Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

A csodálatos asszonyság

2017. október 07. - erotikustortenet

Az elmúlt két hónapja egyik alkalommal kimentem a piacra vásárolni különböző termékeket .Az egyik pultnál már megkaptam a megvásárolt árut és még ott álltam a pénztár előtt amikor megszólított egy középkorú csinos asszony cseréljünk helyett,hogy én is tudjak fizetni. Nem lehetne az ágyban is cserélni a férjével,vagy a kanijával.Miért gondolod te többet tudsz náluk. Mondtam neki szerintem igen, de azt itt nem lehet megtudni.erre megfogtam a hölgy fenekét és a hátsó szoknya felvágásnál benyúltam a combjai közé. kiderült nem visel bugyit amiért megdicsértem.Nem szereted a bugyit kérdezte, de csak akkor ha a fejemre húzzák.

Nagyon rafinált vagy mondta a hölgy,majd mondta állj a húsbolthoz mindjárt odamegyek. Pár perc múlva odajött és megkérdezte mehetünk e hozzád. Mondtam neki gyere. És elindultam. Ne nézz hátra szólt,majd valakinek mondott valamit és a kocsinál utolért és beült az autóba. Várd meg,hogy valaki kiálljon innen és utána megyünk mi is. Láttam hogy a mellettünk lévő kocsiba is beszáll egy férfi és egy nő és elindulnak,mire egy másik kocsi is elindult utánuk. Másfelé menjünk ne utánuk. Jó mondtam és kis idő múlva már be is hajtottam a felnyíló kapun. Alig jöttünk be a kapu lezárt a csaj meg megfogta a kezemet és a szoknyája első részén lévő vájatba betolta a pinája elé.

Én odafordultam és szájon csókoltam. Menjünk fel mondtam,majd elindultunk a lakásba. Alig mentünk be az ajtón már hámoztam is le róla a ruhát. Mire felértünk a hálószobába már nem volt rajta csak a harisnya és a harisnyatartó. Közben megfogtam a szép telt hegyes melleit és simogattam a csupasz punciját. Lefektettem az ágyra és elkezdtem simogatni a melleit és a hasát,majd a puncija vájatát. lassan közben megfogta a farkamat majd lehajolva bekapta és elkezdett fulladozni. erre megkérdeztem mi a baj.

Megfulladok én ilyen mélyen még sose éreztem férfi faszt. Kihúzta és magába nyomta .Lassan elkezdtem nyomni befelé és ekkor megkérdezte mennyire akarod bedugni amennyire csak lehet .Szeretnélek igazán nagyot szeretkezni veled . Ha lehet ne csinálj fel ma elfelejtettem a fogamzásgátlóz bevenni,mert a fiúm ma nem jön hozzánk és még egy hónapig nem lesz itthon. Amikor egy félóra múlva végre elkezdett a farkam rángatózni gyorsan kihúzta és ismét a szájába vette majd nem győzte nyelni a spermámat és kicsorgott a szája szélén. Vagy háromszor nyelt nagyot mire eltüntette a gecimet és lenyalta körbe a száját és tisztára szopta a farkamat.

Te tényleg fantasztikus vagy örülök,hogy találkoztunk. remélem még sokszor fogsz ilyen élményekbe vinni. A saját fiam kefélt eddig,mert az apja a férjem nem tud megbaszni nem áll fel a fasza, de borzalmas féltékeny. Tudja,hogy a fia a szeretőm és ezt eltűri,mert nem akarja,hogy elhagyjam. Ha meglátott volna hogy én nem abban az autóba ülök képes lett volna nekimenni a kocsinak,hogy cirkuszt csináljon. Gondolom nős vagy ? Igen, de a feleségem kint van külföldön a lányomnál és egy hónap múlva jön csak haza.
ekkor fasszal nem is lehettél volna szingli. Mikor pihentünk egy keveset és megint magamhoz húztam már elcsodálkozott,hogy már képes vagy megint megkefélni ? egy éjszaka hányszor bírod. Én az előbbi aktus során háromszor élveztem el és ilyet még húsz éve nem éltem meg, húsz éve vagyok férjnél és még sose tapasztaltam. A férjem volt az első aki elvette a szüzességemet egy táncmulatság után a kapualjukban és másnap elvitt és az anyakönyv vezető össze is adott bennünket. Nem akarta,hogy bárki más is belém tudja tenni a farát,csak magának akart engemet. A szüleim el voltak ájulva amikor hazamentem mint férjes asszony.

Később mumszot kapott, de szerencsére addigra már terhes voltam. sajnos nemcsak hogy magtalan lett, de a fasza keménysége is elmúlt. Így 14 éve nem volt senki aki megkefélt volna és két éve az egyik esti fürdés után a fiam meghágott és azóta a szertője vagyok. A férjemnek elmondtam,mert megkérdezte ki az aki szeretkezik velem mert látja rajtam,hogy sokkal elégedettebb vagyok mint korábban. Amikor elmondtam neki eleinte fel volt háborodva, de lassan hozzászokott és néha most amikor a fiam megkefél utána megengedem neki,hogy kinyalja a pinámat.Te is szeretsz pinát nyalni. igen a feleségem tanított meg rá. Ő már 13 éves kora óta kefél mindenkivel amikor megerőszakolták. Én 27 éves korában vettem feleségül.

Most már megint olyan hogy bárki megbaszhatja,mert tíz évvel ezelőtt összejött egy néger komával aki a 46 centis faszával úgy megbaszta,hogy szétkefélte a méhét és majdnem elvérzett. Így kivették neki és sajnos még jobban és többször kefél mellé mint korábban, de a gyerekeim nem engedik,hogy elváljak tőle, de nem is akarok. Te csodálatos asszony vagy. remélem még évekig lehetek a szeretőd és csak azután fogsz elhagyni ha már találtál valakit aki engem is túlszárnyal a kefélésben. vagy két óra múlva el akart menni, de mondtam neki ne menjen el maradjon itt nálam a hétvégére. rendben , de most elmegyek és majd felhívlak mikor gyere értem és megbeszélt helyre jössz.

Majd folytatom remélhetőleg



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása