Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

A kutyusunk és anyám

2017. május 22. - erotikustortenet

Este volt. Senki nemvolt otthon, édesanyám melózott apámtól elvált.Unatkoztam majd leültem a tv elé hátha van benne valami jó nézhető műsor,majd pár perc keresgélés után úgy gondoltam semmi jó film nincs a tv re így rá rántok a botra.Így is tettem elkezdtem verni a farkam mikor be jött az öreg szuka kutyánk Dorisz és szó szerint rá rontott a farkamra elkezdte nyalogatni lökdösni azt hittem szét durranok.Minél több előváladék fojt annál jobban én erőteljesebben nyalta.Én nem bántam sőt nagyon is élveztem ahogy nyal és kényeztet.Már nem bírtam sokáig elértem arra a szakaszra hogy a faszom szinte kővé meredt és egy nagy hörgéssel gejzírként tört belőlem a forró geci amit Dorisz nagy szeretettel nyalogatott le a szerszámomról hasamról és egyéb részeimről ahová spriccolt.

Miután pihentem picit úgy gondoltam ő is megérdemel egy kis kényeztetést ha már ő könnyített rajtam én is könnyítek rajta ;).Oda mentem hozzá és oldalára fordítottam majd elkezdtem simogatni a hasát és nyalni kezdtem a kis puniját.
Nagyon finom volt és ő is nagyon élvezte.Majd kezdett meg keményedni a varázs pálcám..Nem bírtam vissza fogni magam fel keltettem a kutyit a háta mögé mentem majd elkezdtem belefé tolni lassan a farkam a meleg punijába.
Mikor már teljesen bent volt elkezdtem körözni a csípőmmel majd előre hátra löktem,kutyusom csak nyüszített és nyalta a kezem.Már ott tartottam hogy hamarosan el élvezek ám ekkor abban a pillanatban nyílt szobám ajtaja és anyám ledöbbent arcal nézett ránk.
-Hát te meg mit csinálsz a kutyával? ~kérdezi elcsukló hangon
-Háát izééé ~ennyit tudtam mondani majd egy szó se tudta elhagyni a számat.

Édesanyám elmosolyodott és így szólt
-Megértelek kíváncsi voltál milyen lehet vele ugye ?
-Öhm hát igen ~feleltem halkan
_Rám is rám férne már egy jó kis dugás.Tudsz rajtam segíteni kisfiam? ~kérdezte komoly és elhatározott hangon
Persze nekem se kellett több jött a válasz -persze hogy tudok!

Megindult felém majd elkapta a farkam és tövig bekapta, azt hittem rögvest el élvezett.Majd megmarkolta a tövénél és elkezdte bőszen szopni.Belül a nyelve ficánkolt ,Isteni érzés volt.
-Jövök élvezek! mondtam de ekkor megált majd elkezdett vetkőzni.
Levette a blúzár majd a farmert, és ott állt előttem egy tangába és egy melltartóba.(Hozzá teszem nem sokáig mert kapta is le rögvest) majd felém fordította szép kerek seggét a punija már csöpögött annyira nedves volt.Oda húztam a farát majd betettem neki....Isteni érzés volt a punija tocsogott,nem bírtam vissza fogni magam és őrült tempóba elkezdtem dugni lucskos pináját.
De ő így szólt ~Ne csináld lassan nem akarom hogy még elélvezz csak most kezdtük.Így is tettem picit le lassítottam.Kivettem a farkam majd elkezdtem nyalni és ujjazni.
-Ez az kincsem ingereld még a nedvekben tocsogó pinámat~mondta

Nyaltam nyaltam csak úgy fickándozott anya puncijába a nyelvem.
Majd halkan így szólt-Tedd be a faszodat újra érezni akarom ahogy kitölti a picsám.Lefeküdtem ő felém guggolt csöpögött a pinájából a nedv.
Be igazította és őrült váktázásba kezdett, -Így szereted a vad tempót hmm ? kérdezte gúnyosan. Válaszom -igen csináld még gyorsabban, ne állj meg!
Majd hirtelen rám dőlt és remegni kezdett mindene (Tudtam sikerült anyámat a csúcsra juttatnom) Mikor magához tért így szólt -gyere csak ide még nem végeztünk te eljuttattál a mennyekig most én jövök majd szét húzta punciját és újaival hívogatott.Be tettem a faszom majd keményen dugni már nagyon szorított a farkam de nem kellett sokat várni pár perc után a geci ki tört farok nyíllásomon és anyám langyos lucskos tocsogó pinájába landolt.Jól kinyaltam a gecit majd az ő szájába csorgatta.Egy ideig ott feküdtünk majd a szobámba a földön aludtunk el.

Nem felejtem el azt a napot azóta sem volt ekkora orgazmusom. Azóta is tart köztünk ez a kis huncutkodás ;)



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása