Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Igaz szextörténet, a nővéremmel

2017. június 11. - erotikustortenet

Sziasztok úgy gondoltam megosztom veletek a történetem ami kissé bizarr, de viszont egyben nagyon jó is. Én részemről. Kezdődjön is.
Na hát a nővéremmel nem volt valami fényes a kapcsolatunk eleinte (féltesók vagyunk és külön élünk). Én 16 vagyok ő pedig 17. Na de vissza térve nem volt jó viszonyunk. Aztán elkezdtem vele dumálni elég sokat nagyon jó testvéri kapcsolat és szeretet alakult ki köztünk. Örültem hogy végre jóba vagyunk. És hogy sokat beszélünk. Nem tudom hogy jött szóba de valahogy rá tértünk a szex témára megkérdezte tőlem hogy szűz e vagyok még. Én azt mondtam hogy nem már nem (közben igen szűz voltam de volt barátnőm ezelőtt már sok de a szexig sose birta ki a kapcsolat.)
Azt mondta hogy ügyes vagyok. Visszakérdeztem hogy ő még az e. Persze hogy nem szűz már mit is gondolhattam volna. Elég sokat beszéltünk ebbe a témába aztán abbahagytuk. Megint hébe-hóba beszéltünk utánna már megint semmi. Telt múlt az idő én 17 lettem és elveszítettem. Kicsit megerősődtem csináltattam tetoválást többet adtam ki pénzt ruhákra más divatosabb frizurát csináltattam elkezdtem kondizni stb. Igyhát "kissé" átváltoztam. És így több lányt érdekeltem mint eddig (eddig magyarul leszartak a csajok). Nővéremnek volt egy 18 éves barátnője a Timi aki nagyon szép lány volt kavartunk összejöttünk és elkezdtünk újra beszélgetni a nővéremmel. De nekem az jött le mint ha féltéleny lenne rám és a Timire. De hamar el is felejtettem ezt a hitet mert mit képzelek hogy a saját nővérem féltékeny lenne az öccsére. Telt múlt az idő ismét. Megint nem beszéltünk nővéremmel. Aztán 2015. Július 26-án az öcsémnek volt a születésnapja. Erre eljöttek rokonok és a nővérem is. Igaz ami igaz. Sosem néztem a nővérem. De most szépen kivasalt mogyoró barna haja volt csíkos feszülős póló volt rajt és feszülős koptatott farmert viselt. Nagyon dögös egyben eszméletlen szép volt már a látványtol borsózott a bőrőm. Próbáltam leállni de nem tudtam. Nagyon felizgultam. Észre vettem mikor ettük öcsém tortáját a rokonokkal nagyon nézett ő is. Én fekete izom pólót viseltem farmer rövidnadrágot és edző cipőt. Ott volt a nagybáttyám és öccsémmel meg az egész családommal kirándulást szervezett. Mondta nővérem hogy ő nem tud részt venni mert dolga van. Egyből mondtam nekem is fontos találkozóm van tanulás céljából nem tudok részt venni. Igyhát a család kisbuszba ült és Kozármislenybe indultak. Én meg a nővérem a nappaliba ültünk.
Rafináltan megkérdeztem tőle
- hát te? Nem mész a dolgodra?
Erre ő.
- nem. Mert itt van dolgom veled!
Meghökkentem.
- micsoda? Miről beszélsz? Milyen dolgunk van nekünk?
Erre ő.
- figyelj. Nem kell hazudnod. Tudom hogy neked sincsen semmi dolgod csak az van hogy nem érdekel hogy a testvérem vagy de én kívánlak és nem tudom megállni hogy ne vegyem le rólad a szemed nagyon helyes lettél. És tudom hogy én is bejövöl neked.
Megszeppenve kissé rémülten néztem gondoltam magamba te úristen végre. De egy szót se szóltam.
Erre ő.
- na? Akarod? Vagy ha nem elhúzok és nem égetem magam ha nem akarod.
Erre én.
- De igen is nagyon akarom!
Oda jött megcsókolt vadul csókolozni kezdtünk felemeltem bementünk a szobámba bevágtam az ajtót és elkezdtem vetkőztetni. Szép kerek mellei kibuggyantak a melltartóbol.
Lehuztam a bugyiját gyönyörű borotvált pináját hevesen nyaltam gyors kerestem egy gumit mert már a farkammal nem birtam ráhuztam a gumit és vadul elkezdtem tolni a nővérem. Nagyokat sikoltott és nyögött 30 perc után elélveztem és ő is. Elmentünk lezuhanyoztunk felöltöztünk adott egy puszit igy szólt.
- jó voltál öcsikém. Lesz még folytatás. Szia.
Szájon csókolt én meg lefeküdtem és repdestem az örömtől. Máig nem derült ki ez az egész. Azóta még párszor szexeltünk. De titokba mindig együtt leszünk. És ezen nem változtat semmi.
Ez lenne a történetem a nővéremmel. Kissé bizarr tény ami tény de, mi igy vagyunk boldogak.



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása