Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Szex a csónakban xxx

2017. november 15. - erotikustortenet

Trevor és én még a középiskolából ismertük egymást. Kellemes meglepetés volt, hogy pár év múlva a fõiskolán is egy csoportba kerültünk. A fiú mindig is visszahúzódó volt, láthatóan kerülte a társaságot még suli után is. Szinte csak velem váltott egy pár szót néha napján.
Emlékezetem szerint nem igazán érdekelte a sport, bár a testalkatán inkább az ellenkezõje látszott.
A családjával a külvárosi folyó partján laktak, a papájának sok csónakja és hajója volt, amit gyakran bérbe adott turistáknak. A legnagyobb egy cirkáló, a kisebbek motor, és evezõs csónak.
Középiskolában az egész osztály elment csónakázni hozzájuk, kihajóztunk abba az öbölbe, ami a tengerbe torkollik. Nagyon tetszett, hiszen se addig, se azóta nem ültem csónakba. Talán ezért is örültem annak, hogy egy nap meghívott magukhoz a hétvégére. Nem tudtam, minek vegyem ezt a kellemes meghívást, reméltem, õ randevúnak szánta, bár ezt nem mondta. Nem akartam visszautasítani, mert a közelmúltban, ha egy srác randizni hívott, mindig diszkóba vagy moziba vitt, nagyon unalmas estéket töltöttem így el. Soha nem érdekeltek az ilyen programok. Ezért ezek a kapcsolatok elég rövid életûek voltak.
Trevor mindig más volt, mint a többi fiú. Csak ritkán beszélgetett velem, soha sem tolakodott, ezzel a meghívással pedig reményt adott arra, hogy megtudjam, milyen egy igazi randevú mozi, diszkó és hülye haverok nélkül, akik mindig zavarnak.
Már középiskolában is feltûnt, de a nyugodt természete miatt nem igazán érdeklõdtem iránta. Most viszont akármilyen csendes volt, nem lehetett nem észre venni egy ilyen jóképû fiút. A külsejét szinte minden lánynak tetszett a fõiskolán, de õ egyik iránt sem mutatott túlzott érdeklõdést. Ezért lepett meg a meghívása, de örömmel fogadtam el. A szüleimet néhány trükkel sikerült rábeszélnem, hogy nyugodtan elengedjenek.
Szombat reggel érkeztem meg Trevorék házához. Vittem magammal hideg szódát, szendvicseket és sült krumplit. Nem akartam üres kézzel beállítani. Trevor már az ajtóban állt, és egy hatalmas mosoly kíséretében invitált a házba. Egyenesen a hátsókertbe mentünk, ahonnan szép kilátás nyílt a folyóra. A part mentén a csónakok sorakoztak. Ahogy odasétáltunk egy új kajakot láttam meg, Trevor rámutatott:
- Ez a kedvencem.
Folytatta még tovább a csónakokról szóló ismertetést, de én csak õt figyeltem. Így sokkal jobban tetszett. Ahhoz képest, hogy nem mutatott semmi érdeklõdést a sport iránt, izmos testrõl árulkodott a vékony trikó és a sort, amit aznap viselt. Napbarnított bõre, sötét szõke haja, és kék szeme volt. Amikor mosolygott, fehér, ápolt fogsor villant elõ.
A bámészkodásom akkor ért végett, amikor mondandóját befejezve, kézen fogva a kajakhoz vezetett. Bemászott elõttem, majd engem is besegített. Elmagyarázta még egyszer, hogyan kell használni. Elindultunk a folyás irányába, rövid idõn belül egy erdõs területre értünk. Áthaladtunk a sekélyebb részére a folyónak, ami inkább egy patakra emlékeztetett. A tûzõ augusztusi napon, hamar leégtünk mindketten. Kikötöttünk egy homokos parton. A rövid nadrágom csupa víz lett, ezért csak a sárga bikinim volt rajtam. Trevor a pólóját vette le.
Leterítettünk egy plédet a homokba. Megegyeztünk, hogy bekenjük egymás leégett hátát, de elõször megebédelünk, de nem igazán sikerült jóllaknunk, mert Trevor nagyon türelmetlennek tûnt. Átvillant az agyamon, talán el akar csábítani. A szándékán nem sokáig gondolkoztam. Úgy döntöttem, ha õ nem teszi meg az elsõ lépést, akkor én minden büszkeségemet félre téve, tudtára adom az érzéseimet, bíztam benne, hogy nem utasít majd vissza.
Elõször õ akarta bekenni a hátamat. Nem is ellenkeztem vele, hasra feküdtem a plédre, és már éreztem is hideg tenyerét a vállamon. Finoman masszírozott, majd az ujjaival "megszámolta" a csigolyáimat. A masszázs pár perc múlva átváltozott gyengéd simogatássá.
- Fordulj meg! - kérte.
Teljesítettem a kérését, a hátamra feküdtem, s vártam a további érintéseket csukott szemmel. Csak akkor nyitottam ki a szemem, amikor a várva várt simogatás elmaradt.
- Mi a baj? - kérdeztem.
- Csak a gyönyörû testedet nézem - válaszolt, de még most sem a szemembe nézett, hanem a melleimet bámulta.
Finoman visszafektetett a plédre, és a nyakamat cirógatta, majd lejjebb csúszott, s a keze a hasamon idõzött, finoman körberajzolta a köldökömet, majd bikinim vonalát. Láttam rajta, hogy nagyon kíván, a sorton keresztül kidudorodott a keményedõ dorongja. A keze a lábam közé vándorolt, átadtam magam a vágynak.
- Élvezed? - kérdezte.
- Igen, nagyon - válaszoltam. - Fantasztikus.
- Miért nem veszed le a fürdõruhádat? - kérlelt.
Hirtelen lerántottam a felsõrészt, majd szép, lassan letoltam a bugyimat is. Közben figyeltem az éhes férfi tekintetet, ami a feszes melleimre tapadt. Kérdõen ránéztem, de szólnom nem kellett, mert hamar felugrott, és õ is megszabadult fölöslegessé váló ruhadarabjaitól. A szeme csillogott. Végig néztem meztelen testén. Férfias volt mindene.
Elém lépett és megcsókolt, olyan szenvedélyesen, hogy a lábam beleremegett. A keze ismét a testemen játszadozott.
- Már régóta erre vágyom! - vallotta be olyan félénken, mint egy kisfiú, pedig már régóta nem volt az.
Óvatosan a plédre fektetett, az érintését testem minden részén éreztem. A szája a mellemhez tapadt, és úgy kényeztette õket. A keze újra vándorútra indult. Nem bírtam tovább tétlenül feküdni, viszonozni akartam neki ezt a felemelõ érzést. Az ujjaimmal végig szántottam a csigolyáit, majd a fenekét simogattam. Mellém feküdt, így igazán tudtam kényeztetni. Elõször a mellkasát csókolgattam, a kezemmel a péniszét simogattam. Amikor teljesen bekeményedett, ismét átvette az irányítást. Hanyatt döntött, most már határozottan csókolta a testemet. A mellemtõl a lábam közé araszolt. Csókokkal borított el ott is, majd a nyelvét is bevonta a játékba, a csiklómmal játszott. Csodálatos élményt nyújtott, azelõtt még soha nem éreztem ilyet, megfeledkezve mindenrõl, kéjes hangok hagyták el a számat. Közben az ujjával is besegített a nyelvének. Hirtelen felültem, és megkértem, cseréljünk helyet. Nem ellenkezett, hanyatt feküdt, most vettem kézbe a dolgokat. Finom harapdálni kezdtem a fülét, majd a nyakát. Szép lassan lesiklottam a mellkasára, és a mellbimbóit cirógattam a nyelvemmel. Egy kissé elbizonytalanított, hogy nem reagál a kényeztetésre, ezért még merészebb vizekre eveztem. A tenyeremet a golyói alá tettem, a férfiasságát pedig csókolgattam. Ennek nem tudott ellenállni, lihegve utasított, hogy szereti. Igyekeztem eleget tenni elvárásainak.
Egyszer csak felemelte a fejem, és így szólt:
- Próbáljuk ki a 69-est!
- Az mi?
- Gyere, megmutatom.
Valóban még csak sejtésem se volt róla, de fantasztikus tanárra leltem Trevor személyében. Készségesen megmutatta a "gyakorlatot", és így mindketten egyszerre éltük át azt a csodálatos érzést. Elõször én éltem át az orgazmust. Ez volt életem elsõ ilyen élménye. Az élvezettõl ordítottam, azt hittem még a föld is beleremeg.
Trevor is követett a csúcsra, de amikor már nagyon közel volt, szólt, nehogy kellemetlenségek érjenek. Bár én nem igazán foglalkoztam ilyesmivel, mégis dicséretes dolognak tartom, hogy õ erre is vigyázott.
Elõtte még egy partnerem sem volt ilyen figyelmes, mindegyik csak saját magával foglalkozott, ezért kellett eddig várnom arra, hogy végre én is megtudjam, mi az a gyönyör.
A csodálatos élmény után egymás karjában pihentünk. Már besötétedett, így nem tudtunk vissza hajózni, ezért úgy döntöttünk, a szabad ég alatt éjszakázunk. Álomba simogattuk egymást, de pár csepp esõre felébredtünk. Egy kicsit sem fáztunk. A kellemes nyári éjszaka és a zápor ismét felkorbácsolta az érzelmeinket. Trevor rám nézett, így szólt:
- Amióta megláttalak, errõl a percrõl álmodoztam, most végre teljesült. Szeretlek! - megpróbáltam szólni, de õ tovább folytatta: - Ne mondj most semmit, amíg nem vagy biztos abban, hogy viszonozni tudod ezt az érzést. Bár ahogy téged ismerlek, reménykedhetek, mert amúgy nem jöttél volna el velem csónakázni. A történtek után még jobban ragaszkodom hozzád, mindent meg fogok tenni, hogy az enyém legyél. Persze csak akkor, ha te is akarod.
Nem szóltam semmit, inkább szenvedélyesen megcsókoltam. Ezt a csókot õ ugyanilyen szenvedélyesen viszonozta. A testemen végig folyó esõcseppekkel összhangban simogatott a keze. Csókokkal borította el a testem minden centijét. Minden egyes csókot viszonoztam.
Rám feküdt, és lassacskán belém hatolt. Gyengéden, majd egyre hevesebben tett magáévá. Szeretkezésünk mennyei volt. Órákon át voltunk eggyé olvadva, még akkor sem szakítottuk meg egységünket, amikor pózt váltottunk. A legfantasztikusabb az volt, amikor én voltam felül. Elkápráztattam kedvesemet, õ is igyekezett. Közben a melleimet, és a fenekemet simogatta. Fenekemmel irányította a mozgásom gyorsaságát. Egyszerre értünk a gyönyör csúcsára, már egyikõnk sem volt visszafogott.
Amikor végre kivilágosodott, kimerülten, de boldogan tértünk vissza. Bár vasárnapra hajókirándulást terveztünk, egyetértésben vetettük el az ötletet. A szülei csak egy hét múlva jönnek haza, a szüleim pedig csak késõ estére vártak. Így a miénk volt a ház, és még egy egész nap. Minden helyzetet kihasználva együtt lezuhanyoztunk, majd újra csodálatos élményeket nyújtottunk egymásnak szeretkezéseinkkel. Minden szeretkezést finom zuhanyozás követett. Estére nagyon kimerültünk, de a boldogságunk nagyobb volt. Nem kísért teljesen haza, csak az utcánk sarkáig, nehogy a szüleim gyanút fogjanak.
Egy hónap elteltével bemutattam nekik, de az a hétvége csak a mi titkunk marad. Két hónap múlva végzünk a fõiskolán, utána pedig összeházasodunk.



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása