Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Igaz szex történet

2018. február 28. - erotikustortenet

Nem tudtam, mitévő legyek.. Csak ültem némán, kezemben az újságcikkel, amit róla írtak. Egy kép is volt mellékelve. Mondhatni, elég sármos férfi lett Andrásból, pedig emlékszem, a gimiben elég szerencsétlen srác volt, mindig szivattuk a barátnőimmel.

Ó, a gimis évek, mennyire jók is voltak azok. Például, amikor elsőben az osztálykirándulásnál az Iván megujjazott, uuuuuh, vagy amikor 3-ban Ági Ede tanár úrral \"elvolt\" a kémia szertárban, vagy a szalagavató utáni bálon, amikor a mosdót összehánytuk hulla részegen. Jó is volt ez.

Most meg egyetemen ismerkedni sincs lehetőség, mindenki rohan ide-oda...

Borzalmas..

Nagy unalmamban elkezdtem simogatni topomon keresztül a melleimet, elég jól esett, az emlékek felidézése után. Eldőltem a fotelon és simogattam magam. Lassan az ujjaim besiklottak a bugyimba és a csiklómat kezdtem simogatni. Finom volt, hmmm, de ekkor megcsörrent a kaputelefon. Magamban melegebb helyre küldtem az illetőt, hogy megzavarta kellemes időtöltésem. Nagy nehezen odavánszorogtam a telcsihez:

- Igen? Horváth lakás.

- Szia Barbi, András vagyok.

- Szia, szia, hát, te?

- Így jött össze, szeretnélek meglátogatni.

- Jól megy a sorod, láttam.

- Igen, ööö, de beengednél?

Hát beengedtem persze. Feljött és elmesélte, hogy kutatónak tanul és sikeres eredményei vannak, persze édesapja segítségégével.

Innen már nem nagyon emlékszem semmire, mert folyamatosan a farkát néztem. Azt hiszem, észrevette. Közelebb húzódott és a combomra rakta a kezét, én meg neki estem. Vadul csókoltam, kibontottam duzzadó falloszát és belecsúsztattam a torkomba és szívtam. Láttam, hogy nagyon tetszik neki, ezért még erősebben szívtam, de ekkor lehúzta a fejemet magáról, ledobott az ágyra és leráncigálta rólam a ruháimat.

Szétnyitotta a combjaim és majd felfalt. Hagytam, hogy addig nyalja a csiklóm, amíg el nem élvezek, viszont ő nem akarta így és pont az utolsó mozdulatok előtt abbahagyta és visszakényszerített a farka szopására. Egy jó 6-7 percig szívtam is, keményen, aztán nem bírtam tovább, ráültem a dákójára és tövig magamba toltam. Ő keményen döfködött, tudta, hogy mi kell nekem. Pár perc után el is élveztem.

Tudom, hogy ez nem egy egetverő sztori, de megtörtént eset.



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása