Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Crossdressed

2017. október 12. - erotikustortenet

Feküdtem az ágyban amikor csörgött a telefonom, az éjjeli szekrényre nyúltam érte és megnéztem ki az?. Józsi volt majd felvettem.

- Szia.
- Csáó Tomi, szereztem füvet gyere értünk és mennyünk szívni.
- Oké, de kivel vagy és hol?
- Tibivel vagyunk a Róbert Károly-i McDonald's-ba.
- Rendben 15 perc és ott vagyok.

Letettem a telefont és gyorsan kiugrottam az ágyból, berohantam a fürdőbe és zuhanyozni kezdtem. Miközben a meleg víz folyt végig a testemen kicsit játszottam a teljesen csupasz farkammal, már régóta borotválom a farkamon is a szőrt mert titokban crossdressed vagyok. Már 13 éves korom óta vonzódom a női ruhákhoz. Ekkoriban a nővéremtől loptam bugyit mindig hogy hordjam, valamiért mindig is élveztem lánynak lenni. Amikor elköltöztem otthonról úgy döntöttem veszek magamnak rengeteg női ruhát, cipőt és kiegészítőt. Pont tegnap vettem magamnak egy vibrátort amivel miután jó alaposan benyálaztam, hosszan dugtam magam, még nem a hasamra élveztem és utána a kezemről lenyaltam az összes gecimet.

Én nem túl magas 18 éves srác vagyok, vékony szoli barna a hajam hosszú fekete és az arcom elég lányos még smink nélkül is.

Kiszálltam a zuhanyból magamra kaptam egy inget zoknit és farmert azt ajtóban felvettem a kocsi kulcsot és már indultam is le a házból. Beültem a kocsiba és már indultam is a McDonald's felé. Már a parkolóban kiszúrtam Józsit és Tibit ott ökörködtek az autók között. Megáltam majd beültek. Gyorsan elhajtottam egy messzibb félre eső helyre ahol senki nem lát minket. Tibi meg gyújtotta a cigit és miután nagyokat beleszívott és tovább adta. Ez így ment körről körre kb tíz percig még mindannyian nagyon beálltunk. Józsi kicsit pufók alkat volt és de elég magas Tibi pedig igazán ki volt gyúrva magas jó kiállású fiú ő 19 éves volt és ahogy lányoktól hallottam igen nagy farokkal rendelkezett.

Józsi kitalált egy nagyon jól hangzó játékot. Az volt a lényege mindenkinek el kell mondania a legnagyobb titkát amit nem tudunk és aki hazudik vagy csak kitalál azt gyomron vágjuk. Nagyon jó játéknak tűnt mindannyian nevettünk és mivel Józsi találta ki így ő is kezdte.

- Már voltam nagyon fiatal lánnyal együtt. - mindannyian szakadtunk a nevetéstől nem tudtuk eldönteni most igazat mond vagy csak viccel.
Tibi folytatta a sort.
- Mindig ki szoktam kukkolni a húgomat fürdés közben. - ismét szakadtunk a nevetéstől és ezt sem tudtuk eldönteni, hogy igaz vagy csak vicc.
Most rajtam volt a sor, rám szegeződtek a szemek, nyeltem egy nagyot és.
- Én beszoktam nőnek öltözni már 13 éves korom óta. - Mindketten rám néztek és most senki sem nevetett.

Már kezdtem megbánni, hogy elmondtam. Láttam a fejüket és az összevont szemöldöket. Tudtam, hogy nem fognak elfogadni ha bevallom, hogy crossdressd vagyok. Kitört belőlem a sírás azt mondtam nekik "Szálljatok ki a kocsimból" és haza hajtottam sírva. Aztán otthon kicsit megnyugodtam és nem akartam erre gondolni így betettem egy két meleg és travi pornót és masztizni kezdtem. Látom a TV előtt a telefonom kivilágít majd megcsörren. Felálok oda sétálok és látom egy sms. Megnézem Tibi volt az. "Szia már elment Józsi is de én a parkba vagyok nincs kedved ki jönni?" - úgy döntöttem most már úgy is tudja a titkom ha tetszik ha nem ez van. Vissza írtam neki, hogy nem sokára ott vagyok legyen a szokásos padnál. Azt gondoltam most már megmutatom neki ki is vagyok valójában. Kinyitottam a szekrényt elő a titkos dobozt amiben a lány ruháimat tartom. Előhúztam belőle egy aranyos rózsaszín csipkés tangát hozzá egy passzos farmer forró nacit. Felülre fekete melltartót vettem kitömtem mű mellekkel és rávettem egy sztreccses toppot. Beszaladtam a fürdőbe gyorsan ki sminkeltem magam a hajam lófarokba kötöttem, szájfény. Gyorsan kilakkoztam a körmöm az is rózsaszín lett. Belebújtam egy 7cm sarkú platform szandiba had látszódjon a kifestet lábujj körmeim is.

Kocsi kulcs a kézben ismét úton voltam. A parknál megáltam és elkezdtem sétálni a pad felé. Már elég késő volt talán elmúlt már éjfél is ilyenkor egy árva lélek sem volt már bent, csak Tibi. Ahogy közeledtem felé láttam rajta elsőre nem ismert meg aztán amikor közelebb értem már igen.

- Ez te vagy Tomi? - kérdezett zavartan.
- Igen én vagyok. - mosolyogtam rá.
- Miért öltöztél így?
- Én ez vagyok és nem titkolom tovább. - közben végig mosolyogtam.
- Rendben de ne próbáld meg leszopni a farkam. - mondta viccesen.

Majd a padnál meg gyújtott egy új cigit és azt is elszívtuk. Mivel már csak ketten voltunk így az jobban hatott ránk.

- Te most pont úgy nézel ki mint egy lány. - mondta Tibi.
- Mi? - kérdeztem mintha nem értettem volna, pedig csak újra akartam hallani a szájából.
- Annyira kúrva jól nézel ki mint egy lány.
- Ja értem, hát köszönöm. - mosolyogtam tovább.
- És te csináltad már? - kérdezte félénken.
- Micsodát? - kérdeztem vissza naivan.
- Hát tudod... szoptál már?
- Igen szoptam már. - mosolyogtam tovább a kíváncsiskodóra.
- És te szereted csinálni?
- Igen szeretem. Tudod én imádom a faszt. - gondoltam izgivé teszem a beszélgetést ha még nem lett volna az.
- És jól csinálod?
- Hát akiket eddig leszoptam mindenki nagyon élvezte. - folytattam tovább a mosolygást és a bájolgást.
- Le is nyeled vagy azt nem?
- Lenyelem az utolsó cseppig, nagyon szeretem ha a számba élveznek. - pontosan tudtam mire megy ki a játék.
- És?... - kezdet volna bele az újabb kérdésbe amikor a padra löktem.
- Most inkább megválaszolok minden kérdésed úgy hogy egy szó se jön ki a számon de valami bele megy. - és

Lehúztam róla a rövid nadrágját. Simogatni kezdtem az alsóneműn keresztűl a már kő kemény szerszámát és ami valóban hatalmas volt. Majd a boxeron keresztül nyalogatni kezdtem. A fogammal megragadtam a tetejét és szép lassan húztam le addig még elő nem ugrott az a méretes duzzadó farok. "Ez aztán a szép fasz Tibi" Csókolgatni kezdtem majd nyalogatni. Aztán a makkját kezdtem nyüstölni a nyelvemmel még szépen lassan a számba nem engedtem. Akkor volt a farka és ráadásul olyan vastag, hogy kb a negyedét tudtam bekapni és teli is volt a szám. Bele adtam minden, hogy a legtutibb szopásban részesítsem és asszem és sikerült mert szó nélkül egyszer csak megfeszült a számban a farka és már lövelt is ki belőle a rengeteg geci. Folyamatosan nyeltem de még így is kicsordult a szám szélén és buborékozni kezdett ahogy hevesen szoptam tovább a farkát. Végezetül teljesen letisztítottam megtöröltem a szám és azt mondtam neki majd írjon. Vissza ültem az autómba és haza hajtottam végül boldogan.



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása