Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Seggbe dugtak a suli bulin

2017. augusztus 04. - erotikustortenet

Este van. Az utcán sétálok. Ki vagyok csípve, mert megyek egy sulis partyba. De nem szere-tem az ilyet... No csak elleszek ott az osztálytársaimmal. Meg is érkeztem közbe, hello-szia mindenkinek, meg a kabát a ruhatárba. Irány a diszkótánctér. Utálom az olyat: hangos, kicsi, cigiznek, piaszag, rángatózós tánc, gagyi, ultra fos zene szól. De mit áltatom magam, én akar-tam eljönni, és csakis egy okból: megtudtam, hogy Ádi is eljön a buliba. Az Ádi. Jó még csak látásból ismerem, de a méretei így is lenyűgözőnek hatnak, pláne a formás hátsó fele. Egysze-rűen imádom nézni, ahogy sétál vagy egy helyben áll. De a legjobb még így is az összevont osztályos fiútesi előtti öltözés. Hát olyankor nehéz megállni, hogy ne őt nézzem. Igazából ő nem az a srác, aki halálra gyúrja magát, hanem, aki azért szép és izmos, mert sportol.
Minden kockája látszik, sajna nekem nem... És az arca! Sugárzik, egyszerűn szép, és a zöld szemei a hab a tortán. A haját is szeretem, mert nem zselézi, vagy lövi be máshogy, csak úgy, termé-szetes, kicsit göndör, de amikor a nap rásüt, akkor aranyszínben csillog, és ezaz ami egysze-rűen megfog valakiben. Még a csomagjáról annyit, hogy szépen formálódik ott minden. Egy-szer, emlékszem, boxert vett föl és leült a padra, hogy felhúzza a zokniját. Mondanom se kell, hogy kilátszott a hegye annak az isteni pénisznek, amikor felhúzta a térdét a zokni miatt. Ab-ban a pillanatban leblokkoltam egy kicsit, persze otthon kivertem rá. Még mindig a fejemben él az a kép: Ő felhúzza a zoknit, közben kikandikál a makkja, majd egy gyors kézmozdulattal visszarejti fegyverét és kérdőn körbenézve nyugtázza, hogy senki sem látta azt a bizonyost. Nos ekkor összeakadt egy kicsit a tekintetünk, nem sokáig, de mintha a szemébe egy csillogást láttam volna. Mintha ez a szokatlan boxeralsó rajta most csak egy kellék lett volna, valamiért mégsem feszülős gatya volt rajta, pedig az milyen istenien áll rajta.
Szóvalis, csak azért eljönni, hogy egy kicsit legeltessem rajta a szemem, miközben táncol... hát, igen... De be kell vallani, hogy tényleg formás a segge, meg úgy az egész gyerek. Talán megbocsátható bűn ez magamnak.
Egy sörrel, és két beszélgetéssel később, mikor már nem sok értelmeset hallottam roncsolt dobhártyáimmal, végre megérkezett ő is. Úgy látszik nem figyeltem eléggé, mert már a vécé felől jött kezében Vodka-RedBullal. Szóval megkezdődött a szugerálás, persze nem nézett ide. Kerestem is valami kiesebb helyet. Már korábban észrevettem egy félreeső és sötét sarkát a diszkónak, onnan lestem őt és egyszercsak felém nézett. Kicsit megijedtem, a tenyerem is elkezdett izzadni, pláne ez a gyors szívverés. Felém intett, én bólogattam, hogy nem, ő megint intett felém, én megint nem. Ekkor olyasmi történt, amit sose gondoltam volna. Elindult fe-lém, kedvesen mosolygott. Nyújtotta kezét köszönt:
- Szia Bence!
- ... Szia... Ádi. Bocs, csak én nem szeretek táncolni...
- Hogy-hogy? Kérsz valamit?
- Nem tudok, de igen, egy sört megihatnánk.
- Jaj, ne hülyéskedj, gyere igyál ebből! - ezzel átnyújtotta az italát.
Elég szokatlan gesztus, pláne, hogy ezelőtt egy csá-mizu-hogy-vagy is elég ritka szófordulat volt köztünk, de ki vagyok én, hogy ezt megkérdőjelezzem? Ittam belőle, mondtam, hogy fincsi, majd összemosolyogtunk. De hogy ezután mi történt! Elmebaj!
Amikor visszaadtam az italát, letette az asztalra, majd a sarok felé tolt, de csak egy picit, mint aki nem fér el. Így félre is álltam, de ő erre már húzott a sarok felé. Belementem a játékba. Betolt a sarokba, majd lassan közelített felém a feje. Nem is tudtam hirtelen mire gondoljak, minden olyan gyors volt és zavaros, egyszerűen nem is értettem az egészet. Zakatolt a szívem, azt hittem ott ájulok el, de addigra késő volt, szája az enyimmel eggyé lett. Ajkai az ajkaimon jártak, majd cupp, majd egy mélyebb csók jött, egy hosszabb, és aztán nyelvével az alsóajkam simogatta, nagyon érzéki volt, mert ennekelőtte még csak hasonlót sem éreztem. Majd egy ajakleheléssel végezte a munkáját. Nekem nem kellett több, kezem a formás popsira, a másik a tarkójára került. Nem engedtem, csókolni akartam, ő is viszonozta a tartást: kezét az arcomra helyezte, hüvelykujja a fülemnél volt a másik kezével meg a seggembe markolt. Nyelvünk vad táncot járt, hol ő kergette az enyimét, hol én simogattam az övét, közben hevesen forogtak egymáson ajkaink. Nagyon jól csókol ez a fiú, pláne milyen hévvel.
De hirtelen abbahagyta, kézen fogott és elhúzott, én követtem. Felmentünk a galériára. Ez ilyenkor üzemen kívül volt, szerencsére. Fent persze nem volt senki. Üres hely tele asztallal, székkel. Elmentünk a szembe falig, ott neki nyomta a falnak, egyik kezem az arcát simogatta, a másik a falat támasztotta. Mosolyogva rám nézett és engedelmesen elkezdett csókolni. Szenvedélyes volt ez is, de szabadabb és hosszabb, mint a lenti csókok. Testemet neki nyom-tam az övéének, és éreztem az ágyékomon, hogy a kőkemény péniszeink, persze nadrágon keresztül, de összeérnek. Nem ért csalódás, igen nagy fiú volt ő is. Miközben csókolóztunk, most már lassabban, érzékibben, elkezdtem egy kis csípőmozgást végezni, így dörzsölve egymáshoz phalloszaink. Isteni élmény volt. Kisvártatva Ádi felnyögött, átfordított, most én voltam háttal a falnak, és rárakta kezét a faszomra. Simogatta, közben nagy bőszen mosoly-gott:
- Hú, te aztán kemény és nagy fiú vagy, az ilyet szeretem.
Majd egy röpke mozdulattal kioldotta az övem, és a nadrágom gombjait. Lehúzta a gatyám.
- Váó, AussieBum, piros pont - mondta, majd kiszabadította a rabomat.
Először csak a hegyét nyalta meg, majd az egészet bekapta, meglepetésemre sikerült letor-koznia, de utána gyorsan meggondolta magát, mint a többiek is előtte. De folytatta, kezével a farkamra markolva. Gyors fejmozdulatok után, kivette a szájából, majd verni kezdte. Ilyenkor már nem tudtam kinek adjak hálát, hogy egy ilyen pasi veri nekem kérés nélkül. Gyorsan visszakapta, és ekkor csak a makkot. Ezen járatta-futatta a nyelvét, hát ez is isteni és új érzés volt és kurvára tetszett. de intettem neki, hogy most hagyja abba, vagy különben összeragasz-tózom, a száját, belülről. Így is tett. Erre én szinte rálöktem a mögöttünk lévő asztalra. Tetszett neki. Én az öve felé nyúltam, kicibzároztam, majd kioperáltam a farkát. Ő ekkor már nem volt merev, de ez csak külön tetszett nekem, mert nagyon megvadít egy ernyedt és szép nagy dákó, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Szóval, hamar kezelésbe vettem, és csókokkal bírtam rá a keményedésre, majd a számba raktam őfelségét és a nyelvemmel kényeztettem. Leengedtem a torkomra, majd vissza. Szívtam rendesen, de nem is kellett sokáig várnom. Igen szép nagyra nőtt. Igazi szopnivaló fasz volt az övé. Míg nekem egy tigriscsíkom volt meghoszabbítva a pöcsömig, addig neki csak egy nagyon kis bozontja volt, rövidre nyírva, de a farka tövénél. Írtó szexi volt, így jól le mélytorkoztam. Éreztem azt a hatalmas faszt, a nyelvemet járattam rajta, gyorsan bólogattam, egyszerűen megvadultam, annyira szép és fincsi fasza volt. De ekkor intett, engem ez nem érdekelt, és inkább a makján járattam a nyelvem, ahogy ő is tette. Elsült. De még hogy, ilyen sűrű még nem volt a számba. Az íze kicsit kókuszos volt egy kis mályvával, szóval mind megettem.
Felhúzott magához, megcsókolt, jó mélyen, kényesen egy kicsit, de nagyon kielégülten. Majd a fülembe súgott:
- Érezni akarlak! - és a kezembe adott egy gumit, meg egy csomag síkosítót.
Mondtam neki, hogy nem vagyok nemi beteg, meg semmi bacim sincs. Elvette a gumit, és azt mondta hál' istennek, mert jobban szeretem, ha gumi nélkül csinálnak meg. Majd kéjesen megfordult. Lehúztam a gatyáinkat- a faszom persze végig állt, mint mindig- majd besíkosítóztam és finoman a bejárathoz tettem a pallosom. Ráhajoltam a hátára, a tarkójára lihegtem, megcsókoltam a nyakát, simogattam a testét, és már benn is volt a makkom. Nagyon lassan benyomtam tövig, majd kihúztam, de csak a gallérjáig, aztán szépen lassan még egyszer tövig, majd már egy kicsit gyorsabb tempóra váltottam. Közben az ujjaim a haját túrták, a másik kezemmel meg hol a bicepszét, hol a hasát, hol a combját simogattam. Ő kéjesen nyögött, egy kicsit aggódtam, hogy valaki meghallja és feljön, de ilyenkor csak szimplán nem érdekelt annyira. Nagyon élveztem, be is gyorsítottam, így a két kezem a csípőjét fogta már. Nagyokat löktem rajta. Ő neki is nagyon tetszett. Majd egy gyors sorozat után elsültem, frö-csögve.
Rádőltem szeretőmre ős megdicsért, azt mondta soha jobbat nem kívánhatott volna. Majd egy kis pihi után összekaptunk magunkat. Ekkor megkérdeztem:
- Honnan tudtad, hogy én is az vagyok?
- Ugyan már! Már észrevettem, hogy egy hónapja bámulsz, amikor tudsz, és nem csak az öltö-zőben. Apropó, amikor boxert húztam, akkor már biztos voltam a dolgomba, csak kíváncsi is, hogy mennyire tetszene egy kis műsor. (nevettünk egy kicsit) Szóval szóltam a srácoknak, a csapatból, hogy csapjunk egy bulit majd, és lám most itt vagyunk mi.
- Te kis csalafinta, én meg azt hittem, csak egy üresfejű vizilabdás vagy. Látlak még?
- Hát ez az, nincs időm komoly kapcsolatra, csak szexre, de nagyon tetszel, ezt még hozzá kell tennem.
- Te is nagyon nekem, teeee... Most amúgy egy álmom vált valóra, sose gondoltam volna erre, hogy itt és ma. Amúgy nekem is sokat kell tanulnom, szóval a csak szex nekem belefér, de lehet, hogy majd egy idővel több is kell belőled.
Ezután számot cseréltünk, majd ő a mosdóba ment, hogy kiadjon magából egy keveset, én meg elindultam haza. Gyorsan körbeköszöntem, majd leléptem. Amikor át vettem a kabátom megnéztem a telefonom, és már volt rajta egy üzi: Ezt biztos megismételjük, de majd nálam, vagy az usziban. Van hozzá kulcsom!



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása