Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet

erotikus történetek, családi szex történetek

A menet folytatódik

2018. március 19. - erotikustortenet

Mikor másnap felébredtem (vasárnap volt), az első gondoltam az éjszaka történt dolgok voltak. Igencsak meglepődtem, mikor immár józanul arra gondoltam, ahogy előző éjjel, illetve ma hajnalban öcsém hátulról belém hatolt, és benedvesedtem a gondolat miatt. Beharaptam az ajkaimat, és talán kicsit közömbösen állapítottam meg magamban mindenféle megdöbbenés nélkül: meg akarom ismételni, csak józanul. Ma azonban szó sem lehetett az egészről.

Dél felé járt, és a család ilyenkor vasárnap együtt ebédel. Anyám, apám, kisebbik öcsém és Hughnál két évvel fiatalabb húgom előző nap a nagyszülőknél voltak, de már itthon voltak, nagyszülőstül. Ebéd alatt Hugh szinte végig vörös volt, arccal a tányérokba volt temetkezve, én meg azon imádkoztam, hogy ez ne tűnjön fel senkinek. Jómagam igyekeztem természetesen viselkedni, de hát egy ilyen éjszaka után...?

Szerda este már nem bírtam tovább. Miközben a család filmezett, összefutottam Hugh-al a konyhában. Majdnem elnevettem magam, amilyen ijedten nézett rám, de csak a fülébe súgtam, hogy holnap induljon el iskolába, aztán jöjjön haza. Csak bólintott, majd visszament a szobába, ahonnan tíz perc múlva távozott a saját szobájába. Higgyétek el, nehezen telt ez az éjszaka...

De végül eljött a másnap. Hugh már nem volt otthon, a családból is csak apám, de hamarosan ő is indult. Egyedül maradtam, úgyhogy nem kellett eljátszanom az elmentem iskolába jelenetet. Leültem a konyhába, és a faliórára néztem. Tisztán emlékszem, hogy fél tízet mutatott, mire kulcs csörgött. Felálltam, kirohantam a fürdőbe, megnyitottam a vizet, kiléptem a hálóingemből, és beálltam a tus alá. Vártam... nem hiába, öcsémnek eszerint ugyanaz járt a fejében: nyílt a fürdőszoba ajtó, és bekukucskált, majd halkan beszólt.
- Bejöhetek?
- Persze - belépett, majd megállt a fürdőszőnyegen, amin pár nappal ezelőtt én maszturbáltam. Ránéztem, majd szembefordultam vele, és intettem neki, hogy jöjjön a víz alá. Nem kellett bíztatni, villámgyorsan levetkőzött, és belépett mellém a zuhanytálcába. Elég tágas a hely, úgyhogy volt köztünk legalább harminc centi távolság. Felnéztem rá, majd lassan lekövettem tekintetemmel a víz útját, amerre tartott lefelé, és sandán elmosolyodtam, mikor láttam, hogy farka máris kőkeményen áll.
- Ez ám a harcrakészség - mondtam kajánul.
- Miért akartad, hogy visszajöjjek? - szinte elhadarta a kérdést. Halkan elkuncogtam magam, miközben megremegett a testem. Mennyivel más volt a dolog így józanul, de tudtam, hogy csak el kell kezdeni. Ha elkezdjük, már menni fog. Szexelni fogok a saját öcsémmel, magamba fogadom, hagyom, hogy a farkára húzzon, és - úgy sejtettem - megengedem neki, hogy az ánuszomba is becsusszanjon. Csak most mindezt józanul.

Előrenyúltam, miközben a szemébe néztem. Ujjaim farkára kulcsolódtak, nyögésre késztetve ezzel Hugh-ot, és szinte rögtön csípőmre siklott a keze, legalábbis az egyik, a másik pedig lábaim közé. Jézusom, ez a fiú erre várt egész héten! Nem hiszem, hogy sokáig bírta volna még. Még nálam is jobban a témára volt izgulva. Finoman simogatott, én pedig óvatosan húzogattam a bőrt kemény farkán, miközben áztatott bennünket a víz. Szabad kezemmel oldalra nyúltam, elzártam a csapokat, miközben tekintetünk egymás szájáról egymás szemeire rebbentek, mintha azt várnánk, hogy csókoljon meg a másik. Végül öcsém előrehajolt, és egyszerűen lesmárolt ott a zuhany alatt. Viszonoztam. Nyelveink vad, forró táncot jártak, ujjaink is gyorsabb tempóra váltottak, aztán hátrahúzódtam, bocsánatkérő mosollyal, kiléptem a zuhanytálcából, a farkánál fogva húzva magam után öcsémet, majd a fürdőszőnyegen megállva szembefordultam vele. Letérdeltem elé, ő pedig felsóhajtott. Most nem játszadoztam, mint a legutóbb, amikor csak születésnapja alkalmából, részegen ígértem neki szopást. Méretes szerszámát megragadva ajkaim elé emeltem, és félig ajkaim közé engedtem öcsém farkát. Felnyögött, ujjai a fejemre siklottak. Félrelebbentettem a hajamat, és oldalra nézve megláttam magunkat a plafontól-padlóig tükör előtt, amiben a múltkor magamat néztem, amikor maszturbáltam.

Hihetetlenül abszurd látvány volt, ahogy ott térdeltem, öcsém farkával a számban! Kicsit meghökkentem. De aztán lassan, önmagammal szemezve elkezdtem mozgatni a fejemet, fel-alá, félig mindig elnyelve Hugh farkát, aki a hajamat simogatta. Nyelvem a makk körül keringett, rotáló nyelvcsapásoktól kezdve lassú nyalintásokon át kényeztettem öcsém faszát, miközben ahogy korábban is, ha hátrahúztam a fejem, hátrahúztam a bőrt Hugh farkán, mikor megint előremozdult a fejem, akkor felfelé húztam a bőrt a makk irányába. Öcsém egyre hevesebben zihált, teste meg-megremegett, és elégedettség töltött el, amikor mintegy öt perc múlva megszólalt, hogy hajoljak el. Mindjárt más... Nem hajoltam el, csak szembefordultam vele, és gyorsabban folytattam a szopást. A következő pillanatban mély torokhangon felnyögött, csípőjét előretolta (majdnem letolta a torkomon a farkát) miközben a kemény fasz megremegett ujjaim között. A következő pillanatban forró sperma robbant a számba, alig győztem nyelni.

Miután éreztem, hogy nem jön több, kiengedtem ajkaim közül a péniszt, és lassú, kéjes cicamozdulatokkal tisztára nyalogattam, majd felnéztem. Hugh lába még mindig remegett, ahogy letérdelt. Nem beszéltünk, nem kellett. Most máson volt a hangsúly. Hanyattfeküdtem a szőnyegen, széttártam a lábaimat. Hugh térdre ereszkedett, alkarjaira támaszkodva előrehajolt, és úgy, ahogy tanítottam neki, elkezdte nyalni a csiklómat. Halkan sikkantgattam már körülbelül három perc múlva, mikor aztán egyből két ujjával nedvesedő puncimba csúszott, fel is nyögtem. Oldalra néztem, de nem láttam a tükörben, mit csinál, saját combom takarta. Én óráknak éreztem, de valójában csak három percig nyalta a puncimat, aztán feltérdelt, rám nézett, ujjai farkára kulcsolódtak, készen arra, hogy belém hatoljon. Megremegtem a vágytól és a mocskos érzés ismét elárasztott, de csak egy pillanatra, aztán kéjesen mosolyogva biztattam némán, hogy dugjon meg ott a nagytükör előtt. Ő azonban gondolt valamire, amire én nem.
- Van gumid?

Hoppá... Hát az nem volt. Megráztam a fejem, majd elmosolyodtam, bizonytalanul, nem tudván, hogy fogadja a dolgot, amit most mondani fogok. A volt pasimmal mindig gumi nélkül csináltuk, de akkor szedtem fogamzásgátlót. Végszükség esetére pedig volt otthon speciális, szex utáni fogamzásgátló tabletta. Nos, jobban fogadta a hírt, mint vártam. Alighogy ezt közöltem vele, fölém ereszkedett, baljával támasztva meg magát a jobb oldalamon, jobbja farka tövére markolt. Makkja a következő pillanatban nedves puncimnak feszült, majd lassan belémcsusszant, kéjes sikolyra késztetve. Karjaimat a hóna alatt átdugva a hátába kapaszkodtam, miközben ő nem feküdt rám, hanem másik karjával is megtartva magát, lassan mozogni kezdett, egyre beljebb és beljebb hatolva sikamlós pinámba, lassan, óvatosan, majd mikor tövig belémcsúszott, hosszú, lassú mozdulatokkal kezdett el dugni.

Igen. Ott keféltem gumi nélkül a tulajdon öcsémmel, a tulajdon lakásunk fürdőszobájában. És?
Két perc nem telt el, véres sávokat marva Hugh hátára, hangosan sikítva a kéjtől elélveztem. Jobbra kapva a fejemet láttam magamat, ahogy öcsém fölöttem görnyed, és lassan mozog. A látvány hihetetlenül izgató volt, elnyújtotta az orgazmus hosszát. Hugh kisiklott belőlem, mikor már a remegésem is múlóban volt, és nyugodtan várt, amíg kilihegtem magam. Nem tartott sokáig... én szeretem a pózokat cserélgetni szex közben, és tapasztalatom szerint a férfipartnerek is. Ráadásul most tükör előtt voltunk, amit még sosem csináltam...

Hasra fordultam, majd négykézlábra állva hátat fordítottam neki. Tudom, hogy ezt imádják a pasik, ha pedig (nem egóból mondom) egy popószépségverseny győztese térdel előttük terpesztve, arra várva, hogy megdugják, egyenesen megvadulnak! Arra sem volt időm, hogy hátraszóljak valamit, Hugh máris mögém térdelt, és egyetlen kemény lökéssel tövig belém siklott... Én mindezt a tükörben néztem, és mit szépítsem: ismét felrobbant bennem a bomba. Remegő karjaimmal alig bírtam megtartani magamat, de Hugh talán azt hitte, ez a hirtelen belémhatolásának köszönhető, a fájdalomnak, nem pedig annak, hogy öt percen belül másodjára is elélvezek.
Majdnem eszméletvesztésig orgazmáltam.

Kegyetlenül, vadul, szenvedélyesen kívántuk egymást. Én a tükörben néztem, ahogy Hugh ráfog a fenekemre, majd csípőjét előre-hátra tologatva mozogni kezd bennem. Hugh vágytól csillogó szeme a fenekemre meredt, bizonyára a nővérében járó farkát leste. Átvéve mozgásának ütemét mikor előre mozdult, én hátra, miközben a folyamatos kéjborzongás rázta testemet, arcom eltorzult a folyamatos gyönyörtől (nem folyamatos orgazmustól!), és hangosan nyögve hagytam, hogy Hugh megdugjon. Jobbommal átnyúltam lábaim között, középső három ujjammal magamhoz nyúltam, hol csiklómat dörzsölgetve, hol a bennem járó fasz alsó részét. Öcsém meglepően jól bírta, már vagy tíz perce csinálta, amikor is kisiklott belőlem, és leült a földre. Hátranéztem kérdőn, ő meg megrázta izzadt fejét.
- Elfáradtam.

Egyetlen szó nélkül megfordultam. Egyetlen pillanatra sem akartam abbahagyni a vele való szexet. Beteges? Lehet... de élvezetes! Lábbal a tükör felé fordítottam, és háttal neki, szemben a tükörnek fölé guggoltam. Magam alá nyúlva megragadtam önnön nedveimtől csillogó péniszét, irányba állítottam, majd nyöszörögve ráengedtem magamat. Karjaimmal megtámasztottam magam Hugh mellkasának két oldalán, és miközben öcsém a csípőmre fogott hátulról, lábaimat széles terpeszbe nyitva felemeltem a csípőmet. Tekintetem a tükörre szegeződött, és kéjesen nyögdécselve engedtem le magam. Öcsém farka felnyársalt, tövig kopasz puncimba merült, én pedig hangosan nyögtem. Ezt így folytattam egy darabig, egyre azt nézve, hogyan lovagolom meg öcsémet. És Hugh még mindig nem élvezett el, én pedig lassan elfáradtam, de éreztem, hogy már nem a szokásos kéjremegés járja idegeimet, hanem újabb orgazmus közelít.

Gyorsítottam a tempón, gyorsabban engedtem le magamat, bal kezemre nehezedve a jobbal előrenyúltam, és a csiklómat kezdtem izgatni, sziszegve és sikolyokkal tarkítva a nyögdécselést, aztán kész... képszakadás. Utólag visszagondolva emlékszem, hogy életem legvadabb orgazmusa megrázza a testem, a csúcsra repít, majd lehajít a mélybe. Nem, nem ájultam el, de közel kerültem hozzá. Hugh aggódva ébresztgetett, mint később elmondta, majd mikor magamhoz tértem, aggódva nézett rám. Elmosolyodtam, felálltam, megcsókoltam. Erre tisztán emlékszem, hogy azt mondtam:

- Köszönöm!
- Ennyi volt? - Rémület csengett a hangjában. Elnevettem magam, majd kézen fogtam, és a szobájába vezettem. Hasra feküdtem az ágyon, fenekemet kicsit megemelve. Izzadságtól csatakos testtel érkezett mögém, a vágytól és türelmetlenségtől morogva, disznó szavakat hallatva, melyek bár nem tetszettek, önkéntelenül hasonló stílusban válaszoltam. Ezek közül a legkedvesebb párbeszédünk ehhez hasonló volt:
- Szétbaszom a pinád!
- Igen! Tedd meg!

Rámfeküdt a hátamra, majd nehézkesen belémhatolt. Nyögve fogadtam magamba öcsémet. Ujjai alámsiklottak, melleimet keresték, így felsőtestemet megemelve hagytam, hogy beléjük markoljon, gyömöszölje őket, miközben lassú kifelé, gyors befelé mozgásokkal dugott, minden egyes behatolásra vad sikolyokra késztetve. Már ő sem bírta sokáig, éreztem, a következő pillanatban oldalra fordultunk, oldalamra húzott. Ösztönösen felemeltem a felül lévő jobb lábamat, Hugh pedig gyors mozdulatokkal kefélt tovább, még mindig hátulról. Alig lökött párat, aztán vadul a mellembe markolt, teste megfeszült, farka megremegett bennem, és nyögve lövellte belém a forró spermát, ami elárasztott, kéjes, perverz boldogsággal ragyogva be.

Hugh zihálva kicsusszant belőlem, majd a hátára feküdt. Elé térdeltem, kielégülten mosolyogva, miközben puhulásnak induló péniszét simogattam. Nekem nem volt elég. Ezt gyűlölöm a pasikban, amint egyszer-kétszer elélveznek, úgy hiszik, hogy annyi elég nekünk is. Bár, lehet másoknak elég. Szexuális téren én mindig is telhetetlen voltam, és néha perverz vágyaimtól volt olyan barátom, aki menekülőre fogta a dolgot. Pedig nem voltak olyan zűrösek; szerintem... Mindenesetre, Hugh-nak nem kellett sok, ismét harcra kész volt. Hamarosan tömörfa íróasztalán ültem, félig meddig feküdtem, fenekem éppcsak hogy az asztallap szélén volt, öcsém karjai térdhajlatomnál fogva feszítették szét a lábaimat. Hugh előttem állt, és miközben én vágytól zihálva, meg-megfeszülő mellekkel megfogtam péniszét, ő közelebb lépett. Lassan magamba vezettem a lüktető erektől duzzadozó faszt, Hugh pedig hasonló tempóban, mint négy nappal korábban (csak akkor hátulról) istentelenül megbaszott. Kopasz puncim cuppogva, nedvesen nyelte magába minduntalan a vissza-visszatérő szintén kopasz hímvesszőt, és miközben én (azt hiszem) kétszer is elélveztem, Hugh mintegy negyedóra múlva ment el ismét.

Ezek után kimentünk a konyhába, ettünk, ittunk, kávéztunk, simogattuk egymást. Végül a kis pihenő után visszamentünk a szobába, ahol kisebb-nagyobb kihagyásokkal, de egész délután kettőig egymás testét élveztük. Többször sor került aktusra is, de Hugh már csak egyszer élvezett el, és utána reménytelen volt felállítani szerszámát. Végül bevettem a tablettát. Jót mosolyogtam, mikor öcsém közölte velem, hogy még sosem hozott ki belőle senki ennyit. Nos, belőlem igen, de ez nem öcsém hiányosságára utal, ugyanis akkor két férfival voltam egyszerre. Ha gondoljátok, leírhatom azt is egyszer.
Öcsémmel azóta is össze-összefekszünk néha, de csak rövid időkre, és nagyon ritkán. Idén, 2007-ben például még egyszer sem történt meg a dolog.

Hopp... jól hallom? Jön valaki? Ááá... szia, Hugh. Mit szeretnél? Mmmm... kéjenc disznó. Na gyere...

Szexkalandok Öcsémmel 2

Mikor öcsém rábólintott a dologra, alsóajkaimat beharapva kihúztam magamat rajta ülve. Puncim kéjtől tüzesen lüktetett, és alig bírtam visszafogni magamat, hogy ne emelkedjek fel, majd amikor visszasüllyedek, ne fogadjam magamba öcsém farkát. De annyira nem voltam berúgva, hogy ezt meg is tegyem. Csípőmet előre-hátra hintáztatva kicsit megmozgattam altestemet öcsém falloszán, miközben kezeimmel lenyomva tartottam.
- És hogy szeretnéd?
Zavartan elmosolyodik, kezei tétován a csípőmre siklottak, majd a combomra. Farka ekkor már kőkeményen állt ismét, és síkossá vált bűnös vágyaimat kimutató kéjnedveimtől. Óvatosan simogatta a combomat, de tekintete a mellemet fixírozta. Végül felnézett rám.
- Többféleképpen nem lehet?
Elnevettem magamat.
- Dehogynem.
- Akkor had nyaljalak közben.

Megráztam a fejemet. Nem azért, mert nem akartam, hanem mert azt későbbre tartogattam. Abbahagytam a csúszkálást, lenyúltam, megfogtam a kezét, és felhúztam a mellemre. Meglepődött, de aztán másik kezével a másik mellemre fogott, tekintetében vad vágy lobbant, ujjai kosárba fogták telt halmaimat.
- Azt később, Hugh. Szóval, hogy szeretnéd?
- Ülve akkor.
Bólintottam, majd csípőmet felemelve lekászálódtam az ágyról. Azonnal kihasználta a lehetőséget, és reflexszerűen végigsimított nedves puncimon, megremegtetve a testemet. Megrovóan ránéztem, de csak vigyorgott. Már nem volt visszaút, s az az igazság, hogy bár tudtam, hogy bűn, amit most tenni fogunk, mégis vágytam rá, akartam, perverz módon izgatott. Az, hogy az öcsémmel orális szexelünk, izgatóan mocskos volt.

Leült az ágy szélére, lábaival kifelé, én pedig elé térdem. Bal kezem jobb combjára tettem, ahogy nekikészültem a dolgoknak, és éreztem, hogy a teste megfeszül. Kérdőn felnéztem rá, miközben elhúztam a hajamat a jobb arcom és nyakam elől, átvetve a bal oldalra. Tudom, hogy a pasik imádják nézni, ha szopják őket. Megfeszült a testem, miközben előrenyúltam, és végigsimítottam az ágaskodó faszt, és kéjesen megremegtem. Öcsém ajkai szétnyíltak, megtámaszkodott hátul az ágyon, és feszülten várakozott. Éreztem, azt hiszi, hogy csak hülyítem, kínzom.

Felmosolyogtam rá, majd előrehajoltam. Nyelvem hegye kibukkant ajkaim közül, a fasztőhöz érintettem, és miközben felnéztem elkerekedő szemű öcsémre, lassan végignyíltam a makkig, ahova adtam neki egy kis puszit. Kicsit oldalra fordítottam a fejemet, és most lefelé haladva nyíltam végig a pénisz oldalát, majd apró csókokkal haladtam felfelé ismét a makkig. Itt aztán a faszra néztem, ujjaim rákulcsolódtak a lüktető, forró testrészre, magam felé húztam, majd ajkaim közé engedtem kb. a makk felét. Ez a legérzékenyebb rész, mint ahogy az öcsém hördüléseiből ki is derült. Kiengedtem ajkaim közül, aprót nyaltam a makkra, majd ismét a számba vettem, ezúttal a makk egészét benyelve, csak ajkaimmal érintve, miközben jobbom magára a fallosz aljára kulcsolódott rá. Kicsit még beljebb engedtem magamba, nyelvemet előretolva körözni kezdtem a makk körül, nyalogatva azt, majd felnéztem. Öcsém gyönyörködve, zihálva nézte, hogy szopja le a nővére, majd továbbsiklott a tekintete, pucsító fenekem felé, aztán vissza rá.

- Ez ku..a jó... - zihálta. Kénytelen voltam abbahagyni a kényeztetést, hogy elmosolyodhassak, de nem hagytam magára. Egyszer-kétszer rámozgattam a csuklómat öcsém farkán, és kacsintottam, majd visszahajoltam, hirtelen váltással félig számba engedve öcsém farkát. Nyelvem nem pihent, a makkot izgatta, miközben fejem ütemesen elkezdett mozogni fel-alá, öcsém hördüléseitől kísérve. Fejmozgásommal ellentétes irányban mozgattam a csuklómat, vagyis amikor a makkig kiengedtem a faszt a számból, hátrahúztam rajta a bőrt, amikor ismét rácsúsztam, előretoltam. Valahányszor hátul volt a fejem, öcsém makkját pörgő ostromba részesítettem. Kicsit oldalra volt fordítva a fejem, így mindent látott, és ahogy elnéztem, élvezte...

Végül mintegy tíz perc múlva abbahagytam a dolgot, és felnéztem. Mások ilyenkor már régen elélveznek, az öcsémmel csődöt mondok? Éreztem a lüktetést a falloszában, hallottam a hördüléseit, és mégis semmi, ami nem csoda, az elmúlt órákban kétszer verte ki a farkát. Izzadó testtel meredt rám, vádlón, mintegy azt kérdezve, miért hagytam abba?
- Ez így nem fog menni, Hugh - miközben beszéltem, csuklóm folytatta a kézimunkát. Hugh elvörösödött.
- Bocs Laila. Kétszer is elélveztem már ma.
- Igen, tudom. Állj fel!

Engedelmeskedett, felállt, én pedig a sarkaimra ültem előtte, miközben egyetlen pillanatra sem engedtem el a farkát, majd előrehajoltam, és gyorsabb tempóban folytattam a szopást. Számba engedtem öcsém farkát, kezeimet megszokásból izmos fenekére csúsztattam, majd gyors mozdulattokkal, csak ajkaimmal érintve szopni kezdtem. Odafentről hangos "óóó"-zás volt a reakció, de miután a nyakam majdnem görcsöt kapott három percnyi bólogatás után, és Hugh nem élvezett el, bosszúsan abbahagytam.

Mostanra teljesen természetesnek tűnt az, hogy az öcsémmel vagyok. A bűnös izgalom még mindig kísértett és égetett, de nem hozott minket zavarba, és komolyan elgondolkoztam azon, hogy rásegítek a dologra azzal, hogy hagyom Hughnak, hogy belémhatoljon. Végül azonban úgy döntöttem, mégsem. Erre a gondolatra józanul akartam visszatérni. Felálltam, kezem öcsém farkára siklott, megsimogattam, miközben gúnyosan mosolyogva megcsóváltam a fejem.
- Had pihenjek egy kicsit. Addig ha akarod...
Nem fejeztem be, de így is kéjes lángok lobbantak az öcsém szemében. Zavarodottan elmosolyodtam (az, hogy én szopom az öcsém farkát, mostanra természetesnek tűnt, de az, hogy ő nyalja a puncimat, más volt). Kicsit zavart az a hitetlen, döbbent pillantás, amit rám vetett.

Leültem az ágy szélére, majd hanyatt feküdtem. Lábaim lelógtak az ágyról, most széttártam őket, és felemeltem. Öcsém kezei a térdhajlataimra fogtak, tartotta a lábaimat, miközben előrehajolt. Behunytam a szememet, amikor belecsókolt nedvesedő ajkaimba. Azt hiszem, nem sok barátnője volt, aki szerette, ha nyalják... kicsit ügyetlen volt. Ettől függetlenül jó érzékkel csinálta.

Éreztem, ahogy megfeszített nyelve végigszántja a szeméremajkaim közti barázdát, majd lassan belémsiklik. Halkan felsóhajtottam, ahogy a jól ismert borzongás végigszaladt rajtam. Öcsém a puncimban kavillált a nyelvével, halk nyöszörgésre késztetve ezzel engem, majd lassan visszavonult, és mint egy kutya, méretes nyelvcsapásokkal kezdett ostromolni. Én jobb szeretem, ha valaki elkezd valamit, akkor úgy folytatja a nyalást, de nem szóltam rá. Ezt folytatta egy darabig, majd ismét visszasiklott a hüvelyembe a nyelvével, immár a kezeit is használva segédeszköz gyanánt. Jobbommal lenyúltam lábaim között, és beletúrtam a hajába, majd belemarkoltam, és felfelé húzva irányítottam, míg el nem érte ajkaival a csiklómat.

- Itt... nyalj! - nyögtem elfúló hangon, ő pedig engedelmeskedett. Az új területet lassan térképezte fel, majd habozás nélkül nyelvének fel-le pergetésével elkezdte izgatni a csiklómat. Hangosan felnyögtem, és belemarkoltam a takaróba .Egész jól csinálta. Biztos volt már dolga így lánnyal, csak kevéssel. Jó hat percig nyalt, különböző helyeken, majd éreztem, hogy abbahagyja, űrt hagyva maga után. Azonban azonnal ott volt a mutatóujja, amit egyetlen könnyed, rutinos mozdulattal tolt be a pinámba. Felnyögtem. Öcsém belémhatolt, majd hátrahúzta az ujját, teljesen kihúzva, és amikor visszatért, vad sikolyra késztetett, ugyanis máris csatlakoztatta mutatóujjához a középső ujját. Beharaptam szám szélét, bár senki nem volt itthon a családból, de akkor sem akartam hangoskodni. Öcsém tövig tolta belém az ujjait, majd úgy húzta ki, hogy közben forgatta a csiklóját. Éreztem, hogy közelít a kéj, testemet borzongás rázta, mellkasom emelkedett és süllyedt, csípőmet követelőzően toltam a kifelé tolató ujjak után. Izzadság gyöngyözött testemen, és ekkor öcsém a drága kihúzta az ujjait, és nem tolta vissza őket.
- Neee - ez a halkan elnyöszörgött kérés volt minden, amire képes voltam.

Aztán a levegő bennem akadt, ugyanis egy eltéveszthetetlen érzés hatolt át rajtam: az az érzés, mikor egy makk érinti meg a vaginámat. Felkaptam a fejem, és döbbent pillantást vetettem öcsémre, még mindig az orgazmus kapujában toporogva. Nem hagyhattam, hogy az öcsém megdugjon, de ő nem akarta ezt az engedélyem nélkül megtenni. Kérdőn meredt rám, ujjaival farka tövét markolva, és fel-le mozgatva azt simogatta az ajkaimat. Dühös hárpiaként meredtem rá.
- Hülye vagy? A testvérem vagy!
- Nem tudja meg senki.
- Akkor is!
- Csak amíg elélvezel, Laila! - hangjában szinte csengett a vágy, a kérlelés, és én rájöttem, hogy nem önös érdek hajtja, hanem nekem akar boldogságot okozni. Beharaptam az ajkaimat, és meg akartam erősíteni az akaratomat. Mert a valóság az volt, hogy kívántam magamba az öcsémet, azt, hogy úgy kerüljek a csúcsra, hogy éppen megdug. Bűnös vágy volt ez, gusztustalan egyeseknek, nekem néha mind a mai napig az (míg máskor izgató, és ilyenkor ha nincs otthon senki, átmegyek öcsém szobájába), mégis abban a pillanatban ez volt minden vágyam. Ellenállásom száraz ágként roppant el, amikor lenézve megláttam öcsém farkát, és elképzeltem, hogy forró puncimban van benn, ki-be mozogva. Előtört belőlem a vadmacska. Ránéztem, még mindig a válaszomra várt, én pedig még mindig remegtem a közelítő orgazmus miatt.
- Dugj meg! - Iszonyatosan meglepett, hogy ezt kimondtam, ráadásul hogy így mondtam ki. Öcsémet azonban látszólag nem. Egy szó nélkül a hüvelynyílásomhoz illesztette farka végét, majd előretolta a csípőjét.

Felsikítottam a kéjtől, amikor a saját öcsém belehatolt tűzforró, nedves puncimba. Át akartam kulcsolni a lábaimmal, de ő ráfogott a térdhajlataimra, miközben tövig tolta belém a falloszát, majd oldalra kitartotta, széttárta a lehető legszélesebbre a lábaimat. Hátrahúzta a csípőjét, majdnem makkig kicsúszva belőlem, gyorsan, majd vadul visszatolta, tövig síkos puncimba hatolva. Farkán az én kéjnedveim csillogtak, ahogy ahol hol nyögve, hol kéjesen felsikkantva néztem, ahogy öcsém farka ki-be jár bennem. Nem kellett sok, sőt... körülbelül ötödjére vagy hatodjára tolta vissza belém falloszát, amikor elemi erővel robbant az orgazmus, felröpített a csillagokba. Szinte visítottam, hátam ívbe görbült, majd a következő pillanatban kinyomtam magam ülő helyzetbe.
- Elég! - nyögtem. Öcsém értette, egy szó nélkül kisiklott belőlem. Halkan zihálva meredtem rá, majd megráztam csatakos hajamat.
- Úristen! Megdugott a saját öcsém!

Nem szólt semmit, csak mosolygott, amolyan "egyszer vagyok 18 éves" mosollyal. Megráztam a fejem. Nem az undor mondatta ezt velem, hanem a hitetlenség és a döbbenet, és ekkor rájöttem: Hugh még mindig nem élvezett el. Ránéztem, és meg engem bámult.
- Akarod folytatni? - kérdeztem halkan. Valahogy, azt hiszem, mind a ketten tudtuk, hogy ha most igennel felel, nem ez lesz az utolsó együttlétünk. Nagyot nyelt, majd bólintott.
- Igen.
Lemásztam az ágyról, elléptem mellette, miközben megremegett a testem. Élveztem. Hihetetlenül élveztem, és közben mocskosnak éreztem magam, hogy hagyom ezt az egészet. Odaléptem öcsém íróasztalához, megálltam, és elmosolyodtam. Akartam, hogy folytassa, akkor és ott, részegen. És néha még mind a mai napig akarom - józanul. Előrehajoltam, széles terpeszbe álltam, fenekemet az ég felé toltam, nyújtott lábbal, karjaimmal megtámaszkodtam az asztalon, és miközben bepucsítottam, hátamat homorítva, hátranéztem. Nem szóltam, de értette. Felállt a földről, odajött hozzám, végigsimított a fenekemen, én pedig előrehajoltam.
- Ez a kedvenc pózom - szóltam hátra. Nem válaszolt.

A következő pillanatban öcsém farka sikamlós pinámba csúszott. Felnyögtem, lehajtottam a fejemet, hajam az arcomba hullott. Két tenyér siklott fenekemre, csípőmre, majd elkezdett mozogni bennem, hangos sikolyokra késztetve. Ez van... én így élvezem a szexet. Öcsém mozgása egyre gyorsult, csípője vad csattanásokkal csapódott minden egyes lökésre fenekemnek. Ez az a póz, amikor a férfi csípője a leggyorsabban mozoghat. Hugh ki is használta ezt; kegyetlenül megdugott, azt kell mondanom. Azóta egyszer sem volt olyan vad, de gondolom ő is furcsállta az egész szituációt.

Éreztem, hogy megremeg bennem. Kisiklott, és halkan nyöszörögve, nyögdécselve kézzel fejezte be a dolgot. Forró sperma csapódott fenekemre, amitől majdnem megint elélveztem, hiszen a tempó gyorsasága elég lett volna rá. Átnyúltam lábaim között, és besiklottam ujjaimmal puncimba. Nem kellett sok, és megint elélveztem, most halkan... Ráhasaltam az asztalra, és elgondolkodva meredtem az asztallapra, miközben öcsém spermája lassan lefelé csorgott a combomon, fenekemen. Hugh zihálva kuporgott a lábamnál. Furcsa mód, csak most jutott eszembe, hogy miért nem használtunk gumit.
- Laila... - halkan szólalt meg, tétován.
Ellöktem magamat az asztallaptól, és lenéztem rá. Már nem szégyelltem magam. Volt még egy kis söröm, ahhoz léptem, miközben kérdőn néztem rá. Tétován meredt maga elé, majd rámnézett.
- Ezt józanul is megismételhetnénk. Mit szólsz?

A gondolat, hogy józanul szexeljek az öcsémmel, ami már úgy fog indulni, hogy nem csak orálisra számítunk, mit itt az elején, és akkor többet lehet bennem öcsém farka, túlságosan vonzó volt. Mert most, körülbelül három perc telt a szó szoros értelmében vett szexel, a többi része orális vagy kézi volt. Viszont erre nem akartam rábólintani.
- Erre alszok egyet, Hugh.

- Szerintem is. Egyébként, nekem is ez a kedvenc pózom.
Akaratlanul is elnevettem magam. Megittam a maradék sörömet, Hugh is a sajátját, majd elmentünk letusolni. Együtt, de nem történt semmi, csak simogattuk egymást, majd a saját szobám felé indultam, ő pedig szintén a sajátjába.

Apa és lánya Rómában

Szex a munkahelyen - itt olvasható

Karácsonyra egy római utat kaptunk a gyerekektől.Butik hotel, taxi a reptéren, szóval minden okénak igérkezett.A feleségem lebetegedett- igy, hogy ne menjem veszendőbe a kifizetett út, a lányom azt javasolta menjünk el együtt.A férje majd el lesz itthon a gyerekkel, mi meg kirándulunk egyet.
Igy is történt. A repülőtérről bevitt a szálloda taxija, lepakoltunk. Már késő este volt, lementünk egyet vacsorázni, megittunk egy üveg rozét, majd irány a szoba.
Mindenki lezuhanyozott - én egy kicsit leselkedtem is- és lefeküdtünk. Franciaágy volt,közös takaróval.
-Na azért ez sem semmi, 67 éves vagyok és itt fekszem egy 30 éves csajjal, aki ráadásul a lányom...Szép körte mellei vannak, jó alakú, ahogy kivettem a puncija borotvált...Egyszer egy ilyent még az életben megbasznék- gondoltam.Pizsamát nem hozott, úgy, hogy egy szál tangában feküdt le.
Lecsavartuk a villanyt, puszi, jó éjt..aludj jól!
Nyitva volt az ablak, Rómában ilyenkor már jó idő van, valamelyik kocsmából a Volare szólt és lassan elszenderegtem.
Egyszer csak azt éreztem, hogy mintha egy kéz matatna a faszomnál.Finoman elkezdi maszirozni, lassan, de érzéssel húzogatni. Tizenkilenc centis faszom egyre keményebb lett, dagadtak rajt az erek, amikor is egy fej férkőzött a takaró alá és elkezdte huzogatni és csókolgatni. Totál sötét volt, én csak azt éreztem, hogy egy NŐ iszonyúan beindult. Bár mozdulatlanul feküdtem, a lányom elkezdte nyálazni a faszom,majd egy mozdulattal bekapta.
_Apa! Ez csinált engem?Ez egy csodálatos kuki, a férjemnek nincs ilyen!Tudom, hogy ciki, de nagyon szeretném leszopni -Nem baj, ha igy mondom?- a faszod? Ilyen gyönyörűt még nem láttam.És neki is állt. Finoman végignyalta minden oldalát, a golyóimat is elkezdte szopogatni, nyelvét a makkom nyilásába illesztgette- Tudod, hogy életemben nem csináltam még ilyent-hörögte, Te vagy az első férfi, akit igy kényeztetek.
-Apu! Szeretném ha megbasznál!Milyen csodálatos lenne, ha az a fasz, amelyik engem csinált, egyszer engem is megdugna!
Ekkor már én kezdtem elvesziteni a fejem.Lehámoztam róla piros tangát, előttem volt a csodálatos borotvált puncikája, fénylettek rajt az izgalom cseppei
-Most akkor apu kinyalja a kislánya pináját! Neki is kezdtem, finoman kényeztetve a kisajkakat, majd szivogatni kezdtem a megduzzadt csiklóját.
_Apu, megőrülök! Ez kurva jó!Van ilyen is? Hogy elszopogatnak egy csajt? Jajjj.... már másodszor megyek el, a férjemmel ilyen nem történik.
-Most megbaszlak a nyelvemmel - mondtam neki-és amennyire csak tudtam elkezdtem betolni a nyelvem a puncijába.
-Apuuuuu!Már megint élvezek, azt hiszem belehalok a csodálatos nyalásodba!Jajjjj.... Kurva jó!
-Akkor most vegyük komolyan a dolgot!- szóltam rá. Légy szi szopjad fel apád faszád kőkeményre , mert még valami hátra van... Neki is állt a lányom rendesen dolgozni, kényeztette, egyre keményebb lett.
-Apu, ezt akarod belém tenni? Belehalok!Ekkora fasz még nem volt bennem, de alig várom, hogy érezelek!
-Na akkor most itt az alkalom. Gyere, hátra dűlök, ülj rám-igy tovább birom-igazitsd be a puncikádba és gyerünk, nyomás...kezdj el baszni, de rendesen... de finom a kis pinád, jó szoros, imádom!
-Apu, azért ez nagyon ciki, hogy mi most itt Rómában kefélünk, de nekem nagyon jó! A férjemhez képest Te egy szexisten vagy!
-Apu, nagyon szeretném, ha megpróbálnád hátulról is... Na nem kutyába!Légy szives - annyit hallottam róla- ha még birod, dugj seggbe! Amig keféltél én már tágitottam a lyukat, gyere!
Na nem kellett több,megpróbálkoztam a seggbe baszással, ami elsőre ment. Nem részletezem.
-Apu, apu!... Ez kibaszott jó! Imádok veled dugni.Csodálom a faszod, -négyszer mentem el ma- hány napig maradunk Rómában?

Másnap reggel arra ébredtem,hogy a lányom élesztgeti a faszom.Finoman maszirozza a golyóimat, nyaldossa a még kókadt farkam, aztán elkezdi verni. Miután rajtam sem volt pizsama, egyszer csak a mellbimbóimat kezdte harapdálni, miközben egyre hevesebben húzogatta a faszom, a másik kezével meg a puncikájában matatott.
-Apu! Ébren vagy már? Ahogy látom a gyönyörű, eres farkincád már igen, mert egyre nagyobb és keményebb lesz... Hadd simogassam.. hadd szopogassam.. be akarom venni tövig.. csukd be a szemed és élvezd!...
És finoman elkezdte szopni a faszom. Beletúrtam szőke hajába, és egyre jobban szoritottam a fejét.
-Várj egy kicsit-szóltam rá- most felállok- te ülj csak az ágy szélén. Igy is történt. Megragadtam a fejét és amennyire csak tudtam a szájába tettem a faszom.
-Most megtanulod a mélytorkost!
-Apu.... ez nagyon jó! De már nem maradt kinn semmi, a torkomban lüktet a makkod, jajjjj... mindjárt megfulladok- ez a csodás fasz megfojt... És szivta, szivta kegyetlenül.
Már éreztem, hogy nem sok van hátra ahhoz, hogy elmenjek, igy kivettem a szájából, miközben finom kis puncikáját kezdtem simogatni.Jó lucskos volt, csiklója megduzzadt,ahogy hozzáértem felsikoltott:
-Apu... elmegyek!...Az őrületbe kergetsz, a férjem soha nem fog ott meg, csak a egyből dugni szokott.Van, hogy nagyon fáj, mert be sem nedvesedek.
-Akkor most apád elnyalogatja a kislánya punciját-gyere mutatok valamit! Fordulj meg, ülj a számra, én csókolgatom a tündéri puncikádat, te pedig szopogatod apu faszát. Ez a 69-es figura, bár én csak 67 vagyok, két év múlva is szeretném csinálni. Iszonyú nagy szopásba-nyalásba kezdtünk,körbe puszilgattam puncikáját, a nyelvemet betoltam az édes kelyhébe, bebarangoltam, ahogy csak tudtam, majd csiklóját kezdtem szivogatni, balról-jobbról körbenyalni, talán kicsit meg is harapdáltam, amikor újra felsikoltott-
-Apu, apu....elönt a gyönyör... ilyent még nem éreztem.. elindult valami bennem... Ezt hivják igazi orgazmusnak?
-Hátha ezt érzed, akkor biztos!-Gyere, fordulj meg, most meg fog apád baszni, azzal a fasszal, amelyik téged csinált.
Nem kellett kétszer mondani, hátra vágta magát, lábait felhúzta.-Gyere Apa, dugj meg, de nagyon! Parancsolom!
Egy pillanat alatt behatoltam csodás pinájába, ő a lábait a hátamon kulcsolta össze, és hatalmas baszásba kezdtünk.
-Apu.... apu... már megint elmegyek- vinyogott alattam, amikor kikaptam a farkam és felültettem.
-Most pedig kezd el verni, szopni apu faszát, hogy megérezed, miből lettél!
Megtette.Már én is hörögtem a kéjtől, amikor a geci a szájába spriccelt.
Rám nézett és elkezdte nyelni. Farkamat tisztára szopogatta, adott rá egy puszit.
-Hehehe... anyu meg azt hiszi Vatikánban vagyunk! Hány napig leszünk még Rómában?

Azért volt egy kis városnézés.Este lementünk vacsorázni, kagyló, rák,tintahal, szóval a tenger gyümölcsei.
-Apu, most jut eszembe, hogy egy volt évfolyamtársam itt van Rómában. Talán még a telefonszáma is bent van a memoriában. Várj csak, megnézem!
-Ez az! Meg van!-és már hivta is.
-Helló Betty! Nem fogod elhinni, itt vagyok apuval Rómában, pont most vacsorázunk. Nincs kedved eljönni? Igyunk egy üveg bort és elbeszélgetünk. A fater nagyon jó fej, mégha nem is harminc éves.
-Apu, azt mondta nagyon megörült,taxiba ül, mert már ivott egy-két martinit, húsz perc múlva itt lesz.
Megérkezett Betty.Olyan 175 magas, fekete hajú, legalább kilencvenes mellekkel(melltartó nem volt rajta),mini szoknyában,tűsarkú cipőben, tisztára úgy nézett ki, mint egy prosti.
-Csao! De jó, hogy látlak! Mizújs? A fater meg milyen jó fej, ennek még harmincéves is jutna-jópofizott a csaj.
Na a lányok neki álltak beszélgetni, én meg rendeltem egy üveg pezsgőt, Betty kontrázott: -Csak egyet?
Lassan éjfél lett, a csajok egyre vidámabbak lettek, amikor is Betty neki állt szedelőzködni.
-Na én megyek!-mondta.
-Sehova nem mész, itt lakunk a szomszéd utcában egy jó kis szállodában-igaz, hogy pótágy nincs- de gyere velünk!
Betty kicsit szabadkozott, de végül is kötélnek állt.
-Apu, itt egy éjjel-nappali bolt, vegyünk még egy üveg pezsgőt!
Megérkeztünk a szállodába. A csajok a minibárt azonnal kifosztották, de jó lenne egy zuhany- kiáltották szinte egyszerre.-Betty, várj! Menjen a fater először, legalább elalszik mire bejövünk. Igy is történt. Zuhanyzás közben elindult a fantáziám, mi fog még ma itt történni?Itt vagyok két remek csajjal- az egyik a lányom, aki két napja kefélgetek és tanitgatok-és ez a bombázó! Az tuti, hogy ebből valami kisül, a lányom már fel van szabaditva a gátlásai alól....
Ahogy bebújtam a franciaágyba akaratlanul is a faszomhoz nyúltam.Már nem a lányomra, csak Bettyre gondoltam, és elkezdtem verni. Egyre nagyobb és keményebb lett.
-Na öreg fasz, mi lesz itt ma?- spekuláltam el, amikor is nyilt a fürdőszoba ajtó.
Betty és lányom lépett ki, meztelenül, egymást átölelve, csókolóztak.
-Na vegyük az öreget középre- mondta Betty-és beugortak az ágyba.Hát valami őrületes érzés töltött el, két finom, selymes nő...de nem volt sok csodálkozni való- mert Betty rámarkolt a faszomra.
-Milyen szép, méretes eres szerszáma van az apukádnak... én ilyent szeretek, azaz szeretnék. Abban a pillanatban hevesen elkezdte verni, majd szopni a faszom.
-Húúúú... ez nagyon jó!Alig várom, hogy a puncimban érezzem ezt a gyönyörű farkat.
-Gabo! Légy szives nyalogassál egy kicsit, csikló érzékeny vagyok, ha hozzáérsz, rögtön elélvezek.
Nem kellett kétszer mondani, elkezdtem nyalni, nyelvemmel megbaszni, s amikor a csiklójához értem felsikoltott
-Jajjj Istenem!A barátnőm apja élveztet el, kúrva jó Gabo, ha nyalod a puncim,dugd fel az ujjadat a pinámba-van még szabad ujjad?- azt meg a popsimba légy szives...
Ekkor már nagyon beindultam.
-Állj négykézláb és hátulról elkezdelek baszni- parancsoltam rá. A lányom feküdjön hátra,és te meg nyalod a lucskos punciját...
Igy is történt. Bettyke szűk pináját kitöltöttem, közben ordibált, hogy a szivemig ér a csodás faszod, hogy lehet az, hogy egy ilyen öreg manus ilyen jól dug... én meg csak nyomtam, nyomtam
-Na most kinyúltam, mindenki térdre-szóltam a csajoknak.
-Kezdjétek el verni a faszom -én is szeretnék élvezni-de mindenkinek jusson egy kis geci!
-Gabo! Hány napot vagytok még Rómában?-igy Betty.

Az asszony a borotváltat szereti

Te mit szólnál, ha esküvőd előtt az arád, egy borotvával a kezében eléd áll, és közli: Fazonigazítás! -Nem szeretem szőrös cerkával a fiúkat, főleg a férjemét nem!

Mi volt az előzmény ? Ma sem tudom pontosan, de lehet, valaki talán megérti a levelemből...

Erzsi vagyok! Sokak szerint a "rosszabb fajtából"! Átlagos családban éltem , apa anya sokat dolgoztak, a nagyapa pedig csak olyan otthoni lusta here volt.

Egész nap jóformán csak egy gatyába járt! Néha csak a farka tartotta meg a gatyát, máskor meg kigombolt sliccel, ahol a farka helyett egy ronda nagy szörcsomó látszott! Amikor apámék otthon voltak, azért olyankor felöltözött !

Undorodtam a látványától! Anya és apa (meg én is) mindenűtt csupaszok voltunk, na de az öreg..?

10 éves lehettem, (kb.eddig emlékszem vissza)amikor az öreg elkezdett egyre többször a külömböző helyeken hozzámérni, csak úgy véletlennek tűnöen. Sok volt a véletlen, leejtett valamit hogy vegyem fel...tegyem arrébb ezt-azt,stb...

Apró símitások voltak, hozzám érések... és mindezek a dolgok úgy kb. 12éves korom körül kezdett bennem derengeni, és rájöttem hogy az öreg direkt simogat, hajlongtat, ha tud alámnéz vagy tapogat és kukkol!

Valahogy nem féltem tőle, és bizonyosságot akartam, hogy így van-e, vagy csak én vagyok gőzös? Bosszantott, de biztos akartam lenni! Direkt blúzt vettem fel otthon,persze majdnem telibe kilátszottak a melleim, vagy nem vettem fel bugyit, úgy hajlongtam és takarítottam, hogy alám lásson.Egyszercsak a combomon símogató tapizást éreztem, visszafordultam, és

megláttam az öreg nyáladzó szájszélét ! Ekkor engem olyan -undor öntött el-, hogy ijedtemben, fordulatból nagyot ütve pofonvágtam ! Meglepődőtt, én felemeltem a mutató ujjam ,megfenyegettem, és látta rajtam az undort, ezután soha többé nem próbálkozott símogatni, hozzámnyulni!.

14-ik évemben már nagylánynak éreztem magam, kezdett érdekelni a gyakorlati nemiség, símogattam magam, az egyetlen bizalmas barátnőmmel együtt masztiztunk, csókolóztunk, és nyalogattuk, majd élvezésig kinyaltuk egymás punciát, -próbálva- hogy milyen érzéseket okoz nekünk!

Nem tagadomj, sokszor próbálgattuk az izgalmas új dolgokat, és kezdtük apáék dugi kazettáit nézegetni!

Ekkor berobbant hozzánk a két unokatesóm nyaralni, mert az anyjáék külföldre mentek, és a szüleim vállalták, -szeptemberig- nálunk lehetnek!

Elöntött valami "nemtudom" érzés, vagy inkább borzongás, hú...fiúk...de aztán, á... rokonok, ráadásul hozzám még pisisek!

Két "nagy vagány" (Pali+Lali) nagyhangú 11és12 éves kölykök. Apa parancsba adta nekik, hogy én leszek a főnök egész nyáron, és azt kell csinálniuk, amit mondok!

Egész napokra eltüntünk a nagy hátsókerti sufniba és az lett a birodalmunk, oda nem jött ki az öreg, ott béke volt!

Mondtam a fiúknak, az öreggel ne foglalkozzanak, hátha szereti az ilyen kisfiúkat, mint ők! Micsoda? -ők- kisfiúk?

Nehezen fogadták ha parancsoltam , mert játszották a nagyfiút! Persze én hamar megfogtam őket, lazábbra vettem az amúgy is kevés holmit ami ilyenkor nyáron rajtunk van, meg testközelbe forgolódtam előttük! Beszéltetni kezdtem őket a lányokról, meg a szexről.Handabandáztak nagyokat...én meg cikiztem őket:

-láttatok már élőben puncit, szájhősök- ? kérdeztem? Ó már a fél osztályét...-na akkor mondjátok el nekem, milyen volt ?

Láttátok már, honnan pisilnek a lányok? Na, mi van ? Talán én mutassam hogy honnan jön? Persze lassan kiderültek a "nagyotmondások", füllentések!A kezdetek után pedig nagyon összemelegedtünk, testi-lelki jóbarátok lettünk! Nekem tetszett a két fiú, ők meg úgy láttam, idővel már versengtek a kegyeimért, és mindent elfogadtak tőlem! Jöttek a játszadozások!

Tüzetesen megvizsgáltuk egymást lehúzott gatyával, én meg bugyi nélkül felemeltem a szoknyám ! Ezt nem fogadták el, nekem is mesztelen kellett eléjük állnom, a két kisalma nagyságú borzolódó cicimmel! Később már végig símogattuk egymást,

hajunktól a talpunkig, majd következett a behatóbb vizsgálat! Megfogdostam a markomba tartva a farkincájukat, húzogattam rajta a bőrt, és nevettem a kezemben felálló cerkájuk láttán! Megmértem, melyiküké hosszabb felállva! Még a feneküket is tüzetesen megtapogattam, de ahogy a lyukhoz értem, mindig összeszorították, nem engedték be a kezem! Nagyon izgalmas játék volt egymással bíbelődni!

Persze én se kerültem el a dolgokat, A fülem, nyakam , a cicim se maradtak ki, a puncimmal és fenekemmel együtt!

A fiúk azt nem tudták , amikor a cicimet a tenyerükbe fogva símogattak, benedvesedtem, és a lábom összezárva, elélveztem!

Elcsentem az öreg borotváját, és hiába tiltakoztak, leborotváltam a még csak gyér szőröket, majd a bátrabbik az én puncimat nézte át a borotvával, (nekem akkor már csupasz volt) de azért egy kicsit remegett a keze, a másiknak meg tátva maradt a szája is!

-Nekem csak csupaszon tetszetek-, amilyen csupasz én is vagyok, mondtam nekik! Eljutottunk a puszilkodásig, és később a csókolódzásig.

Ismerkedtünk egymás testével!

Én is letérdeltem eléjük, szopva, nyalva játszottam mig felállt nekik, majd egy két cuppantás után megálltam. (gonoszkodtam)

Azután felültem a fűrészbakra, felemeltem a szoknyám és a fiúk egyenként megcsókolták a puncim, egyszer,kétszer, sokszor...(ahányszor csak akartam)

Gyakoroltunk, és mire eljött a nyár vége, már igazán tudtak finoman élveztetésig puncit nyalni, én meg végre nem csak a filmekből láttam fütyit szopni, meg kiverni, húzogatni a bársonyos bőrt, a zacsit morzsolgatni, (ami mindig összezsugorodott) , és imádtam a benne lévő golyókat a számban szopogatni, bár néha a fiúk sziszegtek...

Esténként ha az öreg berúgott vagy tv-t nézett, bementem a fürdőbe, és szappannal fürdettem meg a két fiút miközben minden alkalommal kivertem a gyorsan felálló farkincákat...és szappanos ujjal dugtam a feneküket. (az elején még nem akarták engedni)de kénytelenek lettek, mert nagyon finoman rávettem őket!

A végén már nekik is kezdett tetszeni! Na -most ti jöttök-fiúk -mondtam-ilyenkor, az egyik lábamat feltéve a kád szélére, széthúztam az ajkam, és kinyalattam magam, miközben a fenekemhez is elkalandoztak a nyelvükkel, mert ragaszkodtam hozzá hogy nekem nem az ujjuk kell, hanem a nyelvük, ami sokkal finomabb!

A fiúk később már azt is szerették ha napközben jutalomból, (ha kiérdemelték) bekrémezett ujjakkal kényeztettem a feneküket!

Persze ilyenkor a kis farkincák is megkapták a maguk "fejés" adagját, és soha nem panaszkodtak az élvezetekre!

Mivel bennem már jobban tomboltak a hormonok, rákaptam a fiúkra és mindig kitaláltam valami érdekeset! Nagyon belejöttem az ötletelésekbe, és egyik nap mondom nekik, verjétek ki egymás cerkáját! Ha nem , akkor nincs több punci! Ez hatott rájuk!

Elővettem a naptejet, a tenyerükbe öntöttem és elkezték kényeztetni egymást!

A punci egy "varázsszó" lett!

Még azt is elértem náluk, hogy szopják egymásét, mert ha nem láthatom, akkor tényleg utoljára látták a puncimat!

Persze hogy szopogatták egymást, belejöttek és a végére az arcukon is látszott a jóleső érzés!

Ezalatt én bennük gyönyörködve a tiszta lucsok puncimat símogatva elélveztem, és utánna a fiúk kinyalhatták a nedveimet! . Nagyon csodálatos nyaram volt! .

Lehet hogy itt kezdődött bennem az érdeklődés a fiatal csupasz farkú fiúk iránt..?

A két aranyos fiú a nyár végén hazament , és minden játékunk örökre titok maradt! (eddig!)

A Pedagógiai fősulin koleszos voltam, ahol a "nagy kanok" állandóan ittak, büzös volt a szájuk, és ronda szőrös , büdös a nagy vörös farkuk! (soha nem szerették a farkukat mosni) Nekem így nem kellettek! Mindig a Pali és Lali jutott eszembe, azzal a szép aranyos kis csupasz cerkájukkal...!

Így hát maradtak a lányok...

Az mindig biztos volt, és kéznél voltunk egymásnak a szobánkban.A szobatársnőm úgy, de úgy tudott nyalni, hogy néha már azt hittem, mindig a nőket fogom szeretni, és nem létezik finomabb dolog a világon egy nedves puncinál!

Persze nem úgy alakultak a dolgok. A főiskola puncis örömei után kezdődött a munka!

Általános iskolában tanítottam, emellett vállaltam napközit, nyári tábort, és mindent ahol fiúk is voltak.

Volt elsősegély tanfolyamom, igy a táborban általában én kezeltem a kis sérüléseket. Jöttek is apró sebekkel, ficamokkal, kék foltokkal, hisz vagy mindig verekedtek, vagy nagyokat estek!

Ilyenkor elláttam, bekötöttem őket, és akit kinéztem magamnak, (hihetetlen, de soha nem tévedtem!!) -na fiú- told le a gatyát (a táborban általában csak trikó és tornagatya volt) mindenütt meg kell nézzelek, nincs-e más sérülésed is! Minden nyáron volt két három, akihez közel kerültem. Valahogy megéreztem, melyik látja bennem a nőt, és megnéz magának,

vagy csak egy ronda parancsoló undok tanárt lát bennem!

Kiültem az asztalom mögül egy székre és a fehér combközépig érő köpeny alsó nyitott gombja mellett egész a puncimig stírölhettek, bugyi és melltartó nélkül! Mindig egyenként hívtam őket! Persze először a fiúk oda se mertek nézni, és fülig pirosak voltak, zavarukban szinte makogni se tudtak, főleg amikor a lábam közé tévedt a tekintetük! Megbüvölte őket a látvány!

De nem volt pardon! Akit látni akartam, megkértem: -húzd le a nadrágod-!

Az így már mesztelen fiút elém állitottam, végigtapogattam, ez fáj?, az fáj, és ez...? Persze akin láttam, hogy tetszik neki a "tanárnéni" munkálkodása, annak finoman megfogtam a zacsiját, a fütyit, és megkérdeztem: -Ezt nem ütötted meg?

A fiúknak érdekes módon a vizsgálatkor mindig elkezdett felállni a cerkájuk!( igaz, én nagyon igyekeztem ebben segíteni...)

Nahát, ez mi,-kérdeztem?- és megsímogattam a fejét, míg a másik kezemmel -mintha véletlen lenne- megérintettem a cerkát! Amelyiküket izgatta a dolog, az valamilyen ürüggyel biztos hogy másnap is visszajött! Akkor már bátrabbá lettek.

-Inget gatyát le- mondtam ilyenkor, és bárhol hozzáértem a testükhöz, megsímogattam a mellkasukat, a hasukat, a feneküket,

mire a cerkák azonnal keményedni kezdtek, amihez azután a kezemmel én is segítettem!

Gyönyörködtem a mesztelen testükben, és mindig lucskos voltam az elélvezésektől, miközben a fiúkat is örömhöz juttattam, néhányukat még szájjal is! Megengedtem hogy megszopják a cicimet, és a combom, fenekem meg a puncim símogassák.

Különösebben nem hiányzott a dugás! A táborban ilyesmi nem is történt soha!

A házasságomig én a fiúkkal csak szórakoztam, ahol nem volt kefélés, hanem a tapogatások , a szopogatás, a nyalakodás, a játék a fütyikkel, meg a sok-sok tőlük kapott finom símogatás és testrepuszi!

Imádtam ahogy igyekeztek nekem tetszően nyalni, és büszkék voltak rá hogy sikerült a tanárnénit elélveztetniük!

Nekem ezeknek a kisfiúkak csak a testük kellett, aranyosak voltak, gyönyörködtem a látványukba!

Ahogy lassan teltek az évek, egyszercsak rámjött a "férjhez kell menni" frász, persze nem a farkak hiánya miatt!

Nem tudtam hogy miért...csak..!

A jövendő férjemet egy társaságban ismertem meg, és úgy éreztem, hogy "ehhez" a férfihoz kell "férjhez mennem.."

Ősszeházasodtunk! Ez van most... vagyis ez volt akkor!!

Később egyszer elmondtam neki, szerencséd hogy borotvált voltál odalent, amikor elöször ősszejöttünk, és tapiztuk egymást, mert ha akkor "ott lenn szőrös vagy", később nem lett volna esküvő! (akkor is a két unokatesó csupasz fütyije

lebegett a szemem előtt...)

Akkor se ha beleőrültem volna ! Igen! Ilyen hülye csaj voltam...!

Bevallottam neked - elég részletesen- hogy a fiatal fiúk a gyengém, de sokszor igértem neked hogy megváltozok...

Emlékszem mennyire meglepődtél amikor a nászéjszakánk délutánján benyultam az alsódba, nehogy szúrós legyél...

-gyere, megcsinálom , feküdj a konyha asztalra! Nemsokára elmélyedten dolgoztam a borotvával.

-jó lesz így?, nem bírom a bozótos fiúkat, főleg a jövendő férjem ne legyen olyan...!

- Talán a tanítványaidat is azért szereted? - bukott ki belőled véletlenül- a kérdés?

Egy pillanatra megálltam a borotvával, -igen, csak az a külömbség hogy engem egyik fiú sem

kefélhetett eddig meg ... és te leszel az első, ha ma estére már a férjem leszel.

Értsd meg, nem szerelemből játszom a fiúkkal , én..én...csak imádok játszani velük, ez a szenvedélyem, nem tehetek róla!

Kész vagyunk, mondtam a krémezés után, majd felemeltem a fejem, és puha forró szájjal rábuktam a farkára!

Oh...oh...megéreztem a kilőni készülő remegést, és nyeltem ahogy tudtam az anyagot. Felült, ekkor odahajoltam,

és már tele is volt a szája a maradékkal. -hagytam neked is, finom- mondtam. Nyeld le nyugodtan !

Micsoda klassz idők voltak..!

Tisztában voltál vele hogy a fiatal fiúk a gyengém, de rengetegszer megigértem neked a megváltozásomat...

Igyekeztem betartani, de mégsem bírtam a vágyaimmal, nem tudtam leállni, pedig annyira akartam!

Rendes voltál hogy adtál időt,

de ekkor már vitt a vágy tovább, és tovább...Jöttek a nagyfiúk,az elsős-másodikos,meg harmadikos gimisek !

Korepetálni kezdtem itthon, persze csak azokat akikben láttam a lehetőséget egy kis intim játékra !

Becsületedre válóan tőled mindent megkaptam az ágyban, úgy szerettél, ahogy kívántam, és én is szerettelek, mindig kielégítettél,de mégis...

Megfogtak a nagyobb fiúk , akik ugyan türelmesen engedték magukat babrálni, hagytak játszani, de ők azért már dugni is

akartak mindenképp! Hajtott a vágy.., és.. hát széttettem nekik a lábaimat.

Hagytam magam , mert nem tudtam lemondani a nekem nagyon tetsző csupasz farkukról,

és mindig azokon járt az agyam, miközben néha beugrott Pali és Lali arca az aranyos cerkájukkal!

A fiúkat az első alkalom előtt mindig figyelmeztettem, hozzám csak csupasz farokkal jöhetnek játszani! Mindig betartották!

Egy alkalommal váratlanul hazajöttél...tényleg váratlanul...!

Eddig is tudtad a dolgokat, hisz megbeszéltük, csak úgy voltál vele: amit nem látsz és nem tapasztalsz, az talán nincs is !

Amikor mégis megláttad az égnek meredő lábaim közt szorgalmasan "tanuló" fiút, tudtam hogy vége a rövid házasságunknak!

Nem tudtam leállni, (mint egy narkós..) de a mai napig nagyon sajnálom hogy akkor hagytalak elmenni!

Közben elhagytam a nagyfiúkat és most újra a "régi vágyaim" szerint élhetem az életem, mert hívtak tanitani egy fiú intézetbe!

tinédzserek évesek között vagyok, nagyon aranyosak! Ráadásul a fiúk nem járhatnak ki az intézetből, (csak kísérettel) és amúgy is unják már a többiek farkát, meg a csicskáztatásokat, így boldogak, ha a hétvégeken valamelyiket hazaviszem magammal egy kis -terápiás, szocializálási, nevelési céllal..!- Aki jöhet az imád, aki nem az meg irigykedik és utáll!

Azt a kevés, hamvas kis szőrüket hamar leborotválom, és már indulhat is a hétvégi nevelés!

Simogatom, szopogatom és közbe játszok a kis cerkájukkal! Mindent úgy , mint azon a bizonyos nyáron az unokatesókkal!

Olyan aranyosak amikor érzem rajtuk a remegést, morzsolgatom a felborzolt bimbókat, és közbe én is lucskos puncival kielégülök.

Ők is szeretik a testemet, a lábam között (nyelvvel) örömködni, na meg a nekik hatalmasnak tetsző cicimmel ismerkedni!

Rajonganak értem! Mindezek mellett azért tényleg sajnálom hogy elmentél, és nincs társam, nincs akinek meséljem a dolgokat, csak leírom, ennek a papírnak!

Azért a végén újra ismétlem: Erzsi vagyok..és amikor tükör elé állok, egy idegen néz vissza rám: "te őrült, te perverz"...hát mit mondjak...nem is szeretem annyira a tükröket...!

Magdival és a lányával partiban, avagy anyja-lánya pinája

Egy képtelennek tűnő történetet szeretnék megosztani veletek. Béla vagyok 39 éves jóképűnek mondott férfi, aki egy sikertelen házasság után egy 38 éves, 18 éves lányát egyedül nevelő csodás nő mellett találta meg újra önmagát. Nagyon nyitott és ugyanakkor szoros volt a hármunk kapcsolata. A feleségem Magda és a lánya Zita szinte ég és föld voltak. Magda 170/62 szőke kék szemű igazi germán típusú nő, a lánya viszont egy 160/48 kis törékeny fekete hajú barna szemű lány. Mindkettőből árad a szexualitás és ezt nem is nagyon titkolják.

Már 5 éve vagyunk együtt és a fülem hallatára beszélték meg a legintimebb dolgaikat is, sőt tanácsot is kért néha Zita. Nagyon tetszett ez a dolog és tudtam, hogy egyszer a lányt is megkapom, mint az anyját és erről sokat is beszéltem Magdával. Tudtam, hogy nem vagyok közömbös neki, mert amikor a strandon vagyunk többször vettem észre, hogy bizonyos testrészemre szegezi a tekintetét. Mi tagadás meg vagyok áldva egy jó méretű szerszámmal és szeretem is használni. 21/6-os és borotválom. Ez Magda kívánsága volt és mind a hárman teljesen szőrtelenek vagyunk.

Egyre többször éreztem, hogy Zita egy kicsit többet szorítja az arcomhoz az arcát, amikor puszit adok neki és egyre többször felejti a vállamon a kezét. Az anyja is észrevette és egyik este szóvá is tette. Miközben a farkam simogatta folyamatosan a lányáról beszélt. Nagyon izgatott engem is és megkérdeztem, hogy mit szólna hozzá, ha egy kicsit bevonnánk Zitát is. Megszorította a farkam és megcsókolt. Szeretnénk mind a ketten, súgta és verni kezdte a merev farkam. Kiderült, hogy már beszéltek róla és szeretnének egy közös estét.

Az a gondolat, hogy Magdát és a lányát egyszerre megdughatom nagyon felizgatott. Megcsókolta a farkam , majd felugrott felkapta a kis hálóingjét és kiszaladt. Meztelenül feküdtem álló farokkal az ágyon, mikor hallottam, hogy nyílik az ajtó. Amikor odanéztem láttam, hogy a lányával együtt engem néznek. Zita gyönyörű volt a kis kombinéban, ami alatt kirajzolódott a kis bugyija vonala. A mellei kiszúrták szinte a vékony selymet. Zita szeme a farkamon volt végig és halkan megjegyezte, anya ez hatalmas.

Mire az anyja az ágyhoz vezette. Nem tudtam mi fog történni, de teljesen Magdára bíztam magam. Gyönyörűek vagytok, kívánlak mind a kettőtöket, mondtam, mire Magda megsimogatott. Ahogy a mellkasom végigsimította, a farkam megrándult, mire a kezébe vette és húzogatni kezdte rajta a bőrt. Zita annyira közel volt hozzám, hogy szinte éreztem a forró bőrét. Ahogy a kezem megmozdítottam a combjához értem és lágyan simogatni kezdtem. Magda lassan és élvezettel verte a farkam, miközben a lányát nézte. Zita egyre gyorsabban vette a levegőt, ahogy a combjain egyre feljebb értem.

Benyúltam a hálóing alá és a hasát majd a melleit simogattam. Amikor a bimbóit megérintettem felnyögött. Egy kis kezet éreztem a golyóimon és láttam, ahogy Zita simogatni kezdi, miközben az anyja veri a farkam. Lehúztam a vállairól a kombiné pántjait és előtűntek a gyönyörű kis mellei. Finoman magam felé húztam és nyelvemmel végig simítottam. Magda forró szája hirtelen a farkamra csúszott és szopni kezdte. Nyalogattam Zita melleit, aki a fejem simogatta közben és lihegett. A bugyiján megjelent egy nedves folt és finoman végigsimítottam.

Megremegett és megemelte a csípőjét. Levettem a kis bugyit és a csupasz puncija csillogott a nedvességtől. Dörzsölgetni kezdtem, mire akkorát nyögött, hogy azt hittem el is élvezett. Hanyatt fektettem és lassan csókolgattam a testét. Magda erősebben szopott és vadul rángatta a farkam közben. Ki akartam nyalni Zitát és a lábait szétnyitottam. Engedelmesen mosolygott és a melleit simogatta. Nyalj ki, súgta és magára húzta a fejem. Nyalni kezdtem a finom puncit és szinte áradt belőle a kéjnedv. Nem bírta sokáig, mert amikor a nyelvem mélyen a puncijába dugtam, felsikoltott és elélvezett.

Annyira kívántam, hogy nem is éreztem szinte ahogy Magda szopja a farkam. Megakarom dugni a lányod, mondtam és kivettem a szájából a kemény farkam. Óvatosan tedd be, súgta Zita, ekkora még nem volt bennem. Finoman a puncihoz illesztettem a farkam és benyomtam félig. Nagyon élvezte és dobálta magát, miközben egyre beljebb csúsztattam. Nagyon szorított, de tudtam, hogy be tudom dugni teljesen. Megmarkoltam a fenekét és a szájára szorítottam a szám és hirtelen tövig nyomtam neki. A számba sikoltott, de azonnal mozgatni kezdte a csípőjét.

Isteni volt dugni a kis punciját és az anyját néztem közben, aki simogatta a melleit és a punciját. Élveztem minden egyes rezdülését Zitának és tudtam, hogy nem fogom sokáig bírni a szűk puncit. Kirántottam a farkam és verni kezdtem, mire Magda kivette a kezemből és folytatta. Éreztem, ahogy előtör belőlem a sperma és hatalmas adagokban spricceltem Zita testére, aki élvezettel kente szét magán. Kivette a farkam az anyja kezéből és a punciját simogatta vele. Dugd be még egyszer, nyögte és magába igazította a csöpögő farkam.

Ahogy benyomtam éreztem, hogy szinte rátapad a puncija a farkamra. Lassan mozogtam benne, mire teljesen felállt megint. Zita nyögött és a seggem szorította. Még, lihegte és vadul dobálta magát alattam. Éreztem, hogy nem kell sok neki és egyre erősebben dugtam. Hirtelen remegni kezdett és a puncija szorította a farkam. A két kezemre feltámaszkodtam és tövig nyomtam a farkam és mozogtam benne, mire felsikoltott. Isteni látvány volt, ahogy a farkam tövig a punciban és alattam az élvezettől vergődő lány.

Ráhajoltam a kinyílt szájára és finoman megcsókoltam. Köszönöm, súgtam neki, mire visszacsókolt és mosolygott. Magda szétnyitott combokkal feküdt mellettünk és láttam rajta ő is szeretne elélvezni. Nagyon kívántam én is és merev farkam lassan kivettem Zitából, aki nagyot sóhajtott. Teljesen szétnyílt a kis puncija és nem tudtam megállni, hogy ne csókoljak bele. Gyere már, nyögte Magda és az ujjait a puncijába dugta. Zita finoman simogatni kezdte az anyja melleit és Magda kezét félretolva benyomtam a farkam.

Felsikoltott és szinte elvesztette a fejét. Dugjál, nyögte és dobálta magát. Nagyon élveztem, de amennyire csak tudtam visszatartottam magam. Szerettem volna ha minél tovább tart ez a kefélés. Láttam rajta, hogy rettenetesen élvezi. Zitával csókolóztam, mikor hirtelen felnyögött. Amikor lenéztem, megláttam Magda kezeit a lánya punciján. Simogatta és mindketten nagyon élvezték. Megfogtam Zitát és magamhoz húztam, miközben a lábát átemeltem az anyján. Szinte az anyja mellein ült és láttam az anyja kezeit a kis mellein.

Ugye akarod látni, kérdezte és lassan tolta a fenekét az anyja feje felé. Igen, akarom, mondtam és segítettem neki felguggolni. Simogatta a punciját az anyja feje felett, aki élvezettel nyalogatta közben a combjait. Ülj a szájára nyögtem és lejjebb nyomtam. Zita felsikoltott, mikor az anyja nyelve a puncijához ért. Magda nyalni kezdte és Zita szinte őrjöngött. Nagyon felizgatott a látvány és én is nagyobb sebességre kapcsoltam. Szinte egyszerre élveztünk el mind a hárman. Beleélveztem a puncijába és éreztem, ahogy a farkam mellett folyik ki a sperma.

Amikor kivettem, Magda a szájához húzta a farkam és lenyalta róla a maradékot, Zita pedig nem kis megdöbbenésemre a punciját simogatta és ujjazta. A sperma pedig egyre jobban folyt ki belőle. Majd ráhajolt és nyalni kezdte az anyja punciját. Őrületes volt nézni, ahogy lassan és módszeresen kinyalja belőle az összes spermát. Amikor végzett puszit adott a lankadt farkamra és hozzánk bújt. Hárman aludtunk el és ezután még nagyon sokszor így rörtént...

A shemale asszony

Asszonyom napok óta távol volt. Egyedül töltöttem az időt a házban, és sikerült minden munkával végeznem. Nagyon hiányzott Kriszta, rengeteg gondoltam rá és a faszára. Az irodai viselet helyett kényelmesen öltöztem fel, hosszú szoknyát és egy laza szabású felsőt választottam. Semmi konkrétat nem tervezetem, arra gondoltam, hogy Asszonyom is ki lesz éhezve és fergeteges baszásban lesz részem. Az álmodozásomból az ajtó nyitása ráz fel és Kriszta betoppan a nappaliba. Egy testhez simuló nadrág kosztümöt viselt, haja ragyogott úgy omlott a vállára. eléje térdeltem és a nadrágból elővettem a faszát, aztán szopni kezdtem. Egyre mélyebben vettem a számba a farkát, Kriszta pedig ráhúzott még jobban. Te kis ribi hát ennyire hiányzott a fasz mondta és kacagott. Na elég volt a szopásból, mert mindjárt elmegyek, inkább szétbaszom a picsádat. Ahogy voltam ruhástól a kanapéra lökött, letépte a bugyimat aztán szemből belém hatolt, minden előjáték nélkül. Én már nedves voltam, így gyorsan magamba fogadtam. Kriszta erősen baszni kezdett, mellei én pedig melleit szabadítottam ki a blúza alól. Hangosan sikoltoztunk mindketten, ő pedig a faszomat kezdte verni. Hamar csupa geci lett minden, de Kriszta tovább baszott, majd a műfaszt a seggemben hagyta, és ráült a számra. Puncija locsogott, néhány nyelvcsapás után pedig hatalmasat élvezett. Na menjünk fürödni, aztán folytassuk mondta kéjesen...

Munkahelyi szex 18+

Fiatal 17 éves, frissen szabadult kereskedő segéd voltam. Egy vidéki nagyváros élelmiszer üzletében kezdtem a szakmát. A boltvezető helyettes egy Ági nevű fiatalasszony volt.

Fiatal 17éves,frissen szabadult kereskedő segéd voltam.Egy vidéki nagyváros élelmiszer üzletében kezdtem a szakmát.A boltvezető helyettes egy 35 év körüli,gyönyörű,barna rövid hajú Ági nevű fiatalasszony volt.A férje nagyon féltékeny,gyakran bejött a boltba a két gyerekükkel.Július közepe,jókora hőség.A boltban a csajokon csak 1 szál bugyi és 1 rövid köpeny volt.Kora délután a nagyfőnök hátra küldött a göngyöleg raktárba,segítsek Áginak összeszámolni az üres rekeszeket.Ahogy beléptem Ági épp egy polcra dőlve írta össze a tételeket.A köpenye egészen felcsúszva,ráfeszült a fenekére.Tisztán kirajzolódott a bugyija körvonala.Mögé léptem és viccelődve a fenekéhez nyomtam az ágyékom,többször egymás után,mintha szeretkeznénk.Mosolyogva hátra nézet és ő is elkezdte mozgatni körkörösen a seggét.Ezen felbátorodtam,előre nyúltam és simogatni kezdtem a combját a köpenye alatt.Hagyd abba Peti,ez már nem vicces,de én nem hagytam abba.Egyre feljebb kúszott a kezem.Tiszta hülye vagy,ha ezt az uram megtudja,agyon üt,de téged is.Honnan tudná meg?Én tudok hallgatni.Közben a kezem már egészen fel csúszott,a bugyiján keresztül simogattam a punciját.Aztán hirtelen leguggoltam,felhajtottam a köpenyét.A bugyiját térdig lehúztam.Ott volt a gyönyörű segge az arcom előtt.Megcsókoltam a farát,aztán finoman nyalni kezdtem a punciját.Egyre jobban benedvesedett,már csurgott a nedv a kezemen.A nyelvem egyre gyorsabban mozgott,aztán Ági fura,nyüszítő,szinte fejhangot adott ki és iszonyúan lihegett.Tudtam hogy orgazmusa van.Szinte csurgott belőle a kéjnedv.Még soha nem láttam nőt ennyire élvezni.Jó 10 percnyi nyalás után felálltam.Elővettem a keményen ágaskodó farkamat.Ági hátra szólt,várj én akarom berakni magamnak.Megmarkolta és a puncijához illesztette.Verd belém.Először csak a makkom,aztán egyetlen lökéssel az egész farkamat belé nyomtam.Hatalmasat nyögött.Lassan ki,be mozogtam benne.Többször egymás után adta ki magából azt a fura,nyüszítő hangot.Én sem bírtam tovább,hatalmasat élveztem Ági puncijába.Legalább 8-10 hatalmas sperma adagot spricceltem belé.Hagytam hogy benne lankadjak le.Aztán kihúztam belőle,nagyot cuppant,majd a hatalmas adag sperma kifolyt belőle.Jókora geci tócsa volt a beton padlón.Ági elő vett a zsebéből 1 csomag papír zsepit,kitörölte a punciját,felhúzta a bugyit és a köpenyét is rendbe szedte.Aztán a farkamat is megtörölgette.Én is rendbe raktam magam,majd vissza mentünk a boltba,a jól végzett "munka" után.

Családi szex

Mint azt az előző részben megírtam fordulat következett kb-8 hónap múlva.Hármasban töltött tömény szex hétvégét követően Hétfőn vacsora közben Feleségem váratlan bejelentést tett, el vállalt az iskolában egy 10-napos tábor vezetést!Egy hét múlva elutazik.Most pár napos szex pihenő következik és elutazásig csak vele szexelhetek,amíg távol van miénk az egész idő akkor és annyit baszhattok amit elbírtok. De mikor hazaérkezik nekem ismételten csak vele kell szexelni,míg be nem pótolja valamennyire a távollétében kimaradtakat.Mozgalmas időszak következett,bődületes iramot diktált volt olyan éjszaka mikor,égészreggelig szórakoztatta magát.Meg volt elégedve velem,minden kívánsága teljesült. Hétfőn elutazott kértem két nap pihenőt amit Zsó megadott, de már alig várta mikor kezdünk a közös szex-hez.Barátaim az isten irgalmazzon az ennyire kiéhezett szukától, az első közös éjszaka valami baromi megterhelő volt, gondolva erre nem is mentem dolgozni,de Zsó sem csak pihent egész nap, és időnként elkapott és többször leszopott!Így telt a hét többi napja is, elérkezett a hét vége vasárnap ünnepi ebéd és amikor asztalt bontottunk,elmosogattam Zsó rám csukta a konyha ajtót és azt mondta készíti a desszertet! hangosan kiabált,hogy elkészült mehetek, beléptem az ebédlőbe és mit látok, az asztalon fekszik kiterülve és kivan dekorálva tejszín habbal, melle hasán egy nyíl mutatta hol van a pinája mert a ráfújt habtól az nem igen látszott.Le kellet nyalnom a habot amikor a pinához értem abból is kinyaltam mire nagyot élvezett,még fújt habot és ismételten kinyaltam mire újra el élvezet,hangos ordítás és nyüszítés közepette, farkam már majd szét durrant de nem engedte,hogy meg basszam! nem tudtam mire vélni a dolgokat, de hamarosan meg tudtam! Lemászott az asztalról és vissza borult rá a segge tárulkozott felém, ekkor a habos flakont megnyálazta és bedugta a lukába jó sok habot beengedett, csak úgy jött kifelé belőle. Gondoltam ezt is ki kell nyalnom, de mást történt arra kért basszam meg a seggét de óvatosan mert az még szűz.!Neki kezdtem óvatosan nyomta bele a farkamat kicsit sziszegett fájt neki de végül is bevezettem,kicsi pihenő neki és diktálta az iramot,fergeteges baszást diktálva hatalmasat élveztünk mind a ketten, sikerült tele töltenem a habos seggét,nem tudtam fájdalmába-e vagy élvezetében de nagyon hangosan artikulált hangon hörgött jajgatott vergődött alattam aminek az lett a vége, hogy megindult nála az arany nedű és az asztalra és alá pisált, amit kis pihenő után feltakarított. Az anja hazaérkezéséig már nem keféltünk nekem kellet a pihenő, neki meg sajgott mindene még másnap is fájlalta a seggét! Megérkezett a Feleségem beszélgettünk közömbös dolgokról vacsora után mindenki elvonul a szobájába! Mi meg kezdtük az éjszakát kitöltő szex csatánkat amit még másnap is folytattuk.Anya lánya elvonultak és megbeszélték kiértékelték az elmult időszakot.Következő reggel Feleségem megdicsért a helyt állásomért és átadott Zsó-nak mert neki pihenni kellett. Boldogságban telt a következő öt hónap mikor ismételt fordulat következett! Zsó terhes lett és a két asszony úgy döntött a gyerek szülessen meg, mert nekünk közös gyerekünk nem lehetett egy orvosi beavatkozás következménye miatt.!Megtapasztalhattam a terhesség édes időszakát a szülést boldogok voltunk mert Fiú született aki az én nevem kapta,mivel én voltam az apja.Boldogan éltünk élünk mé a mai napig is így most már négyen Zsó soha nem ment férjhez mert végül is az én feleségem volt, ha nem is esküdtünk meg hivatalosan. A történetnek itt vége lehetne de nincs vége csak addig míg a folytatás meg.nem írom! Fiunk időközben felnőtt már húsz éves és családot alapított boldogságban él családjában!

Erőszak a párommal

Január 3.án esett meg velem hogy èletemben először elvesztettem a józan eszemet. Durva és kegyetlen voltam az ágyban. A bűntudatom diktálta kèrèsnek eleget tève megkèrtem kedvesemet irja meg ő hogyan èlte át. Az ő ujjaiból született ez az elbeszélés. (Igaz történet)

Történt egy hideg, januári elejei estén, hogy megtörtént életem első nemi erőszakkal végződő aktusa.

szerelmemmel elkezdtünk a hazafelé úton beszélgetni a vágyainkról. mivel engem is vonz az erőszakosabb szex, nemcsak őt, így inkább ezen változatokról beszélgettünk. hát, mit ne mondjak, nedves bugyival sikerült hazaérnem. egész életemben vágytam egy olyan férfira, akinek hasonló fantáziája van, mint nekem, és nem fél bármit megtenni velem, amire vágyik. és nem fél hangot adni a vágyainak.

a "megszokott hazaérési rutin" után egy kis messengeres előjáték után, miközben már én is alig bírtam magammal, elkezdtem a kedvenc játékomat.

pár izgató csók után már a farkával játszottam. de csak picit... enyhe vákumos szopás, makk nyalogatás... közben faggattam kedvesem a vágyairól.

a szopás hatására is egyre duzzadóbb farokkal, átszellemült arccal mondta el, hogy szívesen megerőszakolna análisan.

bazdmeg, ez fájni fog, ez volt az első gondolatom... :)

de izgatott is a tudat, hogy ez nekem fájni fog. de nemcsak fájni fog, mert ez jó nekem is, mert olyat adhatok meg neki, amit eddig még senki.

ekkor már én is annyira fel voltam izgulva, hogy csak arra vágytam, hogy érezhessem magamban... első blikkre tövig csúsztam a farkába, de csak lassan, ÉS folytatva a vágyai faggatásáról..

éreztem, mennyire kemény, mennyire vágyik arra, hogy kiélje magát velem... mind a lassú mozgásomnak, mind az ellenállásomnak, mind az orgazmusom hangjainak, és a vágyainak köszönhetően kezdte egyre jobban elveszíteni a józan eszét, és hagyni, hogy a vágyai, az ösztönei irányítsák.

hogy ezt a felvezető részt rövidebbre zárjam, hát, kaptam egy elég kemény, kielégítő dugást...

de hopp, a sör hatása... pisiszünet a részéről...

amíg kint volt, hogy kényelemben pihegjek, hasra fordultam, és kerestem valami zenét, hogy legyen egy kis alapzaj :P

ezen kis intermezzo után kedvesem visszatért. átszellemült arc, 3/4ig álló fasszal... valami járt a fejében...

kérdés, bármi nélkül rám feküdt, és már újra keményen álló farkát kegyelem nélkül tövig tolta a puncimba. a kemény stílusával egy újabb orgazmus után kivette... a fülemhez hajolt, és annyit mondott...

ha azt akarod, hogy abbahagyjam, tejföl. nem állok meg attól, hogy fáj, vagy nem akarod... és éreztem a fenekemnél a farkát.. tejföl, és leállunk...

mielőtt még reagálhattam volna, megmarkolta a csípőm, a derekamnál lenyomott, és tövig tolta a farkát a popsimba.

kapásból elfojtottam egy fájdalmas kiáltást a párnámba, és hátranyúlva próbáltam ellökni magamtól. mind azért, mert fájt, mind azért, mert száraz volt. a puncim nedvessége nem volt elég... annyira még magánál volt, hogy egy kicsit kijjebb húzva egy kis nyálat tett a farkára.

közben igyekeztem ellazítani magam, hogy kevésbé fájjon... de maga a fájdalom, maga a tudat, hogy MOST seggbe fog kúrni kegyelem nélkül... megadta azt a kellő mértékű izgalmat amitől már én is elkezdtem élvezni. eddig jutottam gondolatban, amikor újra éreztem a súlyát a derekamon, egy kis helyezkedés, hogy tökéletesebb szögből tudja tövig tolni a farkát.. és hoppá, belemarkol a hajamba, megszorítja, és belenyomja az arcom a párnába... a puncimba oly édes érzést ekkor már a popsimban éreztem... tövig tolta a farkát, egy mélyről jövő, rohadtul izgató torokhang kíséretében...

onnantól már nem volt megállás, addig tartott a tudata, és már csak az ösztönei, és a vágyai irányították.

a kegyetlensége fájt, a párnába sikítottam, amivel csak azt értem el, hogy még keményebb lett a farka, még jobban markolta a hajam, keményen szorította a csípőm, és tőle nem megszokott ösztönösséggel hangot is adott élvezetének, és még keményebben kezdett baszni.

leginkább az ő élvezete, hogy mennyi gyönyört talál bennem, hogy mennyire el tudta engedni magát, mind az, ami velem történt segített abban, hogy el tudjam engedni magam én is, hogy át tudjam adni magam NEKI, hogy úgy élvezhesse a testem, ahogy csak akarja. akkor már nekem is csak az számított, hogy neki minél jobb legyen. hiába fájt, az elején nagyon, utána kevésbé, addigra már megszűnt az én. nem az számított, hogy nekem ez mennyire fáj, hanem hogy neki mennyire jó.

nem tudom, mennyi ideig tarthatott, azzal foglalkoztam, hogy próbáltam nézni a testét, az arcát, hogy ne csak halljam, lássam is a gyönyörét. ahogy ez sikerült, mind a körülményeket, mind a fájdalmat elkezdtem egy kicsit én is élvezni.

ezek után egy addig ismeretlen hangokat hallottam tőle, de a teste reakcióit jól ismerve tudtam, hogy nemsokára el fog élvezni... éreztem, hogy egyre keményebb a farka, egyre durvábban tolja belém magát, egyre erősebben szorít... és hörögve, morogva, fújtatva belém élvezett... ha akkor egy kis impulzus érte volna a csiklóm, lehetséges, hogy én is el tudtam volna élvezni. nemcsak a fájdalom miatt, hanem a tudat miatt, hogy éppen most élvezi tele a popsim, a testének a reakciói, a hangok, amelyekkel kifejezte, mennyire élvezi, a tudatának az elvesztése... az ösztönei irányítása, hogy elvette, amit akart...

miután kivette, és elmúlt a "varázs", éreztem meg, hogy úristen, ez fáj. mozdulni sem mertem, féltem a fájdalomtól. de megnyugtatott szerelmem kisimult arca, a lihegése a kielégültségtől...

mikor éreztem, hogy kezd újra szűkülni a szétkúrt popsim, megpróbáltam úgy kislisszolni klotyira, hogy ne nézzek rá, hogy ne lássa az átélt fájdalmat az arcomon, ami nem sikerült..

ekkor nem tudom, mi játszódhatott le benne, mire gondolhatott, de sejtettem, hogy baj van, mert hallottam a zoknisfiók kihúzását, és becsapását..

aztán a bűntudatot, és talán a szégyenét az arcán, ahogy már felöltözve elindult az ajtó felé....

első gondolatom az volt, hogy én tettem valamit, ami nem tetszett neki... de ahogy hallottam a hangját, ahogy kért, szinte könyörgött, hogy hagyjam elmenni... és az ajtócsukódás előtti "szia"... azonnal tudtam, hogy "megbánta", hogy megtette, hogy visszakapcsolt a tudata, hogy lényegében megerőszakolt, és savként marja a lelkét a bűntudat....

gyorsan, úgy ahogy voltam, izzadtan, megdugva, a popsimból még akkor is csöpögött a spermája, utána szaladtam, és épp csak a kapuból visszarángatva sikerült rábírnom a maradásra.

bármikor leállíthattam volna, ha akarom. de nem akartam.

Anyósbaszás xxx

Bemutatásként csak annyit szeretnék elmondani, hogy fiatalon, 18 évesen nösültem meg. Ugyanis, a velem egykorú barátnömmel szerelmesedtünk össze, akit gyorsan el kellett vegyek, mert egy óvatlan pillanatban, bizony elövigyázatlanul és elvakultan szeretkeztünk, és az egyik ilyen alkalommal, bizony nem volt eröm a barátnöm kefélése közben az élvezetemet megszakítani. De mivel gumi sem volt kéznél, ennek eredménye képen, bizony annyira telepakoltam punciját, hogy a következménye az lett, hogy teherbe ejtettem öt!
Szerencsére mind két részröl, szüleim és az özvegy anyósom is, viszonylag tehetös emberek voltak, így hát összeadták anyagi tehetségüket és egybekelésünk örömére, vásároltak egy olyan álomlakást nekünk, amiröl eddig csak álmodoztam. De nem csak én, hanem más emberek is hasonló házról álmodoznak! Nekünk meg csak úgy lett!
Én a müszaki egyetemre jártam, az újdonsült nejem pedig tanárképzöre járt volna, ha a teherbeesése nem akadályozta volna meg ebben. Hamar kiderült hogy veszélyeztetett terhes lett, és ezért sokat kellet segítenem neki. De belátta ö is, hogy ez a tanulásom rovására fog menni, ezért hirdetés útján felvett egy bejárónöt, aki tölünk idösebb volt ugyan, de még harminc alatti volt!
Az- az igazság hogy Bea, ez az újdonsült bejáró nö elég jól nézett ki, na és viszonylag gyorsan kiderült az is, hogy én is tetszem neki.
Ezt sajnos észrevette a nejem is, és elküldte az elsö hónap után, pedig még csak meg sem dugtam öt.
Bár az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy nem is sok kellett már ehhez, inkább csak egy alkalom, ami valószínüleg meg is lett volna, ha néhány napot türt volna még neki a nejem!
De nem türt tovább, és elküldte öt. Így hát én úgy maradtam. De Bea, a telefonszámát ideadta, és azt mondta nekem, hívjam föl, ha mégis csak szükség lesz a szolgálatára.
Innentöl kezdve, az általam nagyokosnak tartott, bár fiatalosan csinos külsejü, extra nagymellü, negyvenes éveiben járó drága anyósom jött, segítség képen hozzánk.
A jól karbantartott vonzó alakja ellenére sem szerettem igazán, de ö sem engem.
Sohasem csíptük egymás fejét, mert mindkettönk, amolyan falkavezér egyéniségek voltunk, és ugye a "két dudás egy csárdába nem fér meg" effektus lehetett az oka ennek.

Valószínüleg a feleségem elmondhatta neki, hogy miért küldte el a bejárónöt, mert az egyik alkalommal beszólt nekem a drága anyósom, hogy miért nem tudsz te normális ember lenni!
Mert ha az lennél, akkor nekem nem kellene itt mosni, takarítani és fözni rád!
Húszon évesen lehet hogy nem voltam kellöen komoly, mert leszartam ezt az anyós dumát. Bármikor tudtam volna új asszonyt is keríteni, ezáltal persze az anyós is le lett volna cserélve,
de hát a születendö szerelem gyermek miatti felelösség, azért meg volt bennem, ami összetartott bennünket.
A kislányom megszülése közben tragikus dolog történt! A feleségem a szülést nem bírta ki.
Kialakult nála egy olyan komplikáció, amit az én nejem sajnos nem bírt ki.
Ellenben, egészséges kislányunk született, akinek Gitta nevet adtam az anyja tiszteletére, mert ö neve is ez volt.
Az ezzel járó felelösséget átlátva anyósommal úgy döntöttünk, hogy a gyerekellátás miatt hozzám költözik. Mivel már ö is özvegy volt, így nem volt kit otthon hagynia. Az én szüleim pedig még dolgoztak, ezért ök nem jöhettek tartós segítség képen számításba.
Végtére is jól jött ez nekem, bármenyire utáltuk egymást, mert halvány fogalmam sem volt akkor még, hogy mit kell egy ilyen kicsi babával tenni. Anyósom látta el a kicsi lányomat és közben tanítgatott engem is erre a feladatra. Már egész jól ment nekem is a gyerek ellátás.
Nagyon szerettem az én édes kicsi lányomat. Sokat babusgattam, cirógattam. Ezért, néhány hónapos kora óta, szinte minden éjszaka mellettem aludt az ágyamban.
Az egyik ilyen éjszaka szünni nem akaró sírásba kezdett az én kicsi lányom.
Ezt észrevette az anyósom is, és átjött hozzánk a segítségét felajánlva.
Mivel akkor is ott volt mellettem a nagy francia ágyon a kislányom, így ö is odafeküdt a másik oldalra, és így nyugtatta a nyugtalan kicsi lányomat.
Végül is így aludtunk el újra mindhárman.
Mivel akkortájt forró nyári napok és éjszakák voltak, ezért nem álltuk magunkon a takarót.
A klímaberendezést pedig nem mertem éjszaka müködtetni, mert attól féltem, hogy a kislányom megfázik.
A hajnali órákban már világosodott, na meg különben is a beszürödö utcai világítás minden éjszaka biztosítani szokta a belsö láthatóságot. Mivel az emeleten volt a háló ezért nem szoktuk elsötétíteni az ablakot mert nem lehetett kintröl belátni. Egyébként is szerettem a reggeli napsütésre ébredni. Ez jó és kellemes ébredés volt mindig számomra.
No de ott akarom folytatni, hogy akkor hajnalban arra ébredtem föl, hogy az alvó anyósnak az egyik hatalmasan nagy melle kikandikált a nagy dekoltázsú hálóruhájából.
Hát mit ne mondjak, fiatalember lévén én sem voltam fából és a látványtól rendesen rágerjedtem. Szinte azonnal beindult a merevedésem.
Különben is, ekkor már több mint fél éve, a nejem halála óta nem voltam növel, és akkor ott azon járt az eszem, hogy már jó lenne a hárpia anyósom is, csak leüríthessem a túltermelödött spermáimat valahogyan. Bár ez többször is átvillan már korábban is az agyamban, hogy nem is lenne rossz megdugni öt. Söt nem egyszer behajolt már elöttem úgy hogy megláttam már a fazonra igazított pináját is. Volt olyan szituáció is, hogy résnyire nyitva hagyta fürdése közben az ajtót, én pedig le is stikáltam öt, de hát én nem mertem volna magamtól kikezdeni vele sohasem, mert tartottam a szájától.
Akkor ott, közöttünk aludt a kicsi lányom, és én úgy kukkoltam anyósom kifordult nagy csöcsét, amitöl persze a keményre gerjedt farkam sátorvasként tartotta a vékony anyagú bö fazonú boxeralsómat.
Már az járt az eszembe, hogy megragadom magamnak és kiverem ott helyben.
De majd aztán az-az ötletem támadt, hogy úgy teszek, mintha továbbra is aludnék, és oldalra fordulva átöleltem a kicsi lányomat, de úgy, hogy túlnyúlva kislányomon, rátenyereltem a hanyatt fekvö anyósom kint lévö hatalmas mellére.
Így markoltam meg azt, és e közben is alvást színleltem.
Gondoltam itt a nagy alkalom és lesz ami lesz. Mintha csak véletlenül álmomban tettem volna ezt.
Majd kis idö elteltével azt érzékeltem, hogy a drága anyósom megmozdult!
Valószínüleg felébredt, de nem tett semmi olyat, ami ezt a helyzetet megszakítaná.
Nyilván ö sem volt fából és tetszhetett neki ez az állapot. Persze ö azzal a tudattal volt, hogy én alszom, és álmomban tettem ezt vele. Én meg csak a szemem sarkából sandítottam néha rá a hajnali fényben.
Jó volt fogni azt a nagy mellet, amelyen akkora nagyra keményedett meg a mellbimbó, mint egy szamóca szem.
Már a farkam teljes méretére merevedett, amikor arra lettem figyelmes, hogy a drága mama lenyúlt a bugyijába és elkezdett ott matatni.
Jól látható volt, mivel mindketten ki voltunk takarózva.
Igen ám, de az én farkam sem türte nyugton ezt a látványt, és az addig rugdalózott, míg nem a laza bokszeremböl a lábam mellett kikandikálva tette magát láthatóvá.
Végtére is megnyugtató volt számomra az, hogy anyósom is így reagált erre a cici fogásra, ezért arra gondoltam, ha meg is látja a merevedésemet, akkor sem lesz annyira ciki, mintha csak én gerjednék ö rá, ezért kiváró álláspontra helyezkedtem.
Nem is váratott sokáig magára, mert kis idö elteltével, maszturbálása közben óvatos fogással megéreztem a farkamon az ö kezét, és csak finoman markolta meg. (Gondolom nem akart felébreszteni.)
A francba! Annyira tele voltam gecivel, hogy ha húzott volna rajta néhányat azonnal telelöttem volna a kezét. De végül is csak marokra fogva tartotta méretes szerszámomat.
Már ki sem mertem nyitni a szemem, csak sunyiztam. Szó szerint inamba szállt a bátorságom.

Kis idö múlva, halk visszafogott nyöszörgéséböl következtettem arra, hogy élvez a drága anyósom és ekkor egy kicsit szorított a farkamon, de semmi több. Na, gondoltam még a végén úgy maradok.
Ekkor jött az ötlet, hogy horkantottam egy kicsit mintha aludnék és közben levettem a kezemet a melléröl és hanyatt fordultam. Eközben ö is elengedte a farkamat, amely a bö fazonú gatyeszom száránál továbbra is kibújva meredt, most már a plafon felé.
Hát be is jött a számításom, mert kis idö elteltével mozgást észleltem az ágyon.
A feltüzelt anyósom, elöször valamit még csinálhatott, mert valami egyéb mozgást érzékeltem, majd óvatosan kúszni kezdett az alvó kislányom lába végénél a farkam irányába. Néhány pillanat múlva megéreztem a robbanás határán lévö farkamon az ajkait, és finoman elkezdte szopni.
Na ennek már fele sem tréfa, és arra gondoltam, hogy ezt már nem sunyizhatom el alvást színlelve, ezért mintha akkor ébredtem volna, felnéztem és az akkora már meztelen anyósomnak, azt mondtam.
Á mama isteni a szád, de ha nem vigyázol, kicsalogatsz belöle valamit!
Erre felnézett rám és azt mondta; Azt hittem már sosem kelsz fel te hétalvó! Aztán azonnal rábukott és folytatta, de már eröteljesebben a szopást.
Nem is kellett nekem sok, mert máris löttem az immáron kedvessé lett anyósom torkára a több hónapja gyüjtögetett spermáim sokaságát. A rendkívüli mennyiség ellenére sem folyt kívülre egy csöpp sem. Mind lenyelte a drága.
Majd amikor már érezte, hogy már nincs több, azt mondta; Fiacskám, e mellé már nem is kell reggeliznem annyit nyomattál a számba!
Én figyelmeztettelek elöre! (Szabadkoztam)
Erre ö; Azt hiszed ennyivel megúsztad? Hát most már addig nem szabadulsz tölem, amíg a következö adagot is ki nem csalom belöled!
Ekkor megfogta az alsómat és lehúzta. Mi az hogy lehúzta, lecibálta rólam. Majd a két hatalmas csöcse közzé vette az ekkor kissé hanyatló farkamat, és ezekkel újra keményre gyúrta a farkamat. Nagyon jó volt azt a hatalmas melleit éreznem a farkamon.

Aztán amikor ö is érzékelte már a férfiasságom keménységét, feljebbkúszott, megmarkolta a rudamat, odaillesztette a feltüzelt lucskos pinájának bejáratához, és el kezdett ereszkedni a pinára éhes dorongomra, ami persze könnyedén törte is az útját rendületlenül. Nem is állt meg, amíg teljes méretében be nem fogadta magába.
Erre nyögött egyet, és kéjes de akadozott hangon megszólalt.
Ha én nem kezdtem volna el veled, te sohasem raktad volna belém ezt csodás farkadat?
Erre beindult a liftezéssel, én pedig megmarkoltam immáron fedetlenül himbálózó rendkívül hatalmas csöcseit. Igazából a fele sem fért a tenyerembe, akkora melle van neki!
Már ennek fogása, markolászása is nagyon jó és kellemes élményt nyújtott számomra. De a hüvelyizmának játéka a farkamon fenomenális érzés volt.
Majd liftezés közben újra megszólalt.
Bezzeg a bejárónöt megdugtad volna ugye? Engem meg észre sem vettél eddig?
De közben a liftezéssel cseppet sem lassult, söt még inkább kavarással kombinálta.
Nem is tudtam volna válaszolni, mert a következö pillanatban hatalmas sikítással élvezett a drága. De annyira sikított, hogy a kislányom felébredt rá, és nyöszörögni kezdett mellettünk.
Amikor túljutott az élvezetén, továbbra is rajtaülve az öt felnyársaló dorongomon lenyúlt a kislányomért, és a meztelen kebleire ölelve ringatta, csitítgatta öt. De még így sem ált le teljesen a kavarással.
Közben azt mondogatta a kis Gittának, hogy aludj vissza kicsim, mert ebböl a csúnya apádból még ki akarok csavarni egy adag spermát, mert már egy éve nem dugott meg engem senki, és most hagy fejezzem ezt be! Jó kicsim?
Mintha értette volna az én kislányom, mert hamarosan vissza is aludt.
Aztán anyósom letette mellénk.
Ezután leszállt a farkamról és közben azt mondta. Azt akarom, hogy hátulról dugjál meg engem!
Erre bedölve rátenyerelt az ágyra, és én pedig mögéállva raktam a forró pinájába a keménykedö farkamat. Megfogtam kétoldalt a méretes, de formás csípöjét, és így nyomattam neki rendületlenül. Minden lökésnél a méhéig hatolva.
A nagy csöcsei, felvéve a lökésem ütemét, himbálózott a tehetetlenségi törvényt igazolva.
Ahogy így csattogtattam mindig megmozdult az ágy is.
Na ez így nem lesz jó, mert felfog ébredni újra a Gitta, ezért mondtam neki, hogy menjünk a szönyegre.
Ekkor lefektettem hanyatt a szönyegre, a térdeit felemelve széttárta azokat és megmarkolva tenyereltem a csöcseire. Nem kellett már beigazítani a farkamat, mert egyböl betaláltam a csodásan izmos és forró, faszra éhes pinájába.
Olyan nagyokat löktem rajta, hogy minden lökésnél nyögött egyet.
Basszál fiam, nagyon basszál meg! Pakold végre tele az éhes pinámat! Annyira és olyan régen kívántalak már, de te ezt eddig észre sem vetted.
Nagyon tudta élvezni a lökéseimet, mert egész idö alatt be nem állt a szája a nyögdécselése miatt. Majd elkezdte ö is felvenni az ütemet, és minden lökésnél visszamozdult.
Már izzadtra dolgoztuk magunkat, amikor megragadta fenekemet két oldalról, és szorítani kezdett magához, és még jobban kezdett hangoskodni.
Tudtam, hogy most jön a nagy élvezete. De már én sem bírtam tovább tartani magam. Ö meg annyira szorított, hogy ha akartam volna, akkor sem tudtam volna szabadulni töle. Éreztem a fenekem markolászását, a farkamat ostromló hüvelyének rángatását. Már nem is bírtam volna én sem tovább, mert ekkor már forrni kezdtek a golyójaim. Én is benyomtam neki tövig, és óriási erövel, több ütemben robbantam bele a drága anyósom méhének legmélyébe.
Érzem fiam, érzem a lövéseid, lödd belém, pumpáld belém az összest, ami benned van. Imádom ezt érezni. Nagyon akartam már ezt a lövést érezni!
Én meg csak pumpáltam belé a golyójaim összes tartalmát.
Így pakoltam tele az élvezetem gyümölcsével a drága anyósom rendkívül kívánatosan izmos punciját.
Amint kiélveztem magam, rárogytam hasára, és a hatalmas kebleibe temettem arcomat.

Pihenj csak pihenj! Megérdemled, olyan jól kielégítetted kedvenc anyósodat.
Nem szóltam én semmit, csak arra kaptam fel a fejem, hogy azt mondta; végre összeszedted a bátorságodat és kikezdtél már végre velem.
De én nem kezdtem ki veled! Hát nem te kezdted szopni a farkamat miközben én aludtam.
Á kicsim! Azt hiszed nem vettem észre a kandikálásodat amikor markoltad a cicimet?
De egy szót sem tovább, mert én is így akartam!

Innentöl kezdve ritka volt az-az éjszaka vagy nappal, amelyiken nem dugtunk együtt.
Az én franciaágyamba költözött ö is.
Mintha férj és feleség lettünk volna úgy jártunk keltünk minden hová. Még csak nem is volt feltünö a kívülálló embereknek sem, mert annyira fiatalos volt a drága anyósom.
Amúgy is ennek megfelelöen kacéran és fiatalosan öltözködött.

Már eltelt négy év is, amikor anyósom felvetette azt, hogy nem jó ez így. Mármint az, hogy ö engem lefoglal. Na meg a kis Gitta is kezd majd okosodni, és kérdezgetni fog bennünket
erröl helyzetröl, és akkor mit fogunk majd neki mondani?
Hát ez igaz! (Válaszoltam)
Majd folytatta azzal, hogy megismerkedtem egy korban hozzám illö pasival. Ráadásul meg is kérte a kezemet. Kérlek, segíts elengedni!
Hát persze hogy így helyes. (Válaszoltam.) Menj csak hozzá feleségül. Tényleg ez a helyes út.
Búcsúzóul keféltünk még egy hatalmasat, majd sírva távozott.
Néhány hét elteltével össze is házasodtak.

Innentöl kezdve ketten maradtunk kicsi lányommal. Végül is rám maradt minden munka, amit az anyósom végzett eddig. Mosás, fözés, takarítás, még a fürdetés is!
Mivel eddig a szüleim és anyósom szponzorálásából éltünk, mert én eddig tanultam.
De persze az ö forrásaik is kezdtek apadni, ezért már a luxus lakásom fenntartására is alig volt elég ez a pénzem.
Megszoktuk a luxust, és nem akartuk a lányommal nélkülözni semmi jót. Ezért a tanult szakmámban munkát kerestem és találtam is. De nem a legjobban kerestem, és ezért inkább vállalkozást indítottam. Ez már jó jövedelmet biztosított számunkra.
Nagyon nagy szeretetben éltünk kicsi lányommal. Rajongott értem. De sokszor egyedül kellett hagynom a munkám miatt. Én pedig, nem kívántam újra megnösülni. Bár napközben az óvodában volt a kicsi Gitta, csak hát a mosás és a takarítás volt a gond.
Ezért fel is hívtam a Beát, hogy ha tudna, akkor jöhetne nálunk újra dolgozni. Ö ezt örömmel vállalta és minden munkanapon, napi négy órában járt hozzánk, végezni a ház körüli munkát.
Még alkalmanként meg is dugtam öt.

Közben teltek az évek, és a kicsim már másodikos lett az iskolában. Nagyon szorgalmasan tanult, és kiváló volt az eredményei. Egyre jobban érdeklödött mindenröl. Néha feltett számomra kényelmetlen kérdéseket is. Többször kérdezett férfi és nöi nemiséggel kapcsolatban is. Ezt persze mindig a fürdetése közben kérdezte tölem, amikor mosogattam a kis testét. Én próbáltam midig a korának megfelelö módon válaszolni. Amit sokszor láttam rajta, hogy kétkedve fogadott el válaszul. Ekkor vettem észre elöször a kis nunija fölött, hogy kezd megjelenni az elsö sötétebb vékonyka szöröcskék.
Na gondoltam, hogy lassan a fürdetésben is önállóságra kell hogy tanítsam öt. Amit mondogattam is neki, hogy most már elég nagy ahhoz, hogy magában is meg megfürödjön.
De továbbra is kikövetelte magának azt, hogy velem fürödjön, és én mossam meg az ö testét.
Nem volt ez számomra zavaró, én inkább az ö intimitását kívántam erösíteni benne.
Arról meg hallani sem akart, hogy a számára kialakított szobában aludjon magában.

Közben eltelt újabb egy-két év.
Azt már említettem, hogy a Beát rendszeresen dugtam, de az egyik ilyen dugáskor, a kislányom ránk nyitotta az ajtót és meglátott bennünket, amint éppen csattogtattam a Bea tocsogós pináját.
Nem számítottunk erre, mert a kislányom akkor éppen idö elött jött haza az iskolából, és ezért kapott rajta azon, ahogyan dugtam a Beát.
Mivel tíz évesen már tudta, hogy mi itt most éppen mit teszünk, ezért ránk szólt azzal a laza beszólással, hogy ha már egyszer dugtok, akkor kulcsra zárhatnátok az ajtót!
Ezzel ennyiben is maradt ez, mert választ nem várva elviharzott a szobájába.
Bár ezek után akkor este, eléggé ciki volt a lányom szemébe nézni, mivel megszokott volt közöttünk hogy együtt fürödtünk, vagy éppen öltözködtünk egymás elött, amit csak az utóbbi végez már részben, vagy teljesen önállóan.
Tehát, teljesen természetes volt számunkra ez a meztelenkedés, és nem is volt ebben semmi különös.
Söt annyira bizalmas viszonyban volt velem, mintha barátok lennénk. Minden titkát megosztott velem.
De akkor este azt vettem észre a lányomon, hogy amikor leöltöztünk a fürdöhöz készülve, jobban mustrálgatott engem, mint ahogyan azt megszoktam azelött töle.
Persze ö is kezdett már érni és fejlödni, mert már kis cicije dudorodott már, és a kis punciját csinos kis szörzet koronázta. Na és az elsö menzesze is meg volt már fél éve.
Én nem is akartam sohasem, az ö meztelenségére koncentrálni, de akkor este a fürdözés közben beszólt nekem az én kicsi Gittám, és azt kérdezte tölem.;
Apa! Milyen érzés az, amikor dugod a Beát? Hányszor dugtad már meg? Jó vele dugni? Sorozott meg engem ezekkel a kérdésekkel.

Jaj kicsim nem akarok én erröl beszélni!
De hát miért nem?
Mert te ráérsz még ezzel a témával foglalkozni!
Miért érek rá?
Hát azért, mert még kicsi vagy ehhez!
Erre ö a huncut szemével rám sandított, és azt mondta.
Apa! Mondanék valamit neked. De amit most mondok neked, nem volna szabad elárulni senkinek sem!
Na ki vele, mi az?
Tényleg nem mondod el senkinek?
Persze kicsim, nem mondom el, ha nem akarod.
Hát arról van szó, hogy az egyik osztálytársam a Kati, már dug a bátyjával!
Micsoda?!
Igen jól hallottad! Már dugnak együtt.
Te jó isten egy tíz éves lány már kefél?!
Igen, de ugye nem mondod ezt el senkinek?
Nem, persze hogy nem mondom el, de hát hány éves a bátyja?
Hát ö már tizennyolc éves. Az-az igazság, hogy azt mondta a Kati, hogy a bátyja sok pénzt keres ezzel, és neki is adni szokott ebböl a pénzböl!
Ez meg hogy lehet?
Hát úgy hogy közben fényképezik magukat, és ezt eladja valakinek a bátyja.
Nahát! Mik vannak! (Jegyeztem meg.)
Apa! Nem nagy ügy, ha jól megfizetik! Nem?
És nem félnek hogy felismerik majd a képen öket?
Hát nem, mert a fejük nem látszik a képen. A vevönek meg az a lényeg, hogy a Kati fiatal teste látsszon, és egy férfi nemi szerv is legyen a témában.

Erre belegondoltam a szituációba, és arra lettem figyelmes magamon, hogy kezd merevedésem lenni.
(Te jó Isten! Máris kezd felállni a farkam. Még jó hogy a vízben vagyunk.)
Na figyelj kicsim! Ez nem helyes, és különben is büntetendö, úgy hogy hagyjuk ezt a témát, mert én nem is akarok erröl, sem beszélni, sem tudni!
De apa! Tényleg nem mondod el?
Nem-nem mondom el senkinek.
Ezzel ezt a témát le is zártuk, majd a lányomat küldtem ki elöbb a kádból, ne hogy felfedezze a merevedésemet, és azon kaptam magam, hogy amint felállt a kádban, már én kezdtem mustrálgatni öt, mert arra voltam kíváncsi, hogy a vele egyidös kis barátnöje hogyan nézhet ki. De ö visszafordult felém, és én pedig zavartan elkaptam a fejem, amit ö észre is vett és a szép kis huncut szemével rám kacsintott.
Másnap, nap közben már nem esett szó erröl a témáról közöttünk.

A következö napi esti fürdésünk közben a lányom megkért, hogy szappanozzam le az ö testét.
Ezt persze nagyon sokszor megtettem már azelött is, de most azt mondtam neki, hogy nagylány vagy már és magadnak is meg tudod ezt már tenni.
De apa! Azt akarom, hogy te szappanozzál le.
Na rendben leszappanozlak. (Válaszoltam.)
Ekkor felállt a fürdökádba, de én is, mert ülve a kádba nem értem volna el a felsö testét.
Amint elkezdtem szappanozni kicsi testét eszembe jutott a tegnapi téma. Ekkor fura érzések kezdtek kavarogni bennem. Vajon milyen lehet egy ilyen kis lányt kefélni?
Majd azt vettem magamon észre, hogy lassú merevedés indult be nálam.
Na ne! Gondoltam ez nem helyes, hogy egy ilyen kicsi lányra gerjedek. Ráadásul még az én lányomról van szó.
Szerencsére háttal ált nekem, és nem látta a meredni készülö farkamat.
Bár az arcát sohasem szoktam szappanozni, de azzal kezdtem, mert arra gondoltam, hogy akkor becsukott szemmel fogja végigvárni az egészet, és nem láthatja a merevedésemet. Mivel ezt már nehezen tudtam volna neki megmagyarázni, hogy miért gerjedek az ö meztelen testének látványára.
Átszappanoztam minden porcikáját, ahogyan ezt korábban is tettem. De amikor a kis punciját szappanoztam, felemelte az egyik lábát a kád szélére, hogy jobban hozzáférhessek, és ahogyan a középsö ujjam a kis szemérem ajkai között csúszott el, felszisszent, és a teste is megrezdült!
Persze a kis nuniját korábban is mindig megmostam, de sohasem reagált még így.
Na és persze az én farkam sem állt még fel korábban az ö látványára. Valószínüleg a barátnöje révén indította meg bennem ezt az érzelmi folyamatot.
Gyorsan befejeztem a szappanozást, és beültem a habos vízbe, mert ekkorára már teljes merevedésem volt, és vészes közelségben rugdalózott a csinos kis fenekénél.

És a hajammal mi lesz? (kérdezte ö)
Ja, tényleg elfelejtettem a hajadat.
De most már tényleg nem állhatok fel semmi képen sem, ezért azt mondtam neki; ülj le ide, és itt megmosom neked a kádban.
Mivel háttal készült leülni elém, addig a combjaimat összeszorítottam, és az álló farkamat gyorsan észrevétlenül lenyomtam a combjaim közé, és így zártam össze a lábaimat. Így legalább nem veheti észre a merevedésemet.
Még szerencse hogy ezt tettem, mert egyenesen az ölembe, a leszorított farkam fölé ült, háttal nekem.
Hát gyerekek, ha nem sikerült volna leszorítani a meredt farkamat, akkor az én kicsi lányom akár fel is nyársalhatta volna magát a farkammal, mert úgy bevágta az ölembe magát!

Nahát! Állandóan összebújva alszunk, nap mint nap. Söt legtöbbször alig szokott rajta egy-egy lenge kis selymes kombinészerü hálóruci lenni, de sohasem volt még merevedésem töle.
Szégyen nem szégyen, de már nem tudom a meztelen látványára magamat kontrolálni.
Föleg nem, ha még ráadásul szappanoztassa magát, és kénytelen vagyok simogatni is a bársonyos testét.
Tuti hogy a barátnöje témájával gyújtotta meg a szikrát bennem.
Vajon mi volt a célja azzal, hogy elmondta ezt nekem?
Annyira elmélkedtem, hogy az ölemben ülö Gittácskám rám szólt, hogy miért nem mosod már a hajamat?
Ja persze mosom már!
Nyúltam a samponért, de azt zavaromban leejtettem a kád mellé a padlózatra.
Ráadásul még egy kicsit arrébb csapódott, hogy egy sima kinyúlással nem is értem el.
Fölkellene venni a sampont! (Szóltam rá.)
Persze én arra gondoltam, hogy ö vegye fel.
Erre elöre hajolva felemelkedett az ölemböl. Így meg a popsija került közel, az orrom elé, és a kis nunijával néztem farkasszemet, és ebben a pozícióban várta hogy nyúljak a samponért.
Én csak nyeltem egy nagyot, és szinte megbabonázottan bámultam a gyönyörü látványt.
Mivel csak bámultam a gyönyörü összezárt kis punciját, ezért nem mozdultam azonnal.
Mire ö rám szólt!
Miért nem veszed már föl azt a sampont?
Erre feleszméltem pillanatnyi babonámból, majd próbáltam kinyúlva elérni a sampont.
Igen ám, mivel hosszabban kellett nyújtóznom, kiszabadult combjaim fokságából, és felcsapódott a keményen meredt farkam!
Azt sem tudtam, hogy hogyan üljek vissza, mert tudtam azt, ha visszaülök a helyemre, ö is azonnal visszaül az én ölembe, és máris lebukom elötte. Ezért amikor kezdett visszaülni, a szabadon lévö kezemet a derekához nyomtam és annyira arrébb toltam öt, hogy ne érjen a fogságából kiszabadult, a víz takarásában fölfelé meredö dorongomhoz.
Ez sikerült is, de mivel azonnal vissza is ült az ölembe, nem tudtam szorosra zárni a lábaimat, ezért mivel kissé terpesztve volt a lábaim, már nem tudtam közzé szorítani a farkamat sem.
Így meg teljes erejével akadálytalanul fölfelé meredt a nem túl sok vízben, ami épp csak ellepte a hegyét.
Bár, még így is a víz alatt volt, de azért ha figyelte volna, teljesen láthatta volna ö is.
Arra gondoltam, hogy úgy is lefoglalom magamat a hajmosásával, és közben majd csak lelankad.
Már másodszor is megmostam a haját, de csak nem akart szünni egy cseppet sem a merevedésem. Közben jó sok sampont használva harmadjára is neki kezdtem. Azért hogy minél több hab képzödjön, és így a vízben a habtól nem lesz majd látható.

Apa már elég lesz, nem kellett volna harmadjára is mosni!
Nem baj kicsim alaposan kell ezt megmosni!
Igen, de a testemet, csak kapkodva nagyoltad le!

Ekkor már biztos voltam abban, hogy szándékosan provokál! Na meg tetszhetett neki a simogatásom, és még egyszer akarta ezt érezni.
Rendben, ha azt akarod, a testedet is megmosom még egyszer.
Elkezdtem hát a testét is újra szappanozni. Közben felemelte a kezeit hogy alatta a hóna alját is mossam meg, na meg hogy elöre tudjak nyúlni.
Ezért elöre nyúlva a mellkasán is folytattam. A kis cicik sem maradtak ki, amin a kis gombjai igencsak megkeményedve reagáltak a kezem érintésére.
De hát azelött is mindig megmostam neki, söt sohasem maradt ki a kis puncikája sem a mosásból, mert hát ez is hozzá tartozott mindig is a korábbi fürdetésekhez.
De ö is viszonozta minden alkalommal az én testem beszappanozását. Néha így játszadoztunk és viccesen csíkolgattuk egymást.
Csak hát korábban, ténylegesen ártatlan játékos fürdések voltak ezek.
De most, amikor ezeket a tündéri kis ciciket és a bársonyos szemérem ajkait mosogattam, annyira izgató volt a számomra is, hogy majd nem elélveztem.
Azt vettem észre rajta is, hogy becsukott szemekkel, enyhén nyitott szájjal koncentrált a szappanozásaimra, és szinte olvadt a kezeim lágyan simogató érintésére.
Majd ahogyan hátulról körbeöleltem, ö meg hátranyúlt a magasra tartott kezeivel, és a tarkómnál megfogta a fejemet, és a vállára húzta azt, így az arcunk összesimult.
Majd ö megszólalva azt mondta;
Apa! Én annyira szeretlek téged!
Drága kis csillagom! Én is nagyon szeretlek téged.
Erre rárakta a kezeit az én kezeimre, majd a kis ciciére húzta a balkezemet, a jobb kezemet pedig, a puncijához tolta.

Na ebböl elég lesz, mert ez már határeset és ne tovább! Ekkor a még mindig ábrándozó lányomnak szóltam, hogy kész vagyok, és most már leszállhatsz rólam.

Egy nagyobb sóhaj után azt mondta;
Á! Még olyan koszos a testem, kérlek mosd még tovább!
Erre megcsiklandoztam a hóna alját, amire ö ficánkolni kezdett, és közben hátrébb csúszott az ölemben. De annyira, hogy a felfelé meredö farkamat, a popsijával a hasamhoz nyomta!
Na ezt tutira megérezte, mert egy pillanatra meg is torpant.
Szabadulni akartam a teste közelségétöl, ezért szóltam hogy nem a hajamat akartad megmosni? (Hirtelen nem tudtam mást kitalálni.)
Erre, pillanatnyi gondolkodás után le is szállt az én kicsim, majd felállva felém fordult és azt mondta, hogy akkor most én foglak téged megszabadítani szennyezödésidtöl!
Ahogyan így szemben állt velem végigmustráltam minden porcikáját. De azon vettem észre magamat, hogy már igencsak férfi szemmel nézem öt. Nem is koncentráltam arra, hogy mit mondott, mert csak bámultam gyönyörü testét. A farkam meg a vízben rángatózott. Szerencsére már volt böven hab a vízen és nem láthatta ezt.
Miközben bámultam öt, egyszer csak beszólt nekem.
Hahó apa! Nem hallod hogy meg akarom mosni a hajadat!
Ja persze-persze mosd csak kicsim.
Erre térdre ereszkedett, úgy hogy az én combjaim az ö térdei közé esett, de olyan veszélyesen közel került a kis puncija a felfelé meredö farkamhoz hogy nem volt több egy-két centi távolság a puncikája és a farkam hegye között. De szerencsére távolodva a kis testével visszaült az én térdeimre.
Hu ha! Ez majdnem ciki lett!
Talán az imént nem is vette észre az ágaskodó farkamat.
Hogyan magyaráznám meg neki, ha észrevenné keménykedö férfiasságomat!
Az imént mégsem figyelhetett fel a farkam odaszorítására. Állapítottam meg magamban. Vagy talán rafináltan mutassa az ártatlant, és direkt teszi ezt velem? Mert ezt is kinézem én belöle!
Elövette a sampont, jó sokat a tenyerébe öntött, majd elkezdte bedörzsölni a hajamat. De mivel nagyon kellett nyújtózkodnia, hogy elérje fejemet, így újra feltérdelt, és az elözö veszélyes pozíció ismétlödött meg. Annyi különbséggel, hogy most már nem csak a farkam került veszélyes közelségbe a puncijához, hanem a kis cicijei is az arcom elött volt, és ingerelte türöképességemet.
Te jó isten! A percen lebukok elötte. Mit tegyek? Ha a kezemmel lenyomva tartanám a farkam, az is feltünö lenne, ráadásul a puncijánál lenne folyton a kezem.
Ezt az ötletemet elvetettem.
Ekkor támadt a másik ötletem, hogy lehajolva, játékosan beleharaptam a hasába, és így próbáltam arrébbhúzódásra késztetni.
Ez persze pillanatnyi eredménnyel járt, de mivel játékosra vette ezt a figurát, ezért ö is vissza akart harapni nekem, ezért behajolt és beleharapott a mellkasomba.
Elég erösen tette ezt, úgy hogy már fájt is kicsit nekem.
Á ne ez fáj!
Mit szólnál hozzá, ha én meg a te cicidbe harapnék?
Erre felegyenesedett és közelebb közeledve hozzám tolta a mellkasát a szám irányába a cicijével, és közben azt mondta; kölcsön kenyér visszajár, tessék itt van a cicim, add te is vissza nekem a harapást! Megérdemlem hogy vissza add!
Rendben, de én nagyon megharapom!
Tessék, harapd csak ahogyan akarod! Közben a tolta a cicijét a számhoz.
A puncikája meg így újra közel került a farkamhoz.

Nem-nem, eltekintek a büntetö harapástól.
De én azt akarom, hogy add csak vissza a kölcsönt.
Erre a kicsi, de mégis nagyon szép és formás kis cicijére helyeztem ajkaimat, de persze nem haraptam meg, hanem elkezdtem finoman szívni.
Ö meg átkarolva fejemet szorította az ö testéhez.
De a szorításából nem is akart engedni, hanem közben simogatta a tarkómat és a hátamat.
Szólni akartam, hogy hagyjuk ezt abba, de sejthette hogy mit akarok mondani, ezért nem hagyta abba, csak szorította a fejemet továbbra is a ciciéhez, és közben azt suttogta, hogy nagyon jó érzés ez, és nem akarom hogy abba hagyd még apa!

Igen ám, de közben kicsit lejjebb ereszkedett a testével, és ez már elég volt ahhoz, hogy a tündéri kis szemérem ajkai közzé került az éppen puncikája alatt keményen meredö farkam kalapja!
Amint ö ezt megérezte, megállt, és azt mondta; Á, hát itt meg mit találtam?
(Kérdezett kaján huncutsággal.)
Elengedte a fejemet, hogy válaszolni tudjak, de közben a vállamba kapaszkodva tartotta magát.
Majd néhány milliméterrel ereszkedett lejjebb, és ezáltal már a makkom a kis hüvelybejárata fogságába került.
Ne-ne kicsim ne tovább! Ezt már tényleg nem szabad! Mi ezt nem tehetjük!
Miért nem tehetjük? Hát nem szeretsz?
Jaj dehogynem! Nagyon is szeretlek! De hát mégis csak a kicsi lányom vagy!
De a Kati-ék is dugnak már.
Nem baj, de mi ezt akkor sem tehetjük.
De hát ez annyira izgi, és ne is tagadd hogy neked is az, mert érzek itt lent valami nagyon keményet, ami nem lehet véletlen!
Persze hogy izgi nekem is ez, mert hát egy ilyen gyönyörü meztelen kis teremtés itt viaskodik velem. Hát én sem vagyok fából! De ezt akkor sem tehetjük, ráadásul nagyon fiatal vagy még ehhez!
Á apa de én már nagyon szeretném kipróbálni, hogy milyen lehet a szex egy igazi férfival.
Na meg a barátnöm is csak áradozott nekem erröl!
Erre lüktetve megmozdult a farkam és a kis hüvelyének bejáratát megbökte egy kicsit.
Szállj le, kérlek szépen!
Erre ö nemhogy leszállt, inkább még ereszkedett egy kicsit lejjebb, de annyira, hogy éreztem, hogy már a makkomat teljesen körbefogta a kis szüz gyönyörforrásának kapuja.
Ne! Nagyon szépen kérlek, ne tedd ezt!

Én nem mertem hozzá sem nyúlni, nehogy az esetlegesen dacoló ellenállásával még inkább rácsússzon, a már biztos irányban lévö dorongomra.
Még az csak-csak hogy a szüzességének vége lett volna, de a vastag farkam a hirtelen behatolásával szétszakította volna szük kis hüvelyét! Szinte biztos, hogy sérülés nélkül nem úszta volna meg a szüz kis hüvelye, bármennyire be volt gerjedve a hatalmasra duzzadt farkam hirtelen behatolását.

A következö pillanatban már azt láttam, hogy becsukja a szemeit, és közben finom remegés járta át a testét. Ekkor már a kéj hatalma uralkodott rajta és talán már el is vesztette teljesen az önkontrolját.
Na frankó! Még a végén úgy elernyed élvezete közben, hogy közben tényleg rázuhan, és teljesen felnyársalja magát.
Ekkor gyorsan lenyúltam és megmarkoltam a még mindig nagy részben kint lévö farkamat. Így sikerült megakadályoznom a további behatolást szüz kis puncijába. De amint megérezte a kezemet a farkamon, máris ránehezedett, és óvatosan keverni kezdett a makkomon.
Remegö hangon mondta; Vedd el apa, vedd el kérlek a kezedet! Nem csak a hegyét, hanem az egészet akarom magamba érezni!
Megörültél? Ne tedd ezt velem, drága kicsi lányom!
De annyira kívánom, és nagyon szeretném apa!
Nagyon szeretném én is kicsim, hiszen látod, hogy én is rendesen rád gerjedtem, de nem! Mi ezt nem tehetjük. Nagyon kicsi vagy még hozzá.
Ekkor számra tapadt az ö szájával és remegö ajkaival csókolózni kezdett velem.
Örjítöen izgató volt!
Ezért már azon a határon voltam, hogy megtörök, és tényleg engedek kérésének.
Mert hát ezzel belölem is a vágyak netovábbját hozta ki ez a kis csutak.
Ezért már az én kontrolom is kezdett gyengülni, és egy nagyon picit engedtem a kezemmel, hogy beljebb csússzon a farkam.
Apa többet, még többet akarok! Az egészre vágyom!
Ekkor egy kicsit, még tovább, talán egy centit engedtem még beljebb, annyira hogy a makkom már teljesen, és még plusz egy-két centi behatolt már a csodásan finom kis bársonyosan szük barlangjába, de még messze nem érhette el a szüzhártyáját.
Abbahagyta a csókolózást és becsukott szemmel, kéjes hangon mondogatta;
Még, még, még apa, még többet akarok!
Pedig ekkor már érezhetö volt, hogy ennyi is megteszi nála a kellö hatást, mert elöbb újra nyöszörögve remegni kezdett, majd fékezetlenül beleordított a levegöbe!
Akkorát élvezett az én kicsi lányom.
Ez a csodásan izgató összhatás azt váltotta ki bennem is, hogy már én sem bírtam tovább tartani magamat, és a következö pillanatban az ágyékomat átjárta a kéj, és beindult a már részemröl visszafoghatatlan folyamat.
A pillanatnyi lélekjelenlétemnek köszönhetöen még volt annyi eszem, hogy térdemmel emeltem a fenekén egy kicsit, és elöre kirántottam a robbanni kívánó farkamat a puncikájából, mert abban a pillanatban már is nagy erövel löttem a kitörö spermáimat.
Akkorát löttem, hogy a sperma sorozatom elsö két adagja, még a vízböl is kiugrott.
Igaz, talán egy centi víztakarás volt fölötte csak.
Ö rám borult, én meg körbeöleltem. Ö a combjaimon ülve simult hozzám. Így szótlanul összeölelkezve simogattam a kis selymes hátát.
Közben arra gondoltam, hogy azért mégiscsak jó, hogy tudtam magamon uralkodni, és mégsem vetem el a szüzességét.

Apa! (Törte ö meg a csendet.)
Igen kicsim?
Ugye nem haragszol rám, ezért hogy elragadott a hév?
Dehogy kicsim, nem is tudnék rád haragudni.
Annyira szeretlek apa.
Én is téged kicsi szívem.
Tudod apa, igaza volt a barátnömnek, mert én nem is gondoltam hogy ennyire jó lehet ez!

Majd ha nagyobb leszel, és már teljesen befogadhatod a puncikádba az egész méretet, akkor még ettöl is jobb lesz majd!
Tényleg? Még ettöl is jobb lesz?
Hát persze, de addig el kell telni még pár évnek!
De kár. (Válaszolta, és elgondolkodott ezen.)
De ahogy odaszorította magát az én testemhez a fél meredt farkam közöttünk volt, és elkezdet újra keményedni. Ezt ö is megérezte és dörzsölni kezdte a szemérem dombocskáját a farkamhoz.
Ne kicsim! Ne játszunk az ördöggel!
De ö ezt meg sem halva fojtatta.
Én lejjebb csúsztam, hogy már szinte csak a fejem volt kint a vízböl, ö pedig rám hasalt, és újra csókolózni kezdett velem, de közben mögém nyúlt, és kihúzta a kád lefolyó dugóját.
Biztos voltam abban, hogy azért tette ezt, mert látni kívánta az álló farkamat, amit most az alhasával nyomott az enyémhez. De hát ekkor már nem is volt értelme dugdosnom elöle.
Amint lefolyt a víz, felült a combomra és rácsodálkozott a farkam méretére és megszólalt.
Jé apa, ezt még sohasem láttam ilyen nagynak!
Hát épp az a baj kicsim, hogy most meg már látod!
De hát miért baj ez?
Jaj kicsim. Nem lenne szabad apa és lánya között ilyen helyzetnek kialakulni, és attól félek, hogy ezek után bármikor látlak meztelenül, midig is gerjedni fogok rád, ez pedig nem helyes!
Ahogyan én is begerjedtem te rád?
Igen! Ahogyan te is.
De hát mi ebben a rossz, ha mind a kettönknek jó ez így? Na és mindkettönk akarjuk azt, hogy ez így legyen? Mert énszerintem, akkor lenne ez baj, ha például én nem akarnám, te pedig igen, és az én akaratom ellenére akarnál engem megdugni! Nem?

Neked ebben teljesen igazad van kicsim, és épp ezért engedtem ennyit is neked, de hát ha ez kitudódna, akkor nagyon nagy balhé lenne belöle!
De apa! Én tényleg nem mondom ezt el senkinek!
Hát persze, a barátnöd is elfecsegte neked a bátyjával való viszonyukat.
Azt csak véletlen tudtam meg, mert amikor fent voltam nála megláttam egy fotót róluk a matek könyvében, és már nem volt mit tagadnia.
Na látod! Mégsem volt elég óvatos!
De én az leszek apa.
Mivel még mindig ott pózolt a dorongom a kis puncija közelében, ö elörébb csúszott annyira, hogy a kis szemérem ajkai a farkam oldalára tapadt. Kis idö után a kezeit a mellkasomra helyezte, és el kezdett csúszkálni puncijával a farkam oldalán. Becsuktam a szemem és élveztük a puncikája dörzsölését.
Nem is kellet neki sok, mert hamarosan újra kezdett remegni és sikongatni, és már is élvezett a kicsim.
Élvezete végeztével hasamra rámborulva pihegett.
Nekem persze már második élvezetemhez ettöl sokkal több kellett volna, ezért nem is eröltettem tovább, mert ahogy rajtam feküdt, újra a kis bejárathoz került a farkam. Már attól féltem, hogy ha még egyszer beljebb csusszan, akkor nem bírom magam én sem visszafogni, ezért inkább azt javasoltam, hogy most már menjünk aludni.
Ekkor kiszálltunk a fürdökádból, majd szárazra törölgettük egymást és bevonultunk a hálóba.
Apa!
Mond kicsim?
Azt szeretném, ha meztelen aludnánk!
De hát miért?
Hát azért, mert akkor nem érzem a sorompót közöttünk, és ez egyfajta szabadság érzetet ad.
Rendben, úgy is meleg van, de nem tervezel semmi huncutságot ugye?
Nem apa, ma már nem.

Mellém kuporodott, felrakta kezét és a lábát az én testemre, a fejét pedig a vállamra fektette, és így összesimulva édes álomba merültünk.