Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Tizenéves fiúk homo titkai

2017. szeptember 03. - erotikustortenet

A következő hetekben visszatért a másod-unokabátyám Tibi és párja, Viktor kapcsolatába a korábbi boldogság. Rengeteg időt töltöttek édes kettesbe. Ez mind a kettőjüket örömmel töltötte el.

Ezekben a hetekben többször elmentek moziba és cukrászdába úgy mondva „randizgatni”. Amikor ténylegesen úgy érezték, hogy teljesen olyan a kapcsolatuk, mint amilyen Viktor félre kacsingatása előtt volt, és már tényleg mind a ketten 100%-san megbíztak újra a másikba, „tovább” léptek. Ekkor ugyanis Tibi a párjának hosszú idő után hagyta, hogy leszopja. Ez az „aktus” annyira jól sikerült, hogy a rokonom beleélvezett a partnere szájába. Viktor, azután, hogy úgy leszopta az unokatesómat, hogy Ő bele is élvezett, úgy gecis szájjal Viktor megcsókolta a rokonomat. Smárolás közben a nyelveik „örömtáncot jártak”, persze a másik szájába. Nagyon hosszú, mindkettejük számára izgalmas és őrjítő csókcsatákat vívtak. Ez után következtek Tibi percei, azaz Ő is leszopta partnere hímtagját. A cselekménysorozat közben Viktor is elélvezett, „természetesen” bele Tibi szájába, ahol ezzel már keveredett a saját és a Viktorból „érkező” spermium anyag. Ezután megcsókolta partnerét, majd elmentek zuhanyozni és szájat mosni. A mosakodás után lényegében mindent ott folytattak, ahol előtte abba hagytak. Azaz Tibi ismét szopott és Viktor újra elélvezett. Az unokabátyám csakúgy ízlelgette a barátja spermáját. Régen érezte ilyen frissnek és melegnek.

Eltelt újabb kb. 1,5 hét, mire ennél tovább mentek és ismét anális aktus is volt közöttük. Annak az aktusnak az előzményéhez hozzátartozik, hogy az egész délelőttöt egy közeli erdős területen töltötték édes kettesben, míg délután moziba mentek, majd otthon megnéztek egy másik romantikus filmet. Ez utóbbit persze összebújva. Egy remek nap még fantasztikusabb lezárása volt, ami azután következett. A szexuális légyottot a két kamasz, úgy oldotta meg, hogy a pozícióik még nagyobb teret engedhessen az érzelmeiknek. A misszionárius pozícióról van szó, melynek előnye, hogy a szex közben végig szem és egyéb kontakt lehet a légyottba résztvevő „felek” között. Ezt Ők ezen együttlétük alatt ki is élvezték. Tibi volt az aktív. A behatolás közben végig simogatta partnere mellkasát, és persze volt, hogy szájon csókolta, és volt olyan is, hogy a mellkasát csókolgatta, a mellbimbóit nyalogatta, szopogatta. Viktor olyan jól érezte magát az aktus közbe, hogy el is élvezett. Csak úgy spriccelt a mellkasán felfelé a sperma és az ondó, amelyeket nem győzött lenyalogatni onnan a rokonom. Az anális aktus után jöhetett egy kis szopás, ugyanis Viktor leszopta partnere hímvesszejét. Tibi újra beleélvezett a szopásba.

Ezt követően ismét sűrűbbé váltak a különbféle aktusok közöttük. A legnagyobb aktussorozatra 2 hónappal később került sor Viktornál. Már a péntek délutánt is „együtt töltötték”, de akkor még kicsit többen. Szintén egy együtt töltött szombati nap után volt. De ekkor semmilyen olyan helyen nem voltak, hogy mások is láthassák Őket. A nap folyamán otthon voltak kettesbe, délelőtt tanul(gat)tak, délután romantikáztak. Ekkor ezt még „csak” két romantikus film megnézésével megoldották. A második film után; először egy közös maszturbálás következett. Ezt követően két-három érzéki csóktata volt köztük, melyek során a nyelveik egymás szájába „örömtáncot jártak”. Amelyeknek a lezárása „két felvonásból” oldották meg. Az első „felvonás” a kölcsönös cumizás volt, melyet egy anális aktus követett, melyben Tibi volt a passzív fél. Az análos együttlétükre ismételten a misszionáriusos elhelyezkedést választották. Annak előnyeit a szex közben töretlenül ki is használták. Mind a ketten elélveztek. A szex után elmentek együtt lezuhanyozni, majd összebújva lefeküdtek aludni. Eddigre már igen csak késő volt, hiszen már majdnem hajnali 2 órát mutatott az „időura”. A két kamasz úgy összebújva és nagy boldogságban ébredtek fel, olyan délelőtt 11 óra körül. A vasárnapjuk egyszerűbb volt. A délutánt végig tanulták, hiszen másnap három nagy témazáró nagydolgozatot is írtak, melyre még mind a kettejüknek kellett készülnie. Természetesen, úgy ahogy tudtak segítettek is ebben egymásnak. Így érte Őket az este. Elmentek lezuhanyozni és lefeküdtek, hogy minél frissebbek legyenek másnap. A lefekvés persze külön-külön történt, de a végén ismét összebújva ébredtek fel. Sőt! Az ébresztőóra helyett Tibi kávéval és csókkal ébresztette szerelmét. A nap végén Tibi hazament a szüleihez.

A következő három délutánt külön töltötték és csak annyit találkoztak, amennyit a suliba együtt lehettek. Így már iszonyúan várták a hétvégét, hogy ismét együtt tölthessenek egy kis időt. Ezáltal tehát a szombatot Tibiéknél töltötték, hiszen a rokonom szülei még pénteken este elutaztak 3 napra, melyből csak hétfőn a késő délelőtti órákban értek haza. Vasárnap reggel Tibi ismét szerelme, Viktor karjaiba ébredt. De, ahhoz már igen csak későn, hogy délre Viktoréknál kellett lenniük, mert ebédre meghívták Őt is. Mivel azonban az időura, azaz az óra már 9:20-at mutatott és a busz meg 10:49-kor indul, és még rendet is kellett rakniuk, hiszen azt már tudta, hogy Viktortól a nap folyamán már nem jön haza és így a szülei hétfőn mindenképpen Ő előtte fognak hazaérkezni. Ezen okokból rögtön csókokkal ébresztette szerelmét, hogy kelljen fel, mert alig valamivel több, mint 1 óra múlva (legkésőbb 10:30-kor) indulniuk kell, és így nem hagyhatják itt a házat. Viktor is felkelt. Lementek kávézni, majd elmentek lezuhanyozni, mely után minden helységben, ahol valami nem a helyén volt, ott mindent a helyére raktak. Kicsit majd nem kifutottak az időből. A hivatalos menetrend értelmében mindösszesen 1 percen múlott, hogy elérik-e buszt. Végül még szerencséjük volt, hiszen a busz mindegy 15 percet késett, már ott. A csatlakozást is csak azért érték el, mert azoknak is legalább 5 percet kötelesek várni, és ha a menetrendszerinti induláshoz képest 5 percen belül a másik járat megérkezik, vagy legalább látható távolságba van a csatlakozás helyéhez viszonyítva, akkor az átszállók számától függően kell elindulnia. Szóval így valamivel 12 óra után érkeztek meg Viktor(ék)hoz. Az ebéd nagyon jól sikerült.

Az ebédutáni délután a két kamasznak kizárólag a romantikáról szólt. Az este a tinédzsereknek először az orális szexről szólt, amely az egymás hímvesszejének kiverésében (kölcsönös maszturbálás), majd persze a leszopásával „zárult”, melyet egy nagyon jó anális aktussal tetőztek. Hétfőn reggel onnan, Viktoréktól együtt mentek suliba. Tudták, hogy ez a hét megint olyan sűrű lesz a számukra, mint az ezt megelőző volt, úgy hogy majd csak hétvégén tölthetnek egy kicsivel több időt együtt. Így lett. Hétfőtől csütörtökig kizárólag a suliba találkoztak, majd pénteken suli után elmentek „randizni” vagyis fagyizni édes kettesbe. Háromnapos hosszú hétvége következett, hiszen a következő hét hétfőn a tanároknak volt egy tantestületi kirándulás, így a diákoknak igazgatói szünet volt. Szóval végre három teljes napot, azaz a szombat és a vasárnap mellett még a hétfőt is együtt tölthették. Sőt! Mivel Viktor és Tibi szülei is dolgoztak hétfőn, így eldönthették azt is, hogy a hétfőt melyiküknél töltsék kettesbe. Legpraktikusabb persze az a megoldás volt, hogy a rokonomnál töltsék a hétfőt, hiszen Tibi egyke, ezzel szemben Viktornak vagy egy nővére és egy fiatalabb öccse van, akik 2-3 óra körül hazaérnek, így csak pár órát tölthetnének együtt. Ezzel ellentétben Tibi viszont egyke, így egész este 7-ig szabad a napjuk. Ezért is döntöttek végül úgy, hogy a hétfőt a másod-unokabátyámnál töltik édes kettesbe.

A következő hónapok boldogabbnál, boldogabb perceket okoztak mind a kettejüknek. Az utóbb említett aktus után valamivel több, mint 0,5 évvel (kb. 7 hónap) viszont mind a kettejükben „megtört” valami, hiszen mind a kettejük életében megjelent egy „harmadik személy.” Tibinek ugyanis megtetszett egy diszkóban egy 14 éves nagyon csinos, visszahúzódó, de egyben a környezetére odafigyelő srác, azaz Beni (Benedek), akivel egyre többet beszélgetett és egyre jobban arra az érzésre lett figyelmes, hogy ha Iván közelében van, akkor boldog, amikor nincs akkor meg minden vágya az, hogy találkozzon a fiúval, miközben Viktort egyre kevésbé kívánja. Valami hasonló történt Viktorral is, de Ő meg az egyik „munkatársába” szeretett bele. (Ugyanis Viktor a suli mellett időnként bevállalt ilyen-olyan munkákat.) El is kezdett vele randizgatni. A fiú, akit egyébként Zsoltinak hívtak és 21 éves volt, szintén csinos, egyébként minden meleg álma is lehetne. Beni azaz sem foglalkozott, hogy Viktort és Tibit többször látta kézen fogva sétálgatni és egyébként csókolózni is, így is belement a flörtölésbe és a randizgatásba Viktorral. Végül már annyira összemelegedtek Ők is, ahogyan egyébként Tibi és Ivánka is, hogy a két érintett (azaz Tibi és Viktor) is tudta, hogy le kell, hogy üljenek egymással tisztázni a helyzetet és szakítaniuk kell, mert tovább nem fenntartható ez a kettős viszony. Végül 2-3 nappal azután, hogy végre magukban eldöntötték, hogy komolyan beszélnek az érzéseikről a másiknak, megbeszéltek egy „randit”. A „randi” fő témája az egymás iránt érzett vagy már nem érzett dolgok voltak. Végül persze ki kellett, hogy mondják azt, hogy gyönyörű volt, azaz idő, amit együtt egypárként eltöltöttek, de mind a kettőjük életébe újra beköszöntött a szerelem, de egy „harmadik” fiú iránt.

Tibi a Viktorral történő utolsó randi másnapjára egy randit beszélt meg Benivel, hogy tisztázzák Vele is, hogy mit is éreznek egymás iránt és miért nem merte ezt eddig elmondani Neki. Mivel Beni vakon beleszeretett Tibibe, így elfogadta, amit a rokonom ott és akkor a randijukon elmondott. Ezek után egyértelműen kijelenthető, hogy Beni számára az első „nagyszerelem” és Tibi számára az újabb „nagyszerelem” beteljesülni látszott. A következő 1,5 hónap nagyon jó hangulatban és randevú „hegyekkel” zajlott. Sőt, amikor Beni Tibiéknél töltött egy-egy hétvégét más is történt közöttük, mint egy-két csók. Az „utolsó” félig titkosan együtt töltött hétvégéjükön megtörtént az első anális szex is. (Ez az együttlét a misszionárius pozícióban történt meg, amellyel kapcsolatban a nap folyamán egy-két videót is megtekintettek és a rokonom is elmondta saját tapasztalatait, javaslatait.) Tibi, amennyire rajta csak múlt/múlhatott kényeztette közben partnerét. A behatolást egy kis előjátékkal kezdte, mely során persze tágította újdonsült szerelmének a végbélnyílásait és szoktatta Őt ahhoz, hogy egy „idegen test” akar bejutni oda. Persze addigra már az izgalomtól igencsak megvolt, Tibi fasza duzzadva. Elérte már 26 cm is. Miközben az unokabátyám a behatolás tevékenységét folytatta, a partnere annyira felizgult, hogy csak spriccelt belőle a geci, amit alig győzött Tibi lenyalni Beni mellkasáról. Olyannyira ízlett Neki Beni gecijének íze, hogy le is smárolta úgy gecis szájjal a partnerét. Az anál után a fiú leszopta a rokonomat, aki ebbe (vagyis a párja szájába) bele is élvezett. Benike csak úgy nyelte a gecit, mint ahogy a kacsa a nokedlit szokta. A szopás után, csak a következőket jegyezte meg Tibinek, hogy: „amíg Ők ketten nem találkoztak, és nem jöttek össze, valamint amíg életében először néhány héttel ezelőttig nem járt egy férfi (fiú) fasz a szájába és le nem szopta azt, addig nem hogy, hogy Ő erre bármikor is képes lesz.” A seggbe dugásra valamint az első 100%-san sikerült szopással kapcsolatban meg így nyilatkozott Beni a rokonomnak: „Életemben nem gondoltam volna, hogy az első szexem fiúval lesz és ezt nem csak, hogy hagyni, de élvezni is fogom. Arra meg végképp nem számítottam, hogy a férfi geci annyira ízleni fog, mint amennyire a Tiéd ízlett.”

Beni már akkor tudta, hogy már nincs visszaút és másnap el kell, hogy mondja otthon, hogy Ő bizony meleg és barátja pontosabban párja is van. Ennek elő zenéjeként másnap délután 15 órára elhívta Tibit a Tőlük nem messze levő parkba. Ott két-három mondatot még beszéltek, majd Beni (egyedül) hazament és a már otthon levő szüleit kész tények elé állítva, elmondta Nekik, hogy meleg és már több mint két hónapja összejött egy nagyon csinos és nagyon jó kedélyű sráccal, akivel előző nap el is vesztette a szüzességét. A szüleit ez az összevont hírhalmaz „teljesen” sokként érte. Bár az édesanyja annyit azért megjegyzett Neki, hogy „már régóta sejtette, hogy Ő bizony más az átlagtól és ezt már valahol el is fogadta. De ez a bejelentés ennek ellenére mégis kicsit sokként érte, de ezek után is mindenben támogatni fogják.” Az édesapja ennél drasztikusabban fogalmazott: „Te rohadt köcsög, meleg állat, hogy képzeled, hogy ezt ilyen módon kijelented? Hogy képzeled, hogy én ezt jó szívvel és számmal fogom nézni? Beni először felszaladt a szobájába, ahol egy kisebb utazótáskába elkezdte bedobálni néhány cuccát, mire megjelent az édesanyja, és megkérte, hogy ne csinálja ezt. Erre Beni lement az édesanyjával a nappaliba és elmondta, hogy a párja nem más, mint az a fiú, akinél az elmúlt hétvégét is töltötte és egyébként is itt várja Őt a parkba, sőt a szülei felajánlották, hogy ha bármi problémám lenne itthon a dolog miatt, szeretettel várnak, hiszen látják, hogy szeretem a fiukat. Ezt követően szinte egyszerre szólalt meg az édesanyja és az édesapja. Az édesanyja annyit mondott, hogy „Hívd be nyugodtan a fiút”; míg az édesapja csak annyit mondott, hogy „Te innen jelenleg sehova nem fogsz elköltözni, mert ebbe Én semmiképpen nem fogom megengedni. És felejtsd el, hogy Neked bármikor is lehet kapcsolatod fiúval” Erre Beni a következőket mondta: „Apu, anyu! Higgyétek el, hogy Nekem sem volt könnyű, hogy évek óta nem tudtam, hogy a korosztályomhoz tartozó fiúkkal ellentétben egyszerűen nem érdekelnek a lányok és inkább /szinte kizárólag/ csak a fiúkkal akarom magam körül venni, és előbb megnézek egy-egy fiút tüzetesen, mint egy lányt. Ezután kb. 4 hónapja nem találkoztam Tibivel, aki iránt már az első pillanatban tudtam és éreztem, hogy Ő az igazi. Először hetekig csak egy-egy alkalommal találkoztunk és dumáltunk. Ezt követően kb. 1,5 hónapja összejöttünk. Gondolom azért feltűnt legalább valamelyiketeknek, hogy azóta boldogabb és összeszedettebb vagyok. Remélem, ezt nem akarja egyiketek sem tönkre tenni!” Hát erre már a szülei sem tudtak sem köpni sem pedig nyelni. Ezzel Beni magához vette a korábban összedobált cuccait és eljött otthonról. Akkor néhány hétig nem tartotta a kapcsolatot a szüleivel. Amíg majd 3 hét elteltével az édesapja hívta fel, hogy az anyja teljesen belebetegedett ebbe a szituba és szeretné vele tisztázni a dolgokat, további majd 1 hét elteltével találkoztak személyesen is. Átbeszélték a helyzetet. Beni elsősorban az édesanyjára való tekintettel hazaköltözött. A következő hét vasárnapjára, ebédre áthívhatta Tibit is. Ez a találkozó remekül sikerült. Senki, semmilyen (negatív) megjegyzést nem tett a másikra. Két héttel később megismétlődött a közös ebéd Beniéknél. Még ekkor is minden kitűnően sikerült. (Legalábbis azt hitte a két kamasz.) A harmadik ilyen közös ebédidőben történő étkezésre 3 héttel később került sor. Ekkor viszont Beni apja igen csak sértő megjegyzéseket tett első sorban persze Tibire, akit mindennek elhordott, és hogy „hogy merészelt meleget csinálni az egyetlen fiából”. Emellett obszcén megjegyzéseket is tett rá. Tibi (látszólag) békésen tűrte ezeket a megjegyzéseket, mert nem akart Beninek fájdalmat okozni azzal, hogy szembeszegül az apjával. Pedig hát Beni ebbe a helyzetbe pont ezt várta volna a párjától, hogy tűzön-vízen álljon ki kettejükért. Ebből később (másnap) egy kis súrlódás is volt kettejük között. 1,5 hónappal később újabb meghívást kapott Benin keresztül a szüleitől a rokonom. Ezt a párjára tekintettel el is fogadott. De ez apja ismét „kitett” magáért is ismételten megsértette Tibit, mellyel persze saját fiának is fájdalmat okozott. De ekkor már Tibi sem hagyta ugyanúgy magát és persze a párját, mint ahogyan korábban. És persze a rá jellemző nagyon visszafogott hangnemben, de számon kérte a barátja apját, hogy „miért akar a fiának ezzel a viselkedésével ártani és miért akar kettejük boldogsága elé állni?” Ez Beninek nagyon jól esett, hogy a szerelme ennyire kiáll kettejükért, de viszont a fiú apját sokként érte, hogy Tibi így visszamert Neki szólni, ráadásul a saját házába és elküldte. A fiát pedig felzavarta a szobájába. A következő 2 hónapban még a suliba és onnan haza is kocsival szállítgatta a gyermekét, csak azért, hogy ne legyen módja találkozni Tibivel. Még a telefonját is elvette valamint a netet is korlátozta, úgy hogy ahányszor a fia a géphez ült, odaült tisztes távolságba mögé és semmi olyan oldalt nem engedett Neki megnyitni amin esély lett volna arra, hogy a két fiú beszéljen egymással.

Ezt megunva, Beni az egyik éjszaka kilopózott otthonról és az apja kocsijával útnak indult Tibihez, de sajnos útközben súlyos autóbaleset érte és kórházba került. Erről Tibit, Beni édesanyja férje tudtán kívül értesítette. Miután a telefonban a rokonomat a párja édesanyja mindenről, vagyis az előzményekről is felvilágosította, unokabátyám első útja a barátjához vezetett a kórházba. Beninek eltört több helyen is a jobb combcsontja, valamint a bal bokája és megrándult a bal térde is. Nem beszélve arról, hogy a fejét is annyira beverte, hogy kómába került. A kómából 2 hét után ébredt fel és az első személy, akit látni akart az Tibi volt és az édesanyja. Ezen a faterja teljesen kiakadt, hogy miért nem akarja még látni sem a fia. 1,5 hónappal a baleset után engedték haza Benit a kórházból. Ez idő alatt látszólag teljesen elfogadta az örege, hogy a fia és az unokatesóm egypárt alkotnak. Beni rehabilitációja 10,5 hónapig tartott. A rehabilitáció végeztével megint elkezdett ellenségesen viselkedni és beszélni Beni édesapja a fia pasijával. Tibi már a végén kutyaszorítóba került, hiszen egyfelől ott volt a párja, akibe még mindig szerelmes, és akit nem akar elhagyni, de már nem tudta tovább tűrni a barátja apjának viselkedését. Amikor Beni el szerette volna hívni magukhoz, a rokonom meg mondta Neki, hogy Ő nem megy, mert nem akar újabb vitákat az édesapjával. Erre Beni válaszút elé állította Tibit, hogy vagy elmegy hozzájuk vagy akármennyire is fáj Neki, de a kapcsolatuknak vége. Ez meglepte Tibit, de annyit mondott, hogy ha nem érted meg, hogy Én nagyon szeretlek Téged, de az apád ott sért meg engem és téged is ahol csak tud. A kapcsolatuk (úgy tűnt, hogy itt) véget (is) ért.

A következő 1 hónapban egymást kerülgették. A végén odáig fajult, hogy Beni a szerelmi bánatában öngyilkosságot követett el. Szerencsére túlélte. De ez legalább véglegesen felnyitotta az apja szemét, hogy nem játszhat a fia érzéseivel. Beni (és persze a felesége) kikerülésével megpróbált beszélni Tibivel. Sikerrel járt. A rokonom annak örült, hogy végre belátó lett az „öreg” is, de annak nem, hogy ehhez az kellett, hogy Beni megpróbáljon végezni magával, de tudta, hogy valahol Ő is tehetett erről, hiszen ha nem hagyja el, akkor ez nagyvalószínűséggel nem történt volna meg. 2 nappal azután, hogy a két FÉRFI megbeszélték a szituációt, Tibi felhívta Benit, hogy nagyon szeretné látni és beszélni vele. A fiút ez ugyan nagyon meglepte, de egyben örömmel mondott igent, mert még mindig szerette a másod-unokabátyámat. Másnap a Beniékhez közeli parkban találkoztak. Megbeszéltek mindent és már pont kibékültek, amikor egyszer csak csörgött Beni telefonja, az édesapja volt. Megkérdezte, hogy merre van, és hogy kivel van. Amikor elmondta, hogy ott van a parkban Tibivel, akkor számára meglepő módon arra kérte, hogy hívja akkor ott azonnal el magukhoz a „barátját”. Először a meglepettségtől megszólalni sem tudott, majd amikor a sokkból felocsúdott, kicsit visszafogottan, de próbát tett arra, hogy elhívja Tibit. Ami viszont még inkább meglepte és egyúttal boldoggá is tette az volt, hogy a „párja” igent mondott. Amikor Tibi igent mondott a meghívásra, azért óvatosan emlékeztette arra, hogy milyen volt, amikor utoljára Náluk volt. Erre annyit mondott, hogy „hidd el azóta sok körülmény megváltozott, melyekből az öreged akár még tanulhatott is.” Reménykedhetünk vajon ebbe?! Hangzott el Beni szájából a költői kérdés. Ebben a pillanatban Tibivel együtt elindultak hozzájuk. Az édesanyja tártkarokkal fogadta Tibit is és az apja is örömmel látta a fia arcán a boldogságot. Ott elnézést kért a feleségétől, a fiától és az unokabátyámtól is. Ez unokabátyám kivételével mindenkit meglepett és örömmel látták, hogy ezt komolyan is gondolja és nem csak a látszat kedvéért tette.

Tibi és Beni ezek után 29 hónapig voltak együtt teljes boldogságban. Majd sajnos az élet közbe szólt és szegény Benit halálos kimenetelű autóbaleset érte. (Ekkor nem Beni volt a hibás és persze nem Ő akart öngyilkos lenni.)

Tibi sajnos mai napig gyászolja egy kicsit Benit és ezért nem igazán enged egy fiút sem magához közel. Szóval elmondható, hogy ez a kapcsolat sokkal többet jelentett az uncsitesómnak mint az első, de sokkal szomorúbb véget ért mint az. Ezt egyszerűen kiheverni sem tudja. (Lehet, hogy nem is igazán akarja?!!!)



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása