Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Magyarincest

2017. június 13. - erotikustortenet

Mikor reggel felkeltem azt hittem, hogy az egész esetet álmodtam, de mikor a nővérem meztelen testét megláttam magam mellett rájöttem, hogy mégis szerencsés srác vagyok. Viszont ez az érzés hamar eltűnt, mivel ellepett az a fajta érzés, ami átkozta a tegnap estét. Nagyszerű volt végre úgy felkelni, hogy már nem vagyok szűz, de az erőteljesen zavart, mégis kivel vesztettem el.
Fáradt voltam és nem igazán akartam felkelni, de nem bírtam behunyni a szemem Barbi mellett. Fogtam magam és a párnám, majd azzal a lendülettel lefeküdtem az ágy és a tévé közé a földre. Aztán viszont eszembe jutott, hogy meztelen vagyok, ezért gyorsan felvettem a melegítőnadrágom, mivel nem akartam, hogy megismétlődjön a tegnap esti dolog. Hiába vágytam még egyszer Barbi testére, de mégis csak a nővérem. Inkább lefeküdtem. Kellemes tapintása volt a fehér, kötött szőnyegnek, amitől azonnal álomba szenderültem.
***
Egy kéz a mellkasomon és egy csók a nyakamon ébresztett fel. Nem tudom mennyit aludhattam, de nem voltam kimerült, sem kipihent. Amolyan feküdni akarok, de futni is feelingem volt. Kizárásos alapon Barbi ajkait éresztem a nyakamon, ami egyre jobban közeledett a számhoz. Körmeivel lejjebb csúszott a köldökömhöz, majd ott körözött addig, amíg ki nem nyitottam a szám:
- Fejezd be légyszíves! - mondtam, mire keze leállt és a csókjai is irányt változtattak.
Megcsókolta fülcimpám, majd suttogni kezdett a fülembe.
- Nem Barbi vagyok - kinyílt a szemem.
Azonnal megfordultam és megláttam ki is keltett fel ilyen kedvesen. Szandé. Hosszú, festett, sötétvörös haja teljes egészében át volt fésülve jobb oldalára; nagy, zöld szemei pedig csábítóan néztek engem. Tekintetem lejjebb vándorolt és előbeukkantak a fekete melltartóban tartott gyönyörű mellei, amitől a péniszem már kezdett is életre kelni.
Jobbjával támaszkodott a fejem mellett, míg balját nem mozdította a köldök felől.
Teljesen magába kerített a vágy, melyet már alig tudtam visszatartani magamban. Akartam, hogy Szandé nedves punciját ízlelhessem, mellét haraphassam, fenekét markolhassam.
- Úgy hallom már nem vagy szűz - törte meg a csendet és vele együtt az elképzelt szituációkat.
- Hát... már nem - válaszoltam bizonytalanul.
- Ami persze nem azt jelenti - szólalt meg Barbi mögülem, mire megpróbáltam a fejemet úgy hátradőlteni, hogy láthassam -, hogy nincs még mit tanulnod.
- Ez csak egy normális szex volt - mondta Szandé, majd megcsókolta a mellkasom -, de, ami még rád vár - most a nyakam - az sokkal több - ajkai már az államat érték -, mint, amit egy férfi elképzelhet.
Felém kerekedett, mélyen a szemembe nézett, majd lassan és gyengéden megcsókolt. Testét rátapasztotta az enyémre és megéresztem, hogy nincs rajta bugyi, hanem a csupasz punciját simogatja a köldököm tájékán.
- Jól csókolsz - mondta, aztán nagy puszikat nyomva rám, elkezdett lassan lefele menni a testemen.
Barbi mellém könyökölve fölém hajolt, majd simogatva a fejtetőm beszélt hozzám:
- Szeretném - Szandé már a köldökömnél járt -, hogy a legjobb szerető legyél bárkinek az életében, akivel összejössz - jobb kezével fel s alá járkált arcomon -, és ezért szeretnélek a lehető legjobban megtanítani mindenre és megadni mind azt, amire lehet, hogy sosem lesz esélyed.
Komolyan mondom, hogy beleszerettem a nővérembe. Nagyszerű érzés volt az, hogy gondoskodik rólam és nem csak kihasználni akar. Habár lehet, hogy csak elhittem, amit mondott, de én ezt gondoltam és nagyon tetszett.
- Szeretlek, öcsikém! - megcsókolt, de sokkal szenvedélyesebben, mint Szandé és sokkalta vadabbul.
Szandé egy pillanat alatt előbújtatta a péniszemet és maga mellé dobta a nadrágom, miközben Barbi nyelve táncot járt az enyémmel, de nem sokkal később abbamaradt az érintkezés és lecsúszott Szandéhoz, aki már a nyelvét mutatta be a makkomnak.
Érzékien simította végig nyelvét makkomon, majd törzsemen. Ekkor már kőkeménnyé vált a farkam, amit Szandé és a nővérem nagy élvezettel ízleltek. Ezután olyan momentum következett, melyet csak pornófilmekben láttam. Szandé és Barbi végig nyalták oldalt a farkam, aztán a makkom után azonnal egymásnak tolták ajkaikat. A gyengéd és lassú nyelvtánc érzelem dúsnak tűnt, magamtól meg is kérdeztem, hogy mit csinálhattak és mennyiszer ebben a házban vagy máshol.
Hamar leválasztották magukat egymástól és mindkettőjükben megjelent a vadság, mert sasszemmel és evésre készülő oroszlánként néztek rám, majd mintha terv szerint haladtak volna, egyszerre indultak útjukra. Barbi felállt és az ágy szélére dőlt, míg Szandé nyelve hegyével érintve a testem lassan közeledett arcomhoz.
A vágy még nagyobb lett bennem; a sok fantáziálás után végre tényleg meglehet ez a csodálatos nő. Már csak az érintésétől eltudtam volna élvezni és ettől furcsa mód önbizalmam lett, de közben szobor voltam s vártam mit akar velem csinálni.
Nyelvét ajkaim előtt visszahúzta saját szájába, majd mélyen a szemembe nézett, aztán arcával végig simította az enyémet. Behunytam a szemem s éreztem, ahogy két melle közt érintem bőrét, majd egyre lejjebb és lejjebb, míg végül a vágytól tüzelő, tocsogó puncija szám fölé nem került. Szandé felegyenesedett, majd óvatosan magához húzta a fejem. Nyelvem megérintette forró punciját, mire felszisszent.
Miközben gyengéden nyaltam Szandé puha punciját, addig Barbi mellém feküdt és nyálcsorgatva nézte, amit csinálok. Nem tartotta rajtam sokáig a szemét, inkább térdre állt és csókolózni kezdett Szandéval, miközben levette róla melltartóját. Előbukkantak csodás mellei, melyeknek Barbi megis ízlelte bimbóit bőnyálával, aztán hozzám hajolt. Szenvedélyesen behatolt nyelvével számba, majd Szandé valamennyi nedvét magába szívta, s ezután azonnal farkamra engedte az összeset.
Szandé lábujjaira nehezedett és úgy nyomta punciját számba... csodás kéj érzés sétált fel farkamtól végig a torkomig, majd ezt használtam fel, hogy Szandé száját nyögések hadják el. Felgyorsult minden. Szandé csiklóját szívtam, ízleltem, nyaltam, miközben Barbi a farkamat élénken szopta. Szandé egyre jobban húzott magához, de annyira, hogy a nyelvem közepe már a hüvelyében volt. Másik kezébe fogta mellét, miután csípőjével előre-hátra kezdett mozogni.
Barbi már cuppogva szopta a farkam, ami turbóként hatott rám és éreztem, hogy a medencém kezd megfeszül, csakúgy, mint Szandé hasfala. Egy pillanat alatt történt, hogy Szandé akkorát élvezett, hogy a combjai lettek a fülhallgatóim. Teljesen összeszorította a fejem, miközben teste vonaglott és még jobban mozgatta csípőjét.
Nagyokat fújtatott, közben simogatta a fejem. Számról a mellkasomra helyezkedett, majd lehajolt:
- Na, ilyenem még nem volt! - dicsért meg, majd elmosolyodott és megcsókolt.
- Orgazmusod? - kérdeztem gyanakodva.
- Dehogyis, öcsike! Ilyen gyors orgazmus - én is elmosolyodtam.
Barbi az utoljára szívta magába a farkam és a végén megcsókolta a makkom, majd Szandéval együtt felmásztak az ágyra. Ekkor egy kicsit bizonytalan lettem és lassan álltam két lábra. Barbi széttett lábakkal, egyenesen feküdt, míg Szandé az oldalán támaszkodott. Megcsókolták egymást, aztán a nővérem felém fordult:
- Mutasd meg mit tudsz! - Szandé felkuncogott, mint, aki újra akarná, amit kapott tőlem.
Felmásztam az ágyra és lassan Barbi lábai közé hajtottam a fejem. Végig nyaltam nővérem izzó punciját, de ekkor azonnal megszólalt:
- Állj meg! - lökte el a fejemet magától.
- Először kínozd egy kicsit - mondta Szandé.
- Kínozzam? - nem értettem, hogy mire gondolnak, így Szandé megmutatta.
- Látod? - szólalt meg, miközben kínozta Barbit, aki elképesztően reagált. - Ezt jelenti a kínzás - mondta, aztán visszafoglalta helyét.
Próbáltam úgy csinálni, ahogy ő. Becsúsztattam kezeimet a combjai alatt és rátettem a hasára, ahol a nem túl nagy körmeimmel lassan simogattam. Először a jobb combjának közepére adtam egy puszit... Barbi megremegett... ezután mentem egyre lejjebb és lejjebb, mire a nővére egyre nagyobb levegőt szívott magába. Már majdnem az izzó puncijához értem, amikor is áttértem a bal combjára és ott is megcsináltam ugyanezt. Barbi tényleg ki volt és a vágy hatalmas lett nála, de olyannyira nagy, hogy megfogta a fejem és erővel a puncijához húzott. Felnyögött, mikor a megcsókoltam csiklóját.
Nyelvem érintette a meleg, duzzadt pontokat, melyektől Barbi kecses hangjának nyögései árasztották el a szobát, mik még akkor sem csitultak, amikor Szandé a szájába dugta nyelvét. Nyaltam a nővérem punciját, szívtam, miközben Szandé masszírozta melleit és szopta nyelvét.
Hangosabbak lettek Barbi nyögései. Jobb kezével Szandét, baljával engem húzott magához. Ekkor már nem volt egy lehelletnyi szünet sem, egyfojtában Barbi nyögéseit hallottam és a mennyei kéjjé alakuló forró vágyat...
Viszont ezek ellenére is meghallottuk a csengőt. A csengőt, ami mindhármunkat szoborrá dermesztett. Az ajtót néztük... az én szívem dobogása a százszorosára nőtt, mikor meghallottam anyám hangját.
- Basszus! - mozdult meg először Barbi.
Én legördültem az ágyról, Szandé a melltartójához rohant s Barbi a szekrényhez futott. Nem tudtam hova menjek, mit csináljak. Teljesen összezavarodtam.
- Mindjárt nyitom, anya! - kiabálta Barbi.
Szandéra néztem, aki a fekete bugyiját húzta magára, majd Barbira, aki egy pink színű köntösbe burkolózott. Én meg még mindig ott álltam összezavarodva álló farokkal az ágy előtt.
Anya megint csöngetett.
- Egy perc, anya! - kiáltotta Barbi. - Pucér vagyok!
Halkra vette hangját, majd közelebb húzott minket.
- Menjetek be a fürdőszobába és találjatok ki valamilyen hazugságot erre a szitura!
Berohantunk Szandéval a fürdőbe és első tettem egy nadrág keresése volt. Hamar megtaláltam a vizes boxerem még előző napról és gondolkodás nélkül magamra vettem.
- Jézusom! - szólalt meg halkan Szandé. - Mit keres itt ilyenkor?
- Remélem jó oka van rá.
Jó formán megnyugvás öntött el, mikor végre volt, ami takarja lókadó farkam, viszont zavart, hogy vizes.
- Lev!
- Mi az, már nem vagyok Öcsike? - mosolyodtam el, miközben igazgattam a boxerem.
Válasz nem jött és érzékelve a csendet kérdően Szandéra néztem, aki úgy nézett rám, mint, aki mindjárt sírni fog.
- Valami baj van? - kérdeztem, de nem érkezett válasz. - Szandé!
- Akarlak! - egy pillanat alatt éreztem simulni testemen az övét és a nyelvét táncolni a számban.
- Oké! - megfogtam. - Majd, ha anyám elment, akkor úgyis folytatjuk. Már, ha nem lövi le a hangulatot - odasétáltam az ajtóhoz hallgatózni.
- Félre értesz.
- Miért? Te, hogy értetted?
Szandé két keze a csípőmtől kezdve simult lassan a péniszemhez, majd erősen megragadta. Ezután suttogó hangját éreztem meg a fülemnél:
- CSAK - hangsúlyozta - magamnak akarlak!
- Mi? - először rossz poénnak tartottam és a szívdobogásom ismét százszorosára nőtt. Felé fordultam, de láttam rajta, hogy ez nem hazugság vagy tréfa.
- Azóta vágyom rád, hogy megláttalak.
- Mi ez az amerikai romantikus filmes vallomás?
- Aj! Nem hülyéskedem te hülye! - le kellett csitítanom, mert már szinte hallani lehetett a nappaliban.
Csend lett, majd én nyitottam hamarabb a szám.
- Majd folytatjuk, ha az anyám elment és nem áll a farkam, oké?
Szandé nagyot fújt, majd kiment az ajtón. Rossz dologra számítottam, ezért utána siettem.
Megtorpant, mintha meglepődött lenne anyám jelenlététől, majd kezdődött a szokásos találkozási duma, hogy miként van, jól megy-e a dolga stb. Majd az anyám kapcsolt:
- Mit csináltatok a fürdőben?
Egymásra néztünk, míg Barbi haláltérzően tekintett ránk. Néhány pillanattal anyám kérdése után Szandé válaszolt:
- Elmondtam Levnek melyik sampont jó használni korpásodás ellen.
- De nem is vagy korpás! - nézett rám.
Utálok hazudni és ezért egy kicsit későn kapcsoltam.
- De... de... - dadogtam. - Sa... sajnos már... - szünetet tartottam. - Én is most vettem észre szóval... igen.
- Értem - ferde szemmel nézett ránk anya, miközben próbáltam valamennyire őszinte mosolyt alkotni magamra. - És te miért vagy fehérneműben? - kérdezte Szandétól, majd Barbihoz fordult. - Te pedig miért vagy köntösben?
Úgy nézett hármunkra, mint egy rejtvényt megoldani próbáló nyomozó, majd jött a nem várt kérdés:
- Hármasban csináltátok?
- Mi? - kérdeztük azonnal.
- Szandé itt aludt - elkezdte magyarázni Barbi -, én meg nem vagyok szégyenlős.
- Igen, azt láttam - utalt Barbi meztelen képeire a Playboy magazinban és erre a kijelentésre Barbi el is húzta a száját.
- Egyébként miért jöttél, anya? - kérdeztem.
- Jó ötlet! - mutatott rám. - Tereljük el a kínos témát és a tekintetem az álló péniszedről - lenéztem és tényleg állt, de olyannyira, hogy a boxerem feleslegesen volt rajtam.
Azonnal el is takartam, miközben szitkozódtam.
- Utánam hozták a levelet, amit valójában neked küldtek - nyújtotta át nekem.
- Mi ez?
- Nem bírtam ki és kinyitottam... ez egy behívó a Fraditól, próbajátékra. - felpillantottam anyámra, aki már büszke mosollyal nézett rám.
- Á, öcsi, ez csodás! - dicsért meg Barbi.
- Gratula! - csókolt meg Szandé, majd megilletődve pillantottam anyámra, aki majdnem annyira meglepett volt.
- Járunk - fogta meg a kezem Szandé és büszkén hajtotta fejét a vállamra, majd simította meg azt.
Anya nagyon megörült és egy nagy EZAZ-t is elengedett.
- Most minek örülsz annyira? - kérdeztem tőle.
- Nem vagy meleg - leszobrozódtam.
- Eddig ezt hitted rólam?
- Hát a nővéred után nem számítottam sok jóra.
- Anya! - háborodott fel Barbi.
- De így is szeretlek!
- Lehet, de akkor is!
Amíg Barbi anyámmal vitatta meg a szexuális beállítottságát, addig én a levelet olvastam, amiben arról írtak, hogy egy játékos megfigyelő látott játszani 4 meccsen keresztül és úgy ítélt meg engem, hogy kevés fejlődés után még a nagyok közé is felkerülhetek. Nagyon megörültem.



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása