Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Niki és Karcsi a swinger klubban

2018. február 27. - erotikustortenet

Párommal egy jó ideje beszéltünk arról, hogy újra látna már egy másik nővel szerelmeskedni. Mivel egy éve nem volt barátnőm már, és vágytam is rá, regisztráltam magam egy szexpartner kereső oldalra. Hetek teltek a keresésben, de valahogy egyedüli nőt nem találtam. Így egyik este megkérdeztem párom mit szólna, ha párt keresnék, és kipróbálnánk négyesben.

Minden napom mozgalmas beszélgetésekkel telt. Egyik párt követte a másik. Próbáltam harminc feletti korosztály között keresni. Úgy éreztem ők már érettebbek és tapasztaltabbak, mint akik a húszas éveik elején járnak. Párom rám bízta a keresgélést, így az ezzel járó ideg java is nekem jutott. Minél több párral beszéltem, annál jobban éreztem azt, hogy mást akarnak a nők és mást a férfiak. Igazából úgy éreztem a pasik akarják ezt igazán. Ami a legrosszabb volt, hogy szinte olyanokba botlottam, akik párcserét akartak.
Minden nap beszélgettünk arról, hogy én nem tartom jónak az azonnali párcserét. Inkább fokozatosságra vágytam. Arra, hogy akit megtalálok, az egy olyan pár legyen, akik esetében a nővel kialakíthatok egyfajta barátságot is. Talán azt kerestem, amiben már egyszer részem volt, de csak néhány hónapig. Talán szerelmes is voltam abba a nőbe. Párom szerette azt az időszakomat. Valami hasonlót kerestem - azt hiszem. Beszéltünk arról is, hogy elmennénk egyszer az életben egy swinger klubba is, hiszen az egy teljesen más közeg, és talán igazi élményben lehetne részünk, de el is mentünk.

Most egy ajándék ként elvittem cseh-be és ott nem ismerhette senki amiért tiktakozhatott volna. Itt aztán az este amit kinéztem magunknak harminc oár volt és nagy örömö9ömre mind a harminc férfi meg is baszta ami külön élvezetet adott nekem,hogy a legtöbbje a szájába ürítette a zacskója tartalmát. Persze nekem is új volt ez bár itt még nem voltam,de máshol már igen és nem a feleségemmel,hanem a barátommal és a feleségével.

Most legalább a barátom is megkefélhette a feleségemet ahogy akarta és a felesége is úgy nyalhatta ahogy ö szerette volna az asszonyokat. nagyon tetszett,hogy eleinte mindig tiltakozott,hogy ne vegyem ki a mellét és ne mutogassam mindenkinek,de egy házaspár egyszerüen kinézte magának és mire észbe kapott már nem volt sehol a ruhája és a csaj a szájára ült a férje meg beletette a faszát a pinájába és a seggébe is. Persze ezután már könnyen megtudta baszni mindenki és rendszeresen megszoptatták ami különösen tetszett nekem és így sikerült nekem is a szájába engednem a saját gecimet is. Egész éjszaka akárkivel keféltem mindig a szájában élveztem el és mikor tiltakozott megbeszéltem más férfiakkal is,hogy ök is itassák meg a gecijükkel a száját.

Magyon tetszett,hogy a melleit szívták és egyszerre baszták a pináját ketten és markolászták,nyúzták a melleit.Megígértem neki,ha nem élvezi az ajándékomat holnap estig odaadom a ház gazdájának egy kis szexcsatára. Így is történt, de a következö éjszaka már annyira tetszett neki,hogy még többen is megbaszták,hogy nem maradt ott egyedül mindenkinek kiszolgáltatva. Az elözö alkalommal szexrabszolgát csináltak belöle és mindhárom lyukjába keféltek és lehetöleg csak a szájába mentek el. Az éjszaka folyamán hat néger is megbaszta ebbél kettö a seggébe nyomta a harminchat centis farkukat.

Mikor reggel eljöttünk már azt mondta,hogy szeretne rendszeresen járni ide és bárki megbaszhatja mert annyira jó volt,hogy szabadon nyalhatott pinát is. Volt két asszony is akinek a melleit ketten teljesen kiszívták,mert gyereket szoptatott és mi egy másik asszonnyal aki csak két napja ismeri a férfiak faszát annak is nagyon ízlett az anyatej.

Mondta azt is hogy ezentúl otthon is mindig olyan szerelésbe lesz,hogy akinek kedve lesz vele szeretkezni bárkinek odaadja a pináját.

 

 



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása