Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Szeretőm, kis kurvám

2018. március 06. - erotikustortenet
Volt egy roppant meglepö élményben részem szeretöm oldalán ..Egy nap mikor épp a mosást intéztem csengettek ,ahogy voltam sortban és topban kilibegtem, azt hittem a postás ..nyitom az ajtót ,hát az én édes kis szeretöm áll az ajtóban


-Egyedül ? ...csak néztem nem beszéltük hogy felugrik ..
-Persze ,rebegtettem a szempillám ,
-Mit szeretnél ,egyáltalán hogy kerülsz ide ?
-Erre jártam és csak te jártál az eszembe , meddig vagy egyedül ?
-Úgy estig ,mivel párom horgászni ment a haverjaival ...
-Nem jön haza biztos ?
-Ha hazajönne mindig telefonál ,mielött elindul ..erre a szavakra belépett az ajtón ,és nekem esett ahol ért csókolt felhúzta nyakamba a toppomat és a melleimet szopogatta,alig kaptam levegöt ettöl a hirtelen hévtöl .mondjuk sosem volt a lassú sex híve de ez még engem is meglepett ..
-Hé megeszel ,mi van veled ennyire hiányoztam ?
-Nem láttalak már egy hete és még kérdezed ? ...motyogta a nyakamba és a fülem rágcsálta amitöl én majd elaléltam annyira érzékeny részem volt ..
-Ohh hízelgö de te miért vagy melegítöben tán csak nem kocogni voltál ?
-Valami ürüggyel fel kellett jönnöm ,hátha megszánsz egy pohár vízzel :)) ..nevetett és belemarkolt a fenekembe s felemelt magához ,mivel alig 168 centi magasságom eltörpült az ö majd két métere mellett ..
-Édesem egy közös tus ?
-Oké ,,, és már lépdelt is velem a zuhany felé beállított a kádba lassan lehúzta rólam a toppom és a rövid nacim ,ép már csak a tangám feszült formás fenekemen ahogy hátat fordítottam neki és leemeltem a zuhanyrózsát ..halottam amint mélyen beszívja a levegöt ..
-Merénylet ,ezt direkt csinálod ?...tudtam milyen hatással van rá a fenekem ,meg volt örülve értem de föként a popsim szerette ,mindig azt mondta ritka az ilyen gyönyörüséges kerek segg ...
-Én dehogy ...pillogtam rá ártatlan képpel csintalan mosollyal az arcomon ...belépett mögém és ahogy voltam magához ölelt ,örülten csókolóztunk simogattuk egymást ,itt ott tusfürdö is került ránk de inkább avval voltunk elfoglalva hogy tudnánk minél nagyobb örömet okozni egymásnak ..
-Édes nagyon akarlak ..csiviteltem és hozzádörgölöztem merev farkához .
-Én tán nem ,majd szétdurranok ..nyomult hozzám eröteljesen ,lekaptam egy törölközöt és felé nyújtottam ..
-Minek ez ? Így akarlak szeretni ..kilépett a kádból és kiemelt engem is felültetett a mosógép tetejére és magához húzott...pont jó magasságban voltunk forró ölem alig várta hogy szerszáma a helyére kerüljön , hanyatt döntött és arcát lábaim közé temette , én már vonaglottam a gyönyörtöl de ö csak szívta szopogatta csiklómat ,míg el nem értem a kéjes csúcspontot ,ekkor megemelte popsimat és a mosógép szélére húzott s egy eröteljes mozdulattal magáévá tett , szinte felnyársalt méretes szerszáma ,még ma is csodálkozom milyen egyszerüen fogadtam ezt a csodát ,ütemesen dolgozott a puncimban amikor elkezdett a gép centrifugázni ,
-Te jó ég érzed ezt ? ..kérdeztem miközben rázkódott a fenekem alatt a gép közben farka egyre mélyebbre és mélyebbre tört utat magának kéjessóhajok törtek fel ajkaimról ..
-Édesem mire jó a fürdö ,remeg a puncid huhh de még hogy azt hiszem rögtön elsülök ..nevettem de amint ráemeltem tekintetem láttam ahogy elkezd szikrázni a tekintete ,imádtam ezt ö kért rá , szerette ha a szemébe nézek extázis közben ..
-Á én sem vagyok épp messze töle ...lihegtem és még jobban neki feszítettem ölem hogy minél közelebb kerüljek a beteljesüléshez ..mire a program a végére ért mindketten frenetikus extázisban részesültünk ,föként nem a mosógép jóvoltából de közjátéknak nem volt rossz .Pihegve feküdtem erös karjai közt néztünk egymás csillogó szemébe , és arra gondoltam az sem érdekelne ebben a pillanatban ha csördülne a kulcs a zárban és párom a küszöbön állna.. nevetve bontakoztam ki öleléséböl , ismét a zuhany alatt kötöttünk ki , de csak gyors vízsugár erejéig ,míg felfrissülve folytattuk napi teendöinket ..ö forró csókokkal búcsúzott s indult befejezni kocogását,míg én mosolyogva csuktam be az ajtót mögötte s tértem vissza immár teregetni s közben arra gondoltam micsoda vasárnap délelött...


Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása