Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Leszoptam a kalauzt egy lyukon keresztül

2017. október 27. - erotikustortenet

Gyakran maszturbálok ha egyedül vagyok a vonatfülkében. Ilyenkor általában csak jól felizgatom magam a nadrágon keresztül simogatva, fogdosva a farkam. Egyszer Nyíregyházán a lyukas falu fülkében vertem a farkam, amikor benyitott valaki a szomszéd fülkébe.

Átnézett a lyukon, aztán egyszerűen átdugta a farkát. Én boldogan kaptam be, hiszen pontosan erre vártam, mióta jól felizgatva egy félórás játéktól, leszálltam a vonatról

Leszoptam a faszt, a számba élvezett. A gecit mind lenyeltem, és tisztára nyaltam a faszt. Aztán kivertem a saját farkam, miközben Ő nézett a lyukon. Nagyon felizgat, ha valaki néz maszturbálás közben

Miután elélveztem felöltöztem és kimentem. Akkor kinyilott az ajtó és Ő kinézett rám. Most láttam, hogy egy kalauzt szoptam le. Gyorsan kimentem a WC - ből.

Utaztam tovább a vonaton, megint egy üres fülkébe szálltam. Olvastam. Egyszer csak bejött valaki. Felnéztem. Az a kalauz volt, akivel az előbb voltam. Rögtön megismertük egymást, de nem szóltunk egymáshoz. Én olvastam tovább, Ő pedig leült velem szemben. Nem tudtam odafigyelni az olvasásra, lopva rá - rá pillantottam. Engem nézett. Olvastam tovább, de állandóan az járt a fejemben, hogy most mi lesz? nem kellet sokat várnom, hogy megtudjam

Megfogta a térdem. Még mindig nem szólt hozzám, hanem a combom kezdte simogatni. Bámultam a könyvemet és egyre jobban felizgultam. Egy vonatfülkében egy férfi simogatta a combom. Hagytam, bár féltem, hogy meglát valaki.Nagyon izgató volt. Aztán feljebb tette a kezét. A nadrágomon keresztül a farkam kezdte fogdosni. Nekem pedig egyre jobban ágaskodott a faszom

Ekkor elment valaki a folyosón. Szétrebbentünk. Nagyon megijedtem, hogy megláthattak. Felálltam és kinéztem az ablakon. Ő is felállt és mögém lépett. A hátam mögé állt és a lábam között átnyúlva tovább fogdosott. Nagyon felizgultam. A lehetőség, hogy meglát valaki még izgalmasabbá tette a dolgot. Össze szorítottam a lábam és nagyon élveztem, hogy a combom között van a karja. Közben Ő a nyakam csókolgatta és a másik kezével a mellbimbómat izgatta a póló alatt.

- Gyere, menjünk az utolsó kocsi WC - jébe! - súgta a fülembe. - Szopjál le megint!

Nem ellenkeztem, mentem vele végig a vonaton.

A WC - be érve rögtön letolta a nadrágját. Leguggoltam és bekaptam a faszt. Szép nagy fasza volt, az előző szopásnál nem láthattam mekkora, mert jóformán csak a makk fért át a lyukon. Most, hogy életnagyságban előttem volt a fasz, tövig benyeltem és így szoptam, cumiztam, amig el nem élvezett. Mélyen a torkomba üritette a gecijét. Levegő után kapkodva nyeltem a gecit, aztán szép tisztára nyaltam a nagy faszt.

Felálltam, hogy én is kiverjem. A hátamhoz állt, átölelt és megfogta a farkam. Lassan verte a farkam, a másik kezével pedig a combomat és a popsimat fogdosta, markolászta. Ezt nagyon élveztem, amit Ő is észrevett. Otthagyta a farkam, kicsit előre döntött és mindkét kezével a popsimba markolt. Erősen szorított és néha bele is csípett. Kértem, hogy még erősebben fogdosson és verje a popsim. Miközben én előre dőlve huzigáltam a farkam Ő nagyokat ütött a tenyerével a popsimra.

Sokszor álmodoztam már róla maszturbálás közben, hogy elverik a popsim, és most végre valóra vált! Fájt a popóm és ez annyira felizgatott, hogy nagyon hamar elélveztem.

Ő kiment, én pedig megtörölgettem magam, felöltöztem és visszamentem a fülkémbe. Kipirulva ültem le a bizsergő popsimra és a történteken gondolkodtam.

Néhány megálló múlva megint bejött hozzám. Most mellém ült le és a popsim alá csúsztatta a kezét. El akartam húzódni, de azt súgta a fülembe, hogy: Tudom hogy szereted, te kis kurva! . Ezen megint felizgultam és hagytam, hogy fogdoson. Megfogta a kezem és rátette a farkára. Megfogtam neki és jól megszorítottam. Aztán simogatni kezdtem a nadrágon kersztül. Pár perc múlva lihegni kezdett. Elvette a kezét a popómról, elővette a faszát és odahúzta a fejem. Én pedig, ott a vonatfülkében, ahol bárki megláthatott, megint leszoptam. Annyira fel voltam izgulva, hogy nem érdekelt, meglát - e valaki.

Amig szoptam neki Ő a popsimat és a farkamat fogdosta. Aztán egy nagyot nyögött és megint a számba élvezett. Két óra alatt harmadszor elégitettem ki és még mindig bőven volt gecije, amit le is nyeltem. Ugyanakkor élveztem el én is egy erősebb szorítástól, bele a bugyimba.

Eltette a faszát, megborzolta a hajam és kiment. Én pedig ottmaradtam a fülkében. Ültem, a számban a fasz ízével, a bugyim pedig ázott a saját gecimtől.

A következő állomáson le kellett szállnom. A WC - ben tisztába tettem magam. Ilyen esetekre mindig hordok magamnál egy tiszta bugyit, mert máskor is előfordult már, hogy beleélveztem a bugyimba.

Legközelebb, amikor ezen a vonalon utaztam, megint találkoztam ezzel a férfivel. Megint leszoptam, de ez már egy másik történet...



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása