoltam, sírt , jajgatott de azóta az enyém! Nem bántuk meg hogy így alakult! Még mindig tart a kapcsolat és az idő múlásával csak még inkább megerősödött, elmélyült és most is nagyokat élvezünk!Nagyon fiatalon 7-8 évesen kezdtem az önkielégítést ami mindig örömet okozott bár még nem jött belőle semmi! Annyira rászoktam hogy napi szinten 5x-6x élveztem el mozgatva a fantáziámat! 16 voltam mikor az eset történt és ez a valóság ez már nem a fantáziám szüleménye. Az a nő az utcánkban lakott 20 évvel volt idősebb nálam minden pasi álma ő volt szerintem: gyönyörű test, csodás combok, lábak fantasztikus mellek karcsú derék izgatóan széles csípő tökéletes segg! Minden nap láttam ahogy elment a házunk előtt és nem bírtam megállni hogy ne élvezzek a látványra.Egyszer nagyon elkapott a hév az iszonyatos vágy hogy megszerezzem, magamévá tegyem beindultak a nemi hormonok nem tudtam uralkodni az ösztöneimen! Elmentem a lakására és valami korrepetálási üggyel kapcsolatban makogtam valamit és borzasztóan izgatott, zavart voltam. Beengedett mondta hogy üljek le azonnal jönl Ültem az ágyon valóban néhány perc múlva leült mellém és megkérdezte miben tud segíteni. Azt hiszem akkor teljesen elborult az agyam megragadtam, letepertem téptem, szaggattam róla a nem túl sok ruhát ő ellenkezett, tiltakozott szó szerint kézzel, lábbal, foggal, körömmel. Ettől én még jobban bevadultam cafatokra téptem a ruháját, melltartóját nem tudom honnan volt annyi erőm hogy lefogjam és lerángassam a bugyiját! -Jaj ne ezt nem akarom engedj el nem szabad hagyj békén férjem van te még túl fiatal vagy engem lecsuknak ha kiderül ne csináld velem kérlek, könyörgök hagyd abba, menj haza ne bánts vagy menj a fürdőszobába és segíts ott magadon!
A fölizgult kis bikát ez nem hatotta meg szétfeszítettem a combjait ráfeküdtem és a melleit markolva nyakát csókolva behatoltam a testébe. Őrjítő érzés volt mikor becsúszott a kemény faszom a szőrös, lucskos, forró pinájába. A nő sírni kezdett és egész idő alatt zokogva kérlelt hogy ne tegyem ezt vele ő nem olyan aki bárkivel gyerekkel meg főleg nem szeretkezik de minden ellenállása hiába való volt hatalmasat élveztem de éreztem hogy ő is eljutott a csúcsra. Mikor lefordultam róla és mellé feküdtem nem mozdult, nem csinált semmit csak szipogott, kicsit még pityergett! Mint a fiatal kanok nagy részének hamarosan újra merevedésem lett megint ráfeküdtem nem éreztem nagy ellenállást mikor betoltam neki. Néhány lassú mozdulat után éreztem hogy reagál, válaszol a teste halkan nyögdécselt de a szemei még könnyesek voltak. A vágy tovább hajtott és sikerült ismét mindkettőnknek elélvezni. Újra mellé feküdtem, simogattam, becézgettem, kényeztettem a testét .Miután megint beállt nálam a merevedés nem elkapkodva semmit elhelyezkedtem a combok között és akkor egy nagyon kellemes meglepetés ért! Megfogta, beigazította a faszomat a lucskosába
átölelt a karjaival, lábaival teljesen magára szorított és valami istenien csodás vonaglásba kezdett.
-Óh igen csináld édesem most nagyon akarom, kefélj, basszál kell a szép kemény fiatal faszod! Így kellett volna kezdeni de te nagyon türelmetlen voltál meg kellett volna mondanod hogy mit szeretnél tőlem megbeszéljük és akkor nem került volna sor a brutális erőszakra magamtól kínáltam volna a testemet mert nagyon régi vágyam hogy lefeküdjek veled!Basszál, basszál drágám elégíts ki ebben ritkán van részem kergess a gyönyörbe, vigyél a kéj csúcsára öklelj, döfködj hogy a mennyországban érezzem magam te édes imádni való pompás kis csődör jaj még néhány nagy, erős döfés és újból kész vagyok...ááááííííjjjjuuuhhhuujjjjj...élvezz el te is...engedd belém a forró magodat...ííííígy...igeeeen!
Na ez az én igaz történetem a viszonyunk a mai napig is tart már ő 80 éves de a teste még mindig izgató, kívánatos, formás a mellei ugyan már nem úgy állnak mint évtizedekkel ezelőtt de jó fogdosni, szopni még mindig!

Egy tinifarok kalandjai

Az első történetemben elmeséltem, hogyan vesztettem el szüzességem egy anyabirkával és az mennyire intenzív élmény és emlék számomra. Természetesen az állatok való kalandjaim itt nem értek véget, sőt igazából itt kezdődtek csak igazán. Az anyabirkával, Rozival való együttlétemet számos további követte, amibe kivétel nélkül minden birkánkat, sőt a későbbiekben sok más állatot (kutyákat, kecskéket, két anyadisznót és egy pónikancát) is kedvemre bevontam.Az első történetemben elmeséltem, hogyan vesztettem el szüzességem egy anyabirkával és az mennyire intenzív élmény és emlék számomra. Természetesen az állatok való kalandjaim itt nem értek véget, sőt igazából itt kezdődtek csak igazán. Az anyabirkával, Rozival való együttlétemet számos további követte, amibe kivétel nélkül minden birkánkat, sőt a későbbiekben sok más állatot (kutyákat, kecskéket, két anyadisznót és egy pónikancát) is kedvemre bevontam.

Rozival az első alkalmat követően olyan voltam mintha igazi tiniszerelem lett volna. Amikor nem voltam együtt vele (napjában többször is, amikor csak lehetőség adódott), akkor is folyton csak rá gondoltam és arra, hogy az édes kis punciját pumpálom heves mozdulatokkal. Szerencsére a Rozival való egymásra találásunk egy nyári szünet kezdetén történt, így nagyon sok időt tölthettem vele hiszen szüleim napközben dolgoztak. Nekem ugyan kiadták mindig a napi teendőket, de amellett simán belefért, hogy akár egy nap alatt többször is neki essek a jerkém rózsaszín puncijának. Általában kezdésképpen rögtön a reggeli etetést kihasználva, amikor a jászlukba beraktam az előző nap levágott zöldet, mögé léptem és vagy nyalogattam előbb kicsit a puncikát, vagy ha már nagyon nem bírtam magammal, akkor némi nyálazást követően rögtön betoltam a farkam Roziba. Jó kondiban voltam, így meg sem kottyant, hogy rogyasztott lábbal kell dugjam percekig hátulról a bundájába kapaszkodva, miközben ő nyugiban majszolta az elé rakott szálas takarmányt. Néhány alkalommal előfordult, hogy kicsit berogyasztva pisilni kezdett, miközben a farkam még benne volt, de ahogy berogyasztott és érzékeltem, hogy erőlködik kicsit, kicsusszantam, de ott hagytam a faszom a puncija előtt így élvezve a meleg pisijét. Majd szinte még csordogált, mikor már toltam is vissza a helyére a dorongomat és hatalmasat élveztem bele ilyenkor. Kb. 1 hónap telt el így a nyárból, hogy kizárólag csak Rozit dugtam, reggel-délben-este, sőt volt, hogy közben is minden lehetséges szögben és pózban, hol állva hátulról, hol hanyatt fektetve, hol oldalról, vagy éppen abban a pózban ahogy találtam kérődzésközben. Rozi mindig nagyon békés volt és megengedő, de azért néha volt, hogy nem volt vevő a farkamra és ilyenkor nem is erőltettem, csak kicsit megsimogattam. Egyszer egy reggeli menet után, amikor az akól kapura támaszkodva csodáltam amint Rozi puncijából csordogál a spermám, arra lettem figyelmes, hogy Rozi mellett jobbról is balról is igen szép birkapunci illegeti magát. Meglepődtem, hogy miért érdekel egy másik punci, mert volt olyan gyermeki elképzelésem, hogy egy másik birkával megcsalnám Rozit, de aztán ugyanilyen gyermeki volt a megoldásom is. Hiszen, ha Rozi előtt csinálom másik birkával, akkor az nem megcsalás. :) mire ezt így végigpörgettem az agyamban, újra állt a farkam és rögtön oda is léptem egy fiatal jerkéhez. Benyálazott ujjamat benyomtam a puncijába, mire az meglepődve kicsit megugrott, de a kaja nagyúr, így nem ment arrébb. Tovább ujjaztam kicsit a punciját, majd mikor már elég felkészültnek találtam az ujjamat a faszom követte, miközben Rozi pináját is meg-meg simogattam, ami még mindig síkos volt a korábban belespriccelt spermámtól. A kis tinijerke (aki még épp, hogy túl volt az első kossal való találkozásán) kicsit fészkelődött, de mivel mindkét oldalról támasztották a társai, előről a jászol, hátulról meg én nem sok lehetősége volt eredményesen elkerülni a közeledésem. Lassan és finoman basztam a Rozi puncijánál valamivel szűkebb és ugyanolyan selymes lyukacskát, majd - a mérnöki énem már akkor megszólalt, mondván, hogy teszt a lelke mindennek (persze ez akkor nem így fogalmazódott meg bennem) - 1-2 perc után átléptem Rozihoz és az ő pinájában is megmerítettem párszor a szerszámom, majd újra vissza a feszesebb nyílásba. Ezt még egyszer voltam képes megcsinálni, de csak pár húzás erejéig, mert aztán nagyot spricceltem és felavattam életem második punciját is.
Ezt követően semmi nem gátolt meg abban, hogy felváltva megdugjam mind a 8 birkánkat, sőt egy alkalommal véletlenül "rossz" helyre csusszantam és egy foltos birkának a seggében kötöttem ki. A birkáknak nem túl erős a záróizmuk, így ha nem figyel az ember és inkább csak a szerszámát síkosítja behatolás előtt, bizony előfordulhat. Az a helyzet, hogy az első percben nem is vettem észre. Oldalt feküdtem én is és a birka is és hátulról közelítettem, így nem sok rálátásom volt a behatolásra. Kis idő után azért éreztem, hogy ez most picit más, nem rosszabb, vagy jobb csak egyszerűen más. Kicsit helyezkedtem és akkor láttam, hogy bizony a jerke fenekében vagyok, na de ha már ott voltam és külön izgatott is, hogy ott vagyok, hát ott is fejeztem be. Rájöttem, hogy ezzel hirtelenjében megdupláztam a dugható lyukak számát, sőt maradt még 7 teljesen szűz lyukacska. Továbbmegyek a kosunk is "célponttá" vált. Teljes volt az őrület és bizony mire eltelt a július nem maradt birkapunci, vagy ánusz dugatlanul...
A birkák mellett az első évben nem nagyon gondolkoztam máson, kivéve amikor észrevettem, hogy Léna a rövidszörű németjuhász-vizsla keverék szuka kutyusunk tüzelni kezdett. Többször fialt már, mire hozzánk került. Menhelyről hozta el édesapám, de akkoriban még nem igen ivartalanították a kutyákat még ott sem. Nézegettem már korábban is a fekete háromszög alakú punciját, így feltűnt mennyivel nagyobb és duzzadtabb lett. Mindig bújt hozzám, így aztán nem volt gondja (sőt), amikor a punciját megérintettem, amint hanyatt vágta magát előttem, hogy kényeztessem. Nos én kényeztettem is, csak most kicsit másképpen. Érdekes volt, hogy milyen váladékos és picit véres volt a puncija, azelőtt birkáknál nem tapasztaltam ilyesmit. Ahogy ujjazni kezdtem, Léna mozgatni kezdte a csípőjét, mintha ő kefélné meg az ujjam. Megértettem, hogy ez jól esik neki, így folytattam egészen addig, amíg egyszer csak érezni nem kezdtem, hogy lüktet a puncija a benne lévő két ujjam körül, majd szinte azonnal fel is ugrott és "vidám körökbe" (így hívtuk amikor láthatóan örült, pl. mikor hazaértünk valahonnan) kezdett őrült tempóban. Amikor picit lenyugodott visszajött hozzám és nyalni kezdte a kezemet, majd az időközben a gatyámból elővett meredező faszomat. Amikor ismét hanyatt vágta magát előttem, az alaposan benyálazott farkamat a puncija bejáratához illesztettem, picit betoltam, mire Léna odahajolt, hogy megnézze mi történik és párszor meg is nyalta a faszom még kint lévő részét, miközben én óvatosan tovább merészkedtem. Nagyon szűknek éreztem Léna lüktető punciját és picit érdesebbnek mint amit a jerkék esetében tapasztaltam. Óvatosan mozogni kezdtem, mire Léna felugrott, így én kicsusszantam. Picit nyalta még a faszom, de aztán hagyta, hogy mögé térdelve újra behatoljak. Néhány mozdulat után Léna újra elkezdet szabályos párzó mozdulatokat tenni, de most már a farkamon csúszkálva... Kicsit zavart, hogy nem én diktálok, de mégis nagyon izgatott, hogy ennyire jó lehet neki velem. Teljesen rám tolatva, tövig cuppogtam csatakos pinájában, amikor éreztem, hogy nem bírom tovább és legalább 8-10 spriccel teleélveztem Lénát, aki még ekkor is vadul mozgott a faszomon. Egészen addig csinálta míg nem újra éreztem, hogy vadul lüktet a farkam körül a puncija. Amikor kicsúsztam, emlékezetes látvány volt, ahogy a nagyra duzzadt fekete punciból csorog kifelé az erősen pirosra színeződött spermám, amit Léna szinte azonnal elkezdett kinyalni magából, és közben a faszomat is letisztogatta szépen hosszú érdes nyelvével. Másnap reggel arra ébredtem, hogy apám kiabál az udvaron, mire kimentem láttam, hogy már munkaruhában, munkába indulva kiabál egy idegen kutyára, amivel Léna a fenékkel egymásnak éppen össze volt ragadva. Apám észrevette, hogy kijöttem és mondta, hogy neki már menni kell, ennek már úgyis mindegy és Lénának valószínűleg kiskutyái lesznek. Mondta, hogy este majd elmagyarázza részletesebben (nem voltam még felvilágosítva, pedig ha tudta volna... :) ). Ott maradtam hát az összeragadt kutyákkal, akik kb. még vagy 5 percig próbáltak megszabadulni egymástól. Amint ez sikerült láttam, hogy Léna puncijából ömlik ki a sperma az idegen kutya meg menekül a kert felé, amerről beszökött. Lénát behívtam a tegnapi "helyünkre" az ólak mellé egy árnyas takarásban lévő helyre, ahol Léna szokáshoz híven hanyatt vágta magát és pedig csodálkozva néztem ahogy az idegen kutya spermája szivárgott szétnyílt pinájából. Nem kellett sokáig biztatni párszor belenyaltam a spermás punciba, ami ugyan nem volt rossz, de annyira ízre jó sem, így inkább az akkorra majd szét durranó faszomat, így misszionárius pózban (akkor persze még nem tudtam, hogy így hívják :) )tövig nyomtam Lénába. Annyira felizgattak az események és a kutyaspermától tocsogó punci, hogy néhány lökés után én is beleélveztem Lénába.
A következő napokban még többször megdugtam Lénát, de miután már nem tüzelt a legtöbbször nem engedte, hogy megdugjam, viszont rákaptam, hogy nyalatom vele a seggem, mielőtt birkát dugok. Volt, hogy bejött velem a birkákhoz és nyalta a seggem, a heréim és a faszom, miközben dugtam valamelyik birkát.
A nyár utolsó néhány hete így telt el... ismét javarészt birka puncikat kefélve. Amikor elkezdődött az iskola a lehetőségeim nagyon beszűkültek, konkrétan heti 1-2 hétköznap délutáni akcióra.
Folyt. köv.

Szexéhes apa és a kutyája

Feleségem veszélyeztetett terhes volt és a szüleihez költözött, én pedig ezalatt a szuka kutyánkat basztam meg. Azóta a feleségemen kívül titokban a kutyánkkal is kefélek.29 éves vagyok, 4 éve házas férfi ; és egy középiskolában dolgozok testnevelés - és rajztanárként.
A feleségem -Andi - ugyanabban az iskolában tánctanár. 3 éve, amikor az első gyereket vártuk, Andi veszélyeztetett terhes volt, így szülési szabadságra ment, és a szüleihez költözött az utolsó pár hónapra, ami a szülésig maradt . 200 km volt köztünk ,hetente egyszer mentem el hozzá, de nekem viszont szükségem volt a szexre, gyengédségre.
Van egy gyönyörű staffordshire terrier lánykutyánk, akit Kirának hívnak és nagyon édes bújós szobakutya.
Egy pénteki hosszú nap után az iskolából fáradtan érkeztem haza,felhívtam Andikámat, hogy hogy van, majd észrevettem, hogy Kira a szokásosnál kicsit furcsábban viselkedik, állandóan rám ugrik, körbe-körbe rohangál a lakásban . Láttam hogy vérzik a puncija, ebből már tudtam, hogy éppen tüzel.
Megetettem, magamnak is össze ütöttem egy laza vacsit, majd beálltam a zuhany alá .
Nagyon jól esett a meleg víz, ahogy folyt le a farkamon, pár pillanat alatt kőkemény lett, és elkezdtem verni , de nem tudtam befejezni , mert Kira kaparta a fürdőajtót.
Befeküdtem az ágyba egy szál boxeralsóba, és tv-t néztem, Kira pedig felugrott mellém, és a lábamra hajtotta a fejét.
Emlékszem, miután vége lett a Tomb Raider című filmnek, átkapcsoltam egy pornócsatornára , ahol egy nagymellű csajt dugott egy pasi. Hamar felállt a farkam, az előváladékom átáztatta a boxert. Kira odaszagolt, és megnyalta a boxeren keresztül a faszomat.
Nagyon megijedtem először, félretoltam magamtól és rákiabáltam , erre leugrott az ágyról.
Nekem ezután nem volt kedvem befejezni a farokverést, és kissé feszülten, tele spermával feküdtem le aludni, de előtte még levettem a boxert , és meztelenül aludtam el.
Másnap reggel arra ébredtem, hogy Kira a faszomat nyalogatja, ami kőkeményen állt.
Már annyira kanos voltam, és kívántam a szexet, ezért hagytam neki, hogy kényeztessen.
Nem tudom hogy miért, de simogatni kezdtem a hasát, és amikor a puncijához értem, akkor éreztem , hogy milyen nagy , egy pillanatra átfutott az agyamon, hogy mi lenne, ha megdugnám . Már annyira mindegy volt számomra, hogy mi lesz , hogy Kirát a hátára fektettem az ágyon, és jobban szemügyre vettem a testét...
egyszerűen gyönyörű volt, a szép cicijei, amiket egyesével szívtam, miközben a faszomat vertem lassan, végül a puncijához értem, amibe belenyaltam. Szinte nem is gondolkodtam, rögtön feltérdeltem, és a farkam hegyét odatettem a pina bejáratához, ráköptem, és lassan benyomtam neki. Esküszöm, olyan szűk, forró nedves pinában még soha nem voltam , kb 10 másodperc múlva a 20 centis faszom tövig bement neki, Kira erre még rásegített azzal, hogy szinte ráhúzta magát a farkamra, és fekve lovagolt rajta.
Így basztam a kutyánkat misszionárius pózban , kb fél órát, ezalatt belekaroltam, csókolgattam ,néha gyorsan keféltem, néha lassítottam,kihúztam teljesen,majd vissza tövig, de közben olyan hangosan nyögtem, hogy utólag csodálkoztam is, hogy a szomszédok nem hallották meg.
A végén átéltem életem addigi leghatalmasabb orgazmusát, tizenegyszer spricceltem bele Kira puncijába ami rángatózott a faszommal együtt.
Megvártam, amíg lelankadok, és csak ezután húztam ki a farkamat, amit Kira szépen tisztára nyalt, majd saját magát is letisztogatta.
Ezután naponta többször is megbasztam, volt hogy kutyapózban az ágyon, a szőnyegen, volt hogy a nappaliban a kanapén, vagy a konyhapulton, vagy kint a hintaágyon.
Miután hazajött a feleségem a kórházból ( egy fiúgyermekkel ajándékozott meg) , pár hétig szünet volt szex terén velem és Kirával , ezalatt Andival szexeltem.
De utána már hetente legalább kétszer a kutyát is meghúzom, aki igazi szeretőmmé vált,és mert azt a pinát nem hagynám soha , például amikor a feleségem boltba megy, vagy dolgozik, vagy ellátogat a szüleihez...