Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Csaba és Jácint : a forró legénylakás

2017. augusztus 13. - erotikustortenet

Egy forró nyári napon kezdődött….
Egy társkereső lap hasábjain, melyen már hónapok óta regisztráltam, ráakadtam egy izgalmas hirdetésre, amelyben Péter férfi sexpartnert keresett. Uni beállítottságúnak írta magát. Dobtam gyorsan egy emailt, és izgatottan vártam a reakciót…ami nem is maradt el.
Kiderült, hogy inkább aktív, és régi vágya lenne Neki is, egy hosszú távú kapcsolat.
Egy álom volt…, de még sok a bizonytalansági tényező. Email, email-t követett, majd telo…
Minden ideális, fényképcsere….igen! Kiderült, hogy ismerjük egymást…. bár régi ismeretség, jó pár éve volt közös munkahelyünk.
Ki gondolta volna…!
Aztán az első randi. Egy vidéki város nyugodt környékén egy csendes kis társasházban bérelt lakást, ahol meg is beszéltünk egy randit. Remegő lábakkal közelítettem. Tudtam, hogy ismerjük egymást, és megbízható, korrekt embernek ismertem meg, de ebben a helyzetben még nem volt hozzá szerencsém. Ugyanakkor nagyon kívántam.
Nem voltam tapasztalat nélkül, vagy öt éve történt….
Egy sráccal volt egy futó ismeretségem. Még szűz voltam, de nagyon izgatott a dolog. Egy kemény farkat kívántam, és bármit megtettem volna ezért az érzésért….
Zoltán egy izmos nem túl magas fickó volt, aki rajongott az anális sexért, de a párjától nem kapta meg…Az nap felesége nem jött haza, valami kiküldetésre ment vidékre. Meg beszéltük a randit, és felmentem a lakására… Előtte nem találkoztunk. Vak randi volt…
Izgatott a helyzet, volt bennem félsz rendesen, de nagyon kívántam már egy jó dugást…
Az ajtóban üdvözölt, és első percben szimpatikusak voltunk egymásnak. A kávé épp lefőtt, nagyon figyelmes volt…majd elcsattan az első csók….. még soha nem csókolóztam férfival….de jó volt…nagyon, és kezdett merevedni a farkam, az övé meg majd szét nyomta a rövidnacit amit viselt…
Egy fürdés? Lehet?- kérdeztem
Persze ..örülnék…
Adott egy törölközőt... és a fürdőkádba zuhanyoztam, majd jól átmostam magam, kívül belül. Tudtam, hogy most meg fog történni…szinte remegtem az izgalomtól. Alig tudtam megtörölni magam, szinte még vizes testel mentem vissza szobába. Ő már a kanapén feküdt, de látszott mire gondol, meredt a farka mint a ferdetorony magasodott a nadrágjában.
Nem bírtam tovább. Mellé térdeltem a padlóra és megsimogattam a dudort. Nagyon kemény volt.
Csak egy mozdulat, amiben segített, megemelte a seggét, és lehúztam a nadrágot. Nem viselt alsó nacit. A farka mint a rugó ugrott ki a ruha szorításából….
Ekkorát még nem láttam. Volt már közös férfi zuhanyzós élményem, ahol meg tudtam csodálni, a szerszámokat, de Neki eszméletlen szép volt. Annyira felizgultam, hogy rábuktam, és nem volt megállás. Be kaptam a makkját. A formája inkább ék alakú volt. Nem túl nagy makkal, de a makk alatt kiszélesedett, és vagy öt cm átmérőjű lehetett, enyhén ívelt..
Irigyeltem a felségét, de most végre én is átélhettem amit ő.
Végre a számban volt, és éreztem ki van éhezve. A heréi tele voltak spermával, készem, hogy belém ürítse őket. Észnél kellett lenem, mert bár még életemben nem szoptam farkat, de a reakciókból éreztem, jól csinálom. Nem akartam, hogy a számban süljön el. Többször iktattam szünetet, nyelvel köröztem a makkja körül, majd újra rábuktam, és bekaptam teljesen. Kitöltötte teljesen a számat….
Szerintem Neki is más elképzelése volt, mert egy kis idő múlva át vette a kezdeményezést..:
Áll fel kérlek- mondta
Támaszkodj a kanapé háttámlájához, és nyomd hátra a csípőd…ujjával síkosítót kent a seggem bejáratához, majd éreztem az ujja henyét amint belém szalad… innen már nem volt megállás…akartam, nem bántam, ha szétrepedek is, de bennem akartam ezt a szép faszt.
Ujjazott, már az egész ujja bennem volt, szinte remegtem az izgalomtól, majd éreztem a másikat, amint utat követel. Fájdalmasan feszítette a záróizmom, de akartam, kívántam, szinte alig voltam magamnál. Kérlelhetetlenül nyomta, majd húzta, majd újra és újra…
A fájdalom, már kéj volt, nyomtam a csípőm, akartam, hogy bennem legyen.
Egy kis szünet, kihúzta mindkét ujját. Kíváncsian fordultam hátra a vállam felett, és konstatáltam a figyelmességét, hiszen egy óvszert húzott épp a farkára, ami nem lankadt. Állt mint a cövek. Igen! Most! Tudtam, hogy meg fog történni. Végre bennem lesz ez a gyönyörű fasz… Nem szöszmötölt, éreztem, hogy kapok még egy kis síkosítót, a hűs kenőcs jól esett a bejáratnak, de tudtam, hogy az igazi fajdalom, és vele együtt a kéj még csak ezután jön.
Az ujja újra belém csúszott, be majd ki, és a következő behatolásnál már éreztem, hogy egy sokkal keményebb, és izmosabb faltörő nyomakodik a szoros kapumhoz, és nincs megállás…
Nagyon akarta már Ő is, nem volt pardon, nyomta, nyomta, erősen. Fájt, feszített. Első reakcióm a menekülés volt. Elhúztam magam, de ezzel együtt nem csökkent a nyomás, hiszen egyik keze a hasamon húzott magához. Nem volt menekvés. Ellazultam, és éreztem, ahogy a makkja becsúszik a záróizmon, majd jön tovább feszít mint egy ék, és jön jön belém. Majd bennem megáll, jön kifele, de nem vár sokat újra belém. A fájdalom csökkent a kéj vele együtt nőtt. Két kezemmel a kanapén támaszkodtam, de élvezni akartam. Ő most már nem lassan, hanem erőszakosan dugott, izomból. Nem volt finom, érezni akart. Dugni, szétkúrni a seggem. Egyik kezemmel megfogtam a lüktető farkam és verni kezdtem.
Ő észrevett, és felváltott. Éreztem a szoros kezét, ahogy a dugás ütemére fitymámra szorul, és taszít a gyönyörök útján….
Majd lassult, de lökései erőteljesebbek lettek. Húzott magához, keze már nem a farkamon volt, tövig bennem maradt, majd éreztem a farka lüktetését amint belém ürítette spermáját. Meg ált nem dugott már, farka bennem volt tövig, lüktetése lassult, majd szorítása is enyhült. Éreztem, ahogy kemény farka elernyed, majd kicsusszan. A gumi bennem maradt. Tartalmával együtt gazdája utólag varázsolta ki a még mindig ásító lyukamból…
Nem mentem el de felért egy kielégüléssel.
Zoltán izgalomtól felcsigázottan, de kielégülten lihegett, és megfogta félig ernyedt farkát. Nem kellett a felszólítás, számba vettem, és a maradék nedvét a számba szívtam, lenyaltam a makkot, és megcsodáltam a még mindig kapitális méretét.
Bennem még égett a tűz, akartam, nem volt egy kitartó szerető, és reméltem, hogy életet tudok lehelni belé… Dolgoztam rajt rendesen, de így utólag hiú ábránd maradt…. Ő kielégült nekem volt egy hatalmas élményem, és egy szétkúrt seggem. Haza fele kocsival mentem, még mindig fájó lyukam meleg vízben kellett áztatnom, és kellet egy nap mire regenerálódott.
Aztán a már említett időszak mikor nem voltam férfival, de ez az élmény annyira magával ragadott, hogy újra és újra át akartam élni.
Péterrel erre kínálkozott végre alkalom. Férfiként mindig is irigyeltem a nőket, hogy akkor dughatnak, ha akarnak, hát most női szerepben rá kellett jönnöm, hogy ez nem egészen igaz. De most végre talán sikerült egy megbízható kant találnom, akivel kiélhetem vágyaim.
Az ajtóban üdvözlés, majd betessékelés kávé mellet beszélgetés…
„Mi van Veled?” „hogy hogy Te?” stb.
Majd a lényeg…egymás mellett ültünk a kanapén, Ő tréning ruhában és pólóban, én farmer és póló.
Elcsattant az első csók. Dohányos. Éreztem, de finom volt a csókja. A keze elindult és végig simogatta a testem, a nyakam, megfogta a seggem. Én sem tétlenkedtem, láttam a farka merevedését a ruha alatt, és megfogtam, úgy ruhán keresztül. Kemény volt. Nem soká maradt rejtekében. Péter felállta el kezdett vetkőzni. Én is viszonoztam, és ledobtam ruháimat. Félszegen csak az alsóm maradt, amit Ő nem viselt.
Farka keményen meredt a hasa felé. Meg fogtam a golyóit, kemények és forrók voltak. A farka kissé hajlított nem túl hosszú, olyan tizenöt cm lehetett de tömzsi és vastag fejjel, egyenletesen tartva az átmérőjét. Bekaptam. Mohón, és szenvedélyesen. Akartam már nagyon. Bennem volt az öt év önmegtartóztatása, a pillanat szenvedélye, és a jövő reménye. Megremegett, éreztem, hogy kíván, éreztem, hogy ki akar elégülni, éreztem, hogy jó szerető lesz.
Szoptam, finoman bekaptam, majd végig amíg a torkom nem kiáltott megállt, majd vissza a makkon a számmal, körözve a nyelvemmel, benyalva a kis lyukba, az előváladék ízével.
Önző voltam megint…mint rég. Nem akartam hogy a számban menjen el. A farkát akartam, ott lent, ásító lyukamban, ami szinte lüktetett a vágytól. Lassítottam, megcsodáltam a farkat ami birtokba vett. Éreztem partnerem vágyát: ki akart elégülni.
Hanyatt feküdtem az ágyon. Mellém feküdt, és megcsókolt. Érezte a farka ízét, de szerintem még csak fokozta a vágyat. Keze felfedező útra indult. Simogatta a hasam, és elkapta a farkam. Nem büszkélkedtem olyan méretekkel, mint Ő, de soha nem frusztrált a méretem. Élveztem a pillanatot. Majd az ágy mellől bele nyúlt egy tégelybe és el kezdett ujjazni, előbb egy, majd két ujjal. Már tudtam mit csinál, azt is, hogy a tágítás, csak még jobban segít nekem is az élvezetében, mellesleg az Ő fitymája sem fog leszakadni.
„Szoros vagy”- suttogta
„Nagyon kívánlak”- mondtam
Már szinte kúrt ujjaival, a seggem ellazult, és követelte a folytatást. Felhajtotta a lábaim, és úgy hanyatt fekve hozzám illesztette a makkját. Forró volt. A záróizmom lüktet, és mint egy éhes száj szinte bekapta a hegyét. A síkosító is meg tette a hatását, és a makkja szinte akadály nélkül becsúszott, de fenn akadt a záróizmon…
„Lazíts kérlek”- mondta
És éreztem, hogy nyom, nyom és csúszik, végre bennem tövig nyomta, majd ki. Összeszorítottam a szám, de nagyon jó volt éreztem az izgalom hullámait.
Dugott, kefélt, lüktetett. Ahogy nyomott elért egy pontot…prosztata…igen fenomenális volt.
Benyomta a farkát és bennem mozgott kicsit folyamatosan izgatta a prosztatám. Kb fél perc mint ha bepisiltem volna ömlött belőlem a sperma, hígan, hatalmasat spricceltem saját arcomra fröccsenve. A seggem lüktetett, préselve a bennem lévő izmos gyönyör rudat, ami az összjáték hatására belém nyomta tartalmát. Lüktetett majd kezdett összemenni és kicsusszant. Nyomában sperma folyam indult el a lepedő felé…



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása