Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Én és édesanyám

2017. június 21. - erotikustortenet

Az igaz történet főszereplője az édesanyám. Hónapokkal ezelőtt történt, azért írom le, mert senkivel sem oszthattam meg eddig, és mivel itt a vizsgaidőszak, van időm leírni.



Akármilyen bizzarul is hangzik, ha nem lennének a barátaim, sohasem basztam volna meg az anyámat. Hadd magyarázzam meg!

Abban az időben, amikor 18 éves voltam, éppen befejeztem az első évet, és a másodikat kezdtem. Kollégista voltam annak ellenére, hogy csak 30 kilométernyire laktunk az iskolától. Hétvégenként mindig hazajártam, és az egyik hétvégén apám idegesen közölte velem, hogy válófélben vannak anyámmal. Anyu is megerősítette ezt és mindketten a másikat okolták természetesen. Az egyetlen magyarázat, amit kaptam a dologra, az volt, hogy anyám szerint elmúlt a szerelem köztük. Apám azért aggódott, hogy nőtartást kell majd fizetnie, és nem volt hajlandó kiköltözni a "házából". Anyám nem is hadakozott tovább, hanem amikor visszautaztam a kollégiumba, összeszedte a cuccait és elköltözött egy szép kis lakásba tíz percnyire innen. Amit akkor még nem tudtam, hogy az én barátaimat hívta el segíteni a költözködéshez.

Jónéhány közeli barátom volt abban az időben. Kettő közülük Rick és Ron, volt ott a költözésnél. Ron vezette a teherautót.

Anyám, mivel nem volt munkája hétközben költözött, amíg apám dolgozott és így nem zavart engem se hétvégén. A barátaim, nemúgy mint én, a helyi főiskolára jártak, így ott tudtak lenni délután. Amint később megtudtam, anyám nagyon begerjedt a barátaim látványától, ahogy emelték a nehéz bútorokat és csomagokat. Nézte izmos testüket. Körülbelül egy hónapja nem feküdt le senkivel, hát úgy gondolta, megjutalmazza őket. Mondta nekik, hogy este, miután elment a bankba, kifizeti őket. Beleegyeztek, és este a barátaim felmentek anyámhoz az új lakásába, ahol kaptak tőle pénzt és prémiumként, puncit.

Anyám, vonzó, jó alakú, szőke nő, 43 éve ellenére, volt mit nézni rajta. Rick és Ron két órán keresztül kefélték azon az estén. Sohasem volt még ilyen jó neki, később azt is megtudtam, hogy miért.

Ezekután egy ajánlatot tett nekik: nem akart újra férjhez menni, és úgy érezte, bonyolult lenne randizni egy ideges ex-férj mellett, és engem sem akart kellemetlen helyzetbe hozni. Így anyám és a barátaim megbeszélték azokat az időpontokat, amikor ők nincsenek iskolában, és én nem vagyok itthon. (Még mindig apámmal laktam, de hétvégén gyakran beugrottam anyámhoz is.) Hetente egyszer éjszaka, a barátaim meglátogatták anyám házát, hogy néhány órát dugjanak vele, és ő imádta ezt.

Tavaszi szünet környékén történt, hogy változásokat kezdtem felfedezni anyámon. Félállásban dolgozni kezdett, hogy a feleségtartás összegét kiegészítse kicsit. Így jobban élvezhette az életet. Rövidebbre vágatta a haját, nagyon szexis lett. Kihívóbb ruhákat hordott, amelyek megmutatták a szép testét. Szoknyákat, amilyeneket sohasem hordott. Ezekből félcombig látszott a lába is, ezelőtt csak térd alatt érőt vett fel. Azt mondta, nála lehetek, amíg nincs otthon, én pedig szinte padlót fogtam a ruháitól. Eleinte idegennek éreztem, de gyorsan rájöttem, hogy kivirágzott. Apám semmit nem tudott ezekről a változásokról. Eddig anyám barátnői kizárólag apám barátainak feleségei közül kerültek ki, de ők szintén nem tudták, mi van vele. Anyámnak egyetlen egy közeli barátnője volt, Carol, egy régi kollégiumi barátnője, aki 6500 kilométerre él innen.

Az igazság pillanata akkor jött el, amikor hetekkel később, a vizsgák előtt álltam. Péntek este volt, nem volt jobb dolgom, így hazautaztam. Otthon kerestem Ricket és Ront is, de a mamájuk azt mondta, hogy nincsenek otthon. Megpróbálkoztam egy harmadik haverommal is, Dave-vel, ő sem volt otthon. Úgy döntöttem, elautózok anyámhoz és üdvözlöm. Amikor leparkoltam a ház előtt, észrevettem Rick kocsiját.

- Mi a fene? - gondoltam.

Csengettem, de senki nem válaszolt. Volt kulcsom, így benyitottam. Amint becsuktam az ajtót, hangokat hallottam anyám hálószobája felől. Ahogy közelebb értem, sóhajtozást és nyögést hallottam, de nem a fájdalomtól, inkább az élvezettől. Férfi hangot is hallottam:

- Óóóó, ez az keféld!

Ráébredtem, hogy orgia folyik anyám szobájában és tudtam, azaz gondoltam, hogy kikkel. Amikor bedugtam a fejem az ajtó nyílásán, a szemeim kimeredtek és majdnem leesett az állam. Ahogy gondoltam, ott volt Rick, Ron és Dave is. Mindhárman anyámat baszták. Ő négykézláb állt az ágyon, szájában Dave fasza, Ron alatta, farka mélyen a pinájában, és Rick mögüle lökdöste a faszát a segglyukába. Hallottam anyám elfojtott nyögéseit, és kiáltásait, ahogy a fejével rábukott az előtte álló Dave hosszú farkára, aki rendületlenül baszta a száját. Nem láthattam rendesen alatta Ront, bár kitalálhattam, hogy ő az, a vastag faszáról, ami mélyen belehatolt anyám puncijába. Ha már a vastagságról van szó, Ricknek van a legnagyobb és legvastagabb fasza hármójuk közül, csodálkoztam is, anyu, hogy tudta befogadni. Rick pedig csak kefélte a jól kitágult segglyukat, közben nyögve és morogva.

Aztán lassan kihátráltam a lakásból. Nem akartam, hogy elkapjanak, hogy meglestem őket. Amikor hazaértem, még kába voltam az élménytől. Emellett meg kell jegyeznem, hogy óriási merecedésem volt. Gyorsan a fürdőszobába siettem, és kivertem magamnak. Ahelyett, hogy dühös lettem volna, inkább féltékenységet éreztem. Tudatára ébredtem, annak, amit eddig sejtettem, de anyám sohasem mutatta: hogy ő egy szexis nő, aki be tudja gerjeszteni a férfiakat, köztük a három 18 éves haveromat. Ha apám megtudta volna, mi folyik néhány kilométerre tőlünk, biztosan szívrohamot kapott volna.

Ezen a hétvégén elkerültem a barátaimat, ők sem kerestek engem. Ideges voltam, amikor néhány nap múlva meglátogattam anyámat. Megkérdezte, miért nem néztem felé eddig. Nem feleltem, de ő tovább faggatott, hogy mi a bajom. Gondolkodtam egy kicsit, végül kinyögtem:

- Mióta kefélsz a barátaimmal?

A szája tátva maradt, a szemei elkerekedtek és fehér lett, mint a fal.

- Hogy tudtad meg? - sikerült szóhoz jutnia.

Elmeséltem neki a múltkori esetet. Csendben volt. Ismét megkérdeztem, végülis jogom van tudni, mert ő az anyám és azok pedig akik dugják, a barátaim.

- Nem kell beszámolnom neked a szexuális életemről - mondta.

Aztán elkezdett beszélni a nem túl jó házasságukról, arról, hogy apámnak viszonya van egy ügyfelével, már évek óta, és ő rájött, és, hogy válásuk előtt már évek óta nem volt szerelem a kapcsolatukban és csak az okozott örömet neki, ha hazajöttem a kollégiumból.

- De miért kefélsz a barátaimmal? - kérdeztem ismét dacosan.

Ekkor anyám elmesélte, a költözködését. Megesküdött, hogy nem állt szándékában lefeküdni velük, de akkor felizgult a látványuktól és eldöntötte, hogy mégis megteszi. Elmondta, hogy hónapok óta nem volt férfival, és nagyon hiányzott már neki.

- De ez hónapokkal ezelőtt volt! - mondtam.

- Igen, tudom - állt meg egy pillanatra. Mély lélegzetet vett és elmondta, hogy akkor nem anyának érzi magát, hanem inkább nőnek.

Kiderült, hogy a barátaimban megvan mindaz, amire vágyott. Életerő, nagyobb fasz, mint apámé. Fiatal szeretőkre volt szüksége, hogy kielégítsék vágyait. Imádott, egyszerre több farokkal megtöltve lenni. Ezért dugott rendszeresen Ronnal és Rick-kel, és Ron ötlete volt, hogy hívják meg Dave-et is, így hárman kefélhetik. És ő mindezt imádta.

Egyre idegesebb lettem, ahogy mindezt hallottam, és ekkor anyám azt mondta:

- Nézd, azzal kefélek, akivel akarok. Ez az én házam és ha azt akarom, hogy a barátaid átjöjjenek hozzám, akkor át fogom hívni őket.

Rövid csend következett, aztán hozzám fordult.

- Féltékeny vagy?

Először kicsit megütköztem a kérdésen, de tudtam a választ, ahogy anyám is. Folytatta.

- Begerjesz téged, hogy minden barátod megbaszott? Tudom, hogy a fiatal fiúk gyakran fantáziálnak az anyjukról. Te is? - és az ágyékomra nézett - Jézusom, neked feláll a farkad! - mondta, és huncut mosollyal nézett rám.

Majd kigombolta a nadrágomat és lehúzta a sliccem, de mikor megfogta a farkam, én azonnal elélveztem.

- Óóó, istenem - nevetett anya.

Nagyon zavarba jöttem. Aztán levette a kezét a faszomról és a szájához emelte, elkezdte lenyalni róla a spermámat.

- Anyukának pici fia, nagyon jó ízed van - mondta, miközben nyalta a gecimet az ujjairól.

Hamar ismét felállt a farkam, anyám letolta a nadrágomat, hogy jobban szemügyre vehesse a szerszámom. Megnyalta az ajkait.

Letérdelt, és forró szájába vette a farkam. Visszaültem az ágyra "hülyegyerek" mosollyal az arcomon, ahogy anyám elkezdett a fejével bólogatni a faszomon, beborítva nyállal és spermamaradékkal a szerszámom. Ekkor felállt, levette a ruháit és megkérdezte, hogy tetszik-e amit látok. Játszott a mellbimbóival, amik hamar kőkemények lettek, aztán lejjebb haladva elérte a punciját. Aztán megfordult és a fenekét mutatta. Hogy teljes legyen a kép, amíg a fenekének félgömbjeit mutatta felém, azt mondta:

- Tudod, hogy a barátaid mit szeretnek bennem a legjobban?

Ekkor megfogta a fenekének partjait és széthúzta őket. Életemben először pillanthattam meg a popsinyílását.

Mit gondolsz? - kérdezte, felém fordulva - Tudod háyszor engedtem meg a barátaidnak, hogy megdugják a popsimat? Imádták!

Egyre nehezebben lélegeztem, a kezem csak száguldozott le-fel a kőkemény farkamon, ahogy tekintetemet a fél méternyire lévő segglyukára szegeztem.

- Péntek este mindhárman megdugták a popsimat. El tudod ezt képzelni, amikor anyád három különböző faszt kap a lyukába? Szerinted kurva vagyok? Hány anya tenne ilyet?

Aztán jobban lehajol és teljesen széthúzta seggének partjait, amennyire csak bírta. A lyuka kitágult, én pedig legeltethettem rajta a szemem, a farkam pedig keményedni kezdett.

- Anyád egy kurva! - mondta ringatva a popsiját az arcom előtt. - Tetszik? - kérdezte. - Kurva vagyok! Szeretnél megbaszni engem, ahogy a barátaid tették? Szeretnéd megkefélni a seggem is?

Végül eleget láttam. Felálltam, megfogtam anyámat és az ágyra löktem. Aztán amilyen gyorsan csak tudtam, ráugrottam és gőzölgő puncijába dugtam a farkam. Ahogy keféltem, anya nyögött és biztatott, hogy jól basszam meg. Már-már sikoltozott, én pedig egyre keményebben dugtam, tudva, hogy ettől el fog élvezni. Néhány kemény lökés után ellazultam, és teliélveztem a punciját. Amikor kihúztam a még mindig merev faszom belőle, fénylett a nedveink keverékétől. Látva ezt, anyám rámpillantott és azt suttogta:

- Megdugod a segglyukam?

Gyorsan nyégykézlábra állt az ágyon, én pedig mögé helyezkedtem. Elkezdtem betolni a síkos farkam a hátsó nyílásán. Egészen könnyen bejutottam és már keményen keféltem is a seggét.

- Iiigeeen! - nyögte - Baszd anyád lyukát! Élvezz a lyukamba!

Egyre gyorsabban és keményebben basztam, a golyóim a csiklójának ütődtek. Közben anyám végig nyögött és biztatott. Valóban nem viccelt korábban, tényleg szereti, ha a seggét kefélik. Néhány tucat lökés után éreztem, hogy mindjárt elélvezek. Anya nyögések közepette azt zihálta, hogy töltsem meg a seggét gecivel. Ekkor így is tettem, harmadszor élveztem el ma, és most bele a lyukába. Amikor kihúztam a faszom, az ágyra rogytam, a lankadó farkam a combomon nyugodott. Anyám is lélegzethez jutott végre és mellém feküdt az ágyra.

- Nagyon jó volt - mondta, miközben a combomat simogatta.

- Nekem is. - válaszoltam.

Néhány perc múlva anyám törte meg a csendet.

- Minden rendben? - kérdezte - Lefeküdtél az anyáddal. Nem érzed kínosnak?

- Nem, nagyon jó volt! - válaszoltam - Megismételjük valamikor?

- Hétvégenként, amikor itthon vagy - válaszolta.

Ennek igazán örültem.

De mielőtt még elmentem volna, anya elmondta a tényeket.

- Tudnod kell, hogy a barátaid átjönnek, amikor szükségem van rájuk.

Itt egy kis szünetet tartott, én pedig nem tudtam, mit is mondhatnék. Ezek szerint a dugás velem nem volt elég jó.

- Nézd, kedvesem. Nekem is vannak vágyaim és igényeim. Akarom, hogy velem legyél, de amit korábban mondtam, minden igaz volt.

- Még ha nem is lettek volna a barátaid, és megkívánom őket, akkor is áthívtam volna őket. És meg is teszem.

Tudtam, nem papolhatok neki arról, mit is kezdjen az életével, így egyszerűen annyit mondtam:

- Tudom.

- Lehet, hogy megköszönöm ezt neked egyszer - mondta egy halvány mosoly kíséretében.

- Hogyan? - kérdeztem izgatottan.

- Majd kigondolok valamit - válaszolta, aztán egy jóéjt puszit nyomott az arcomra.

Ezek után a vizsgákra való felkészülésem nagyon gyötrelmes volt. Egyszerűen nem az iskolai teendőimen járt az eszem. Csak az anyámra tudtam gondolni és a tényre, hogy a barátaimmal is lefekszik. Bántott a dolog, féltékeny és egyben felizgult lettem e gondolatoktól. Életemben nem volt ilyen különös érzésem. Amikor a nyári szünetre hazatértem, elég kevésszer találkoztam a barátaimmal, bár elég nehéz volt ezt kiviteleznem. Ők nem tudtak rólam és anyámról, és én nem is szólhattam nekik, hogy fejezzék be a viszonyt vele, mivel anyám megtiltotta. Ő szeretkezik fog velük, és nem számít, mit teszek. Természetesen ettől nem szerettem kevésbé. De helyette egyre több időt töltöttem az új barátnőmmel, neki tetszett, hogy jobban szeretek vele lenni, mint a barátaimmal. Bezzeg, ha tudta volna, mi ennek az oka, vagy ha fülébe jutott volna, hogy anyám meg én...

A múlt nyáron majdnem minden este anyám lakása felé vettem az irányt, hogy megfigyelhessem, vajon kinek az autója áll a bejáratnál. Egyik felem féltékeny volt, de a másik felem fel volt izgulva a gondolatra, hogy anyám mit csinál odabent. Amióta a szüleim elváltak, anyám olyan új arcát fedezte fel, ami sokáig nagyon mélyen rejtőzött benne. Ez az új arc egy szexis, buja nő volt aki élvezi és imádja a szexet.

Egy júliusi vasárnap éppen nála voltam és amíg ő fürdött, a szobában nézegettem a ruháit és egyéb dolgait. Ekkor találtam egy majdnem üres anális síkosító zselés tubust, ami egy héttel ezelőtt még vadonatúj volt. Felizgatott, hogy anyát ilyen gyakran seggbe dugják. Legalább egyszer én is meg szoktam tenni, valahányszor együtt vagyunk. De attól függően, hogy hány barátom van nála, akár háromszor is seggbe baszhatják egymás után. Ahogy a szinte üres tubust néztem, arra gondoltam a barátaim gyakran repetáznak is, vagy pedig anyám minden ismerősének megengedi, hogy a hátsó bejáratát megdolgozzák. Anyát ismerve, bármi elképzelhető. Amikor kefélünk, anya kurvásan viselkedik. Ezzel nagyon felizgat. Gondolom így vannak ezzel a barátaim is. Főleg, mert szereti, ha egyszerre több fasz is kitölti a lyukait, ilyenkor szinte örült kurvává alakul.

Egy hónappal később még izgalmassabb lett az élet, mert ez volt az a hétvége, amikor Carol, anya barátnője látogatóba jött hozzá. Carol egy vonzó barnahajú, a 40-es évei elején járó, háromgyermekes, házas nő. Amikor anyám elmondta, hogy Carol meglátogatja, izgatott lettem, mert arra gondoltam, csatlakozni fog hozzánk, de anya nemet mondott. Azon a hétvégén szünetet kell tartanunk, mivel Carol nem tud semmit a mi vérfertőző viszonyunkról.

- Nem beszéltél neki Rickről, Ronról és Dave-ről sem? - kérdeztem.

- De, - válaszolta. - Éppen emiatt utazik ide, mert a szerveztem neki egy szombat esti meglepetést a barátaiddal.

Anya elmondta, amikor hónapokkal ezelőtt beszéltek telefonon, Carol megkérdezte tőle, hogy ő még mindig szokott randizni.

- Többet, mint régebben! - válaszolta, és töviről-hegyire elmesélte neki az újonan feltárt szexuális életét.

Carol el volt képedve, hogy anya "gyerekekkel" kefél, ahogy a barátaimat nevezte, de mikor részletezte neki a méreteiket, Carol izgatott lett. Ekkor anyám meghívta őt, hogy csatlakozzon hozzájuk, ha valaha erre jár.

- Carol sosem csalta meg a férjét ezelőtt, - mondta anya - úgyhogy ez egy valódi megtérítő parti lesz számára.

- És velem mi lesz? - kérdeztem.

Anya azt mondta, amire Carol látogatóba jön, addigra ki fog találni valamit.

- Nézd, nem mondhatom el neki, hogy kefélek a saját fiammal, - magyarázta - már azt is elég feldolgoznia magában, hogy a barátaid és én...

- Nos, nyilvánvalóan fel tudta dolgozni. - mondtam, emlékeztetve ezzel Carol közelgő látogatására.

- Igen, ez az amiért annyira pokolian fel van izgulva, - válaszolta anya - pocsék a szexuális élete.

Paul, a férje sohasem foghat gyanút, mert Carol azt mondta neki, hogy egyes egyedül élek és magányos vagyok. Nem tudja, mi is van velem valójában. Nem is gondolja, mit fogunk csinálni szombaton.

Mérges voltam amiért kimaradok a dologból, de végülis elfogadtam. Így ezen a hétvégén távol kellett maradnom, és anyám megígértette velem, hogy nem használom a kulcsomat, hogy leskelődjek utánuk. Megígértem.

Anyám kora reggel kiment Carolért a reptérre. A buli este nyolc körül kezdődött. Nekem randim volt, de azt mondtam a barátnőmnek, hogy kilenc körül érek hozzájuk. Persze, miután látogatást tettem anyám házánál. Nem kémkedtem utánuk, csak egy kicsit körülszaglásztam. Kilenckor elhajtottam a ház előtt, láttam Rick kocsiját kint állni. Távolabb megálltam. Felmentem és hallgatóztam az ajtón át. Semmit nem hallottam a nappaliból. Feltételeztem, hogy már a hálószobában vannak. Így a barátnőmék felé vettem az utamat.

Felhívtam anyámat vasárnap este, miután Carol hazarepült.

- Átmehetek most? - kérdeztem.

- Nem, most ne! Fáradt vagyok, - mondta anya - csak hazamegyek és pihenni akarok.

Azért még megkérdeztem, hogy sikeres volt-e Carol "megtérítése".

- Nagyon sikeres! - válaszolta diadalmasan - Jól megkapta.

- Ideges volt? - kérdeztem.

- Nagyon. - mondta anyám - Idegeskedett egész nap, főleg, mikor a csengő megszólalt és megjöttek a barátaid.

- Ex-barátaim - tettem hozzá.

Anyám sóhajtott és azt mondta:

- Drágám, ez a te problémád. Ismered a szabályokat. Egyébként igen, Carol megkapta, amiért jött.

- Milyen ruha volt rajta? - kérdeztem.

- Nem tudta, mit is vegyen fel. Nem volt igazán provokatív ruhája otthon, mióta Paullal nem járnak el otthonról, az enyémek pedig elég kicsinek bizonyultak neki. Csak egy kisebb táskát hozott, abba pedig nem sok minden fért. Egy nem túl szűk rövidnadrágja volt csak és pólói. De én tudtam, mit szeretnek a barátaid és mielőtt jöttek volna, felvágtuk a rövidnadrágot, így többet engedett látni.

- Meddig vágtátok fel? - kérdeztem, miközben merevedni kezdett a farkam.

- Egészen a fenekéig, a zsebek alatti részig.

- Húúú, biztosan nagyon jól nézhetett ki! - mondtam.

- Igen. Ő úgy gondolta, nem elég jók a lábai ehhez, de szerintem még mindig nagyon csábító - mondta anyám.

Fáradtsága ellenére anyám éleg sok részletet elmesélt Carol "térítő" partijáról. Ahogy végignézte előbb anyámat, hogyan csinálja a dolgokat. Hogyan izgatja fel a srácokat, vetkőzik nekik, vetkőzteti őket. Miközben Carol csak a székben ült, elkerekedett szemekkel nézte, ahogy a farkaik keményedtek. Aztán anyám az ágyhoz ment, ahol a fiúk ültek. Térdere ereszkedett és felváltva szopta a farkaikat. Aztán abbahagyta és szólt nekik, hogy menjenek oda Carolhoz és ajánlják fel neki farkaikat. Elképzeltem őket, ahogy tolonganak körülötte és az arcába nyomják dákóikat. Carol idegesen mosolyog ahogy kézbe veszi őket. Aztán szopni kezdi szépen sorjában. Anyám azt mondta, Carol elég tapogatózó volt kezdetben, de nemsokára nagyokat nyögött minden egyes fasszal a szájában.

- Biztosan nagyon vágyott már rá - mondtam, mire anyám helyeselt.

Aztán levetkőztették, az ágyhoz vezették és egyszerre szopták a mellbimbóit és nyalták a punciját, ezzel jól előkészítve arra ami ezután következett. Mindnyájan a hálóba mentek ahol egyesével mindenki megdugta Carolt.

- És egyszerre is voltak együtt? - kérdeztem.

- Igen.

- Ki baszta és hol? - kérdeztem, mostmár a farkamat simogatva.

- Nem emlékszem - mondta anyám, - de, mindegyikük megdugta a punciját, miközben egyikük kefélte, én a következőt szoptam és még engem is dugott valaki. Aztán mindannyian egyszerre kefélték. Később pedig, egyenként megdugták a segglyukát is. Percenként váltottak, így jó sokáig tartott, mire elélveztek.

- Carolnak ízlett a seggbe dugás? - kérdeztem.

- Igen, jobban, mint gondolta volna, mert tudom, hogy elélvezett, mikor kefélték. Nagyon érzékeny a segglyuka is, akár az enyém. De most biztosan fáj már neki. Ennyi popsiszexben egész életében nem volt része és főleg nem ekkora faszokkal. Amikor befejezték, Carol lyuka teljesen nagyra ki volt tágulva és a geci folyt ki belőle. Mintha be se akarna záródni.

Úgy nézett ki, mintha egy uborkát dugott volna fel a seggébe legalább egy félórára. A srácok is észrevették és tetszett is nekik. Carol pedig csak feküdt tovább hason, és élvezte az érzést, mielőtt a lyuka összehúzódott volna. Aztán fáradtan összekuporodott. Ez volt a vége a partinak.

Anyám azt mondta van egy ajándéka számomra, ha legközelebb átmegyek hozzá, megkapom. Könyörögtem, hogy árulja el mi az. Carol bugyiját tartogatta számomra, és néhány fotót, amin Carol a szűk és felszabott rövidnadrágjában és pólójában van. Sajnos Carol mást nem engedett lefényképezni, pedig biztosan elélveztem volna a fotók nézegetése közben. Viszont anyám megtudakolta Caroltól, hogy mi a legnagyobb szexuális vágya. Bevallotta, hogy nagyon élvezte, amikor a fiúk kefélték, és mindig nagyon beizgul attól a fantáziájától, hogy egy csapatnyi megtermett fekete srác bassza ki belőle a lelket is. Anyám biztatta, hogy valósítsa meg ezt az álmát, de Carol nem tudja, hol is kezdje a dolgot. Anya azt mondta, lehet, hogy egy jövőbeli látogatása alkalmával összehoznak majd valamit, mert ő is nagyon szeretné kipróbálni több fekete fiúval.

Azt, hogy valaha is kefélhetek-e Carollal, nem tudom és nem szeretek kimaradni semmiből, de most meg kell elégednem azzal, hogy kefélem anyámat és a barátnőmet egyszerre. Ez megéri, elhiheted. Amikor nyaranta otthon vagyok, sok időt töltök anyámmal, mint két szerelmes. Főleg, mióta az ex-barátaim nagyon el vannak foglalva a családjaikkal. Hétvégén seggbe fogom baszni anyát, annyiszor ahányszor csak tudom. Imádom megtölteni a dorongommal.

Nos, mi van most? Attól, hogy ezt írom, keményebb a farkam, mint valaha. Ki is fogom verni Carol képeit nézegetve. Anyám nem tudja, hogy megírtam ezt a történetet. Nem tudom mit hoz még a jövő. Apám nem tud semmit az egészről, rólam, anyámról és az ex-barátaimról. Amikor átmegyek anyához, ő azt hiheti, hogy nagyon rendes gyerek vagyok, hogy törődök a szüleimmel. Nem is tudja mennyire!



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása