Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Lefeküdtem a legjobb barátommal

2017. október 25. - erotikustortenet

Már 13 éves koromban tudtam hogy a fiúkhoz vonzódom de persze ezt titokban kellett tartanom, hiszen egy kis faluban éltem és ha ennek híre ment volna akkor nem csak engem de a szüleimet is kinézték volna. Kamaszkoromban mint a többi velem egykorú gyerek én is sokat maszturbáltam hol meztelen nőkre hol meztelen férfiakra gondolva, aztán mikor szüleimtől kaptam egy számítógépet már nem csak képeket hanem videókat is néztem, legtöbbször biszex videókat. Sokat játszottam magammal egy nap 4-5ször is elélveztem. Aztán mikor betöltöttem a 18at megismertem Ferit akivel össze barátkoztam, persze ő nem tudta hogy én biszex vagyok, Ferivel sokszor össze jöttünk és olyankor mindig berúgtunk. Nekem iszonyatosan tetszett, rövid barna haja és zöld szeme volt amivel megtudott igézni teljesen. Nagyon nehezen tudtam megállni hogy ne csókoljam meg, persze mikor részegek voltunk akkor azért néha letapiztam őt, megmarkoltam kemény fenekét vagy simogattam kockás hasát meg a combját. Szerencsére mindig azt hitte hogy csak poénkodok és cseppet sem sejtette hogy azért csinálom mert tetszik nekem! Egy ilyen fogdosás után mindig haza mentem és kivertem, közben pedig arra gondoltam hogy Feri farkát szopogatom meg hogy a formás kis seggét dugom. 18 éves korom ellenére még tovább is szűz voltam de már nagyon kívántam a szexet. Elhatároztam ha törik ha szakad elfogom csábítani a barátomat. Egyik este direkt úgy intéztem hogy ő jobban be legyen állva mint én, ezt könnyen elértem, mikor már Feri annyira ki volt hogy beszélni is alig bírt gondoltam itt a remek alkalom, oda bújtam hozzá és megöleltem ő a vállamra hajtotta a fejét és elaludt. Erre vártam hiszen tudtam hogy ha részegen egyszer elalszik akkor senki se tudja felébreszteni. Befektettem az ágyba és megszabadítottam az össze ruhájától. Annyira szexi volt meztelenül hogy már a látványtól keményedni kezdett a farkam. Még egyszer megráztam a vállánál fogva hogy biztos legyek abban nem fog felébredni, semmi reakció, jöhet az akció. Nem bírtam magammal azonnal kezembe vettem a farkát és húzogatni kezdtem, erre az elkezdett nőni, mikor már a teljesen alakjában pompázott előttem bekaptam a finoman szopni kezdtem, sose csináltam még ilyet azelőtt, próbáltam leutánozni azt amit a videokban láttam. Nem csinálhattam rosszul mert Feri nyöszörögni kezdett, és a farkából is előtört a váladék. Szopás közben én is benyúltam a gatyámba és verni kezdtem a szerszámom, egy-két rántás után azonban hamar elmentem, Feri is egyre szaporábban vette a levegőt ezért gyorsítottam a tempón. Egyszer csak előtört belőle a geci gejzír és tele lőtte a szám a spermájával, először furcsa volt az íze de ahogy a számban forgattam hamar hozzá szoktam és a végén már le is nyeltem. Lenyalogattam a maradékot Feri farkáról, betakargattam és elindultam haza fele.
Másnap Feri azzal fogadott hogy mennyire király álma volt mert azt álmodta hogy egy csaj cumizza életében nem szopta még így le senki mint az a lány. Nekem pedig hízott a májam hiszen ezek szerint jól csináltam amit csináltam.
-Ma is átjössz? iszogatunk kicsit és közben pornót nézünk?!
Kicsit hirtelen jött a dolog de természetesen belementem. Alig vártam hogy eljöjjön az este de közben azt is tervezgettem hogy ma többet szeretnék mint tegnap, megakarom dugni a hátsóját. Eljött az este megint sikerült úgy intézni hogy Feri részegebb legyen mint én. Néztük a pornót és közben beszélgettünk, észre vettem hogy Feri nadrágja igen csak elkezdett dudorodni.
-Én már annyira kívánom a szexet, már rég volt mikor dugtam- mondta.
Gondoltam itt az alkalom most vagy soha.
-Én is kívánom, mi lenne ha kivernénk egymás előtt?
Tudom hogy hirtelen jött a kérdés de hát most vagy soha helyzet volt. Legnagyobb megdöbbenésemre Feri előkapta a faszát és simogatni kezdte.
-Oké, de erről senkinek egy szót se!!!
-Rendben!
Én is elővettem az enyémet és húzogatni kezdtem közben pedig őt bámultam amit észre is vett.
-Mi az? Mit nézel?
-Nagyon szexi vagy ahogy a farkaddal játszol.
Mondtam és közben elpirultam. Talán a pia hatására vagy mert régóta nem kefélt senkivel se, Feri elmosolyodott.
-Megszeretnéd fogni?- kérdezte.
A szívem a torkomban dobogott. Az a pasi akiért totál oda vagyok ilyeneket mond.
-Igen- mondtam és már markoltam is rá sőt már vettem is be a számba és szopni kezdtem.
-Nagyon jól szopsz, tegnap is jól csináltad-mondta
Erre hirtelen megálltam és rá néztem.
-Nyugi nem mondom el senkinek se!-mondta mosolyogva-Nagyon ki vagyok már éhezve egy jó kis szexre.
-Hát akkor dugjunk.
-De én nem vagyok meleg
-Én se.
Mondtam és felálltam megfogtam a kezét és az ágyhoz vezettem. Közben mind ketten megszabadultunk a ruháinktól. Feri hanyatt feküdt az ágyon, kőkemény farka úgy állt mint egy dárda. Én ráültem a hasára farkát oda tettem a két farpofám közé.
-Tuti akarod?
Feri nem válaszolt csak bólintott. Én benyálaztam a segglukam oda illesztettem Feri faszát és szép lassan ráereszkedtem, még csak a kalapja volt bennem de már is hatalmába kerített egy nagyon mámorító érzés, egész testem bizsergett ahogy egyre jobban szét feszített a nagy dorong. Azt hittem fájni fog az első alkalom de nem, meg is lepődtem ezen. Mikor már tövig bennem volt elkezdtem vadul lovagolni, Feri pedig közben a fenekemet simogatta. A szemén láttam hogy élvezi a dolgot, lehajoltam hogy megcsókolom de ő elhúzta a száját
-Nem vagyunk szerelmesek csak két srác aki segít a másikon-
Erre kicsit megsértődtem és abba hagytam a liftezést lefordultam Feriről és arccal a fal felé fordultam.
-Még nem végeztünk- mondta és felém fordult, elkaptam a karom és a hasamra fordított majd rám feküdt, természetesen hagytam neki hiszen én is akartam hogy újra bennem legyen. Feri ezúttal nem finomkodott keményen bevágta nekem és vadul kefélni kezdett.
-Szét baszlak te köcsög- mondta és egyre vadabbul kúrt én pedig egyre jobban élveztem. Pózt váltottunk és kutyapózban csináltuk tovább. Közben megmarkoltam a farkam és vadul verni kezdtem, Feri ekkor elment, tele élveztem a popsimat, mikor kihúzta a szerszámát még folyt ki belőle az édes nedű. Lefeküdtünk egymás mellé, nekem továbbra is állt a farkam amit ő is észre vett, megfogta és húzogatni kezdte
-Nem akarsz leszopni?
-Inkább dugj meg!
Megint csak rácsodálkoztam hogy ilyet mondott de nem kellett kétszer mondani, végre elvesztem a szűzességem ráadásul egy ilyen jó pasival!
-Fájni fog?
-Csak az elején egy kicsit.
Feri az ágy szélére ült szét tett lábakkal én elé térdeltem és elkezdtem popsiját nyalogatni mikor már kellő képpen benyálaztam oda raktam farkam a bejárathoz és egy határozott mozdulattal benyomtam. Feri felszisszent.
-Ez fáj, vedd ki!!!!
-Nem sokára jobb lesz- mondtam neki és baszni kezdtem.
Feri próbált volna elhúzódni de én erősen tartottam a lábát, végül belenyugodott a sorsába és hagyta magát, én pedig csak basztam tovább egyre vadabbul és vadabbul dugtam a kis seggét, most még mámorítóbb érzés fogott el, annyira jó volt hogy azt el se tudom mondani, Feri egész idő alatt kérlelt hogy vegyem már ki de én nem tettem meg és továbbra is vadul keféltem, mikor éreztem hogy itt a vég kihúztam és a hasára élveztem. Mikor elmúlt a lila köd és magamhoz tértem már egymás mellett feküdtünk.
-Erről nem szólhatsz senkinek sem-
-Rendben, de csak akkor ha megismételjük
Erre mind ketten felnevettünk. Sajnos ez volt az első és egyben utolsó alkalom hogy Ferivel keféltem. De az emlékemben örökké megőrzöm.



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása