Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Én és az apám

2017. augusztus 27. - erotikustortenet

Amikor hallottam, hogy nyílik az ajtó és meghallottam apám hangját idegesen felpattantam a két faszi mellől és öltözködni kezdtem. Idegesen néztem rájuk, hogy ők miért nem mozdulnak már meg és kezdenek felöltőzni. Még csak az alsógatyát húztam magamra mikor apám belépett a szobába. Lepörgött előttem az életem, hogy most tuti az utcára dob és kitagad és…és…de amit láttam az megdöbbentett. Apám rám mosolygott majd odament a két meztelen munkatársához és megcsókolta őket aztán leült egy székbe és rám nézett.
- Látom meglepődtél ezen. – mosolygott.
- Hát eléggé…nem értek semmit.
- Nézd, fiam, régóta tudom, hogy a faszt szereted ezzel nincs is baj ezért megkértem a fiúkat játszanak kicsit veled, hogy megbizonyosodjunk róla valóban meleg vagy-e. Amint látom az eredmény magáért beszél. Kösz fiúk majd holnap találkozunk.
János és Csaba felöltöztek majd megcsókoltak és elhagyták a szobát. Rá néztem az apámra és csodálkoztam, de nem éreztem szégyenérzetet, sőt inkább örültem, hogy az apám így figyel rám. Apám nem volt kimondottan jóképű. 48 éves volt, kb 170 magas volt és hát eléggé nagy hasat növesztett. Feje ovális alakú arcán kör szakállt hagyott viszont szép kék szemei voltak. Haja már kissé ritkult így mindig rövidre vágatta. Ő ült most a gurulós székembe és mutatta mosolyogva, hogy menjek oda hozzá.
- Gyere, ülj az ölembe. – mondta mély hangon.

Engedelmeskedtem. Ahogy leültem éreztem valami dudort és persze rájöttem mi az. Apám álló farka. Ez engem is izgatni kezdett és kicsit mocorogtam az ölébe. Éreztem a fújtatását aztán egyszer csak megcsókolta a mellkasom.
- Tudod jó anyáddal a szex, de vágyom egy kis újra. Ezért kértem meg a fiúkat, hogy tegyenek próbát, mert akkor utána az én farkamat is beengeded a lukadba. Gyerek nem lehet belőle, te is élveznéd és én is, megerősödne a kapcsolatunk. Benne vagy?
Belenéztem apám kék szemeibe. Itt ül közel 50 évesen, ég a vágytól, érzem, hogy egyre jobban felizgul. Miért ne csinálhatnánk? Ő is egy férfi, akinek vannak szükségletei én meg segítek neki. Erre megcsókoltam nyelvesen, ami csodás volt majd ránéztem.
- Benne vagyok. – mosolyogtam.
Apám örült és elkezdtünk csókolózni majd levetkőztettem. Levettem a pólóját és megláttam a felső testét. Szőrös volt mellei kissé megereszkedtek hasa amint már írtam kicsit nagy, de nekem tetszett és elkezdtem csókolni. Szeretem a szőrös pasikat így beindított. Aztán lehúztam a nadrágját és a fecskén keresztül már kikandikált a farka. Lehúztam a fecskét és megláttam apám falloszát. Jó szőrös volt, de alapjába véve szép. Nem volt óriási úgy 16 centi lehetett és 2-3 centi átmérőjű. Golyói viszont nagyok voltak. Simogattam, húzogattam már be akartam kapni mikor hirtelen felállt.
- Gyere, lezuhanyozunk. – mondta mosolyogva.
Bementünk a fürdőbe ahol lehúzta rólam az alsógatyát. Farkam már állt rendesen. Húzogatni kezdte meg a golyóimat fogdosni közben beálltunk a zuhanyzóba. Tusfürdőt nyomott a kezére és mosni kezdett a lukamnál hosszú ideig időztek az ujjai és hangosan fújtatott. Majd én is megmostam őt főként a farkát meg neki is a lukát. Szép kerek feneke volt adtam is rá puszit. Leállította a vizet majd letérdeltetet és a fejemet ráirányította a farkára. Először a makkot szopogattam majd szépen lassan bekaptam. Elején csak félig majd jobban belejöttem és az egész eltűnt a számba. Ökölödtem tőle, de apám kéjes arcát öröm volt nézni. Szemeit félig behunyta és átadta magát a szopásnak. Aztán kivette megcsapkodta vele az arcom és baszni kezdte a számat. A nyálam folyt le a testemen, szememből kijöttek a könnyek, de közben apám fenekére csapva adtunk neki még nagyobb lendületet. Aztán apám abbahagyta rántott párat a farkán és hatalmasat spriccelt a számba. Nem nyeltem le mindjárt, hanem ízlelgettem. Elég kesernyés volt, de az apámé volt, ami izgatott. Majd nyeltem egy nagyot és le is csúszott. Aztán felállított majd ő térdelt elém. Megfogta a farkam és egyből bekapta. Isteni érzés volt, ahogy szop és közben a lukamnál matat. Nem is kellett több pár percnél és elélveztem a szájába. Ő egyből lenyelte majd csókot adott.
Belenéztem a szemébe, amiben láttam a szenvedély tűzét. Kézen fogott majd bevezetett a hálószobájukba. Jó nagy francia ágyuk volt, amin apám utasítására négykézláb elhelyezkedtem. Mögém állt szétfeszítette a két farpofámat és egy nagyot köpött a lukamhoz. Éreztem, ahogy folyik le a nyál majd rögtön apám nagy húsos nyelvét is a lukam körül. Csodásan nyalt szinte beleremegtem. Többször is odaköpött majd egy idő után az ujjait is használni kezdte. Először egyet dugott be majd kettőt és végül hármat. Mikor kellően kitágultam mondta maradjak, ebben a pózban ő hozz gumit. Hallottam, ahogy bontja a zacskót majd láttam, hogy felhúzta. Köpött egyet még egyszer a lukamhoz majd odahelyezte a farkát és nyomni kezdte. Elején feszített, de nem fájt majd kihúzta és bedugta még egyszer most már teljesen. Mindketten felnyögtünk majd apám fasza elkezdett mozogni bennem szépen lassan. Apám néha ráütött a fenekemre és ilyenkor mindig gyorsabb lett a tempó. Hátranéztem és láttam az elégedett, boldog arcát. Megállt, kivette a farkát és oldalra döntött, egyik lábamat felemelte és úgy kezdett el baszni. Közben lehajolt hozzám és megcsókolt. Egyre hangosabban nyögött és mindketten izzadni kezdtünk. Erős kan illat lengte be a szobát. Apám ráfeküdt a hátára én meg rámásztam. Csókoltam, szívtam a mellbimbóit és szépen lassan beletolattam a farkába. Mikor beparkoltam, felemelkedtem és lovagolni kezdtem rajta. Kezeimmel apám felsőtestét simogattam illetve szopogatta az ujjaimat. Közben ő a fenekemet markolászta becsukott szemmel. Majd én feküdtem hátra, lábaimat felemelte és gyertyapózban szétnyitotta. Gyorsan gumit cserélt, köpött egyet a lukamra és bedugta. Jó érzés volt látni ahogy rajtam dolgozik, fújtat és nyög. Apám teljes erővel baszott, tövig benyomta a farkát és hatalmasakat nyögött, tudtam, hogy hamarosan elélvez. Majd kivette a farkát a lukamból, lekapta róla a gumit, leengedte a lábaimat és a számhoz helyezkedett. Elkezdte verni a farkát én közben a mellbimbóit izgattam és simiztem mindenfelé.
- Nyisd ki a szád! – mondta elfúló hangon.
Ahogy kinyitottam már jött is a spricc. Jó nagy adag volt, elég folyékony így az arcomra is került. Ami a számba landolt azt rögtön lenyeltem az arcomon lévőt pedig szétkente a farkával. Apám megsimogatott és elégedetten mosolygott az eredményen. Majd elkezdte szopni a farkamat és néhány rántás után én is elsültem az ő szájába. Bőszen nyelte ő is a gecimet de a szakállán a maradékot csókolózás közben én szedtem le. Meztelenül feküdtünk egymás mellett és az ernyedő farkát simogattam.
- Mikor csináljuk megint? – kérdeztem hozzá bújva.
- Nemsokára. – kacsintott egyet és sejtelmesen mosolygott.
Akkor még nem tudtam, hogy legközelebb már három farokkal kell megbirkóznom de ez egy következő történet…



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása