Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Érzéki baszás anyuval

2017. május 25. - erotikustortenet

Amióta csak elkezdtem felfedezni a szexualitást azóta mindig is az idősebb nők érdekeltek. Először 13 évesen maszturbáltam, az internetnek hála rengeteg videót lehetett találni arról ahogy idős nőket kefélnek. Nekem ezek tetszett a legjobban, az egyik ilyen keresgélésnél akadtam rá olyan családi pornó videókra ahol anyukák szexeltek a saját fiaikkal. Meglepődtem hogy ilyennek is vannak, de nagyon élveztem, egyre sűrűbben kerestem rá az ilyen filmekre, Egy idő után azon kaptam magam hogy masztizás közben elkezdtem anyukámra gondolni. Ilyenkor nagyon piszkosan éreztem magam de ez az érzés hamar tovább szállt. Anyu igen csak dögös nő, nem rég töltötte az 50. születésnapját de korához képest fiatalosan nézett ki, alacsony teltebb asszony hatalmas mellekkel, rövid fekete hajjal és szép barna szemekkel. Apám kis koromban lelépett egy 20 éves picsával így egyedül maradtam anyával amit én nem bántam. Egyik este fürdés közben amikor épp rá gondoltam elkezdett a farkam ágaskodni, gondoltam szerzek magamnak egy kis örömöt és elkezdtem verni, már majdnem végeztem amikor anyám kopogott az ajtón!
-Meddig szöszmötölsz még? Én is szeretnék jönni fürdeni
-Mindjárt végezek- mondtam abban a pillanatban élveztem el, össze szedtem magam és kimentem a fürdőből bementem a szobába, hallottam ahogy anyám megnyitja a zuhanyzót. Egyből arra gondoltam hogy meglesem, még sose láttam mesztelenűl. Oda léptem a fürdőszoba ajtóhoz és halkan kinyitottam, a szívem a torkomban dobogott amikor megláttam anyámat pucéran, ahogy hatalmas melleit szapanozza, a dákom kezdett megint keményedni erre én verni kezdtem de kicsit hangosabban csinálhattam mert anyám kiszólt a zuhany alól:
-Te vagy az kis fiam? -kérdezte.
Hirtelen nem tudtam mit feleljek így hát benyitottam
-Igen
-Gyere légyszi és mosd meg a hátam
Levetkőztem és remegő lábakkal álltam be a zuhanykabinba, szerencsére elég nagy volt így elfértünk mind ketten kényelmesen, Anyám megfordult és rám nézett, én zavarba jöttem hiszen álló cerkával álltam előtte.
-Semmi baj kicsim- Mondta majd megfogta a farkam és finoma elkezdte húzogatni. Oda hajolt hozzám és a fülembe suttogott.
-Már ezer éve nem szexeltem senkivel se és már ki vagyok éhezve, segíts rajtam
Azzal letérdelt elém és a szájába vettem a farkam, gyengéden szopni kezdte. Én a fejére tettem a kezem és simogatni kezdtem, annyira jó érzés volt ahogy szopott, azonban sokáig nem élvezhettem a pillanatot mert jött a geci zuhatag. Anyám szájába élveztem amit ő az utolsó cseppig lenyelt.
-Most te jössz
Engedelmeskedtem neki és ezúttal én térdeltem le elé. Azelőtt sose nyaltam ki senkit de ösztönösen elkezdtem nyelvemmel kényeztetni szőrtelen ajkait. Egyik ujjamat bedugtam a lyukba és miközben csiklóját szopogattam közben ujjazni kezdtem punciját. Szabad kezemmel fel nyúltam hatalmas melleihez és fogdosni, maszírozni kezdtem őket. Éreztem anyámon hogy közeledik a csúcshoz, teste remegni kezdett és egy hatalmas sikoly kíséretében elélvezett, mikor magához tért felhúzott és megcsókolt, nyelve a számban vívott csatát az enyémmel.
-Ezt sose mondhatod el senkinek se
-Oké anyu
Anyu rám mosolygott, kilépett a zuhanykabinból és elindult a szoba felé hátra nézett és így szólt:
-Gyere kis fiam add nekem a szüzességed!
Én össze szedtem magam és utána indultam!



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása