Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Anya és fia

2017. június 12. - erotikustortenet

Szóval. Az egész akkor kezdődött amikor apukám elhagyott minket 15 éves koromban.
Anyu akkor nagyon kivolt bukva amikor lelépett... Amit meg is értek.
Nade térjünk is rá a történetemre.
10 éves korom óta szoktam maszturbálni, napi 1-2x. Eddig teljesen elvoltam a kis Marok Marcsival de most már kezdett izgatni hogy milyen lehet ha egy nő a szájába veszi a farkam vagy bedughatom neki. Ekkor kezdődött, hogy elkezdtem anyámra felfigyelni. Engem korán szült. 38 éves volt, nagy kerek feszes mellek, gömbölyű popsi és szép derék. Egyre többször amikor maszturbáltam ő volt a fejemben... Egyszer eszembe jutott, hogy most már megkellenne lesnem anyámat fürdés közben.
Így is lett. Kimentem a kertbe és elkezdtem bámulni anyámat az ablakon keresztűl. Nagyon hamar merevedésem lett. Most már nagyon szűk volt az alsóm és kezdett kicsi lenni ott a hely. Így hát elővettem a szerszámom ami szerintem elég méretes volt (21cm) és vastag. Teljesen szőrtelen volt mert borotváltam... Már majdnem a csúcson voltam amikor hallottam, hogy anyu jön ki cigizni a kertbe. Annyira bele merültem a maszatiba, hogy észre sem vettem hogy kijött a fürdőből. Egy vászon gatya volt rajtam alsó nélkül. Hát ahogy gondoltam anyám szeme egyből oda szegeződött a farkamra, nem kérdezett semmit hála istennek. Bementem a szobámba és folytattam amit kint elkezdtem. Megint elmerültem és nem vettem észre, hogy anyám bejött. Oda jött az ágyhoz és erre megszólít. 'Fiam'... Erre nagyon megijedtem és zavaromban a fejemet takartam el és nem a farkamat. Anya annyit mondott, 'hogy látom jót tesz neked a sport és oda lent se vagy elátkozva" erre kezdtem kicsit feloldódni. Anyámon csak egy lenge top volt melltartó nélkül és láttam a mellein, hogy tetszik neki amit lát. Ezután kiment se szó se beszéd...
Na gondoltam este át surranok és bepróbálkozok... 01.15 volt már amikor rászántam magam hogy átmenjek anyuhoz. A só lámpa még égett de anyán takaró volt... Szívem a torkomban dobogott. Egy finom mozdulattal levettem a takarót és nagy meglepetésemre teljesen meztelen volt. Gondoltam a délután után nagy baj nem lehet. Elkezdtem közelebb hajolni a melléhez és megcsókoltam. Semmi reakció. Na ezen felbátorodva lementem a puncijához ami tiszta csupasz volt és belenyaltam... Na erre anyám elkapta a fejem és csak jobban belenyomta a kopasz pinájába a fejem. Nyaltam ügyetlenül 2-3 percet örült tempóban és elélvezett. Ezután felültünk és elkezdtünk beszélgetni. Mondta, hogy délután is már rám akarta vetni magát ha bűn ha nem bűn 2 éve nem volt már férfival és nem is akar mással csak velem mert annyira tetszik neki a farkam... Mondta, hogy mivel előbb ilyen szépen kinyaltam elsőre ezért most ő jön. Sejtettem mi következik. És elkezdett csókolgatni, egyre haladt lefelé. Egyszer csak elérte azt a pontot alsón keresztül. A nagy körmeivel alsómon keresztül kapargatni kezdte a tetejét ami már átnedvesedett. Erre nem tudom miért azt mondtam neki hogy "azonnal kezdj szopni vagy megörülök", magam is meglepődtem nem hogy még anyám.
-Húúú szeretem ha így beszélnek velem...
-Igen??? hát akkor szopjad a fiad 21cm-es faszát.
-Igen kicsim szopom. ha itt az idő élvezz a számba.
Végre bevette a szájába. Maga volt a mennyország, alig szopott 2-3 percet és máris tele élveztem a száját. mindegy cseppig lenyelte.
-Fiam nagyon szép farkad van és a teje is nagyon finom.
-Köszönöm anyu.
-Akkor most jöhet a desszert kicsi kanom.
Lement újra a még nyálas farkamhoz és elkezdte szopni. 1-2 perc alatt csata kész voltam ismét. Erre csakúgy felpattant és bele ült. Jézusom ilyen jó nem történhet velem gondoltam akkor. 15-20 percig ugrált rajtam majd majdnem elmentem erre lejött rólam és bevágta a farkam a seggébe. na ez sokkal jobb volt mint a pinája. 1-2 perc kellet és tele lőttem a seggét. Még beszélgettünk kicsit majd elaludtunk. Arra ébredtem fel hajnalban hogy valaki szopja a farkam. na vajon ki volt??? :D Hát anyám. 3-4 perc alatt el is mentem. Majd megköszöntem és mondtam h ez volt életem legjobb szülinapja. Erre ő még csak az igazi ajid se kaptad meg ne kiabáld el. Másnap anyám át hívta Renit. A barátnőjét aki szintén kurva jól nézett ki :) De ez már egy másik történet. Folytatás hamarosan.



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása