Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Így kaptam rá a faszra

2017. augusztus 07. - erotikustortenet

Még egészen fiatal voltam,de még alig jártam iskolába amikor feltűnt a budiba a srácok farka. Összehasonlítottam az enyémmel és aztán az egyik alkalommal amikor nem voltak itthon a barátom szülei elmentem hozzájuk és megmutattuk egymásnak a fütyinket.a barátom odahajolt és bekapta a farkamat mire szóltam nehogy leharapd.ne félj csak kíváncsi voltam rá milyen a tied,mert az öregem mindig bekapja az enyémet, de ő nem engedi,hogy én is bekapjam az övét.Lassan lehúzta a faszom elejéről a bőrt és elkezdte nyalogatni és ahogy megmerevedett és simogatta hirtelen valami különös érzés foly le bennem majd elsült és egy csomó valami jött ki belőlem. Akkor tudtam meg mi ez geci .Később otthon én is addig játszottam a fütyimmel,hogy az elsült és amikor már mindenki aludt addig hajoltam amíg sikerült a saját farkamat bekapnom és leszopnom magamat. Ez nekem annyira tetszett,hogy elmondtam a barátomnak aki ezt érdekesnek találta.

Legközelebb amikor elmentem hozzá megmutattam hogy csinálom és addig játszottunk vele míg sikerült a saját faszát is leszopni. Attól kezdve mindig is leszoptuk egymást és én nagyon örültem ezeknek a szeánszoknak.Egyszer az esti órákban mentem hazafelé és az egyik temetőben odajött hozzám egy középkorú férfi és megkérdezte leszophatja a farkamat,Ha megengedem fizet is érte. Mivel nekem nem volt zsebpénzem így belementem és amikor kiszívta a gecimet a farkamból lenyalogatta a farkamat és jó sok pénzt kaptam érte. Ezután már rendszeresen szoptattam a komát és később másokat is odaengedtem a farkamhoz szopásra.

Az egyik alkalommal az egyik koma megkérdezte megengedném e hogy bedugja a farkát a seggembe, de erre nem voltam hajlandó.A barátom akinek még az elején elmondtam a dolgokat és ő is ott volt közölte,hogyha vigyáznak rá akkor dugják meg. A srácnak annyira tetszett a seggbe baszás,hogy aztán én többet nem is foglalkoztam vele. Ettől kezdve a saját pincénkbe menetem le és ott alakítottam ki egy kis pihenőz ahol egy fotelben rendszeresen maszturbáltam,majd észrevettem,hogy olyan alacsonyan ülök,hogy az arra járó asszonyok vagy lányok akiknek rövid volt a szoknyájuk alá lehetett látni és azoknak a látványára vertem ki a farkamat és nyeltem a saját gecimet.

Közben valahol kaptam egy fertőzést és az arcomon kiütések keletkeztek, de nagyon borzasztó volt. A szüleimnek egy ismerőse vett belőle mintát és csinált belőle egy szérumot amit aztán húsz injekció következményekért belém kellett adni az orvosoknak.Mivel akkor már nem itthon tanultam hanem egy másik városban az ajánlott orvoshoz mentem el. Az levetkőztetett meztelenre és elkezdett vizsgálni és amikor a farkamhoz ért alig nyúlt hozzá máris merevedésem lett. erre megkérdezte ilyen hamar felizgulok.Mire közöltem már régen voltam ilyen helyzetben, de nem akartam elárulni,hogy magamnak szoktam kiverni vagy leszopni a farkamat.

Ekkor elkezdett simogatni és ahogy felállt a farkam lehajolt és megszagolta a farkamat és egy óvatlan pillanatba bekapta ami nagyon jól is esett. Kérdezte voltam e már nővel,vagy férfivel.Mondtam sajnos nem és már régen próbálok becserkészni lányokat de nem sikerül.Erre közölte,hogy ő nős de inkább a fiukat szereti és az előbb majdnem teljesen kiszívta belőlem a gecit ami már megjelent a farkam végénél. Mondtam neki én úgy vagyok ezzel,hogy vagy kiverem,vagy lehajolok és saját magamat szopom le, de már szoptak le mások is és volt olyan,hogy fizettek azért mert megengedtem,hogy leszopják a farkamat.

Erre közölte,ha gondolom meghív hozzájuk egy alkalommal vacsorázni és akkor a feleségét ráveszi,hogy szabadítson fel vagyis keféljen veled,bár van egy 17 éves lánya is és tudja,hogy van egy barátja, de állítólag még nem kefél vele. Te ha lehet rendszeresen keféljél a nejemmel és próbáld meg hátha kefél a lányom is veled és ha igaz ez akkor elmondanád nekem és én rávenném a srácát dugjon velem is. Amiért ráveszem a feleségemet,hogy szabadítson fel és ezentúl rendszeresen megkefélheted hálából én is leszophatlak rendben van mondtam neki igen. Úgy is lett két nap múlva eljött a leánya és elhívott egy szombat esti vacsorára és amikor a barátnője felállt és ekkor felhúzta a szoknyáját és ráült a farkamra. olyan könnyedén ment a farkam bele mintha mindig is ez lett volna a helye. Addig ugrált rajta amíg elélveztem és nem engedte ki a farkamat,majd lehajolt és leszopta a farkamat és nekem odatartotta a pináját,hogy nyaljam ki. Ennél nagyobb örömet igazán nem okozhatott,mert mindig is szerettem volna pinát nyalni, de eddig nem sikerült hozzá jutnom.

Megmondta,hogy azaz érzése,hogy az apja azért hívott meg vacsorázni,mert meg akarja keféltetni az anyját, mert az apja buzi és csak ritkán fanyalodik arra,hogy keféljen a feleségével, de a múlt hónapba annyira bezsongatta az anyám,hogy felcsinálta és most gyereket vár. Biztosan azt akarja,hogy dugjad meg. Én beleegyezem,de akkor engem is meg kell hogy rendszeresen basszál mert én is kívánom a faszt talán még jobban mint az anyám. Már volt egy kirándulásunk ahol engem akartak megbaszni, de közöltem a két sráccal kefélek velük egész éjszaka,ha előtte vagy két órán keresztül többször is megbasszák az anyámat és telelökik gecivel.Amit aztán meg is csináltak.

Majd folytatom,mert ez az első igazi élményem, de sajnos el kell mennem.



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása