Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Szexéhes apa és a kutyája

2017. október 25. - erotikustortenet

Feleségem veszélyeztetett terhes volt és a szüleihez költözött, én pedig ezalatt a szuka kutyánkat basztam meg. Azóta a feleségemen kívül titokban a kutyánkkal is kefélek.



29 éves vagyok, 4 éve házas férfi ; és egy középiskolában dolgozok testnevelés - és rajztanárként.
A feleségem -Andi - ugyanabban az iskolában tánctanár. 3 éve, amikor az első gyereket vártuk, Andi veszélyeztetett terhes volt, így szülési szabadságra ment, és a szüleihez költözött az utolsó pár hónapra, ami a szülésig maradt . 200 km volt köztünk ,hetente egyszer mentem el hozzá, de nekem viszont szükségem volt a szexre, gyengédségre.
Van egy gyönyörű staffordshire terrier lánykutyánk, akit Kirának hívnak és nagyon édes bújós szobakutya.
Egy pénteki hosszú nap után az iskolából fáradtan érkeztem haza,felhívtam Andikámat, hogy hogy van, majd észrevettem, hogy Kira a szokásosnál kicsit furcsábban viselkedik, állandóan rám ugrik, körbe-körbe rohangál a lakásban . Láttam hogy vérzik a puncija, ebből már tudtam, hogy éppen tüzel.
Megetettem, magamnak is össze ütöttem egy laza vacsit, majd beálltam a zuhany alá .
Nagyon jól esett a meleg víz, ahogy folyt le a farkamon, pár pillanat alatt kőkemény lett, és elkezdtem verni , de nem tudtam befejezni , mert Kira kaparta a fürdőajtót.
Befeküdtem az ágyba egy szál boxeralsóba, és tv-t néztem, Kira pedig felugrott mellém, és a lábamra hajtotta a fejét.
Emlékszem, miután vége lett a Tomb Raider című filmnek, átkapcsoltam egy pornócsatornára , ahol egy nagymellű csajt dugott egy pasi. Hamar felállt a farkam, az előváladékom átáztatta a boxert. Kira odaszagolt, és megnyalta a boxeren keresztül a faszomat.
Nagyon megijedtem először, félretoltam magamtól és rákiabáltam , erre leugrott az ágyról.
Nekem ezután nem volt kedvem befejezni a farokverést, és kissé feszülten, tele spermával feküdtem le aludni, de előtte még levettem a boxert , és meztelenül aludtam el.
Másnap reggel arra ébredtem, hogy Kira a faszomat nyalogatja, ami kőkeményen állt.
Már annyira kanos voltam, és kívántam a szexet, ezért hagytam neki, hogy kényeztessen.
Nem tudom hogy miért, de simogatni kezdtem a hasát, és amikor a puncijához értem, akkor éreztem , hogy milyen nagy , egy pillanatra átfutott az agyamon, hogy mi lenne, ha megdugnám . Már annyira mindegy volt számomra, hogy mi lesz , hogy Kirát a hátára fektettem az ágyon, és jobban szemügyre vettem a testét...
egyszerűen gyönyörű volt, a szép cicijei, amiket egyesével szívtam, miközben a faszomat vertem lassan, végül a puncijához értem, amibe belenyaltam. Szinte nem is gondolkodtam, rögtön feltérdeltem, és a farkam hegyét odatettem a pina bejáratához, ráköptem, és lassan benyomtam neki. Esküszöm, olyan szűk, forró nedves pinában még soha nem voltam , kb 10 másodperc múlva a 20 centis faszom tövig bement neki, Kira erre még rásegített azzal, hogy szinte ráhúzta magát a farkamra, és fekve lovagolt rajta.
Így basztam a kutyánkat misszionárius pózban , kb fél órát, ezalatt belekaroltam, csókolgattam ,néha gyorsan keféltem, néha lassítottam,kihúztam teljesen,majd vissza tövig, de közben olyan hangosan nyögtem, hogy utólag csodálkoztam is, hogy a szomszédok nem hallották meg.
A végén átéltem életem addigi leghatalmasabb orgazmusát, tizenegyszer spricceltem bele Kira puncijába ami rángatózott a faszommal együtt.
Megvártam, amíg lelankadok, és csak ezután húztam ki a farkamat, amit Kira szépen tisztára nyalt, majd saját magát is letisztogatta.
Ezután naponta többször is megbasztam, volt hogy kutyapózban az ágyon, a szőnyegen, volt hogy a nappaliban a kanapén, vagy a konyhapulton, vagy kint a hintaágyon.
Miután hazajött a feleségem a kórházból ( egy fiúgyermekkel ajándékozott meg) , pár hétig szünet volt szex terén velem és Kirával , ezalatt Andival szexeltem.
De utána már hetente legalább kétszer a kutyát is meghúzom, aki igazi szeretőmmé vált,és mert azt a pinát nem hagynám soha , például amikor a feleségem boltba megy, vagy dolgozik, vagy ellátogat a szüleihez...



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása