Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Pajzán álmok

2018. február 26. - erotikustortenet

Reggel égő puncival keltem. Minden mozdulat arra emlékeztetett, ahogyan eltelt az elmúlt este. És bár a pisilés fájt, estére mégis éreztem, hogy már az elmúlt este gondolata is felbizsergeti a lelkem. Nem volt egyszerű dolgom, hiszen majdnem éjfél, sőt el is múlt, mire megérkeztem, de ezt nem lehet kihagyni. Mivel amúgy is a fürdőbe szorultam, hát elhelyezkedtem kényelmesen a budin, hátradőltem. Jó nedves volt a puncim, csak úgy tocsogott. Gyorsan, hevesen élveztem el.Utána elmentem aludni, de a puncim még bizsergett. Hát visszatelepedtem, és becsukva a szemem arra gondoltam, milyen volt megpisiltetni téged. Nagyon fincsit élveztem a gondolatra, és éreztem, hogy a dolog folytatást kíván, úgyhogy kicsit pihentem, és a szemem becsukva arra gondoltam, milyen fincsi ahogy ülök a budin és szopom a farkad de alaposan, és úgy pisilhetek. Jó alaposan izgattam közben a csiklómat az egyik ujjammal, a másikkal pedig a puncimba nyúltam, így élveztem el. Ezek még a múlt eseményei, most inkább itt őrzöm őket…
Este kicsit ittas voltam, de csak alig. Sajnáltam, hogy nem otthon vagyok, és persze megint csak a fürdőszoba maradt, de hát nem untam egyáltalán. Igazán élveztem, hogy a puncim környéke olyan finom és sima. Még alig lehetett éreezni a kinövekvő szőrszálakat. Először elélveztem csak úgy lazán a csiklómat símogatva. Utána elélveztem úgy, hogy az egyik kezem a csiklómat izgatta, a másikkal pedig a mellemet simogattam. Utána beálltam a zuhany alá, és elkezdtem folyatni magamra a vizet.

 

Azt képzeltem, póló van rajtam, és hogy ahogy átnedvesedik, rátapad a testemre. Így végigsimogattam magam, ahogy a víz csurgott le, a nyakamból a melleimre, utána a pocimon át a lábam felé, és be a puncim környékére. Ahogy leguggoltam, még jobban odacsurgott a langyos víz, nagyon finomat élveztem, körbesimogatva ma csiklómat, popsimat, ujjamat a puncimba dugva.
Ma nagyon későn estünk haza, hulla fáradt voltam, és azt hittem, gyorsan elalszom majd, de ébren maradtam és bekapcsoltam az xxl-t.  Ott éppen egy csaj nagyon romantikus környezetben maszturbált, Én pedig beszálltam. Én is elővettem a vibrátort, és pontosan igyekeztem követni a mozdulatait. Közben többször is elélveztem, először akkor, amikor a vibit a számba vettem, majd a melleimet izgattam vele, és közben a kezemmel a csiklómat simogattam. Másodszor akkor, amikor a vibrátort a puncimba dugtam, a kezemmel pedig a mellemet gyúrtam. Harmadszor akkor, amikor a vibrátorral a csiklómat ingereltem, a kezemmel pedig a popsimat simogattam.
Aztán a szexshopban vásárolt jó nedves vibrátort megtámasztottam a földön, és a popsimmal beleereszkedtem szépen, lassan, kiélvezve minden pillanatát. Ahogy a vibi egyre mélyebbre csusszant bennem, elkezdtem benyúlni a kezemmel a puncimba. Elég sokáig kibírtam, de végül nagyot élveztem. Utána elszakadtam a látottaktól. A képen megjelent a kigyúrt izompacsirta, én pedig a másik vibrátorért indultam. Amíg a filmen a csaj szopta a faszit, én az egyik vibivel a mellemet a másikkal pedig a csiklómat simogatva élveztem el.
Amikor már a filmen a pasi hátulról dugta a csajt, és közelről láthattam, a fasza hogyan csusszan be a pinájába, én is a puncimba csúsztattam a kis mérges tojást, és a seggembe dugtam a vibrátort, nagyon nagyot élvezve.
Ma elővettem a régi képeinket. Ma azt, amikor szopom a farkad a teraszon. Azt hiszem, épp azelőtt, hogy összerogyott volna alattunk a szék. Most nem használtam vibrátort egyáltalán, csak a puncim és a csiklóm simogattam, úgy élveztem el. Biztos ami biztos, kétszer. Ma elkezdtem túrni a netet.
Elkezdtem olvasgatni különféle sztorikat, véleményeket, és keresgéltem. Láttam pár videot is, olyan jó volt, ahogy egyik kezem az egérgombon, a másik meg a nadrágomban, símogatom a csiklómat, bele-belemártom az ujjam a puncimba, csuppog időnként a nedvesség. Az egyik videó, amire elélveztem, az egy sima dugás volt, de olyan szépen csinálták. A másik az két kép, kellően erotikus, dugásról szólt. A harmadikra egy sm oldal után. Aztán elővettem a tojáskát és bedugtam hozzá a popsimba., jól megrezgettem, és mellé a csiklómat és puncimat simiztem, még ketttőt élveztem, gyors egymásutánban.  Jó volt.
Nekiálltam a netnek. Nem sok minden más járt a fejemben. Valahogy egész nap be voltam gerjedve. Folyton nedvesedett a puncim, bizseregtek a melleim. Huh, nagyon. És mellé találtam egy filmet, ami arról szól, hogy a fazon hazamegy, és kielégíti a barátnőjét kézze, és a csaj nagyon nagyon élvezi, de vagy 20-szor…. Úgyhogy tovább nézelődtem, elővettem a kis tojás vibit és a vékonyabb másikat.
A hosszút bedugtam a puncimba, a kis mérges golyóval meg elkezdtem izgatni a csiklóm. Nem számított, milyen gyorsan megyek el, csak arra emléxem, hogy az élvezésre figyeltem. Nagyon sokszor egymás után. Addig, míg egy idő múlva már szinte fájt, de még akkor is élveztem. Nem tudom, hányszor. Nagyon sokszor.
Ma megláttam a képeket, és elöntött a forróság. Bizseregni kezdtem. Először a két mellbimbóm hegye, aztán már az egész mellbimbóim, és a bizsergés lassan lassan lekúszott a puncimig. Eleinte nem tudtam, hogyan is vezessem le, hiszen kikskorú állandóan a nyomomban járkált.
De egyre kevésbé bírtam bármire odafigyelni. Bementem hát a fürdőszobába, az ajtó elé toltam a szennyeskosarat, a fényképezőgépet letettem a kád peremére. Lassan letoltam a nadrágomat, és benyúltam a bugyimba. Tudtam, hogy gyorsan kell cselekednem, úgyhogy a bugyimtól is megszabadultam. És odaültem a gép elé. És elkezdtem simogatni magam. Egyenesen a csiklómat. Erősen, kíméletlenül, határozottan. És amikor érezem, hogy nagyon nagyon el kéne élvezni, egyszerűen bedugtam 3 ujjam a puncimba és úgy élveztem el.
Aztán csináltam pár fényképet…  Tegnap valami pajzánt álmodhattam, mert arra ébredtem, hogy ott alul a pinám bizsereg nagyon. Először csak simán odanyúltam, és addig simogattam a csiklóm, míg el nem élveztem. El akartam aludni, de sajnos teljesen reménytelen volt, mert az elélvezés után sem csillapodott az a bizsergés. Úgyhogy újra elélveztem simán csak csikló simogatással, majd utána rögtön a puncimba dugott két ujjammal. Aztán hasra fordultam, kidugtam a hátsóm, az egyik kezemmel a puncimban a másikkal a popsim simogatva is elélveztem.  Ez olyan fini volt, hogy meg kellett ismételnem, most már vibrátorral is…  És még ezután is milyen pajzán álmom volt



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása