Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Irodai szex

2018. január 15. - erotikustortenet

Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer eljutok idáig, de bekövetkezett. Partnert kerestem az interneten. A negyedik srácnál, Bélánál már azt gondoltam, hogy igen, ő lesz az utolsó, akivel találkozom. Leveleztünk néhány napig, aztán megbeszéltük, hogy csütörtökön találkozunk.

Rögtön megtetszett, már kívántam is, amikor megláttam, mivel 4 hónapja nem voltam senkivel. Benedvesedve indultunk egy pub-ba, ahol beszélgettünk, ő próbált mindig a szemembe nézni, de nem nagyon sikerült. A melleimet bámulta, ami még jobban felizgatott. Legszívesebben ott helyben ráültem volna a farkára. Sajnos, nem lehetett, mivel komoly kapcsolatot akartam.

Minden nap találkoztunk, aztán a 9. napon/randin felajánlotta mozi után, hogy megmutatja az irodáját. Nem kellett kétszer mondania, beleegyeztem, és már készültem is a nagy dugásra. Bementünk a szobába, ahol jó meleg volt, úgyhogy a kabátomat rögtön le is vettem. Próbáltunk nem ARRA gondolni, és nem ARRÓL beszélni, de nem sikerült. Átkarolt, magához húzott és szenvedélyesen elkezdtünk csókolózni.

Isteni érzés volt, a mellbimbóim megkeményedtek, a puncim benedvesedett és farokért "kiáltott". Állva levetkőztettük egymást, majd letérdeltem elé, és elkezdtem nyalni a makkját. A farka kőkemény volt, alig fért be a számba, én csak szoptam. Mielőtt még elment volna, abbahagytam, és a száját kezdtem csókolni, amit Ő viszonzott is. Aztán egy pillanat alatt az íróasztalon találtam magam. Rögtön becsúszott a kemény fasza, ami már akkor orgazmust okozott nekem.

Tövig ráhúzott a dákójára, úgy baszott ütemesen. Éreztem a melegséget a pinámban, teljesen kész voltam, alig vártam, hogy belém élvezzen. Nem kellett rá sokáig várni, belém lőtt. Kivette még mindig merev farkát, és éreztem, ahogy folyik ki belőlem a nedve, végig a pinámon, a fenekemen, a combomon.

Azóta is egyfolytában Rá és farkára gondolok, pedig már eltelt 8 hónap, együtt vagyunk és szinte minden nap szeretkezünk, ami mindig orgazmussal jár.



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása