Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Testvérszex

2017. március 25. - erotikustortenet

Klárinak hívnak, és a történet, amit elmesélek velem, és az öcsémmel, Zolival esett meg.

Tizennyolc éves voltam, az öcsém tizenhat, és nem volt még állandó fiúm. Egy gimnáziumba jártunk a testvéremmel, és februárban kaptunk egy hét síszünetet. Mivel nem volt felszerelésünk, síelni meg egyáltalán nem tudtunk, így otthon maradtunk. Egész nap videóztunk, vagy a számítógép elott ültünk és játszottunk. Aputól kapott zsebpénzükbol videofilmeket kölcsönöztünk a közeli tékából. Zoli a barátaitól is kapott kölcsönbe filmeket.

Az egyik ilyen kazettát néztük éppen, amikor a filmnek hirtelen vége szakadt, és egy pornófilm ugrott a képernyőre. Elkezdtünk nevetgélni, hogy „nézd, mekkora fütyije van annak a férfinek, milyen borotvált puncija a noőnek”. Eltelt egy kis idő, és be kell vallanom a jelenet egy picikét felizgatott, becsúsztattam hát az egyik kezemet a bugyimba. Szép óvatosan, hogy az öcsém észre ne vegye, elkezdtem a puncimat izgatni. Ő a földön ült, én a kanapén, így láttam, hogy az ő alsónadrágjában is folyik már a matatás. Ez még inkább felpörgetett, és már nem törődve semmivel a hátamra feküdtem, és így izgattam tovább magamat. Levettem a hálóingemet, meg a bugyit, a melltartó, és teljesen meztelenül feküdtem az ágyon.

Egyszer csak kikapcsolódott a videó, Zolika felállt, oda térdelt mellém, és elkezdte puszilgatni a combomat. Ahogy a csókjaival közeledett a puncim felé, abbahagytam a csiklóm dörzsölését, szétnyitottam a combjaimat, és hagytam, hogy Zolika elkezdje csókolgatni, nyalogatni a puncimat. A nyelve szorgosan jár már bennem, amikor megéreztem a két kezét a mellbimbóimon. Egyszerre nyalt, és izgatta a melleimet, nem kellett sok, és elélveztem. Belőlem kicsorduló puncilevet az öcsém az utolsó cseppig felnyalogatta.

Amikor végzett felült az ágyon, én pedig eléje térdeltem, és először csak a kezemmel, majd a nyelvemmel és a számmal elkezdtem őt izgatni. Úgy látszik a film, és a puncim nyalogatása már megtette a hatását, mert alig vettem a számba a farkát, Zoli egyszer csak halkan felnyögött, és tele spriccelte a számat a gecijével. Mivel elég nagy farka van, nem tudtam kihúzni a számból, így lenyeltem az egészet. Előtte soha nem mertem lenyelni, meg kell mondanom ízlett az öcsém gecije. Amikor elfogyott, lenyalogattam a farkát, majd felálltam a földről, és kimentem a fürdőszobába lezuhanyozni.

Alig engedtem meg a vizet, Zoli bejött és beállt mellém. Elkezdett csókolgatni, simogatni. Egyre jobban felizgultam megint, és egy ido után már nem bírtam magammal, megfogtam a farkát, és elkezdtem izgatni a már így is fél merev fütyköst. Amikor már elég kemény volt, öcsém szembe fordított magával, megfogta a fenekem alját, és felemelt a levegőbe, majd éreztem, magára ültet. Addig ügyeskedett, amíg a farka be nem csúszott a puncimba. A lábaimmal átkulcsoltam magamat a derekán, őpedig tövig berakta nekem a faszát. A két kezével még mindig fogta a fenekemet, és fel - le billegtetett. Egyre hosszabb utat tettem meg, és mind jobban fokozta a tempót. Ahogy gyorsult az ütem, úgy éreztem, már súlytalan vagyok, és csak lebegek. Zoli pedig csak fúrta belém a dákóját, míg én újra fel nem jutottam a csúcsra. Hatalmasat élveztem, és aztán adtam egy nyelves csókot az öcsémnek. O még mindig akcióképes volt, így bementünk a szobámba, lefeküdtem az ágyra, de ő négykézlábra állított, és hátulról kezdett megdugni. Először csak a makkját mozgatta fel - le a pinusom bejáratánál, majd amikor érezte, hogy már én is jó vagyok, elkezdte belém nyomni a farkát. Addig nyomult elore, amíg megint be nem rakta tövig. Megállt egy picit, majd előre hajolt, megmarkolta a melleimet, és elkezdte izgatni a bimbókat. Közben ki - be húzogatta a pinusomban a faszát. Megint éreztem, hogy elkezdek lebegni.

Egy kis idő után lefeküdt az ágyra, én felé térdeltem, és kezembe vettem a dákóját, a pinám bejáratához igazítottam, és elkezdtem rácsúszni a meredezo botra. Öcsém megmarkolta a melleimet és két ujja közé csippentette a mellbimbóimat, morzsolgatta, csipkedte, amíg én rajta lovagoltam. Már éreztem, hogy nincs sok hátra se neki, se nekem, így arra gondoltam, gyorsabb tempóra váltok. Zolika ekkor megfogta a fenekemet, és átfordított bennünket, úgy, hogy egy pillanatra sem húzta ki a farkát belolem. Letámaszkodott a két kezével a csípőm mellett, és olyan erosen döfte belém a farkát, hogy éreztem, ez lesz a mai nap legnagyobb orgazmusa. A tempó egyre gyorsult, a lökések ereje is erősebb lett, amikor felrepültem az élvezetek csúcsára. Ebben a pillanatban lotte belém a töltetét öcsém is. Én repültem, o pedig csak pumpálta belém az ondóját. Éreztem, hogy még mindig jön a farkából, és már folyik ki a puncimból. Elfáradt, a kezei remegtek, megfogtam a fejét, és magamra húztam. A két mellem közé rakta le a fejét, és így aludtunk el.

Délután kettőkor ébredtünk fel. Gyorsan magunkra kapkodtuk a ruháinkat, a kazettát elraktuk az öcsém szekrényébe, és a hét további napjain már meg sem néztük. Minek? Ott voltunk egymásnak. Azóta mindig, ha kettesben vagyunk, élvezzük a gyönyört egymással.



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása