Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Gézuka pisis büntetést kap

2018. február 26. - erotikustortenet

Reggel Ági ébresztette a fiút. Eloldozta a kezeit és kikísérte a fürdőszobába. Jót nevetett, amikor lecsatolta a fejéről a pántot és kivette Gézuka szájából a fasz alakú cumit.
- Nahát, igazi kis fasszopó lettél! – kiáltott fel nevetve és rácsapott a fiú seggére.
- Kérlek Ági, ne bánts! – könyörgött a fiú és leült pisilni.
Míg a WC-n ült Ági tanulmányozta a cumit.
- Tök jó! – mondta nevetve – Gyakorolhatod a szopást, nem fogsz visítani fenekelés közben és, úgy látom, ide lehet egy csövet rögzíteni, szóval ihatsz is közben. Ha a másik végét a kis pisilődre tesszük, akkor WC-be sem kell olyan gyakran kimenned! Na, gyere, gyorsan zuhanyozz le! És tudod! Nem játszol közben a kis pisilőddel, vagy nagyon kikapsz!
- Igenis, Ági – mondta Gézuka és belépett a zuhanyzóba. Ahogy tusfürdővel bekente magát felállt a kis pisilője. Kétségbeesve nézett Ágira.
- Ne haragudj! Nem tehetek róla, igazán. Magától feláll. Már olyan régen…
- Mi volt régen? – nevetett a lány.
- Tudod… - Gézuka teljesen elvörösödött – Tudod… Olyan régen nem játszottam vele…
- Tudom! Amikor meglestél és kikaptam miattad! – kiáltotta dühösen Ági és a cumi szíjával végigvágott Gézuka pisilőjén és combján. – Ne gondolt, hogy azt elfelejtettem te kis mocsok! Még nagyon sokszor meg fogod te azt bánni!
Gézuka összegörnyedt és a fal mellett lecsúszott a zuhanytálcába és összekuporodva elsírta magát.
- Kérlek Ági! – könyörgött sírva – Bocsánatot kérek! Én soha többet nem csinálok olyat.
- Hát, szerintem sem fogod soha többet kiverni a nevetséges kis pisilődet! - nevetett a lány – Örülj, hogy apu nem herélt ki, hanem elvitt abba a klubba! Na, mosakodj, és közben meséld el mi volt!
Gézuka, még midig szipogva, folyatta mosdást, aztán leöblítette magát és megtörölközött. Nagyon vigyázva, hogy a kis pisilőjét ne izgassa túlságosan a törölközéssel. Közben Ági kérdezgette a klubban történtekről és megpróbált válaszolni, de sokszor elakadt, elpirult és csak dadogott.
- Na, jó, most sietnünk kell, de lesz majd idő részletesen elmesélni mindent. – Mondta a lány. – Mosd meg a fogad, aztán visszakapod a cumidat.
- Muszáj?
- Persze! Különben is kíváncsi vagyok, hogy tudsz inni rajta keresztül! Na, siess.
Gézuka beletörődve sóhajtott, aztán fogat mosott és kitátotta a száját. Ági betette a cumit, meghúzta a pántot és lezárta. Utána ügyesen megkötötte Gézuka kis pisilőjét, a fiú pedig felvette az előkészített bugyikát és atlétát, aztán együtt kimentek a nappaliba.
István a heverőn ült, kávézott és újságot olvasott. Amikor a gyerekek beléptek felnézett:
- Szia Gézuka! Jól aludtál? – kérdezte és elmosolyodott, amikor a fiú válaszolni próbált cumival a szájában. – Tanuld meg, hogy ha fasz van a szádban, akkor nem beszélsz, csap szopod engedelmesen! Ez a cumidra is vonatkozik. Úgysem tudsz érthetően válaszolni, szóval, ha ilyenkor kérdeznek, akkor bólintással válaszolsz, ha más parancsot nem kapsz. Értetted?
Gézuka lesütötte a szemét és bólintott.
- Ügyes! Ági – fordult a lányához. – Vedd ki a cumiját, reggelizzetek, aztán takarítsatok ki, végezzétek el a házimunkát. Utána menjetek át Éva nénihez és segítsetek neki, amiben kell. Ma nála fogunk ebédelni, meghívott minket. Segítsetek a főzésben, készülődésben. Délután pedig vendégeink lesznek, Gézuka két kis sissy barátnője látogat meg minket a szüleikkel. Lássatok hozzá!
- Igen apu – mondta Ági. – Apu, Gézuka cumijában van egy cső… Kipróbálhatom, hogy tud inni vele?
- Majd később, egyelőre egyetek és dolgozzatok, nem szeretném, ha büntetést kéne adjak neked, mert nincs rendben a ház, amikor vendégek jönnek.
- Igen apu – mondta a lány, közben már csatolta le Gézuka cumiját. Amikor kivette a szájából a cumit megint felnevetett. – Gyere, reggelizünk és utána takarítunk! – mondta nevetve a fiúnak.
A két gyerek gyorsan reggelizett, aztán elpakoltak, elmosogattak.
- Apu – fordult Ági az apjához – munka közben elmesélheti Gézuka mi történt vele tegnap a klubban?
- Rendben – mosolyodott el István – kérdezd ki nyugodtan. Utána majd elmeséled, mit mondott neked, és ha valamit elhallgatott, vagy másképp mondott el a kis bugyis, akkor büntetést kap. Értetted Gézuka? – nézett szigorúan a fiúra.
- Igen uram – mondta halkan Gézuka.
- Jól van gyerekek. Takarítsatok, aztán menjetek át Éva nénihez. Ági, rád van bízva Gézuka. Ne kelljen megbánnom!
- Jók leszünk, apu, ígérem, vigyázok Gézukára.
- Rendben, meglátjuk, hogy boldogulsz. Ha rossz a gyerek verj rá a seggére. És igyekezzetek elkészülni mindennel időre. Sziasztok!
- Szia apu, csókolom – köszöntek el a gyerekek.
István kiment, aztán autóba ült és elhajtott. Ági végigmérte Gézukát.
- Na csajszi! Most én vagyok az úrnőd, hallottad rám vagy bízva! Gyere, kezdjünk hozzá! – kiáltotta vidáman Ági és rácsapott a fiú seggére.
Gyorsan haladtak a takarítással. Bepakolták a mosógépet, porszívóztak, törölgettek, elpakoltak mindent a lakásban. Közben Ági faggatta a fiút a klubban történtekről. Gézuka eleinte nem akart válaszolni, de Ági emlékeztette, hogy az apja ki fogja kérdezni, és ha a fiú nem őszinte, elhallgat valamit, akkor ez hamar kiderül majd és számíthat Gézuka a büntetésre. Egy idő után végül kicsit felszabadult Gézuka és szűkszavúan, aránylag pontosan elmondta a WC-ben, az orvosi vizsgálaton és a felvételin történteket.
Amikor mindennel végeztek Ági két melltartót és egy csipkés szélű bugyit adott Gézuka kezébe.
- Figyelj! – mondta – Ezek túl finom, csipkés holmik, később biztosan neked is lesznek ilyenek és anyukádnak most is van több darab. Ezeket, hogy ne sérüljenek meg, ne nyúljanak el kézzel kell kimosni, kiöblíteni és szépen kiteríteni száradni. Most megmutatom hogyan, aztán legközelebb már te csinálod egyedül. Érted?
- Igen Ági – válaszolt Gézuka beletörődve.
Ági langyos vizet engedett a mosdókagylóba, kézi mosószert tett bele, aztán ügyesen, gyorsan kimosta az egyik melltartót.
- Gyere és mosd ki a másik melltartót és a bugyit – mondta a fiúnak, aki addig mellette állt és nézte.
Gézuka odalépett és mosni kezdett. Eleinte elég ügyetlen volt, Ági többször rászólt, tanácsot adott, utasította, de a végére belejött.
- Hát, még elég lassan megy, de majd belejössz! – Nevetett a lány, miközben kihúzta a dugót a kagylóból, aztán friss vizet engedett és megmutatta az öblítést is. – Most újra engedd tele a kagylót és öblítsd ki megint őket, mindig kétszer kell. Finoman, ne csavard ki a bugyit, csak húzd meg kicsit, hogy kifolyjon a víz, aztán terítsd ki ott a kád felett, hogy minden kicsepegjen!
Gézuka csinálta, amit a lány mondott, aztán megállt és illedelmesen megszólalt:
- Ági, szeretnék pisilni, szabad?
- Rendben, vedd le a bugyidat!
Gézuka lehúzta a bugyit és megállt.
- Ügyes voltál Gézuka – nevetett Ági – a kis pisilőd a helyén maradt, pedig nem kötöttem meg hátul, csak hátratettem miután megkötöttem a masnidat. Hozom a pisis táladat és máris guggolhatsz pisilni.
- Ági… Nem lehetne a WC-be… Kérlek – könyörgött a fiú.
- Nem! Nem pocsékoljuk a pisit! Ma még nem is ittál pisit, biztosan hiányzik már – nevetett a lány, közben elővette a tálat és letett a földre – Na, guggolj le és pisilj! Vigyázz! Ha pisis lesz a szalagod, kikapsz!
A fiú beletörődve leguggol, először nem indult meg a pisi, de végül, amikor már kezdett kényelmetlenné válni a guggolás, zsibbadni a lába, elindult a pisi. Eleinte csak vékonyan csordogált, de aztán csökkentek a gátlások a fiúban és erősebb sugárban ürült ki a hólyagja. Amikor végzett Ági adott neki egy darab WC-papírt, amivel megtörölte a pisilőjét és felállt. Ági megkerülte, aztán nagyot ütött a seggére:
- Te szerencsétlen! – kiáltott rá – összepisilted a szalagodat! Megmondtam, hogy vigyázz, mert nagyon megverlek!
Az ütéstől Gézuka felvisított és felugrott, majdnem felborította a pisi tálat.
- Vigyázz már te idétlen! Ha kiborítod a pisit, a padlóról fogod minden felnyalni és közben végig korbácsolni foglak! – kiáltott rá a lány – Na, állj meg, háttal nekem!
Leguggolt és kioldotta a szalagot, levette a kis pöcsről, aztán beledobta a tál pisibe.
- Úgyis ki kell mosni… Hozd ide a hajkefédet, siess!
- Ági, kérlek szépen, ne verj meg! – kezdett pityeregni Gézuka – Ígérem, hogy nem fordul elő többet! Nagyon fogok vigyázni és nem pisilem többet össze a szalagomat! Kérlek…
- Csend! Megmondtam, hogy kikapsz, ha pisis lesz! Siess, vagy duplán kapsz!
Gézuka sóhajtott, aztán szaladva indult volna a nappaliba a hajkeféért.
- Állj! Gyere vissza!
A fiú megállt és visszafordult, kérdően nézett Ágira.
- Hol a kis nyamvadt pisilőd??? – kiáltott rá újra Ági.
A fiú lenézett magára és csak akkor vette észre, hogy a szaladásban nem figyelt és a kis pisilője a golyókkal együtt előre kerül, vissza a régi helyére.
- Bocsánat! Bocsánatot kérek Ági, nem vettem észre… Ne haragudj, azonnal visszateszem hátra a kis pisilőmet – mondta halkan, sírással küszködve a fiú.
- Tedd hátra és nagyon vigyázz, hogy, ha más parancsot nem kapsz, mindig ott legyen a helyén a kis szánalmas pisilőd! – utasított a lány. – Rendben, most egyenesedj ki. Jó lesz. Most siess, hozd a hajkefédet, mert ezért is kikapsz ha gyorsan nem vagy itt!
- Igenis Ági - nyögte ki a fiú és a hátratett pisilője miatt összezárt lábakkal igyekezett sietni ki a nappaliba.
A lány elnevette magát, ahogy az idétlenül csetlő-botló fiú után nézett:
- Ha elesel, azért külön kikapsz! – kiáltotta utána nevetve.
Gézuka visszaért a hajkefével és odaadta Áginak. Ági leült a kisszékre, végigmérte a fiút, aztán ránézett a pisis tálra és elvigyorodott:
- Gézuka! Miért kapsz most büntetést?
- Azért mert összepisiltem a szalagomat, Ági – mondta lehajtott fejjel Gézuka.
- Igen. Szerinted hány fenekest érdemelsz?
- Nem tudom, Ági… Kérlek szépen ne verj meg nagyon!
- Jól van, Gézuka! Úgy döntöttem annyit kapsz a seggedre a hajkefével, ahány korty kell, hogy az összes pisit megigyad a tálból. Én figyelek és számolom, aztán ha minden pisit lenyeltél, és a szalagot kivetted a száddal, utána elfenekellek. Aztán kimosod a szalagot és folyatódik minden. Renden?
- Igen… - mondta halkan Gézuka.
- Akkor vedd a kezedbe a tálat és kezdd el inni a pisit! Ha jót akarsz magadnak jó nagy kortyokban iszod, és gyorsan is, mert ha sokáig húzod az időt, akkor kétszer annyit kapsz!
A fiú nagyot sóhajtott, aztán lehajolt és felemelte a tálat. Körülbelül három, három és fél deci pisi lehetett benne, az aljára süllyedve ott volt a teljesen átázott rózsaszín szalag. Gézuka ránézett a vigyorgó Ágira, aztán újra nagyot sóhajtott és a szájához emelte a tálat, inni kezdett. Teljesen teletöltötte a száját pisivel, aztán becsukta és le akarta nyelni, de csak két nyelésre sikerült.
- Egy, kettő! – számolta gyorsan egymás után Ági. – Kétszer nyeltél, ez két fenekes!
A fiú bólintott, aztán újra ivott, most kisebb adagot vett a szájába és le is nyelte egyszerre, aztán újra kortyolt, majd nagy kortyokkal folyamatosan ivott.
- Három, négy, öt… - A lány halkan számolta a kortyokat, hétnél állt meg, amikor a fiú elvette a szájától a kiürült tálat.
Gézuka arca piros volt, a szeme könnyes, a szájából kilógott a szalag vége. A lány belenézett a tálba:
- Egész jó! Akkor hetet fogsz kapni, vedd a szádba a szalag végét is és addig tartsd bent amíg fenekellek! Ha kiköpöd, duplázzuk a büntetést, érted?
- Igen Ági – mondta a fiú, szájában a pisis szalaggal.
- Térdelj le a kisszékre, a fejed tedd le a padlóra a segged pucsítsd ki! – parancsolta a lány, és amikor Gézuka nehézkesen engedelmeskedett megállt mellette és végigmérte.
A fiú térde kb. 20 centivel magasabban volt, mint a feje, a segge az égre meredt, a segge alatt, az összezárt combok közt szépen látszottak a kis golyók és a pisilője.
- Sírhatsz, visíthatsz, de ha kiköpöd a szalagot, elölről kezdem a fenekelést, Érted?
- Igen – mondta halkan a fiú.
- Készen vagy?
- Igen…
- Akkor kezdjük! – mondta Ági, és már ütött is. Nagyot, erőset, a fiú távolabbi farpofájára. – Egy, kettő – már csattant is a következő ütés, most a közelebbi farpofán.
Gézuka az első ütésnél felvisított, visítás közben érte a második ütés, amitől elcsuklott a hangja, aztán folyamatosan sírt, csak a szalagra próbált vigyázni, ki ne essen a szájából. Az első kettő után Ági valamivel kisebbeket ütött, felváltva a segge két oldalára, majd a hetediknél újra egy hatalmasat, ezt oldalról, úgy hogy mindkét farpofát érte.
- Hét! – mondta a lány – Ezzel megvagyunk. Egész jól bírtad Gézuka, lassan belejössz.
A fiú óvatosan, hogy a szalag le ne csússzon, nyelt egyet, aztán még könnyezve, kicsit dadogva megszólalt:
- Kö… Köszönöm Ági! Ígérem, hogy nem fordul elő többet, nem pisilem össze a szalagomat!
- Rendben van Gézuka, majd meglátjuk! Most állj fel! – mondta a lány, aztán segített is Gézukának felállni a kisszékről – Állj a sarokba, fordul a fal felé! Nekem is pisilnem kell.
Gézuka engedelmeskedett, most eszébe sem jutott meglesni a lányt, még mindig csendesen sírdogált. A kezével hátranyúlt, óvatosan megtapogatta az elvert seggét. Amikor a WC-t lehúzta a lány, gyorsan elkapta a kezét és továbbra is a fel felé fordulva állt.
- Jól van, megfordulhatsz!
Gézuka megfordult és amikor szembe találta magát Ágival, aki a pisis tálat tartotta elé, ami újra félig volt pisivel rémülten hátra lépett. De nem volt hova hátrálnia és Ági egészen eléje állt, az arcáig emelve a tálat:
- Most szépen meg fogod inni a pisimet. Most nem kell sietned, nem kapsz érte verést, csak ha nem nyeled le mindet. Ha fanyalogsz, ha úgy csinálsz közben, mintha nem ízlene, akkor megint elverlek és most nem hetet fogsz kapni, hanem legalább kétszer annyit! Igyad és lássam rajtad, hogy ízlik, hogy imádod inni a pisimet! – mondta fenyegetően és a fiú kezébe adta a tálat. – Ha egy csepp is kiömlik, mellé megy, már térdelhetsz is vissza kezdődik a fenekelés!
Gézuka elvette a tálat és undorodva nézett rá, aztán kinyitotta a száját, még benne volt a szalag.
- A szalagot köpd ki a tenyeredbe! Aztán igyál, gyerünk! – utasította a lány.
Gézuka nagyot sóhajtott, aztán engedelmeskedett. Inni kezdte a pisit, gyorsan, igyekezett túlesni rajta. Ági végignézte, aztán, amikor a fiú megmutatta a kiürült tálat bólintott.
- Rendben van, nagyon siettél vele, de majd belejössz. Most mosd el a táladat és mosd ki a szalagot. – mondta a lány, aztán gyorsan kiment és pár pillanat múlva egy másik szalaggal a kezében jött vissza.
A fiú közben végzett. Megállt és engedelmesen tűrte, hogy a lány megkösse a szalagot a fütyije tövén, aztán a golyókat is körbevegye vele, majd masnit kössön rá.
- Rendben is vagyunk – mondta a lány – Mindjárt lejár a mosógép, kiteregetünk és mehetünk át anyukádnak segíteni.
A fiú fel akarta venni a bugyiját, de Ági nem engedte, elnevette magát:
- Látod, mondtuk neked, hogy megszereted a csini kis bugyikat! De most nem kell, fenekelés után az a jó, ha látszik a gyerek segge, hogy el lett verve. Majd később szólok, ha felveheted a bugyikádat.
- Igen Ági – mondta engedelmesen Gézuka.
Amikor leállt a mosógép kivitték az udvarra a mosott ruhát és kiteregették. Ági elővett egy doboz rostos baracklevet és öntött mindkettőjüknek. Gézuka hálásan itta meg, még mindig pisi ízű volt a szája.
- Na, menjünk át anyukádhoz! – mondta a lány és indult is kifelé.
- De… Így nem mehetek ki az utcára! A bugyikámat felvehetem legalább? Kérlek Ági…
- Nem. Megmondtam, hogy majd szólok, ha felveheted. Anyukád előtt nem kell titkolnod, hogy kikaptál, az utcán meg ilyenkor nem jár senki, gyerünk!
Gézuka sóhajtott, aztán beletörődve elindult ki a házból, ki a garázson át az utcára nyíló kapuig. Ott megállt, megvárta, míg Ági kinyitja a kaput, kilép és szétnéz, aztán amikor intett neki, hogy jöhet, lassan bizonytalanul kidugta a fejét, hogy szétnézzen. A lány viszont már elveszített a türelmét megmarkolta a fiú fülét és egy rántással kilódította az utcára. A hirtelen mozdulattól a fiú elveszítette az egyensúlyát, ha Ági nem tartja a fülénél fogva, elesett volna. A combjai szétnyíltak és a fütyije előre került újra. A lány becsapta a kaput, aztán Gézuka fülét magasra felhúzta, hogy a gyereknek lábujjhegyre kellett állnia.
- Megint nem tudtad a helyén tartani a nevetséges kis pisilődet, te szerencsétlen! Ezért nagyon ki fogsz kapni, megmondtam neked. Most ne tedd vissza! Így marad, megmutatjuk anyukádnak milyen kis béna vagy! Gyere! – Mondta Ági és a fiút a fülénél fogva vezetve átsétált a szomszéd házhoz. Gézuka sírva, lábujjhegyen nyújtózkodva ment mellette. Az utca tényleg néptelen volt. Ági becsengetett, kis idő múlva megszólalt a hangszóró:
- Tessék, ki az? – hallatszott Éva hangja.
- Csókolom Éva néni! Ági vagyok, Gézukával jöttünk segíteni, mert otthon már végeztünk a házimunkával.
- Gyertek be! – mondta Éva, aztán berregés hallatszott és kinyílt a kapu.

- Csókolom! – köszönt be hangosan, vidáman Ági, amikor beléptek a lakásba.
- Szia anyu – mondta sokkal halkabban, szipogva Gézuka.
- Sziasztok! – Éva végigmérte a gyerekeket. – Miért pucér Gézuka és miért sír? Ági, mi történt?
- Nem teljesen pucér Éva néni, az atlétája rajta van és a szalag is a kis pisilőjén. El kellett fenekelnem és a verés után nem szoktuk felhúzni a bugyit, hogy a gyerek szégyellje a piros seggét, amit mindenki láthat. Ilyenkor senki nem jár az utcán, ezért gondoltam átjöhetünk így is. – mondta Ági, aztán Gézukát a fülénél fogva előrébb lódította és rá szólt – Mondd el anyukádnak, miért kaptál ki Gézuka, hogy mi volt a büntetésed és azt is, hogy most miért sírsz!
Gézuka szipogott, lesütötte a szemét, de amikor Ági erősebben meghúzta a fülét beszélni kezdett:
- Au… Anyuka… Nem vigyáztam és véletlenül összepisiltem a szalagomat. Hetet kaptam hajkefével Ágitól.
- Gézuka, miért éppen hetet? – kérdezte Ági, megcsavarva a fiú fülét.
- Au… Azért, mert a pisimet hét kortyra ittam meg… - szipogta a fiú.
- És ezért sírsz most? Mert hétszer a seggedre vertek? – csodálkozott Éva.
- Nem anyuka… Amikor jöttünk át, nem mertem kijönni az utcára és Ági a fülemet húzta, és majdnem elestem, és előrekerült a kis pisilőm, és Ági azt mondta ki fogok kapni érte, és húzta a fülem, és nagyon fáj – sírta el megint magát Gézuka.
Éva elnevette magát:
- Ezért ez a nagy sírás? Majd ha Ági megbüntet a vacak kis pisilőd miatt, akkor hogy fogsz sírni! – Ágikám – fordult a lányhoz – Nyugodtan fenekeld el, vagy büntesd meg másképp a gyereket! Meg foglak dicsérni édesapádnak, hogy milyen gondosan felügyeled Gézukát. Te meg – nézett a fiára – köszönd meg Áginak, hogy ilyen rendes és törődik veled! És engedelmeskedj neki mindenben, érted?
- Igen anyuka – szipogta a fiú, aztán lesütötte a szemét és Ágihoz fordult – Köszönöm szépen Ági, hogy törődsz velem és tanítasz engem.
- Szívesen Gézuka! – mondta nevetve Ági, és végre elengedte a fiú fülét. – Éva néni – fordult a nőhöz – szerintem a kis pisilőjét kellene megbüntetni. Tehetnénk rá csipeszeket, amíg segítünk a konyhában, rajta lenne végig így ő is igyekezne gyorsan dolgozni.
Jó ötlet, kislányom – mosolyodott el Éva – A fürdőszobában találsz egy csomó ruhacsipeszt, hozd ide. Aztán felrakunk rá, amennyit tudunk.
Ági kiszaladt a fürdőszobába a csipeszekért, Gézuka pedig könyörögni próbált:
- Anyuka, kérlek… Ígérem, hogy jó leszek és mindig hátul tartom a kis pisilőmet…
- Csend! – Kiáltott rá az anyja - Nem tudom húsz évesen, hogy lehetsz ilyen kis szerencsétlen béna gyerek! Egy dologra kell figyelned, hogy a szánalmas kis pisilőd hátul legyen a combod közt, de te erre sem vagy képes. Hát most majd fájni fog, de legalább megtanulod hol a helye a kis vacaknak!
Közben Ági visszatért a kezében egy kis kosárral, tele ruhacsipeszekkel.
- Gézuka gyere ide, állj meg terpeszben!
A fiú lehajtott fejjel engedelmeskedett.
- Nem kell pisilned? Amíg a csipeszek fent lesznek nem engedünk ki!
- De… Kérem, szabad pisilnem? – kérte csendesen Gézuka.
- Rendben, Ágikám, kikíséred a wc-re a gyereket?
- Éva néni, kipróbálhatok valamit? – kérdezte Ági.
- Mire gondolsz kislányom?
- Gézuka mindig előre engedi a pisilőjét. Lehetne úgy szoktatni, hogy ha elől van neki, akkor az fáj, ha hátul van, nem fáj. Akkor jobban vigyázna rá. Ezért teszünk neki rá csipeszt, vagy lehet elől tartani és elverni, vagy csalánozni. Vagy lehetne a pisilőjére vagy a golyóira súlyt kötni és lógatni, amikor elől van. A zsinór vágná neki, húzná lefelé a súly, biztosan kényelmetlen lenne és fájna is és megtanulná, hogy hátul a helye.
- Jó ötlet, Ágikám! És mit, mekkora súlyt kössünk rá neki?
- Arra gondoltam Éva néni, hogy belepisilhetne egy flakonba és azt kössük fel neki! Aztán később megihatná, így nem menne kárba a pisije, szoktatnánk a pisi ivásra is.
- Rendben van – nevetett Éva és a szekrényből elővett egy tölcsért. – Gézuka, mostantól ez lesz a pisis tölcséred! Mindjárt keresünk egy üres flakont és már pisilhetsz is!
- Éva néni, hazaszaladok Gézuka pisis táljáért! Akkor rendesen leguggolva pisilhet, azt is tanulnia kell, és aztán beleöntjük a flakonba.
- Rendben kislányom, hozd át – mondta nevetve Éva – te pedig Gézuka állj a sarokba addig!
Ági pár perc múlva vissza is jött egyik kezében a tállal, másikban Gézuka cumijával.
- Gondoltam, Éva néni, Gézuka cumizhatna addig amíg dolgozunk, mi beszélgetünk ő így nem zavarna meg.
- Jó ötlet kislányom – dicsérte Éva. – Gézuka, gyere ide! Guggolj le és pisilj! És ha megint összepisiled a szalagodat büntetés lesz, de szigorúbb, mint amit Ágitól kaptál! Értetted?
- Igen anyuka – mondta csendesen, beletörődve a fiú, aztán leguggolt a tál felett és pisilni próbált. Eleinte nehezen ment, de aztán sikerült leküzdenie a zavarát és pisilt, sokat.
- Jó sok pisi, Gézuka - nevetett Éva.
- Tetszik tudni – magyarázta Ági – hét nagy korty volt az első pisije, aztán megitta az enyémet is és aztán egy nagy pohár gyümölcslevet is.
- Öntsük a flakonba, nézzük meg mennyi lett! – Éva egy literes flakont vett elő és a tölcséren keresztül beöntötte a pisit. – Ez majdnem tele van, vagy nyolc deci lehet. Ágikám, nem kell pisilned? Jó lenne ha meglenne az egy liter.
- De, Éva néni, azonnal – mondta a lány, elkapta a felé nyújtott tálat és kiszaladt a fürdőszobába. Kis idő múlva csorgást hallatszott, aztán Ági már szaladt is vissza a pisivel. – tessék parancsolni!
- Köszönöm, Ági! – Mosolygott rá a nő, aztán a fiához fordult – Köszönd meg szépen, hogy Ágika pisilt neked!
- Köszönöm szépen Ági, hogy pisiltél nekem! – mondta csendesen beletörődve Gézuka.
Éva közben teletöltötte a flakont, de még maradt pár kortynyi a tálban.
- Gézuka, ezt idd meg szépen! – nyújtotta Éva a tálat a gyereknek, aki engedelmesen elvette, nagyot sóhajtott, aztán megitta a maradék három korty pisit.
- Rendben van, most állj itt meg terpeszben!
Amikor a fiú engedelmeskedett Ági gyorsan leoldotta a szalagot a fütyijéről, aztán nézegetni kezdte a flakont, hogyan lehetne jól rögzíteni. Előbb felkötötte a szalagot a flakon nyakára, aztán a fiú golyóira próbálta felkötni. Pár próbálkozás után sikerrel járt, a flakon combközép magasságban lógott Gézuka golyóiról. A művelet során a fiú párszor felszisszen, amikor a szalag erősen bevágott, de a végén, amikor elkészült a kötés, tulajdonképpen nem volt olyan rossz, kellemetlen. Sokkal rosszabbra számított előtte. Kis terpeszben állt és a golyóiról lógott a pisivel teli egyliteres flakon.
A két nő elégedetten nézte Ági munkájának eredményét.
- Ügyes vagy Ági! – mondta Éva és oldalra lendítette a flakont.
Gézuka felszisszent, de elég jól tűrte, hogy a flakon a két combja közt lengjen oda-vissza.
- Köszönöm Éva néni! Tegyük fel a csipeszeket, jó?
- Persze! – mondta a nő és kivett a kosárból egy piros műanyag ruhacsipeszt. – Ezek elég gyengék, nem?
- Nem, tetszik tudni, eleinte nem is fáj, de ha sokáig rajta van, pl. a mellbimbón, vagy az ajkakon, vagy a csiklón is akár, hát akkor már fájdalmas. És a legjobban akkor fáj, amikor vége van és leveszik a csipeszt. Addig elzsibbad az a rész, és amikor a vér visszaáramlik, akkor nagyon tud fájni egy kis ideig.
- Látom tapasztalt vagy, kislányom – mondta a nő - sajnálom. Szerintem te nagyszerű, okos, rendes lány vagy, és apukád túl szigorú veled…
- Kérem Éva néni – mondta Ági – Apu tudja, mit csinál, ne tessék őt bírálni. Apu rendes és nagyon szeretem.
- Persze! Eszembe sem jutott beleszólni a nevelésedbe! Különösen nem, hogy édesapád mennyit segít nekem Gézukával! Biztosan tudja mi a legjobb neked.
- Igen, Éva néni. – mondta Ági – Inkább rakjuk fel a csipeszeket Gézuka pisilőjére és utána készítsünk ebédet.
- Rendben. Jó gyerek vagy Ági! Bárcsak nekem lenne ilyen jól nevelt gyerekem! – Mondta sóhajtva Éva és megfogta Gézuka pisilőjét. Aztán el is engedte és hirtelen rácsapott a kis fütyire a kezével.
- Nézd meg, a kis perverznek feláll a kis pöcse! – kiáltotta dühösen – Olyan kicsi, hogy alig látszik rajta, de amikor megfogod, érzed, hogy keményedik neki!
Ági is odanyúlt és megfogta a kis farkat. Tényleg keményebb volt, mint normálállapotban lennie kellett volna, és amikor a lány megmarkolta még egy picit keményedett.
- Gézuka mindenen felizgul és megkeményedik a kis pisilője. Apu biztosan kitalál majd valamit, hogy leszoktassa erről. Elmondjuk apunak, és ő majd megmondja, mit kell csinálni ilyenkor legközelebb, addig tegyük fel a csipeszeket. – mondta a lány és ő is kivett egy csipeszt a kosárból, aztán alul, a kis pisilő tövénél felcsíptette a bőrre.
Aztán Éva és ő, lassan felraktak a fiú farkára alulról, jobbról és balról 3-3 csipeszt, több nem fért el. Végül Ági előrehúzta a fitymát és két csipeszt tett rá. Gézuka egy picit felszisszent az elsőnél, de különben csendben tűrte az egész procedúrát.
Amikor végeztek a két nő kis távolságból szemléte művét.
- Szerintem szép lett – nevetett Éva – jól válogattuk a színeket.
- Igen, Éva néni – mosolygott Ági is. – Odaadom Gézukának a cumiját is, ha kéri.
- Gézuka, kérjed szépen a cumidat! – mondta Éva és szigorúan nézett a fiúra.
- Kérem szépen a cumimat, Ági! – mondta csendesen a fiú.
- Miért kéred? Miért szeretnél cumizni, Gézuka? – kérdezte Ági, miközben a fiú arca előtt mozgatta a kis fasz alakú cumit. – Szeretnél szopni tanulni, Gézuka?
- Igen. – Gézuka az anyjára nézett, aztán lesütötte a szemét – kérem szépen a cumimat Ági, szeretnék szopni tanulni.
- Szeretnéd, hogy amikor igazi faszt kapsz, már jól tudj szopni, igaz?
- Igen. – Gézuka engedelmesen ismételte – Szeretném, hogy amikor igazi faszt kapok, már jól tudjak szopni.
- Jól van Gézuka, gyakorolj szépen! – nevetett fel Ági és tövig a fiú szájába dugta a cumit. Gyorsan megkerülte a fiút és becsatolta a szíjat a fején. – Kész! – mondta és rácsapott Gézuka seggére.
A fiú teste megrándult, a flakon kilendült és meghúzta a kis golyókat. Gézuka felszisszent, de a cumitól nem lehetett hallani csak egy kis nyögést és egy nyelést.
- Így jó lesz – mondta Éva – Most már ideje dogozunk, mert nem lesz kész az ebéd. Gézuka! Állj terpeszben oda a pult mellé és pucold meg, aztán darabold fel a zöldségeket és a krumplit! Ágikám, segíts kérlek, a csirkével!
- Szívesen. Éva néni, kérem fényképezzük le Gézukát, hogy meg tudjuk mutatni apunak majd. – mondta a lány.
- Rendben kislányom – mondta a nő és a telefonjával néhány képet készített a terpeszben álló, a lábai közt egy flakon pisit lógató fiúról. – Ez kész, Gézuka, rajta, dolgozni!
Gézuka bólintott és a golyóiról lógó flakonnal a lába közt ügyetlenül a pulthoz lépkedett, aztán nekilátott a zöldségpucolásnak.
Dolgoztak, közben a két nő beszélgetett, mindenféle témáról. Éva az iskoláról, barátairól kérdezte Ági, a lány a munkájáról a tervezett Olaszországi munkáról kérdezősködött és beszélgettek a mindennapi általános dolgokról is. Szólt a rádió, együtt nevettek fel a műsorvezető egyik poénján, aztán együtt dúdolták a következő slágert.
Gézuka egyre erősebben érezte a fájdalmat, a csipeszek egyre inkább kellemetlenek lettek, kezdtek fájni. A súlyt is egyre nehezebbnek érezte a golyóin, ahogy a szalag bevágott a bőrébe és húzta le a kis golyókat egyre nagyobb fájdalmat okozott. Egy ideig tűrte, igyekezett nem törődni vele. Hallgatta a rádiót, a nők beszélgetését és pucolta a zöldségeket. Aztán egyre többször lesett hátra a válla felett, és amikor látta, hogy a többiek nem törődnek vele, óvatosan begörbítette a térdeit, hogy a flakon leérjen a földig, ne húzza a golyókat. Eleinte csak egy-egy pillanatra merte letenni a flakont, aztán felegyenesedett újra, vállalva a fájdalmat. De ahogy telt az idő rosszabb lett, egyre erősebb a húzás és úgy érezte, már nem bírja tovább. Berogyasztotta a térdeit és leengedte a flakont, így pihentette a golyóit. De ezt a helyzetet sem bírta, hamar remegni kezdett a lába a kényelmetlen testtartásban. Amikor kiegyenesedett az újra a golyókra nehezedő súlyt is egyre nehezebbnek érzete. Egyik alkalommal hátralesve megijedt, hogy Ági meglátja, mit csinál, és túl gyorsan egyenesedett ki. Felnyögött fájdalmában, könny szökött a szemébe. A flakon nekiütődött a konyhaszekrénynek. Hogy a visszalendülés fájdalmától megkímélje magát, Gézuka a combjával nekinyomta a flakont a szekrény ajtajának. Megkönnyebbült, így nem a vékony szalagon lógott a súly, nem húzta a golyókat, nem vágott be erősen a vékony bőrbe. A flakon szekrény és a combja között stabilan pihent. A nők nem vették észre, nem szóltak rá.
A fiú még egy kicsit fészkelődött helyezkedett, egy alkalommal gyorsan lenyúlt és kézzel magasabbra emelte a flakont, aztán továbbra is a szekrényajtónak nyomta a combjával. Így is kényelmetlen volt a helyzet, nem bírta sokáig. Hátra lesett a válla felett, és amikor látta, hogy nem figyelnek rá újra leereszkedett, leengedte a flakont. Megkönnyebbülve sóhajtott, de azonnal fel is jajdult: éles csípős fájdalmat érzett a seggében. Ahogy felegyenesedett a fütyije a rajta lévő csipeszekkel nekinyomódott a szekrény ajtajának és újabb erős fájdalmat okozott. Gézuka összeesett és sírni kezdett.



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása