Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Öcskös és én

2017. november 03. - erotikustortenet

Tavaly nyár óta érzem magam a legkiegyensúlyozottabbnak. Ennek nincs más oka, mint hogy 16 évesen rendszeresen szexelek. Tudom nem minden a szex, de egy hormonoktól túlfűtött kamasztól mi várható?!

Mint említettem 16 éves vagyok. Barna bőrű és barna hajú jó kiállású kissrác. A szemem zöld színű, ami egy kicsit latinossá teszi a képet. Édesanyámmal és a nálam 6 évvel fiatalabb öcsémmel élek együtt. Apukám már régen itt hagyott minket, de a napokban vette fel velünk újra a kapcsolatot, aminek az öcsémmel nagyon örültünk.

Egy évvel ezelőtt: Már majdnem dél, anyám hangjára kelek. A konyhából kiabál, hogy keljek fel. Fel is kelek, mert nem szeretném átaludni az egész nyári szünetet. Megpillantom a reggeli merevedésem és arra gondolok, hogy ezt itt és most el kell, hogy intézzem. Már nyúlok is a telefonomért. Pornót kapcsolok és neki látok az önkielégítésnek. Élvezet hangjai hagyják el a számat. Ekkor kinyílik az ajtóm szinte hangtalanul, de én nem veszem észre. Majd megszólal az öcsém.
- Te mit csinálsz? – kérdi megszeppenve, én majdnem szívinfarktust kaptam úgy megijedtem, de gyorsan összeszedtem magam és lassabb tempóra váltottam
- Tudod, amit múltkor tanítottam neked – közben is vertem a farkam, ő nem tudott a szemembe nézni, hol a lába elé bámult, hol azt nézte, hogy verem – Csukd be az ajtót! – szóltam rá, becsukta és ismét visszaállt oda, ahol volt.
- Csináltad már azóta? – kérdem tőle
- Nem… - válaszolta
Majd tovább érdeklődtem és végül elmondta, hogy azért mert egyedül nem meri. Megnyugtattam, hogy nem kell félni, ez jó dolog. Végül pedig mondtam neki, hogy most menjen ki és ne beszéljen erről senkinek, ahogy ezt korábban megbeszéltük és akkor este közösen csináljuk megint. Láttam rajta, hogy olyan tessék-lássék módjára akarja elhagyni a szobát. Majd mikor az ajtóhoz ért visszafordult és megkérdezte, hogy maradhat-e. Mondtam neki, ha akar, akkor maradjon nyugodtan. Feljött hozzám az ágyra és jó közel bújt hozzám. Én a telefont már azóta nem néztem, hogy az öcsém bejött így úgy gondoltam, hogy most se fogom így visszatettem a helyére. Mikor már majdnem elélvezem, akkor öcsém ismét megszólalt.
- Megint kijön belőle az a valami? – tette fel a kérdést nekem
- Igen, a ge…, sperma
Erre a farkam fölé hajolt. Én nem bírtam már magammal szóval elélveztem. Jó nagy adag sperma hagyta el a testemet. Mikor már „kiélveztem maga”, akkor pillantottam meg az öcsémet hogy nyalogatja a száját és nyel egyet. Látta rajtam az értetlenséget és válaszolt a felnemtett kérdésemre.
- Egy kicsi a számba ment meg az arcomra.
Elvörösödtem. Nem tudtam, hogy most mit csináljak. Baja ugyebár nem lehet. De azért egy kicsit zavart. Mondtam neki, hogy erről sem beszélhet senkinek. Majd kiküldtem a szobámból.

Szerencsémre nagyon jó volt a kapcsolatom az öcsémmel. Nem olyasfajta, mit a szokásos öcs-báty viszony. Ez annak is betudható volt, hogy anyukám egyedül nevelt minket és nem akartam megnehezíteni a dolgát. Sokszor maradtunk egyedül éjszakára az öcsémmel, mert anyunak dolgoznia kellett. Természetesen mi is civakodtunk, de nagyon ritkán. Próbáltam anyukámnak mindenben segíteni. Én szoktam öcsivel házit írni és mindig játszottam vele, hogy ne sírjon.
Egész nap azon a „reggel” történt dolgon járt az eszem. Már nem voltam ideges miatta. Elkezdett izgatni a gondolat, hogy milyen más szájába élvezni úgy, mint a pornókban. Aznap délután a kanapén tévéztünk és megkérdeztem tőle, hogy tetszett-e neki, hogy a szájába ment, ő azt felelte, hogy igen. Meglepődtem, mert úgy tudtam, hogy a spermának nincs jó íze, ezért tovább faggattam. „Ízlett? Milyen volt? Mi tetszett benne?” Majd az öcsém rám nézett és csak elmosolyodott, majd annyit mondott, hogy „Az a tiéd és te azt mondtad egyszer nekem, hogy ami a tiéd az az enyém is.” Én erre elmosolyodtam majd megsimogattam a buksiját és mondtam neki, hogy igaza van.
Eljött az este. Egy szobában lakom az öcsémmel szóval nem volt nehéz megoldani a közös masztit. Miután megfürödtem és visszamentem a szobába, öcsém az én ágyamban feküdt pucéran. Nálunk ez megszokott volt, mármint a másik előtti meztelenkedés. Én is ledobtam a törölközőt majd mellé feküdtem.
Elkezdtem izgatni az akkor már fél merev farkam. Öcsém utánozott. Akkor húzta hátra a bőrt, mikor én. Akkor nyálazta be a makkját, amikor én. Majd vertük egyszerre, először lassan, majd egy kicsit gyorsabban. Nagyon élveztem a közös maszturbációt. Öcsém mondta, hogy ha jön az a valami, akkor szóljak neki. Mondtam neki, hogy mindenféleképpen szóltam volna. Már majdnem durrantam. Szóltam is neki, hogy jönni fog. Ő ismét a farkam föle hajolt. Majdnem bekapta. Hirtelen elborult az agyam és a kezemet a fejére tettem és rányomtam a farkamra élvezés közben.
Nagyon jó volt. Éreztem, ahogy az öcsém fel akarja emelni a fejét a farkamról de nem hagytam neki. Minden cseppemet beleeresztettem.
Mikor már kész voltam az öcsémre néztem. Nagyon megijedt. Gyorsan megakartam nyugtatni. Emlékeztettem arra, hogy ami az enyém az az övé is és ezáltal a farkam is. Ekkor megnyugodott és elmosolyodott. Én pedig szörnyen éreztem magam.
Aznap este alig aludtam valamit. Egész éjjel gondolkodtam. Telefonon olvasgattam hasonlók után, de semmi érdemeset nem találtam. Furcsa volt, mert nagyon bántam, amit tettem, de egy részem élvezte a dolgot és ez volt az, ami még hülyébbé, nehezebbé és elviselhetetlenebbé tette a helyzetemet. Reggelre sem békéltem meg magammal. Egész nap szótlan voltam. Nem találtam a helyem. A kanapén ülve néztem a tévét, de nem is hallottam és nem is láttam mi megy benne csak azon gondolkodtam, hogy mekkora egy barom állat vagyok. Sosem gondoltam volna, hogy ilyet fogok tenni a saját öcsémmel. Ezek után, hogy fogok a szemébe nézni vagy hogy fogok anyám szemébe nézni, ha ez véletlenül napvilágra kerül. Sosem ébresztett bennem vágyat az öcsém. Azzal már nagyjából tisztában voltam, hogy vonzódom a fiúkhoz is. Gyakran néztem bi és meleg pornót is és fantáziáimban vágytam egy bátyra, aki jól megdug. De mivel tudtam, hogy nincs bátyám, ezért nem is gondoltam bele, hogy ez milyen hatással lenne a családi életünkre. A mély gondolatmentemből az öcsém szakított ki. Mellém ül és elkezdte fogdosni nadrágon keresztül a farkam. Természetesen nem engedtem neki és kérdőre is vontam.
- Mit csinálsz? – súgtam a fülébe, mert anya a konyhában főzött
- Azt mondtad, hogy bármikor megfoghatom – súgta ő is
- Én ilyet nem mondtam!
- De azt mondtad, ami a….
- Tudom jól, hogy mit mondtam, de nem szabad a szobán kívül máshol.
- Ja, jó! – majd megint odanyúlt
- Hé! -szóltam rá ismét
- De anyu most nem figyel.
- Te kis lüke! -megmosolyogtam az akaratosságát
Végül hagytam neki, hogy egy kicsit tapizzon. Eljött az este. Már féltem magamtól, hogy ma este mit fogok csinálni az öcsémmel.

A történetben szándékosan hagytam nyitott kérdéseket, melyekre a folytatás/folytatások fognak választ adni.



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása