Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

A második szadoszex

2018. február 27. - erotikustortenet

Az első alkalom után meg is beszéltük a folytatást. De felvetette a hármas ötletét, amiben még nem volt részem de nagyon izgatott. Így belementem, és megbeszéltük a találkozót jövőhétre.
Mikor ajtót nyitott fekete trikóban és egy testhezálló cicanadrág volt rajta és közölte, hogy korán jöttem még készülődik meg, a másik srác sincs még itt. Majd gyengéden megcsókolt és beküldött a szobába amíg készülődik. Furcsa volt, milyen kedves és vidám mikor nem parancsolgat. Rövid időn belül visszatért, egy testhez simuló latex cicaruhában, amely a melleinél annyira feszült,hogy nem bírta teljesen felhúzni a cipzárt így többet adott láttatni magából mint azt a ruha kívánta, továbbá egy hosszú szárú fényes fekete kesztyűben és bőr csizmában volt. Ajkai feketére festve amely kiemelte gyönyörű szőke haját. Nagyon izgatóan nézett ki. Megkérdezte, hogy néz ki, de a péniszem már elárult mindent. Édesen elmosolyodott, majd az asztalon lévő bőr nadrágra mutatott: Vedd fel.
Amint felvettem rögtön szólt is a csengő. Bemutatkoztunk beszélgettünk picit. A másik srác nálam alacsonyabb, véznább és fiatalabb is volt. Alexa megparancsolta a másik srácnak, hogy vetkőzzön le meztelenre. Ekkor már újra ízig végig domina volt. Körbejárta a srácot és a kezében lévő fekete bőr korbáccsal mért kisebb nagyobb ütéseket a fiúra akit ennek megfelelően nyögdécselt miközben én a kanapén ülve egy szál bőrnadrágban simogattam a péniszemet ruhán keresztül. Azt parancsolta álljak fel szembe a sráccal majd, hogy csókolózzunk. Még sosem csókoltam fiút, de mindig is érdekelt a dolog. Furcsa mód nem volt másmilyen mint ha nőt csókolnék. Ajka puha volt nyelve csak forgott a számban miközben szorosan magához ölelt. Ekkor már simogattuk egymást és éreztem egymásnak feszülő péniszünket. Nagyon felizgultam a tilosban járás eszméjétől. Közben Lady Alexa az asztalon ülve az időközben előkerült melleit simogatta és nyögdécselt.
-Ez az fiúk - nyöszörögte. Majd odajött hozzám a kanapéra lökött és kigombolta a nadrágom. Előbukkant a már kőkemény péniszem amelyen csillogtak az izgalom elő nedvei. Megparancsolta a srácnak, hogy kösse be a szemem egy szemfedővel. Nem láttam ki alóla semmit. Ekkor egy csapást éreztem a hasamon, a korbács csapását, mi oly váratlanul ért, hogy azonnal felnyögtem.
-Igen? - Kérdezte Alexa - Mit kell mondani?
-Köszönöm.
-Köszönöm mi? - Kérdezte ingerülten.
-Köszönöm Úrnőm!
-Na ez a beszéd.
Még rám mért pár ütést amitől csak még tüzesebb lettem. Mikor abba hagyta végig csókolta a hasamat egészen lefele a péniszemig, majd végig nyalta, elkezdte a heréimet nyalni, szívni. Közben én csak sóhajtoztam. Abbahagyta egy picit. Még 1-2 csapást rám mért a korbáccsal, és folytatta tovább a szopást, de most másképp szopott. Nyalta végig a péniszemet lassan, érzékien. Szívta a herémet. Majd teljes ajka körbezárta a makkomat és szívta. Már valahol a vége felé jártam. Mikor a fülembe súgott:
-Most kifogsz nyalni. - Parancsolta.
Ekkor jöttem rá, hogy nem is ő szopott. Furcsa és idegen érzés volt, a tudat: Egy másik férfi szop. Talán másképp hezitáltam volna, nem tetszett volna a dolog. De már annyira fel voltam izgulva, nem érdekelt többé. Csak is a vágy mozgatott.
Alexa lehúzta a cipzárt, csak a puncijánál. Mégis elég nagy lyukat hagyva, hogy megízlelhessem a már tocsogó punciját. Megvadultan szívtam a nedvét miközben a latexba csomagolt feszes fenekét markolásztam. Ő pedig a fejemet szorította magához miközben a kanapén fölém állva nyögdécselt. Haladva egyenesen a csúcs felé. Próbáltam egyre mélyebben belenyalni mikor nem a csiklója körül köröztem a nyelvemmel. A kezemmel meg még mindig azt az isteni hátsót markolásztam. Miközben egy srác szopott engem és a golyóimat markolászta tenyerével. Alexa egyre nagyobbakat nyögött az arcom már csupa nedv volt. Mikor robbanás szerűen élvezett. Lüktetett az egész teste. És ettől a gondolattól én is hatalmasat élveztem a srác szájába. Aki még utána sem hagyta abba a szopást így én is nagy rángatózásokba kezdtem. Tökéletesen tisztára nyalt és mindent lenyelt.
Majd pár perc pihenő után megdicsért Alexa.
-Jók voltatok fiúk. Felállni!
Most a srácot ültette a helyemre, de őt oda is bilincselte kezét lábát a kanapéhoz. Nekem pedig megparancsolta, vetkőztessem le. Lehámoztam a testére simuló latex szereléseket. Miközben végig simíthatta kezem feszes teste minden szegletét. Amitől újfent beindultam. Az úrnőm a kezembe nyomott egy korbácsot és rám parancsolt én is korbácsoljak. Én ütöttem a hasát a fiúnak, Alexa pedig a combjait és a péniszét. Élveztem a hatalmat. Már értettem mért szereti annyira ezt csinálni az én szépséges úrnőm.
Ekkor elővett egy tubus síkosítót és bekente a fiú már amúgy is síkos farkát. Alexa húzogatta a bőrt rajta miközben másik keze saját popsijával játszott majd be-be csusszant, egy majd két ujjal tágította magát. Hogy be tudja fogadni magába a közelgő eseményeket. Mikor már elég tág lett háttal a srác ölébe ült és behelyezte a péniszt a fenekébe.
-Van még elől hely! - Utasított perverz mosollyal.
Így én sem tétlenkedtem fölé hajoltam Alexának. Két kezemmel ökölbe szorítva megtámaszkodtam a kanapén és úgy csusszantam belé. Miközben mozogtam ki-be a puncijában éreztem belülről ahogy a srác hátul ugyan ezt teszi. Közben Úrnőm hatalmasakat nyögdécselt egyik kezével a fiú nyakát karolta át másikkal az én hátamat karmolászta miközben hol vele hol velem csókolózott. A másik srác közben hatalmasat élvezett. Ez volt neki az első. De Utasítást kapott, hogy folytassa akár fél merev állapotban is. Nem sokra rá, 1-2 perc múlva mi is robbanás szerűen élveztünk. Csak úgy spricceltem bele a levemet miközben ő az orgazmusától lüktetett. Majd hosszú percekig feküdtünk az élvezettől kábán.



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása