Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Animál pornó

2017. november 02. - erotikustortenet

18 éves egyetemista lány vagyok. Nemrégen kaptam ajándékba az egyik barátnőmtől egy nagyon aranyos kis kígyót, talán sikló. Megőrülök a hüllőkért, így egyértelmű hogy ezt is nagyon kedvelem. Gusztinak neveztem el.

Nem tudom, miért adtam neki ez a nevet, csak egyszerűen ez tetszett. Meg olyan Gusztinak néz ki. A legjobb benne, az, hogy olyan formás. Egyik este egyedül voltam otthon. Felmentem a szobámba és maszturbálni kezdtem. A kezemet a csiklómra téve izgattam magam. Egyszer csak eszembe jutott, hogy milyen is lehet, ha belém csúszik egy olyan kis sikló, mint a Guszti. Addig-addig gondolkodtam, hogy teljesen felizgatott. Bementem a fürdőszobába és vizet engedtem a kádba. Beleraktam Gusztit, aki szemlátomást jól érezte magát a kádban. Kicsit néztem, ahogy úszkál ott benne, majd én is beleültem a vízbe. Csak annyi vizet engedtem, hogy éppen csak ellepje a vénuszdombomat. Guszti ott úszkált körülöttem. Végigsiklott a hasamon és a combomon. Nagyon izgató volt.

Egyszer csak felfedezett a meleg, nedves barlangom bejáratát. Odament és lassan csúszni kezdett befelé. Valami fantasztikus érzés kerített hatalmába. Még sohasem volt ilyen különleges érzésem. Az egész testemet elöntötte a forróság. Nem érdekelt, hogy egy állat okoz nekem ilyen gyönyört, csak az számított, hogy minél hamarabb elélvezzek. Nem is kellett sokáig várnom. A kis sikló ugyan megfordult bennem és kifele indult el. Ez az érzés, hogy egyszerre siklik bennem ki és be, már túl sok volt. A testem rángatózni kezdett, az izmaim megfeszültek, majd egy hatalmasat élvezetem. Mire Guszti kiért a hüvelyemből, hatalmas gyönyört éltem át. Fantasztikus érzés volt. Azóta gyakran játszadozom Gusztival ilyen módon.



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása