Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek, szex történetek, családi szex, pornó történet


Itt még több szextörténet vár rád!

erotikus történetek, családi szex történetek

Erőszak a párommal

2018. március 11. - erotikustortenet

Január 3.án esett meg velem hogy èletemben először elvesztettem a józan eszemet. Durva és kegyetlen voltam az ágyban. A bűntudatom diktálta kèrèsnek eleget tève megkèrtem kedvesemet irja meg ő hogyan èlte át. Az ő ujjaiból született ez az elbeszélés. (Igaz történet)

Történt egy hideg, januári elejei estén, hogy megtörtént életem első nemi erőszakkal végződő aktusa.

szerelmemmel elkezdtünk a hazafelé úton beszélgetni a vágyainkról. mivel engem is vonz az erőszakosabb szex, nemcsak őt, így inkább ezen változatokról beszélgettünk. hát, mit ne mondjak, nedves bugyival sikerült hazaérnem. egész életemben vágytam egy olyan férfira, akinek hasonló fantáziája van, mint nekem, és nem fél bármit megtenni velem, amire vágyik. és nem fél hangot adni a vágyainak.

a "megszokott hazaérési rutin" után egy kis messengeres előjáték után, miközben már én is alig bírtam magammal, elkezdtem a kedvenc játékomat.

pár izgató csók után már a farkával játszottam. de csak picit... enyhe vákumos szopás, makk nyalogatás... közben faggattam kedvesem a vágyairól.

a szopás hatására is egyre duzzadóbb farokkal, átszellemült arccal mondta el, hogy szívesen megerőszakolna análisan.

bazdmeg, ez fájni fog, ez volt az első gondolatom... :)

de izgatott is a tudat, hogy ez nekem fájni fog. de nemcsak fájni fog, mert ez jó nekem is, mert olyat adhatok meg neki, amit eddig még senki.

ekkor már én is annyira fel voltam izgulva, hogy csak arra vágytam, hogy érezhessem magamban... első blikkre tövig csúsztam a farkába, de csak lassan, ÉS folytatva a vágyai faggatásáról..

éreztem, mennyire kemény, mennyire vágyik arra, hogy kiélje magát velem... mind a lassú mozgásomnak, mind az ellenállásomnak, mind az orgazmusom hangjainak, és a vágyainak köszönhetően kezdte egyre jobban elveszíteni a józan eszét, és hagyni, hogy a vágyai, az ösztönei irányítsák.

hogy ezt a felvezető részt rövidebbre zárjam, hát, kaptam egy elég kemény, kielégítő dugást...

de hopp, a sör hatása... pisiszünet a részéről...

amíg kint volt, hogy kényelemben pihegjek, hasra fordultam, és kerestem valami zenét, hogy legyen egy kis alapzaj :P

ezen kis intermezzo után kedvesem visszatért. átszellemült arc, 3/4ig álló fasszal... valami járt a fejében...

kérdés, bármi nélkül rám feküdt, és már újra keményen álló farkát kegyelem nélkül tövig tolta a puncimba. a kemény stílusával egy újabb orgazmus után kivette... a fülemhez hajolt, és annyit mondott...

ha azt akarod, hogy abbahagyjam, tejföl. nem állok meg attól, hogy fáj, vagy nem akarod... és éreztem a fenekemnél a farkát.. tejföl, és leállunk...

mielőtt még reagálhattam volna, megmarkolta a csípőm, a derekamnál lenyomott, és tövig tolta a farkát a popsimba.

kapásból elfojtottam egy fájdalmas kiáltást a párnámba, és hátranyúlva próbáltam ellökni magamtól. mind azért, mert fájt, mind azért, mert száraz volt. a puncim nedvessége nem volt elég... annyira még magánál volt, hogy egy kicsit kijjebb húzva egy kis nyálat tett a farkára.

közben igyekeztem ellazítani magam, hogy kevésbé fájjon... de maga a fájdalom, maga a tudat, hogy MOST seggbe fog kúrni kegyelem nélkül... megadta azt a kellő mértékű izgalmat amitől már én is elkezdtem élvezni. eddig jutottam gondolatban, amikor újra éreztem a súlyát a derekamon, egy kis helyezkedés, hogy tökéletesebb szögből tudja tövig tolni a farkát.. és hoppá, belemarkol a hajamba, megszorítja, és belenyomja az arcom a párnába... a puncimba oly édes érzést ekkor már a popsimban éreztem... tövig tolta a farkát, egy mélyről jövő, rohadtul izgató torokhang kíséretében...

onnantól már nem volt megállás, addig tartott a tudata, és már csak az ösztönei, és a vágyai irányították.

a kegyetlensége fájt, a párnába sikítottam, amivel csak azt értem el, hogy még keményebb lett a farka, még jobban markolta a hajam, keményen szorította a csípőm, és tőle nem megszokott ösztönösséggel hangot is adott élvezetének, és még keményebben kezdett baszni.

leginkább az ő élvezete, hogy mennyi gyönyört talál bennem, hogy mennyire el tudta engedni magát, mind az, ami velem történt segített abban, hogy el tudjam engedni magam én is, hogy át tudjam adni magam NEKI, hogy úgy élvezhesse a testem, ahogy csak akarja. akkor már nekem is csak az számított, hogy neki minél jobb legyen. hiába fájt, az elején nagyon, utána kevésbé, addigra már megszűnt az én. nem az számított, hogy nekem ez mennyire fáj, hanem hogy neki mennyire jó.

nem tudom, mennyi ideig tarthatott, azzal foglalkoztam, hogy próbáltam nézni a testét, az arcát, hogy ne csak halljam, lássam is a gyönyörét. ahogy ez sikerült, mind a körülményeket, mind a fájdalmat elkezdtem egy kicsit én is élvezni.

ezek után egy addig ismeretlen hangokat hallottam tőle, de a teste reakcióit jól ismerve tudtam, hogy nemsokára el fog élvezni... éreztem, hogy egyre keményebb a farka, egyre durvábban tolja belém magát, egyre erősebben szorít... és hörögve, morogva, fújtatva belém élvezett... ha akkor egy kis impulzus érte volna a csiklóm, lehetséges, hogy én is el tudtam volna élvezni. nemcsak a fájdalom miatt, hanem a tudat miatt, hogy éppen most élvezi tele a popsim, a testének a reakciói, a hangok, amelyekkel kifejezte, mennyire élvezi, a tudatának az elvesztése... az ösztönei irányítása, hogy elvette, amit akart...

miután kivette, és elmúlt a "varázs", éreztem meg, hogy úristen, ez fáj. mozdulni sem mertem, féltem a fájdalomtól. de megnyugtatott szerelmem kisimult arca, a lihegése a kielégültségtől...

mikor éreztem, hogy kezd újra szűkülni a szétkúrt popsim, megpróbáltam úgy kislisszolni klotyira, hogy ne nézzek rá, hogy ne lássa az átélt fájdalmat az arcomon, ami nem sikerült..

ekkor nem tudom, mi játszódhatott le benne, mire gondolhatott, de sejtettem, hogy baj van, mert hallottam a zoknisfiók kihúzását, és becsapását..

aztán a bűntudatot, és talán a szégyenét az arcán, ahogy már felöltözve elindult az ajtó felé....

első gondolatom az volt, hogy én tettem valamit, ami nem tetszett neki... de ahogy hallottam a hangját, ahogy kért, szinte könyörgött, hogy hagyjam elmenni... és az ajtócsukódás előtti "szia"... azonnal tudtam, hogy "megbánta", hogy megtette, hogy visszakapcsolt a tudata, hogy lényegében megerőszakolt, és savként marja a lelkét a bűntudat....

gyorsan, úgy ahogy voltam, izzadtan, megdugva, a popsimból még akkor is csöpögött a spermája, utána szaladtam, és épp csak a kapuból visszarángatva sikerült rábírnom a maradásra.

bármikor leállíthattam volna, ha akarom. de nem akartam.



Sex Stories
Milf szex

süti beállítások módosítása