Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

A legjobb estém apával

2017. október 18. - erotikustortenet

Ketten éltünk az apámmal, miután anya elhagyott minket, csak ketten maradtunk. Apa tisztességesen nevelt engem és lehetőségeihez képest mindent megadott nekem, amire csak szükségem volt. Mindig felnéztem rá, Ő volt a példaképem. Mindig remek tanácsokat adott nekem. Vicces, érzékeny, bolondos, fiatalos ember volt. Magas, nagyon magas, közel két méteres férfi volt az apám, sötét fekete, dús haja és óriási barna szemei voltak, szimmetrikus arca, rossz fiús vonásokkal és apró gödröcskékkel, amiket csak akkor lehetett látni, ha nevetett. Ritkán hagyott magának szakállat, de neki az is jól állt, mivel machos, szimmetrikus arca volt. Torna tanár lévén imádott mozogni, edzeni, ebből adódóan hatalmas óvó karjai, izmos melle volt, kockás hasa, testét szőr borította. Abban a Gimnáziumban dolgozott Testnevelés és Magyar tanárként, ahol én is tanultam. Miután akkoriban éppen szingli voltam, rengeteget vertem a farkam tusolás közben. Pont egy ilyen matyizásommal kezdődött az egész történet, amit most megosztok veletek.

Egy este tusolás előtt nagyon kanos lettem, apa még nem ért haza (elment néhány haverjával sörözni, mivel péntek este van és másnap se suli, se meló) én pornót tettem a gépen és bámultam a monitort, sokat keresgéltem míg találtam egy nagyon izgatót. Nagyon tetszett, mivel a férfi szereplő olyan volt külsőre mint apám. Izmos, szexi nagy farokkal, miközben vertem a farkam apámra gondoltam. Ez nagyon fura volt, de nem bántam, eszembe sem jutott, hogy meleg lennék. Éreztem, már nem sok kell és elélvezek, de nem akartam, így abba hagytam, bementem apám szobájába és elkezdtem magam bámulni a tükörben, reméltem észre veszek valami hasonlóságot köztem és apa között. Én nem voltam annyira magas, mint apám. 175 cm voltam, szálkás, kevés izommal, barna szemmel, fekete oldalt felnyírt hajjal, kerek arccal. Majd észre vettem apám boxerét az ágy mellett össze gyűrve, felvettem és láttam, hogy beletörölte a spermáját. A gondolattól egyből mereven állt a cerkám a gatyámban, bementem a szobámba, a boxerét az álló, merev 16cm-es farkamra tekertem, megszorítottam és vertem a farkam, mint állat, annyira jól esett, ziháltam, lihegtem és csak fel-le járt a kezem, apámra gondoltam, a szexi testére,izmaira,ajkára,és akkorát éleztem mint még soha!A szoba közepéből az ajtóig spricceltem,kifujtam magam és már vittem volna vissza apám gatyáját a szobájában, amikor hallom, ahogy csukódik a bejárati ajtó. Apa már a házban van! Gyorsan begyűrtem a párna alá a gatyáját és készülődni kezdtem a tusoláshoz. Belépett a szobámba, köszönt és megállt az ajtóban. Kérdi:
-Még nem fürödtél?
Mondom
-Még nem, éppen befejeztem a leckét, hogy a hétvége szabad legyen.
Látom apám mosolyog és azt mondja, szerintem a szaporodást már rég elhagytátok a suliban és a monitorom nézi, akkor kapcsoltam "WÁÁÁÁÁ Úgy hagytam a gépet, nem zártam be a pornót!!" nagyon kellemetlen volt, de mit tudtam volna csinálni? Elindultam tusolni és miközben folyt rám a víz, csak apámra tudtam gondolni. Lehet, hogy szerelmes vagyok a saját apámba? Ekkor már megint állt a farkam, elkezdtem simogatni, szorongatni, húzogatni és verni a farkam. Ez egy aktív nap volt, könyveltem el, miután eléleztem. Kilépve a fürdőből apám huncut mosollyal az arcán megjegyzi:
-Megkönnyebbültnek tűnsz! Jól esett a fürdés? - majd magához húz hatalmas kezeivel, szorosan átölel, puszit nyom a fejem búbjára és megsimogatja a hajam.
Csak mosolyogtam. Ő is tusolni indult meztelenül, törölközővel a derekán. A szobámig sem értem el, amikor az a gondolat ugrott be, hogy megnézhetném apámat meztelenül, sosem láttam még a szerszámát, de hogyan?! Csak nyissak be, mintha kellene valami? Nem, azt egyből levágja, simán kilesem...óvatosan benyitottam, nem hallhatta a víz zuhogása miatt és akkor ott megláttam. Megláttam a tökéletes emberi testet, amit mindenki megkívánna ha látna. Láttam ahogyan a víz csurog izmos nyakán a hatalmas kerek mellizmára, kockás hasára, ahogyan kigyúrt karját behajlítva haját mossa, amely arcába omlik és láttam azt is, ami miatt belestem, láttam a farkát...nincsen rá szó mit éreztem. A szemem kikerekedett. amikor megláttam a farkát, vastag volt, mint egy sörös doboz, húsos, duzzadt, lankadt, gyönyörű és olyan nagy volt, hogy a combja közepéig ért. Reménykedtem, hogy láthatom ahogyan felhúzza a bőrt és megmutatja makkját is és igen, kegyes volt hozzám, megmutatta ahogy mosta habos vízzel. Kibukott a bőr alól a makkja is, azt hittem végem, tudtam elalvás előtt lesz még egy elintézni valóm, miután fater letusolt egy szál boxerben, mert abban alszik. Még bejött a szobámba és beszélgettünk. Kérdezgetett a csajokról, elmesélte a napját, viccelődtünk egyet és elkezdett bírkózni velem, de nekem nem volt kedvem hozzá, mert már volt tervem az estére.. :) de apám hajthatatlan és a kezem hátra csapva az ágyamra nyomott, közvetlen alá kerültem és ő rám feküdt, próbáltam fölé kerekedni, de nem bírtam csak kapálóztam, fetrengtem, mire megsajnált és elengedett. Megpuszilta a fejem és az ajtó felé sétált, én neki szaladtam és a hátára ugrottam, átkulcsoltam a nyakát és Tarzant utánozva ordítottam a fülébe, apám leszerelt engem és az ágyra dobott, majd rám feküdt 1-2-3 csing csing!!! Nevetve kiabálta VESZTETTÉÉÉL, majd a párnámat felemelve a fejemre vágott. Nevettünk, amíg megláttam a boxerét, amit én raktam oda aznap a párna alatt, lefagytam és apám a szemem követve meglátta a gatyáját, megfogta és kérdezte
-Hát ez? Mit akartál ezzel?
Csak hebegtem-habogtam:
-É-é-é-én ööhm izé, én nem is tudom, hogy-hogy került az ide...
Tudta apám, hazudok. Nevetett és mondta ez fura és elkiáltotta magát
-DE AKKOR SEM ÚSZOD MEG A VÉGSŐ CSAPÁST!!!!! - és rám feküdt, hátra húzta a lábam, hátra fordított és a mellkasomra ült, s az arcom, mint az öregek, húzta - milyen helyes fiatal ember. - ismételgette.
Én ekkor megláttam a farkát, éreztem a testemen a golyóit, annyira közel voltam hozzá, hogy bekaphassam, csak erre vágyom kérlek, könyörgöm ismételgettem magamban. A kezem apa szorította ekkor már és én csak a farkát bámultam, akartam, kívántam, éreztem, hogy a farkam az égbe mered és majd eldurran. Apám kérdi mi baj van, nagyon szótlan vagyok, de én csak a farkát bámultam, de szegény fater akkor azt hitte, hogy zavarban vagyok, kérdezte is.
-Jaj, ne haragudj! Neked ez kellemetlen? Apád bránere a testedhez ér, sajnálom.
Mire én
-Áááá dehogy is, észre sem vettem, nem nagy szám. - mosolyogtam.
Apa:
-Miii?!?? Ez nem nagy szám? Egy vadállat rejtőzik itt!!!!
Ekkor nevetett apám és lerántotta a gatyáját és megláttam a farkát, lankadtan is óriási, vastag, húsos, izgató volt!
Levegőt sem kaptam, apám meg csak ismételgette:
-Nem nagy szám mi?
Megkérdeztem, hogy megfoghatom-e, mert ez nagyon durva szerszám.
Apám meglepetésemre azt válaszolta, hogy persze és nagyképűen, mosollyal az arcán azt mondta
-Ettől nem szabad megfosztani a világot!
Csak nevettünk, eltette a farkát, én csalódottan ültem az ágyon, kérdeztem
-Csak ennyi volt a nagy jótékonykodásból?
Nevettünk egyet, mire apa megkérdezte, hogy ő is láthatná-e az enyémet? Mondtam neki sajnos most nem jó, mert épp áll....csak nézett apám és kérdezte, mitől? Csak nem az ő farkától, erre én elvörösödtem. Apám az ágyra nyomott, csak pislogtam nagyokat, levette a pólómat, a gatyámat és meztelenül feküdtem az ágyon. Oda hajolt fölém és megpuszilta a számat, én mohón vissza csókoltam volna, de Ő elhúzta a száját és a nyakam csókolgatta, mellem simogatta, kígyózó mozdulatokkal a hasamon lecsúszva, marokra fogta álló farkam, az érintésétől majd elsültem. Óvatosan, lassan fel-le húzogatta a bőrt a farkamon, a hasamra apró puszikat nyomott, míg a feje a farkam felé ért. Ekkor azzal a huncut mosollyal rám nevetett és mint egy búvár merüléskor, úgy bukott a farkamra. Szopás közben csavargatta a farkam, bólogatott a farkamon, amikor már lüktetett a farkam apa tövig benyelte és a bőrt teljesen felhúzta a faszomon. Ekkor már nem bírtam tovább és tele lőttem apám száját. Apám csak szopta és szopta a g'cis farkam, nyalta végig, majd fölém hajolt és mohón csókolózni kezdtünk, majd kitéptem a nyelvét. Szorosan ölelkeztünk, majd apám a párnámra feküdt és elővette a farkát, jelezvén, hogy én jövök. Azt gondoltam csak álmodok, de ha ez egy álom is, akkor sem akarok még felébredni, nem bánom, ha álom, csak álmodhassam végig. Simogattam az arcát és apró puszikat nyomtam a szájára, arcára, nyakára és később elkezdtem nyalogatni a mellbimbóit is körkörösen, szívkálva, harapdálva. Testét, karját, hasát szorítottam, csókoltam mire leértem a farkához...még lankadt volt neki, puszilgattam és elkezdtem neki verni, lassan húztam fel a bőrt a farkán és amikor megláttam a már duzzadt makkját az az érzésem támadt, mintha egy rózsabimbó nyílna ki a levelek közül. Megcsókoltam és szopni kezdtem a farkát, sokkal hatalmasabb volt, olyan 26-27 cm-es farka lehetett és olyan vastag volt, hogy a számba alig fért bele, de én kitartóan szoptam, nyaltam, vertem apám farkát, apa a hajamban túrkált és húzta a fejem a dákójára. Éreztem próbálja minnél jobban lenyomni nekem, hangosan nyögött és nevetett, élvezte, hörögtem a farkával a számban, de én mohón mindet akartam. Lassú csípő mozdulatokkal elkezdte dugni a számat, majd egyre gyorsabban nyomta, nyomta a számba azt a szörnyeteget. Én meg csak kapkodtam a levegőt és közben a farkam is felállt. Verni kezdtem, majd apa felkapott és 69-es pózban basztuk egymás száját...AAAAAAHHHH...UHHHHHHH.....UHHHHHHHAAAA....AHHHH DE JÓÓÓÓÓ izgalomtól ezeket motyogtuk.
Én hamarabb elélveztem, mint apa, de ő sem sokkal később. Éreztem, ahogyan lüktet a fasza és tele nyomja a számat. Annyi jött, hogy még az orromból is folyt a cucc meg a számból fröcsögött, párszor még lenyomta a farkát, majd kivette, megtörölte a számat, megcsókolt, szó nélkül felállt, az ajtóhoz sétált, intett egyet és kiment a szobámból.
Csak feküdtem és döbbenten lefagyva merengtem. Semmit sem aludtam az este és másnap sem mert..ááááá így is nagyon hosszú lett a történet, azt majd talán máskor mesélem el!



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása