Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

16 éves unokanővéremmel

2018. március 01. - erotikustortenet

Az első 14 éves koromból az akkor 16 éves unokanővéremmel, Eszterrel. Ő akkoriban úgy 170cm magas, karcsú, nagymellű lány volt, közepes hosszúságú barna hajjal és szép kék szemekkel. Egyszóval gyönyörűnek tartottam.
Szóval egyszer náluk aludtam a vendégszobában, mikor hallottam, hogy éppen zuhanyozni megy (későn ért haza). Szóval a kiváncsiság miatt a résnyire nyitott ajtajához és belestem. Ő éppen törölközött és a gyönyörű meztelen testétől felállt a farkam. Elkezdtem verni és ebbe annyira belemerültem, hogy fel sem tűnt, hogy nyitja az ajtót. Először nagyon meglepődött, majd elmosolyodott és behívott a szobájába. 
Lefeküdtünk az ágyára, én pólóban és letolt gatyában, ő pedig egy szál törülközőben. Azt mondta, hogy ez természetes a fiúknál, sőt szeretne segíteni is nekem egy kicsit. Erre mindketten levetkőztünk és ő verni kezdte a farkamat. Nagyon élveztem, főleg mert közben fogdoshattam a melleit és csókolózhattam vele. Vagy öt perc után még mindig nem mentem el, így hanyattfeküdt és magába vezette a farkamat. Meglepetésemre már nem volt szűz, de ez nem akadályozott meg, abban, hogy bár kissé ügyetlenül de jó alaposan megdugjam. A végén a szájába vette a farkamat és odaélveztem egy kis adag spermát is.
Reggelig aludtunk és megbeszéltük, hogy ezt még sokszor megismételjük. Gyakran átjártunk egymáshoz egy-egy kis kalandra.



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása