Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Hármas szex Macival

2017. augusztus 17. - erotikustortenet

Egyedül voltam itthon délután meg este. Délután olyan 17 óra tájt csengettek. Kimentem megnézni ki az, két hajdani osztálytársam volt az. Azt mondták, hogy szerdára össze kellene ütniük egy 10 oldalas honlapot, de nem boldogulnak a feladattal.

Mondtam, persze, hogy segítek azzal beengedtem őket. Bejöttünk s leültünk beszélgetni. Én közben hoztam két üveg félszáraz pezsgőt, s 3 poharat hogy megünnepeljük a találkozásunkat. Telik múlik az idő, egyszer csak elindulunk sorban leereszteni a "fáradt olajat". Ez volt úgy 17:45 körül. Én mentem ki elsőnek, s utánam ők.

Elég nagy fürdőszobánk van úgyhogy utánam egyszerre mind a ketten bementek, míg én visszaköltöztem a komputerem elé, és elkezdtem szerkesztgetni a honlapukat! Talán 3 perc telt el, s jönnek vissza, de nem akárhogy! A. és B. egy-egy szál boxerben feszítettek ott előttem. Kérdeztem meglepetten: Mi van? Csak mosolyogtak, majd letolták boxerüket, s elővillantak a méretes szerszámaik. A.-é volt vagy 22cm, míg B.-é a szabvány 17cm körüli. Azzal kérdésemre felelvén közöltem velem A. mivel nem hívtam meg a nemrég tartott 18. születésnapomra őket, így most fognap "Férfivá avatni". Na, mondom magamban úgyis ez volt az egyik leghőbb vágyam, hogy kipróbáljam a "Homosexet".

Azzal én is levetkőztem meztelenre. Mikor én is letoltam a boxeremet, mindkettejük szeme felcsillant. Meglátták leborotvált 20.5-ös hosszú farkamat. Ezután B. az ágyamra ült, majd a farkára mutatott, mondván szopjam le. Odatérdeltem s elkezdtem nyalogatni a már nedvedző péniszét. Nagyon finom, először sós savanykás (valószínűleg az izzadságtól, s az előbbi "pisiléstől" húgyosan maradt farok íze keveredett így) volt, majd finom enyhén savanykássá érződött. Fél perc múltán A. a hátam mögé állt, s csípőmet megfogva hátrarántott. Úgy, hogy két kezem az ágyra tettem, mintegy közrefogva B.-t, s lábaim amolyan négykézláb helyzetbe helyezkedtek. Ekkor áthajolt rajtam, s bal kezemre tette a kezét, miközben rám hasalt (közben persze szoptam B.-t!) Jobb kezét megnyálazva megsimogatta a hímvesszőjét, s belém nyomta azt. Majd jobb kezét a jobb kezemre helyezve elkezdett baszni. Így ment ez durván 5 percig. Ekkor B. a számba élvezett. Hátradőlt s kicsusszant a kezeim közül.

Ekkor A. (Bennem maradva) hátra igazítva lábaimat (mintegy fekvőtámasz helyzetbe kerítvén engem) írdatlan tempóval és erővel elkezdett kefélni. Képes volt teljesen kijárni belőlem, s szinte teljesen bejárni. 5 perc múlva eldurrant. Belém élvezett! Fantasztikus volt! Majd kivette belőlem szerszámát, s együttesen megkérdezték: Na, milyen volt? Én meg megrántottam a vállam, s azt feleltem: Hm, jó! Ekkor B. félig merev farkával mögém állt, az ágyra hasaltatott. Na, akkor tegyük fantasztikussá! Azzal ő is belém közlekedett. Ő is elkezdett baszni. Ki be járt bennem. Csak úgy cuppogott a végbelem A. spermájától, ahogy B baszott. Aztán úgy jó 10 perc múlja újra elélvezett. Majd átkarolt és megfogta a hasamat mindkét kezével. Ekkor ismét egy rövid kellemes de picit cípő érzést éreztem belül. "Csak nem belémhugyoztál?" kérdeztem. Csak picit! Nem lesz tőle semmi bajod mondta. S megveregette a vállam, majd kiszált belőlem. Ekkor a hátamra fordultam, s erősen nedvedző farkamat rázni kezdtem, ekkor vettem észre, hogy A. meg előkapott egy digitális fényképezőgépet, s lekapott, még az élvezésemet is! Ezeket a képeket postázom most éppen. Szóval én is elélveztem! Ezután mind a hárman letusoltunk.

Miután mind a hárman felöltöztünk megmutattam, hogy milyen képeket készítettek rólem. Megjegyezték, hogy nagyon jó testem van. Ó mondom kösz. Kérdeztem, hogy most hol is laknak, s hogy vicc vagy komoly volt a honlap? Azt mondták, hogy mindketten Pécsett laknak, ott is tanulnak! S igen, a honlap csak vicc volt. Közölték velem, hogy ők nem melegek, s remélik én sem, s ők nem fognak beszélni a dologról, s én se beszéljek. Válaszuk az volt mindenre, hogy ők is ki akarták próbálni a Homosexet.Azzal elbúcsúztunk és egy jót nevettünk a kapuban.



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása